| Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
|
|
Cat de mult va place fic-ul meu? | Naspa. Lasa-te de scris. | | 0% | [ 0 ] | Merge... se putea si mai bine. | | 6% | [ 3 ] | Frumos. | | 15% | [ 7 ] | Il ador. | | 79% | [ 37 ] |
| Total voturi : 47 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 17:17 | |
| Hy ! Mă bucur să văd că scrii un fic. Se vede că eşti începătoare pentru că nu foloseşti descrierea. Dar văd că ai multe idei frumoase şi interesante. Încearca să te gândeşti de mai multe ori când pui un nou capitol. Ca admiratorii acestui fic să fie din ce în ce mai curioşi. Aştept next-ul Anunţa-mă când poţi baby !
Ultima editare efectuata de catre Anime in Joi 06 Sept 2012, 14:16, editata de 1 ori |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 19:03 | |
| Ma scuzati cu totii. Next-ul il voi putea posta doar maine. Nu stiu exact ora. Va rog scuzati-ma |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 22:08 | |
| Sper sa il poti pune maine.... Spor la scris si multe ideei ubita..... Te-am pupat dulce |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 23:12 | |
| [b]pai ce pot sa zic... imi place ficul tau ideea e interesanta,dar am mai vazut oricum astept nextu si vreau sa vad ce se intapla cu amorezii de sakura si sasuke. next please! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 04 Sept 2012, 09:58 | |
| Diseara vine next-ul. Scuze din nou pentru ca v-am facut sa asteptati asa de mult.. |
|
| |
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 04 Sept 2012, 16:12 | |
| Te rog te rog te rog.... Cand pui next anunta-ma Si te rog pune NEXT cat mai repede..... Oricum... capitolul a fost asa mijto doar ca te-am ruga sa le faci mai lungi... Dar eu de ce vorbesc ca eu le fac exact ca tine.... S-ar putea ca diseara sa pun NEXT la ficul meu asa ca fii pe faza. S.L.S Te pupaceste si te asteapta la ficul ei |
|
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 04 Sept 2012, 21:06 | |
| Ma scuzati nu stiu ce am. Tot va mint. Nu stiu cu exactitate cand voi pune next-ul ca am mici probleme. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Joi 13 Sept 2012, 20:28 | |
| Fic deschis la cererea autoarei. |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Joi 13 Sept 2012, 20:35 | |
| Ce s-ar face lumea fara tine ? Eu cred ca ar muri cu toti aici Nar fi reguli Nar fi nimic ;))) Astept Next:) |
|
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Joi 13 Sept 2012, 20:36 | |
| Capitolul 8 Sasuke P.O.V.
Simte pe spate o mana. Se intoarce si da nas in nad cu un timp cu par portocaliu, multe piercining-uri si avea Rinneganul. Acesta era cel mai puternic Dojutsu. il poseda insusi The Sage of The Sixth Paths( Inteleptul celor Sase Cai).
-Konan? De ce te iei de musafirul lui Itachi? In 5 minute ne adunam is sala de sedinta. Vreau sa recrutam un nou membru. Sasuke, Juugo si Suigetsu puteti veni s. voi.
Lumea se aduna in sala de sedinta. Era o camera cu peretii cred si o masa rotunda si mare. Fiecare ia un loc. Pain spune despre noul recrut. Se pare ca au nevoie de un ninja-medic. Nu stiau pe cine sa recruteze.
Itachi, spuse despre cel mai puternic medic-ninja din toata lumea Shinobi. Aceasta nu era altcineva decat Sakura. La auzul acelor vorbe inima mea incepuse sa bata foarte tare. Daca rozalia va pati ceva? Nu mi-as ierta-o nici odata. Orochimaru este cam guraliv. Asa ca isi spuse planul. Care o avea in plan pe “Regina florilor de cires”. Vroia sa o foloseasca pentru a-si trata bratele care ii atarnau asemeni unui mainutoi batran. Restul Akatsuki au fost de-acord cu el. Pain si Konan s-au decis sa meraga cu mine in Konoha. Acesta a fost de-acord.
In fiecare zi Sasuke avu parte de antrenamente grele impreuna cu fratele sau Itachi. In una din zile a fost pus sa isi canalizeze cekra intr-o mana si sa sparga un munte. Deobicei era pus sa se lipte cu Itachi. Asta nu era usor.
Venise si ultima zi. Ma tot gandesc la Sakura. Stiu ca nu e bine ce am facut. Am un sentiment ciudat. Nu am mai simtit asa ceva de cand l-am vazut pe Itachi omorandu-i pe mama si tata. Se aude usa de la camera. Pe ea intra Pain si mi spune ca azi ma voi antrena cu el. Acele cuvinte au fost scoase pe gura cu o raceala mult mai mare decat a mea. L-am intrebat de ce nu ma poate antrena fratele meu. Nu mi-a dat un raspuns si a continuat sa mearga. In scurt timp ajungem pe un camp deschis. Pe o arie de treizeci de kilometri nu se afla nimeni. Pain isi scoase la iveala toate cele sase corpuri. Trebuie sa recunoasc. Antrenamentele sunt mult mai dure decat cu Itachi. I-am distrus unul dintre corpuri. Dupa parerea mea acelaera cel mai important fiindca putea folosi o tehnica si sa le “repare” pe celelalte. Urmatorul corp a fost un corp de fata. Pe acela am folosit Amatereasu.. La sfarsitul zilei Sasuke invise toate cele 5 corputi innafara de cel a original. Mersera impreuna in pestera unde Pain spuse ca Sasuke s-a descurcat de minune la antrenament.
Itachi era cu un oarecare zambet pe fata. Ma mira acest lucru deoarece nu l-am maivazut asa de cand eram copii mici. -Bravo, fratioare! L-ai invins pe Pain. Felicitari dute spala-te. La ora 8:00 servim cina. Maine dimineata vei pleca catre Konoha cu Pain si Konan. O vei aduce pe Sakura si pe inca o fata din calnul Hyuuga. Hinata din ramura principala. Mai multe intrebari nu vreau sa aud. Oamenii nu ii vei omora. Doar pe cei care este necesar. Vreau familia Sakurei moarta. A Hinatei la fel
Ma duc in camera si incep sa ma incep sa ma imbrac pentru masa. Cand sa ies pe usa dau nas in nas cu Pain care imi spune: -Bine ca te-am gasit! Acum nu mai trebuie sa urc eu pana sus. Cheam-o pe Konan la masa.
Am urcat sus. Pun mana pe clanta si o deschid brusc. Konan era doar in sutien si chiloti. Era foarte nervoasa si a urlat la mine: -Ce faci? Esti b*u? Cum iti permiti sa dai buzna asa peste mine? Am inganat un”scuze” si i-am spus ce am avut de zis.
Am ajuns la masa. Toata lumea era acolo. Aveam un sentiment de nelinsite. Ma intrebam ce se petrece. Itachi si Orochimaru pareau foarte satisfacuti. I-am intrebat de ce sunt asa de fericiti.,iar acestia mi-au raspuns ca voi vedea eu.Capitol necorectat |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Joi 13 Sept 2012, 20:42 | |
| Wow Dragut Next cum asa repede se pare ca ai avut de munca:) |
|
| |
Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Joi 13 Sept 2012, 21:02 | |
| Ce bine ca nu lai inchis si ma intreb oare ce le treece prin cap celor doi si sper ca sakura si hinata sa nu pateasca nimic . Acum vreau next-ul repede . |
|
| |
Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 00:01 | |
| deci care e treaba cu itachi sh orochimaru asta astia doi pun ceva la cale sh nu cred ca e de bn nextullllllll!!!! te alexx |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 11:02 | |
| Hei ! Ce bine ca ai redeschis ficul.. Chiar merita continuat ! Sakura cel mai bun ninja medical :), suna bine :))... E trist ca trebuie sa-i omoare familia.. Oare de ce erau asa bine dispusi Oro si Itachi, hmm.. sigur nu e de bine si are legatura cu Saku si Sasu :)).. Haide repede cu next, please:o3 . Si mersi ca m-ai anuntat ! Ja Ne !
|
|
| |
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 12:33 | |
| hey hey hey..... trebuie neaaparat sa pui next si anunta-ma exact ca si pana acum Vreau sa vad ce au in cap aia doi nemernici..... Poate ca saku dupa noaptea aia stiti voi.... a ramas gravida..... Sau nush ceva de genu.... nui asa Temari Ahhhhh.... rabdarea asta S.L.S Te pupaceste |
|
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 12:37 | |
| Deci multumesc mult. Ma bucur foarte mult ca va place si ca ma incurajati sa continui. Cei doi au ceva in minte...sau poate nu. S.L.S. fii linistita Saku nu e gravida....inca. Next-ul va veni azi sau maine. De voi depinde. Mai vreau trei comentarii, de la persoane diferite. |
|
| |
† LoRy † Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ღ In hell ღ Nr. mesaje : 426 Puncte : 476 Reputatie : 24 Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber Stare de spirit : Sadică ψ
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 13:51 | |
| pot sa-ti spun ca-ti ador ficul foarte moolt si eu mereu il citesc,insa sunt foarte uituca shi uit sa dau com.Deci deci cand aduci next-ul?ha ha?ia zi? de acum in colo (ca sa nu te superi pe mine ca n-am dat com de loc) o sa comentez la fie care capitol si o sa devin o cititoare fidela a acestui fic...daca vrei te rog din sufletel sa ma anunti...te pwp dulce si adu next-ul repejor... |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 14:57 | |
| |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 15:21 | |
| Vreau repede next-ul!!! Anunta-ma si pe mn printr-un mesaj privat cand il pui!E super!Grabeste-te cu next-ul!!! |
|
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 20:57 | |
| Capitolul 9
Sakura P.O.V.
E asa de frumos afara. Copiii se joaca. Briza imi sufla prin parul meu asemeni florilor de cires. Am iesit afara sa cumpar cateva medicamente pentru Tsunade. Era aproape noapte. Grabesc un pic pasul. Dau nas in nas cu un blond cu ochii de un albastru asemeni ocenaului care ma invita la o prtie de Ramen. Cine credeti ca era? Exact! Naruto. I-am spus ca nu pot veni sa mananc. A urmat un oftat lung din partea lui.
Ajung in biroul doamnei Tsunade. Ii las lucrurile ce i le-am cumparat. Ii urez noapte si plec spre casa foarte ingandurata. Pe drum ma intalnesc cu cea mai buna prietena de-a mea Hinata. Era asa de draguta. A spus ca vrea sa vina pana la mine acasa ca sa povestim un pic. Am mai povestit de-ale noastre, am barfit, si dintr-o data ne trezim in fata casei mele.
Dupa ce ne-am dezbrcat de hainele de casa,vad ca Hin scoate din geanta ceva. Erau pijamalele. Eram mirata deoarece nu imi spusese nimic. Ma bucura foarte tare faptul ca erau pijamalele care I le dadusem eu saptamana trecuta.
Ne uitam un pic la televizor. Dam pe “Music Channel” si ascultam niste muzica.. Dupa vreo cateva melodii cadem moarte pe pat. O invit pe Hinata in dormitorul meu mare pentru a ne culca. Bruneta spunea ca nu ii e somn dar in timp ce rostea cuvantul “somn” a inceput sa caste. I-am spus sa treaca imediat la culcare. A inganat un “aham” si a urcat pe scari.
Ajungem sus in camera. Ne bagan in pat. Credeti ca am putut dormi? Nu! Domnisoara Hyuuga incepe sa povesteasca despre Naruto. A spus cat de cool e. Naruto nu e cool de loc. Nu ii spun pentru ca sunt foarte multe sanse sa se supere pe mine. Totusi, stiu ca Hin si cu Naruto sunt impreuna. Ma bucur pentru ea, dar oare de ce simt un gol in mine? Sincera sa fiu nu trebuia sa ma comport asa cu el, dar nici nu vreau sa ii dau de inteles ca sunt aceeasi fetita prostura de acum 3 ani.
Ma cam deranjeaza. Nici nu pot sa-mi dau seama la ce se gandeste Hinata. Nu stiu ce fel de drog mi-a dat Sasuke, dar mi-am pierdut abilitatea de a citi gandurile. Sper sa nu fie definitiv. Ma tot gandesc la el. Imi e dor de el. Ma voi mai antrena o saptamana si voi merge sa il caut. Maine dupa ce se trezeste si Hinata, vom merge sa ne antrenam impreuna. Acum trebuie sa dorm.
Dimineata
Ma trezesc si vad ca Hin lipseste. Ma dau jos din pat si cobor jos in bucatarie. Acolo, Hinata imi pregatea micul dejun. Eram bucuroasa. Hinata gatea ca la carte. Facea clatite. Ne-am asezat la masa si am inceput sa mancam ca si nesatulele. Dpa terminarea mesei o intreb pe Hinata daca vrea sa vina sa ne antrenam. Aceasta imi da din cap afirmativ. Mergem sus sa ne imbracam.
Suntem la terenul de antrenament numarul trei. Acest loc imi trezeste multe amintiri. Eram destul de trista. Ma gandeam la fosta echipa sapte. Eu si Hi incepem sa ne antrenam. Ne bayem unA cu alta. Fara sa imi dau seama am ranit-o pe Hinata destul de tare. A zis ca se duce la Tsunade-sama. Stiu la ce va ganditi. De ce nu am vindecat-o eu.. Sincer.... nici eu nu stiu raspunsul la aceasta intrebare. M-am dus la copac si ma-m razamat de el. Incetul cu incetul corpul meu face contact cu pamantul.
Stai un pic... acela e...Imi frec ochii. Nu il mai vedeam.Mi se parea ca il vad pe Sasuke. Cred ca deja am multe halucinatii. Mai bine ma duc acasa sa ma intind. Gandul imi e doar la Sasuke. Dau sa ma ridic si in fata mea apare Kabuto cu o seringa.Capitol necorectat |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 21:37 | |
| mi place. ma bucur ca ai adus nextu si ms de anunt. vin-o repede cu nextu ca sunt ff curioasa ce se v intampla. te pup,pa! |
|
| |
Lucya Genin
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 22:39 | |
| Stai sunt a doua deci nu am intarziat mult Am doar doua cuvinte de zis: VREAU NEXT Si anunta-ma ca si pana akm S.L.S Te pupaceste |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| |
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 23:19 | |
| nu pot crede ca am pierdut 2 capitole draga mea imi plac la nebunie si vreau nextul ala cat mai repede te-am pupat dulceeee |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 14 Sept 2012, 23:21 | |
| Hei ! Ce repede ai adus next :), tine-o tot asa ca imi place :X ! Cat despre capitol, oare ce o vrea Kabuto asta? Ce intrebare mai pun si eu :)) Adica hello, Kabuto, Sakura, seringa :)) e cam clar ca vrea sa o adoarma si s-o rapeasca :)) cred... In orice caz sper sa vii cu nextu' la fel de repede :) Merci de anunt :* Ja Ne ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
| |
|
| |
| Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
|