|
Autor | Mesaj |
---|
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: O simpla creatie Mar 04 Ian 2011, 12:47 | |
| Stau la fereastra mea Si simt cum vantul imi brazdeaza fata Lacrimi se chinuiesc sa iasa Nu-mi vine sa cred...din nou ti-am cazut in plasa Ce-mi faci ? De ce ma chinui ? Nu-ti pasa ca frangi inimi? Ma lasi sa mor in suferinta mea Dar va veni si ziua in care tu vei regreta Tristetea ma cuprinde , tristetea ma-nconjoara Lumina oraba din camera , piere- a nu stiu cata oara Speranta mea se duce , intunericul ma doboara As vrea sa-ti spun ca te urasc , a mia oara Ma las prada durerii , aceasta ma cuprinde La sfrasit vreau sa-ti mai zic doar cateva cuvinte: Desi iti zic ca te urasc , eu te iubesc . Tine minte . |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: O simpla creatie Mar 04 Ian 2011, 13:07 | |
| Foarte frumoasa poezia.Felicitari,sa mai compui ca te descurci si imi plac mult! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: O simpla creatie Mar 04 Ian 2011, 13:34 | |
| Frumoasa imi place |
|
| |
Larisa Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pitesti.:) Nr. mesaje : 21 Puncte : 24 Reputatie : 1 Hobby-uri : Scris.Net.Iesit cu Ioana pe afara. Stare de spirit : Nushtu:)).Nea.Starea-mi e schimbatoare deci nu specific.
| Subiect: Re: O simpla creatie Mier 05 Ian 2011, 10:38 | |
| iii:xx.Ce frumoasa e:x!.Sa mai compui dar ai grija la scris ca mai ai cateva greseli . Sfat.Daca se poate citeste ce scrii inainte .Asa iti corectezi si lucrarile si poti s-o si inveti.Eu pe majoritatea creatiilor mele le-am invatat citindu-le :)) |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: O simpla creatie Mier 05 Ian 2011, 19:08 | |
| |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: O simpla creatie Mar 18 Ian 2011, 15:05 | |
| Singura alerg in noapte Desi stiu ca nu imi esti aproape Incerc sa ajung la tine Vreau sa fii langa mine Nici nu-ti mai spun cat te iubesc Caci eu pot sa ti-o dovedesc In cuvinte dragostea mea nu se masoara Mereu cand esti departe Inima incepe sa ma doara Tip in singuratatea ce ma inconjoara Dar nu pot sa te-aduc langa mine Caci esti prea ocupat pentru mine Acum tu esti cu ea iar asta m-a durut Spune-mi si mie , ce rau ti-am facut? Caci tu m-ai parasit , tu stii ca te-am uibit? Nici nu m-ai intrebat , nu te-a interesat Iti pasa doar de ea Iar ea acum e a ta ... va place ? daca cititi va rog sa va spuneti parerea despre ea... |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O simpla creatie Mar 18 Ian 2011, 17:39 | |
| Vai, ce frumos! Imi place foarte mult cum scrii! Tine-o tot asa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: O simpla creatie Mar 18 Ian 2011, 18:39 | |
| Nu este o simpla creatie!Sincer imi place!Bravo [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O simpla creatie | |
| |
|
| |
|