iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Dormind cu dusmanul Joi 30 Aug 2012, 13:24 | |
| Hell yeeeaaah! Insfarsit mi-am terminat desenele cu Sasuke-puki al meu si m-am ecis sa vi le impartasesc.. Am 4 desene , dintre care 3 sunt cateva dedicatii, ca am promis nu?!(stiu ele cine) Nu sunt profesionista profesionistelor , dar m-am straduit 3 ore si pser sa va placa Si-n legatura cu titlul , chstia e ca am o papusa Sasuke cumparata din japonia cu care dorm in fiecare noapte, si nah...mi-a venit sa scriu asa Enjoy.... Meli&Co Pentru Crystal : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pentru Briosica : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pentru Anna~Anitta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pentru mine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acum depinde de voi..pe cine vreti sa desenez? PS: Sper ca v-a placut fetelor, sa nu va suparati pe mine :) |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Dormind cu dusmanul Joi 30 Aug 2012, 14:09 | |
| Ms mult pentru desen...e superb :x toate sunt |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Dormind cu dusmanul Sam 01 Sept 2012, 17:13 | |
| Buna , Pai m-a atras titlul . Sincer nu sunt rele . Chiar imi plac. Daca continui sa muncesti ajungi mare artista . Acum , ai putea sa o desenezi pe yuki din vampie knight . Daca nu , nu-i nimic . |
|
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Dormind cu dusmanul Mar 25 Sept 2012, 22:34 | |
| frumoase desene. Sper sa mai faci si sa faci si cu celelalte personaje din Naruto. succes si felicitari! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormind cu dusmanul | |
| |
|