Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 16:15 | |
| Prima Sac ! Sac ! Un cap excelent , mrs de anunt Deci Sakura vrea sa il Salveze , oare va reusi ? Hinata si Naruto sunt malefici , o ce draguti Astept next Spot la scris in continoare si sa ma anunti : |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 17:17 | |
| |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 17:25 | |
| Buna! Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Mi-a placut foarte mult capitolul! A fost foarte interesant! Ma bucur ca Sakura vrea sa-l salveze pe Sasuke! Spor la scris si la idei! Kiss! |
| | | yuisakurako123 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Peste tot si nicaieri acebook : Gina Dixi Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul,muzica si animeurile Stare de spirit : sarita de pe fix :p
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 17:33 | |
| Ce dragut ! Sakura vrea cu disperare sa-l salveze pe Sasuke...si mai spune ca nu-l iubeste!Mi-a placut mult !Sper sa aduci next-ul repede si sa ma anunti! |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 19:34 | |
| |
| | | Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 20:35 | |
| A fost frumos si ma bucur ca exista o solutie de al salva pe Sasuke. Abea astept capitole in care Sakura va incerca sa il cucereasca. Asa ca, spor la scris. |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mier 17 Iul 2013, 22:30 | |
| Ce tarziu am ajuns, dar e mai bine mai tarziu decat niciodata. Imi place ca e scurt capitolul pentru ca ma face sa vreau mai mult next-ul. Eu una cred ca nu e bine un cuplu NaruHina malefic, se potrivesc, dar nu le sta bine asa. In cele din urma o sa se apropie si Sakura de Sasuke. Ma intreb ce va face ca sa-l salveze. Vom trai si vom vedea in capitolul urmator. Era sa uit, multumesc mult de anunt si sper ca o sa ma anunti si data viitoare. Ja ne ! |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Lun 05 Aug 2013, 16:57 | |
| Capitolul X Il caut pe Sasu de cateva ore prin oras, dar nu-l gasesc deloc. Pot spune ca m-am ratacit , ma tot lovesc de oameni , de orice imi iese in cale , sunt complet ametita . Orasul asta este imens , plin de cladiri , de masini , de oameni , oare ei nu se odihnesc , eu daca as fi in locul lor cred ca as innebunii . Of, Sasuke , Sasuke , pe unde esti acum , te rog sa dai peste mine din greseala deoarece eu altfel nu te pot gasi . Oare ce a fost in capul meu cand am decis sa-l caut singur , ce intrebare simpla , n-a fost nimic in capul meu , niciodata nu este nimic . Hinata o sa ma omoare cand o sa afle de prostia mea , deja imi imaginez cum incepe sa tipe si sa ma ameninte cu moartea , soarta imi este pecetluita .
In timp ce ma cert singura observ pe cealalta parte a strazii , un barbat inalt si brunet , era Sasuke . Il strig cat ma tin plamanii pana reusesc sa-i atrag atentia , dar in acel moment se uita urat la mine si isi reia activitatea . Vorbeste cu o fata foarte frumoasa , inalta , parul lung si blond ii venea frumos pe umerii goi , zambetul ei perfect ii atrage foarte mult atentia lui Sasuke . Il strig iarasi , dar de aceasta data nu ma baga deloc in seama si observ cum incepe sa se distanteze de mine , impreuna cu acea femeie la brat . Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine , daca el se preface ca eu nu exist ?
Chiar daca el se preface ca nu exist , eu nu ma las cu una cu doua , asa ca incep sa merg dupa el si sa-l strig iarasi , si iarasi , pana am reusit sa-l scot din minti . Il aud cum ii cere blondei sa-l astept si se indreapta spre mine furios , daca crima ar fi permisa in lumea oamenilor , ei bine , eu sa fi fost acum moarta . Il salut si-l intreb ce mai face , dar acesta ma trage brutal de brat si ma intreaba cine sunt si ce vreau . Ii spun ca sunt Sakura , fata pe care a intalnit-o la Universitatea la care lucreaza acum cateva saptamani , dar el imi spune ca nu-si aduce aminte si-mi cere sa-l las in pace . Se departeaza de mine , vrea sa plece , dar eu nu-l las si-l trag mai aproape reusind sa observ o micuta pata pe gatul sau .
Il ating in acel loc si pot observa cum straluceste un micut diamant , inelul nu a reusit sa-l domine complet , ceva din trupul lui Sasuke il tine departe de sufletul sau , dar ce ? Ma intreaba ce fac si fara sa-mi dau seama incep sa rosesc , am dat de belea , ce explicatie ai tu pentru asta Sakura , niciuna . Rad fortat si ii spun ca nimic , iar el imi zambeste seducator si-mi spune ca acum are o domnisoara care-l asteapta , poate alta data imi merge faza , il urasc pe baiatul asta , nu asa ar trebui sa-i vorbeasca unei persoane mai in varsta decat el , tocmai m-am facut batrana singura . Sunt mai praf decat praful , cum sa reusesc eu sa-l aduc la normal , cand stau si ma gandesc numai la lucruri inutile . Incepe iarasi sa se departeze de mine , de data asta reusind sa ajunga la acea domnisoara care ma privea cam urat , si iarasi fara sa gandesc le scot limba la amandoi , Hinata chiar avea dreptate atunci cand imi spunea ca sunt un experimant esuat . Am o idee , diseara cand va ajunge acasa am sa-l rapesc si de aici nu mai stiu ce trebuie sa fac , o sa-mi vina mie o idee pe parcurs , doar daca nu ma prinde Hinata si sa-mi dea o mama de bataie ca sa nu mai fac asa ceva cat o sa mai traiesc . Oftez sonor si incep sa merg in directia opusa , trebuie sa aflu unde locuieste Sasuke , si iarasi am mintea plina de prostii , ar trebui sa-l urmaresc si asa am sa aflu unde locuieste .
-Sakura esti tufa de Venetia ! imi spun cu voce tare , reusind sa atrag atentia celor din jur . -Ce na-ti mai vazut persoane vorbind singure , eu sunt un caz fericit , credeti-ma .
Da , Sakura , chiar esti un caz fericit , cel putin tu mai ai pana ajungi la stadiul final de nebunie . Tensiunea asta ma duce pe cele mai inalte culmi ale nebuniei , in fine , trebuie sa-l urmaresc pe Sasuke , dar mai intai trebuie sa-l gasesc , din nou , oare exista un premiu pentru cei mai incompetente creaturi mistice , cred ca daca ar exista eu las lua in fiecare an . Si iata-ma iarasi cautandu-l de nebuna prin oras , reusind din nou sa ma ratacesc si tot asa am tinut-o pana cand am zarit-o pe blonda lui Sasu . Si eu creatura fara minte , stiti ce am facut in loc sa fiu retrasa si sa nu ma vada , i-am facut cu mana pana m-a vazut Sasuke , sunt cel mai praf urmaritor de cand exista lumea .
Se incrunta si eu incep sa ma retrag incet si sigur in spate, pana nu-mi iau bataie de la blonda , mai avea putin si ma lua la bataie la cat de urat se uita la mine , Hinata ar fi fost buna in acest moment , ar fi inspaimntat-o pe tipa cu acea privire de gheata . Ma dau inca putin in spate si reusesc din nou sa dau peste cineva , ma intorc pentru a-mi cere scuze , dar nu reusesc , in spatele meu sunt Hinata si Naruto nervosi . E , Naruto mai putin , dar Hinata era ca un taur ce tocmai vazuse ceva rosu . Ii salut si incerc sa o iau la fuga , dar Hinata spune furioasa sa stau pe loc , am incurcat-o , sa vezi ce bataie imi iau , deja imi imaginez .
Incep sa oftez si imi cer scuze pentru tot , dar Hinata se apropie de mine si-mi pune mana pe umar zambind fortat . Clar Naruto a pus-o sa faca asta , Hinata este paralela cu chestiile de genul asta . Incepe sa ma intrebe ce incer sa fac , iar eu incep sa-i povestesc totul si faza cu inelul , ei bine , cand i-am spus de inel se facuse galbena la fata . O , Doamne , ce mai este de data asta ?
|
| | | Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Lun 05 Aug 2013, 17:17 | |
| pRIMA !
Deci , capitol excelent ! Multumesc de anunt ! Ino era blonda sau s-a vopsit Karin ? Hinata , cred ca mai avea putin si o omora pe Sakura . Faza cu inelul este super ! Povestea ficului m-a captivat . Il ador! Astept next si sa ma anunti ! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Lun 05 Aug 2013, 17:55 | |
| Hei ya! Am ajuns si eu pe aici...si...ce jenant!!!! Cum se poate ca Sakura sa fie asa...asa...incompetenta?! Deci adu next-ul repejor! te rog eu! Anunta-ma si pe mine al next! Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! |
| | | Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Lun 05 Aug 2013, 20:28 | |
| Hei, hei, hei. Am ajuns si eu mai devreme. A fost un capitol tare amuzant, dar si tare jenant daca privesti lucrurile din ipostaza Sakurei. M-as bucura daca ai descrie lucrururile putin mai bine; ajuta-ne sa vedem intamplarile cu adevarat. In rest nu am ce sa iti reprosez. Astept urmatorul capitol. |
| | | S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Lun 05 Aug 2013, 21:28 | |
| |
| | | yuisakurako123 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Peste tot si nicaieri acebook : Gina Dixi Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul,muzica si animeurile Stare de spirit : sarita de pe fix :p
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Mar 06 Aug 2013, 15:08 | |
| Mi-a placut capitolul!!!A fost destul de amuzant.Sper sa aduci next-ul cat mai repede!!! |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Joi 08 Aug 2013, 17:27 | |
| Am ajuns si eu in sfarsit. Ce o mai fi de data asta? Eu una abia astept sa aflu. A fost foarte amuzanta faza cu " nu asa ar trebui sa vorbesca cu o persoana mai in varsta". Multumesc de anunt, sper sa ma anunti si data viitoare. Ja ne ! |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Dum 25 Aug 2013, 22:04 | |
| Ok Hinata poti fii tu cat de infricosatoare, dar la cum povesteste Saku, mor de ras gandindu-ma cum arati in acel moment Iti ador ficul. E megaincredibil si Naruto, incearca sa nu mai fi Sasuke, iar tu Sasuke incearca sa nu mai fi Sasuke :)) Stiu ca nu are vreun sens ceea ce spun, asa ca ideea e: Reveniti fratilor la normal. Apropo Saku, serios? Faci cu mana cuiva pe care il urmaresti? |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Blestemul Zanei Vin 01 Noi 2013, 20:12 | |
| Fan Fic blocat din cauza inactivității. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Blestemul Zanei | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |