Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Va rog sa ma ajutati :o3! Mar 04 Sept 2012, 02:47 | |
| Hey...! E prima oara cand fac o astfel de cerere, asa ca nu stiu cum va iesi... As vrea, daca se poate, un vatar cu o poza cu Cheloo de la Parazitii, si o semnatura cu poza copertii albumului "Cel care uraste". Cam asta ar fi cererea mea... Multumesc anticipat! |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Va rog sa ma ajutati :o3! Mar 04 Sept 2012, 21:18 | |
| Buna Theo . Sper sa-ti placa cererea .. Daca nu , apeleaza la alt grafician. Avatar : Semnatura : Cand m-am dus departe Vreau ajutor fara sa strig In linistea perfecta Inghit in sec si-astept otrava corecta . . .
|
|
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Va rog sa ma ajutati :o3! Joi 06 Sept 2012, 00:23 | |
| Mersi ! E perfect ! Ai facut o treaba minunata ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va rog sa ma ajutati :o3! | |
| |
|