Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moon Rise(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 22:25

waaahMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 1733309228 mersi ca m-ai anuntat! a fost putin ametit capitolul dar tot frumos a ramas! se vede ca ai fost obosita ai facut acolo niste chestii de ne-au ametit, dar am inteles, cred, dar lasa ca te trag eu de limba nu-i problemaMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 2586070128 deci sasuke si harry sunt frati.....asa am inteles, corect? si la ce soarta a fost pecetluita sakura? ce i se mai pregateste? si uite ca a pus si intrebarea cea mare" Ce sunt eu, Ce sunteti voi?" de abia astept raspunsul...mai ales de la harry, ca sasuke sigur doar va ranjiiMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 1425538829 vad ca sasuke e baiatul rau aici, si ca are ganduri rele cu sakura, dar sigur ca sakura nu doreste nimic, ci il uraste pe sasuke corect?ei ei....te astept cu nextul, si te rog frumos sa ma anunti cand il pui, spor la scris si la idei!Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 208323

P.S.: am observat scena cu harry si sakura intrand in casa si gasindu-l pe sasuke la masa mi se pare, nu? e o scena din TVD in care Elena si Stefan se intorceau de numai stiu unde, la masa , si gaseau invitatul "damon" la masa, si apoi invitatia cu vechea casa in care nu fusese poftit, etc....sper doar sa foie o coincidenta sau greselaa facuta de subconstientul tau ce iubeste TvdMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 208323 spor la scris!

naty~
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 23:12

Naty, nu este din TVD:)) nu am copiat totul de acolo
Sus In jos
capsunica
Genin
Genin
capsunica

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pierduta in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 140
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 14:11

Hey hey

Mda abia acum am ajuns...

Iti cunosc sentimentele pentru scoala... nervi!

Nu am citit si nici nu am vizionat TVD asa ca pentru mine e ok.

Noul capitol imi place muult,insa suspansul asta....ofof

Abia astept sa vad ce vor spune Harry si Sasuke.

Pun pariu ca si Sakura e o fiinta supraomeneasca...astept sa ma lamuresti in urmatorul capitol

Asa ca pune-te pe scris si pe tastat!

Spor la scris si la idei!!!!
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 16:05

Scumpicaa mea ALY stii k te iubesc si iti iubesc ficul ( bine....ce fic de al tau nu-mi place mie?) Scuzele mele k am ajuns asa tarziu..dar multaa trb ku liceul....:):D...Aasa revenind la fic: WTF Sasuke este atat de misterios si asta il face foarteee sexy!!:X:X:X SAkura saraca este deerutata, iar fratele mult iubit Harry nu prea am inteles dc sa intors:d MErsiii frumos k mai anuntat !! Bft la scoala:*kiss* bft la scris si poate te induri sa ma anunti si pe mine la next:D ..te pupiceste dedde:*kiss*kiss*kiss*kiss*
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 21:25

scumpa mea capitolul a fost formidabil ca de obicei...
asa ca asteppt nextul
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 10:00

scuze ca nu am citit pana acum acest capitol dar na.....scoala
pai devine din ce in ce mai interesant

ideea e clar originala
chiar astept cu nerabdare sa vad ce sunt ei mai exact

spor la scris
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 22:50

Hello. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 78717

Iata-ma. Scuze de intarziere. Scoala...

Deci chiar mi-a placut capitolul, a fost superb.

Hmm.. Interesant. Devine din ce in ce mai captivanta povestea ta, desi are cate-va chestii din TVD, adevarat, dar mie imi place. Oricum ar fi.
Scrii minunat. Nu stiu daca ti-am mai zis-o. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 361396

Oricum.. multmesc de anunt.

Succes in continuare ! Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 78717
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 09:05

Chapter 6

~Nimic nu este ceea ce pare~

Viata este o provocare, in aceelasi timp o aventura. Pasii sunt spontani, iar drumul poate avea ispite pentru care sa poti sa te abati. Acel pavaj abia vizibil poate fii acoperit de o ceata deasa, care incepea sa te inconjoare, fiind captiva jocului ei. Insa oare exista aceea putere pentru a sparge intunericul care in inconjoara?

Ea, inca astepta un raspuns, incercand sa isi pastreze rationalul gand, insa oare putea? Cu fiecare secunda, tensiunea crestea in ea, in aceelasi mod precum si frica. Ochii ei de smarald, erau adanci fiind dilatatii cu ajutorul temei, pe care o simtea insa nu vroia sa o arate. Acele lucruri pe care tocmai le aflase i se pareau imposibile, si de neconceput. Inima, inca ii batea cu putere si forta, sangele pulasandu-i in vene. Isi muta privirea spre baiatul pe care, credea ca il cunoaste. Baiatul pe care il avuse confident si prieten, pentru o lunga perioada de timp. El respira accelerat, incercand sa isi adune grijile. Fata pe care incercase sa o apere, de aceeasta lumea care era a lui ,o lume a intunericului, din care el apartinea, impreuna cu fratii sai, insa acum totul era in zadar, adevarul iesiind la iveala.
O briza rece, isi facu aparitia prin fereastra deschisa, racoriind camera treptat. Aceea suierare a vantului, ii rascolii fetei suvitele de culoarea ciresului, pe chip. Ea, nu putea intelege ce se intampla, de ce secretele domnesc in jurul ei.
Insa deodata, o durere taioasa, o facu sa isi piarda echilibrul. Cazu in genunchi instantaneu, pe cand cu palmele isi freca tamplele. Aceea durere o sfasia atat pe interior, cat si pe exterior.
-Te rog…fa-o sa incetezee!!!
Lacrimile i se ivira pe chip. Lacrimi de durere, de neputinta. Nu putea lupta pentru ea, aceea durere ii mistuia sufletul si corpul. Harry, se intoarse in modrobotic spre fratele sau. Ochii lui de onix, adanci si misteriosi precum insasi noaptea, o priveau pe ea, neintrerupand contactul vizual.
-TERMINA!!!
In urmatoarea secunda, un pumn il izibii, facandu-l sa-si piarda echilibrul si controlul. Fata cazu lesinata pe jos, pe cand el fusese teleportat in raftul de carti. Cateva volume cazand pe aceesta. Ochii lui tumultosi si misteriosi isi ridicasera privirea spre faptas. Harry, cu ai sai ochii de smarald, in care misterul si trecutul se imbinau, il privea cu ura pe fratele sau. Buzele lui suave, contuarate cu o linie delicata, erau stransa intr-o grisma, pe cand mergea cu pasii apasati spre fata. Sakura, era intinsa pe podeaua din lemn de artar, inconstienta. Suvitele ei de cires erau raspandite pe lemnul burt, pe cand pleoapele ei erau inchise. Baiatul, se lasa spre ea, cuprinzadu-i trupul in bratele sale, ridicand-o de pe suprafata rece.
-O duc in camera mea, cineva pe care il cunoaste, trebuie sa ii explice.
Baiatul nu mai astepta un acord, incepand sa urce treptele lent, sustinand trupul fetei cu bratele. Deschise incet, usa camerei sale, punand-o cu grija trupul ei pe aceea suprafata moale. El, se aseaza pe marginea patului, admirandu-i frumusetea. Parul ei de o nunata neobisnuita era ravasit pe perna moale, pe cand buzele ei moi si catifelate erau intredschise, parca cersiind un sarut. Desii era ,,rece,, si nu putea simtii ceea ce toti oameni simt, caldura si iubire, simtea un impuls nebun de a gusta din aceea savoare pe care ochii lui o vedeau. Isi apopiase buzele tot mai mult, si tot mai mult pana cand…

Baiatul cu parul de pana corbului si ochii de onix, statea inca in bibleoteca, cufundat in intuneric. Decorul sumbru si gotic, ii conturiza firea misterioasa plina de secrete. Desii parea de o varsta frageda, in ochii i se puteau citii, experienta anilor, si judecata varstei. Era rece si calculat, ,,senitimentele,, fiind un cuvant strain pentru aceesta. Ochii lui se mutara alene spre fereastra deschisa, de unde admira incet amurgul. Nuantee sangeri domneau pe cerul maiastru, baiatul arcuindu-si incet buzele intr-un mic zambet.

-In fiecare an, aceelasi lucru…frate.

Aceea voce cristalina, care ii intrerupse linistea, il facu sa tresara incet. Se intoarse fulgerator spre aceea silueta care patrunse in incapaere fara ca el sa isi poata da seama. Parul ei erau auriu, revarsat alene pe spate, ochii ei cristalizati analizandu-l atent, pe buzeleii erau arucite intr-un zambet jovial…Alisia.

Alisia:

Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 Britt-robertson-secret-cirlce-casting-2
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 13:44

Alyy a hug merciii frumos k m-ai anuntat ! Esti o scumpaa a hug ! Revenind la capitolul asta frumoooos : Sasuke esti adorabil de misterios , acest Harry nu prea ii inteleg eu rolul .. astept sa ma uimesti :>:>::-*:-* ..Esti geniala la fel k si acest capitool..akum tot ce ramane de facut este sa astept urmatorul capitoool ( care poate il faci putin mai lung:x ) SPor la scris si bft la scoala !:-*....te pupicesteeeeeee dedde a hug :-*kiss*kiss*kiss*kiss
dance2
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 15:06

aly stii cat de mult te iubesc eu pe tine???
ador capitolul acesta, imi place la nebunie happy
te rog adu nextul cat mai repede si ma bucur ca m-ai anuntat
te-am puoat dulcee
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 16:23

Heii. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 78717

Mersi de anunt.
Dragut capitolul. Plin de mister.. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 361396Mi-a placut si m-a facut sa vreau mai mult, ceea ce e bine. Astept cu nerabdare capitolul urmator cu cat mai multa actiune. Vreau neaparat si niste momente Sasuke-Sakura. I'm obssesed. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 962758

Succes in continuare ! Sper sa ai cat mai multe idei. Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 78717
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 22:51

buna alyMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 208323multumesc ca m-ai anuntat!Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 208323 imi place mult....so....isi face aparitia un nou personaj, sau o alta Alisia, si sasuke o controleaza pe saku si ii face rau....dar va ajunge el s-o iubeasca, e inevitavbilMoon Rise(eventual +16) - Pagina 3 947835 Te-ai oprit tocmai in momentul culminant intre sakura si harry, haide mai! chiar asa? sa vezi ce te bat eu pe tine, vai vai! pai nu ne intalnim noi mamica? sa vedem cum ma mituiesti sa nu te chelfanesc!Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 955647780te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui! spor la scris si la idei!

Naty te pupa~
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 27 Oct 2012, 18:55

As dorii sa inchid acest fic...:( rog un moderator sa il mute la fan-ficuri inchise
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 01 Noi 2012, 12:25

Aly huh? ⭕ huh? !!!!!! DC ??????? :((((((((((((( nervi! what? ????
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 14:54

Fan Fic Sasuke&Sakura blocat la cererea autoarei.

Aly Shine a scris:
As dorii sa inchid acest fic...:( rog un moderator sa il mute la fan-ficuri inchise
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moon Rise(eventual +16)   Moon Rise(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Moon Rise(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-