Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Love of an angel Lun 10 Ian 2011, 21:55 | |
| Acesta e un fic scris de mine si de Kira.Sper sa va placa.Eu scriu din perspectiva lui Ryuk iar ea din perspectiva fetei.Astept commuri si crictici! Capitolul 1 <<Te rog ceva...>> <<Ce anume?>> <<Te rog,sa nu ma uiti niciodata>> Priveam tablorile ce atarnau de peretii portocalii ai incaperii,stramband din nas.Nu imi placeau acele picturi atat de colorate,fara vreo semnificatie anume.Simteam raceala podelei,continuand sa pasesc,dorind sa ajung in Incaperea Cea Mare.Trebuia sa particip la o intrunire a ingerilor.Ma intrebam pentru ce ne chema Marele Intelept.Sigur trebuia sa mai aparam pe un muritor. -O suta de ingeri... Am rostit cu voce tare,rasund ca un ecou in capul meu.Atati de multi murisera. -Ryuk,grabeste-te! -Julian,ce vrea Stapanul? Acesta nu imi raspunse ci doar imi facu semn cu mana sa-l urmez.Apasa usor pe clanta,provocand un scartait ce rasuna in intreaga incapere,enervandu-i pe cei ce discutau.Parea ca i-am intrerupt din ceva important.Inteleptul ma privi pret de cateva secunde,intorcandu-si apoi privirea spre Julian care zambea. -Dragii mei,v-am adunat astazi aici pentru a face un anunt.Stim cu totii ca multi dintre noi au pierit prin incercarea lor esuata de a salva un muritor.Astazi insa-am descoperit ca exista o fata care are puteri nebanuite si il poate invinge pe Lucifer.Am nevoie de cineva responsabil,demn si curajos care sa se ofere sa o apere. Continuam sa-l privesc,observandu-se cu usurinta seriozitatea de pe fata batranului.Isi incrucisa mainile la piept asteptand un raspuns din partea noastra.Ceilalti ingeri incepura sa vorbeasca.Pareau speritati,niciunul nu dorea sa o apere. -Stapane,imi puteti da o poza cu fata?Il intreb eu,apropiindu-ma de acesta.Scoase din bluza alba,o mica poza cu fata.Parul sau negru era prins in doua codite,lasand cteva suvite sa-i acopere ochii intunecati. Am zambit usor,batandu-l prieteneste pe umar pe Intelept,spunandu-i ca ma ofer eu sa am grija de aceasta.Ceilalti ma priveau uimiti,susotind fiecare despre alegrea mea. Am iesit din incapere,lasandu-i pe ceilalti sa-mi priveasca pasii care dispareau incetul cu incetul in abisul intunecat,nestiut de nimeni. Ochii mei negrii priveau tablul prafuit,ce atarna drogat de un cui ce era prins in perete.Am simtit cateva lacrimi ce imi uda obrajii,lasand tristetea sa ma cuprinda.Era ea.Singura persoana pe care am iubit-o cu adevarat,singura care mi-a fost alaturi,dar a murit.Ca si mine,insa eu am devenit inger dar ea?Intrebarea asta ma macina de ceva timp si inca nu stiu raspunsul. Am continuat sa merg,soptind doar pentru mine un ,,adio''. Si cateva imagini cu personajele: Ryuk Lucifer Fata |
| | | S$hiva> Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : <somewhere where you do not know > Nr. mesaje : 135 Puncte : 140 Reputatie : 14 Hobby-uri : MUZICA,tobe Stare de spirit : h@@pp!*
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 09:49 | |
| Hihihi,colaborati..yeee!Imi place cum ai inceput Kiss. Off de ce te-ai oprit?Hai Kira cu next-ul ca m-ati facut curioase. Pwp! |
| | | Renee Genin
Sex : Localizare : la mine,la tine,oriunde... Nr. mesaje : 152 Puncte : 167 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : mmm..cam plictisita
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 09:52 | |
| Imi place Kiss..acuma astept sa vin Kira cu next-ul ca e super. Plizz pune mai repede next-ul ca vreau sa vad ce o sa se intample intre cei doi. Spor la scris!Bye~ |
| | | ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 10:05 | |
| Imi place mult.Chiar sunt curioasa sa vad ce o sa se intample. Plizz vreau continuarea mai repede. Bye! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 10:11 | |
| Mersi pentru commuri fetelor!
Capitolul 2
Priveam norii ce aveau diferie forme,zambind usor.Pasarile zburau deasupra copacilor,formand un fel de dans.Se puteau auzi ciripitul vrabiutelor ce doreau sa se faca auzite.Am inceput sa aplaud,crezand ca asta isi doresc.Sa le bage cineva in seama.Frunzele se unduiau usor,in bataia vantului,provocand un fel de fosnet nesemnificatv.Soarele stralucea cu putere,lasand sa cada razele sale de foc,pe pamantul rece. Orasul era aglomerat,auzindu-se claxoanele masinilor si motoarele lor.Oamenii zambeau,mergand grabiti spre un loc anume.Pareau niste roboti.Nici unul nu intorcea capul sa vada cum se simte cel din spatele sau.Am oftata usor,lasand capul in jos.Imi priveam adidasii movalii ce aveau diferite modele cu sclipici. Mana mea dreapat isi facea loc,prin parul negru,indepartanad suvitele ce cadeau pe chipul meu.Am observat o luminita din indepartare,intrebandu-ma ce era.Am incepu sa alerg,dorind aflu ce se intamplase. Pe iarba moale si verde am observat o silueta de barbat ce privea soarele.Statea intins cu mainile la ceafa in timp ce geaca lunga si neagra ii acoperea o parte din bluza albastra ce o purta.Ma intrebam daca nu ii este cald.Parul sau asemeni spicului graului ii statea rebel,in timp ce ochii sai negrii au inceput sa ma priveasca.A schitat usor un zambet,risicandu-se si venind spre mine. -Ayame,nu?Ma intreba el,sarutandu-mi mana. Am ingjitit in sec,dorind sa aflu de unde stie numele meu. -Eu sunt Ryuk. Continua sa ma priveasca,facandu-ma sa ma rosesc usor.Obrajii mai eu capatat o nuanta trandafirie in timp ce ochii mei se dilatau.Il priveam confuza,nestind cine e. -Ai putea sa-mi arati unde e liceu Asakura?Sunt nou in oras si nu prea ma descurc. Am aprobat din cap,indicand cu degetul cladirea mare ce se afisa in fata noastra.Piatra rosiatica stralucea in lumina soarelui,in timp ce geamurile fumurii ne impiedicau sa vedem interiorul acesteia. Ne indreptam amandoi spre interiorul cladirii,privind peretii albi ce erau putin mazgaliti de unii adolescentii. -Ce clasa esti?Il intreb eu,privindu-i parul auriu ce ii ascundea ochii negrii asemeni noptii. -A X -a... Imi raspunse scurt,continuand sa paseasca,lasandu-ma sa-l privesc.Geaca lunga ii cadea usor pe corp,in timp ce mainile sale se unduiau de cate ori facea un pas.Am observat niste cute in spatele sau,intrebandu-ma ce are defapt pe dedesupt.Am dat din cap,apropiindu-ma de el.Parea ceva in neregula cu el,insa ce?Am auzit cum apasa pe clanta rece,deschizand usa la perete.La contactul cu varul alb,aceasta scoase un sunet enervant. In fata noastra statea un barbat in varsta,observandu-se cateva fire albe din parul sau.Ochii sai verzi ne priveau,studiindu-ne pe amandoi. -Ati intarziat din nou,domnisoara,Ayame.Iar dansul,cine este?Intreba profesorul,privindu-l pe Ryuk.Blondul nu parea deloc incantat de profesor,observandu-se enervarea de pe chipul sau alb. -Ma numesc Ryuk. Blondul se indrepta spre prima banca,asezandu-se langa o fata cu parul rosu asemeni focului care pe mine ma enerva .Aceasta parea incantata de prezenta noului coleg,zambindu-i dulce,lasand la iveala dintii sai albi. Profesorul ofta,asezandu-se la catedra.Isi pozitiona mainile pe lemnul tare,privindu-l pe blond ce vorbea cu roscata. M-am apropiat de cei doi,intrebandu-l pe Ryuk daca nu vrea sa stea in banca cu mine. -Nu,mersi,voi sta cu... -Rayla,ma numesc Rayla. Adolescentul continua sa vorbeasca cu roscata,enervandu-ma la culme.M-am asezat in spatele clasei,dorind sa privesc norii albi ce se intindeau pe intregul cer albastriu. |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 17:25 | |
| M-ati lasat fara cuvinte. Foarte frumos, lucrati foarte bine impreuna. Imi place la nebunie cum scrieti! Felicitari! Spor la scris si sper sa puneti continuarea cat mai repede! Pupici! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 17:37 | |
| Vai cat de frumos.Sa nu imi spui ca are si aripi Ryuk.olalal.Ce frumos Hai rapid cu acea continuare fetelor. |
| | | ``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 21:02 | |
| Hey,thanks girls
Capitolul 3
Roscata continua sa ma priveasca,lasand cateva suvite din parul sau asemeni focului sa-i acopere chipul.Bluzita albastra era putin lunga,acoperindu-i picioarele lungi si zvelte.Sandalele albe,lasau la iveala degetele vopsite cu oja neagra.Ma intrebam cum de am putut muri atat de repede si sa nu gasesc asemenea frumuseti.Am dat din cap,amindtindu-mi care era misiunea mea si ce eram de fapt.Speram sa nu-si dea nimeni seama si sa nu ma roage cineva sa-mi dau geaca jos.Mi-ar fi aflat secretul.Am intors capul,cautand cu privirea,bruneta ce statea lipita de geamul fumuriu.Observam cum ofta din cand in cand,aburind geamul. Profesorul scria niste formule la tabla,insa nimeni nu il baga in seama.Cred ca nici nu isi dadea seama sau nu vroia asta. M-am ridicat de la locul sub privirea uimita a roscatei care se intreba ce am de gand.M-am apropiat de chipul brunetei care mai avea putin si incepea sa planga. -Ce se intampla?Ce e cu tine?Am intrebat-o incet,asteptand un raspuns din partea acesteia. -Kail...iubitul meu.Priveste,e cu o fata. Ma imbratisa,strngand cu putere haina mea neagra,lasand lacrimile sale sa mi-o ude.Continua sa planga,in timp ce eu o mangaiam pe par.degetele mele isi faceau loc printre suvitele sale,tragand usor de ele. -Nu te merita... Am soptit usor,imbratisand-o mai tare.Nu stiam cum sa o calmez sau ce sa-i spun dar ma durea sa o vad plangand. -Sunt bine. Se departa putin,privindu-ma in ochi.Incerca sa-mi arate printr-un zambet mai mult fortat ca e fericita dar nu-i reusea.Stiam ca sufera dar parca nu dorea sa o arate.Am luat-o de mana,iesind din clasa.L-am auzit pe profesor cum tipa dar nu l-am bagat in seama.Doream sa o duc departe de acel loc. -Ryuk,unde o duci? Am auzit o voce dura si niste pasi care se apropiau.Acea voce mi se parea cunoscuta,dar nu imi doream sa fie El.Mi-am intors privirea spre holul lung si intunecat,observand o silueta de baiat.Parul sau alb stralucea usor in lumina soarel;ui,in timp ce ochii sai intunecati o priveau pe Ayame.Acesta ranji,apropiindu-se d enoi. -Lucifer... Am soptit,inainte de a simti sabia sa cum imi strapunge inima.
Am cazut pe podeaua rece,lasand sangele rosiatic sa murdareasca gresia.Ochii mei incepeau sa se inchida incetul cu incetul,privind-o pe Ayame ce parea speriata.Aceasta isi pozitiona mainile la gura,incercand sa nu tipe.Am lasat un zambet sa-si faca aparitia pe chipul meu ranit. -Ryuk! Am auzit-o pe bruneta tipand,inchizand in cele din urma ochii.
|
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 21:06 | |
| Super next-ul Kiss,dar eu nustiu cand pun continuarea! |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Love of an angel Mar 11 Ian 2011, 21:33 | |
| Off cat de frumos este.Kira te bat pune mai repede continuarea ca vreau sa vad ce se intampla!!! haaii |
| | | S$hiva> Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : <somewhere where you do not know > Nr. mesaje : 135 Puncte : 140 Reputatie : 14 Hobby-uri : MUZICA,tobe Stare de spirit : h@@pp!*
| Subiect: Re: Love of an angel Mier 12 Ian 2011, 09:54 | |
| Vai ce-mi place!Ador cum scrieti...si ce spui Kira?Vai de tine,pune mai repede continuarea ca si Kiss s-a oprit cand nu trebuia. Hai cu next-ul,Cristina! |
| | | Renee Genin
Sex : Localizare : la mine,la tine,oriunde... Nr. mesaje : 152 Puncte : 167 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : mmm..cam plictisita
| Subiect: Re: Love of an angel Mier 12 Ian 2011, 09:57 | |
| Cica eu invat.Am intrat imediat sa vad daca ati pus continuarea.Ei,ma asculta profesoara,ii spun ce am citit din fikul vostru si asa ii plac povestile.=)) Revenind la fik.Ma intreb cine e acel Luicifer si sper ca Ryuk sa se faca bine?Si Ayame?Atatea intrebari...off de ce trebuia sa te opresti?Si tu kira,pune mana si scrie next-ul.Pai ce inseamna asta?Hai cu next-ul! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Love of an angel Mier 12 Ian 2011, 19:52 | |
| Pana la urma am pus continuarea.
Capitolul 4
Ochii mei il priveau speriata.Ryul zacea pe podeaua lucioasa si maronie,avadn cateva pete de sange.Geaca lui neagra ii descoperea o parte din tricou,observandu-se ceva alb.Ma intrebam ce poate fi.Lucifer incepu sa rada,rasunand in intreaga cladire.Isi acoperi gura,cu mainile,privindu-l pe Blond.Zambi satisfacut,apropiindu-se de mine. -Sa inteleg ca tu esti Ayame.Va trebui sa vii cu mine. Ma apuca de brat,tragandu-ma pe scarile lungi,ce pareau ca nu se mai termina.Mergeam pe culoarul intunecat,privind usile claselor ce erau inchise.Ma gandeam la blondul ce inca zacea.ce o sa se intemple cu el? -Stai linistita,fratele meu va fi bine.Sopti Lucifer,privindu-ma adanc in ochii mei ciocolatii.parul sau argintiu ii acoperea chipul aspru,lasand la iveala doar ochii sai intunecati si pustiiti.Nu exista o sfarama de blandete in privirea lui.Teama incepu sa ma cuprinda,mii de fiori strabatandu-mi corpul. -Ce se va intampla cu Ryuk?Il intreb eu,incercand sa ma eliberez din stransoarea lui,dar fara niciun rezultat.Acesta incepu sa ma stranga din ce in ce mai tare din brat,ranjind. -Ti-am spus ca va fi bine.In maxim cateva minute isi va reveni si sigur va incepe sa te caute. Haina sa maronie,incepu sa-i cada lejer pe spate,lasand-o inerta pe podea.Am observat o pereche de aripi negrii ce se inaltau spre tavan.Cateva pene intunecate au inceput sa-i cada,nebagand de seama acest lucru.Priveam uimita creatura din fata mea,intrebandu-ma cine este cu adevarat. -Ce esti? -Nimeni... Imi raspunse scurt,continuand sa mearga.Parea ca nu-i pasa ca va fi vazut de cineva.Eu inca il priveam,oprindu-ma la aripile sale negre.Se miscau usor,cand acesta isi incorda bratele. -Nu te-a iintrebat niciodata ce sunt omoplatii? L-am privit uimita,nestiind ce sa-i raspund. -Fiecare are asa ceva,doar ca unora le apar aripi.Aceia se numesc ingeri,ca si tine. Se apropie de chipul meu,sarutandu-mi obrajii rosii. -Esti inger?Il intreb scurt,intorcandu-mi privirea in partea dreapta. -Am fost... Doream sa-i mai adresez multe intrebari dar am tacut,nedorind sa-l enervez.Mana mea,se inalta usor,dorind parca sa-i simta caldura aripilor sale.Ma intrebam cum sunt la atingere. -Nu pune mana! Tipa acesta,impingandu-ma in perete.Ma intrebam cine este cu adevarat,ce vrea de la mine.Se apropie usor de chipul meu,mangaindu-mi obrajii rosii si calzi.Ochii sai negrii ma priveau,avand aceeasi raceala pe care o stiam.Un glas asurzitor se auzi in incapere,intrerupandu-l pe Lucifer.Se putea observa cu usurinta sclipirea din ochii mei,privind bucuroasa persoana din fata mea. |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Love of an angel Mier 12 Ian 2011, 20:07 | |
| Vai cat de frumos,dar imi place mai mult de Ryuk.Ce e asta Hai dragelor rapid cu acesta continuare |
| | | Renee Genin
| Subiect: Re: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 11:23 | |
| Vai ce ma bucur ca ai pus continuarea Kira,ca nustiu ce-ti faceam. Imi place asa de mult ficul vostru.Si cine rera misterioasa persoana?Ryuk sau altcineva? Plizz pune continuarea kiss,ca e randul tau. |
| | | Zăpy. Academy Student
Localizare : Pe luna :) Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !
| Subiect: Re: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 18:10 | |
| Fetelor,imi place foarte mult cum scrieti si chiar va completati.kira,m-ai lasat in suspans si asta nu imi place deloc.Chiar vreau sa aflu cine era misterioasa persoana.Cand puneti next-ul? Sper ca(,) cat mai curand. Spor la scris si la idei! Pup! :>:D<: |
| | | ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 18:18 | |
| Imi place asa mult fikul vostru!Il ador!Imi place ideea,e foarte interesanta dar Kira chiar trebuia sa te opresti?Cand puneti next-ul?Chiar vreau sa stiu daca isi revine Ryuk si cine era acea persoana.Deci va rog,puneti mai repede next-ul. Bye! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 21:49 | |
| Mersi pentru commuri.Pentru ca,Kiss are probleme cu netul voi pune eu continuarea!
Capititolul 5
Am simtit cum sangele clocotea in mine.Paseam calculat,privind reactia lui Lucifer.Acesta statea langa Ayame,tragand-o din ce in ce mai aproape de el.Puteam observa suferinta de pe chipul acesteia,implorandu-ma din priviri sa o ajut.Lichidul rosiatic curgea pe suprafata tare a podelei,murdarind-o.Mi-am dat haina neagra jos,lasand la iveala o pereche de aripi albe.S-au inaltat spre tavan,lasand cateva pene sa cada.Bruneta ma privea uimita,inghhitind in sec.Ma intreb ce parere avea despre mine. Un ras malefic isi facu aparitia,domnind in intreaga incapere.Lucifer ranji,scotandu-si la iveala coltii ce erau pregatiti sa muste pe cineva.Asemeni unui animal ce simtea nevoia de gustul dulce al unui victime,acesta se indrepta spre gatul adolscentei.Ochii intunecati ai brunetei ii urmareau fiecare miscare.O imbratisa strans,privindu-ma adanc in ochi. -Dragul meu,frate,daca faci un pas,Ayame o pateste.Si nu glumesc. -Ryuk,pleaca!lasa-ma,voi fi bine! Aud vocea indurerata a brunetei ce imi cerea sa plec.Nu puteam.Misiunea mea era sa o apar si simteam ca e mai mult decat cel sentiment de a o proteja. -Ce cuplu frumos ati forma!Pacat ca unul din voi va trebui sa moara. Ochii argintiului straluceau in lumina soarelui,evidentiindu-i roseata ce o capatau incetul cu incetul.Observand ca nu mai este atent la mine,m-am indreptat spre el,dandu-i un pumn in obraz.Acesta cazu la podea,lasandu-si aripile pe langa corp. Am luat-o de mana pe Ayame,dorind sa plec din acel loc.Nu indepartam din ce in ce mai mult de scoala,adancindu-ne cu fiecare pas in padurea intunecoasa.Pasarile zburau,scotand diferite sunete ingrozitoare,in timp ce in jur se auzeau din cand in cand fosnetul frunzelor ce atarnau de crengile maronii. -Unde mergem? Ayame ma privea speriata,lasand cateva lacrimi sa cada pe obrajii sai moi si calzi.Am oftat,privind cerul senin.Norii se miscau lent,luand diferite forme.Am zambit,oprindu-ma pentru un moment. -Ayame,nu vreau sa te sperii,dar esti in mare pericol.Ii spun eu pe un ton cat se poate de calm,incercand sa nu ii dau senzatia de frica. -Cine era el?Ce esti tu? Stiam ca are multe intrebari sa-mi adreseze dar nu era nici locul si nici momentul sa-i raspund la fiecare in parte. -Il cheama Lucifer si e fratele meu.Amandoi suntem ingeri... Atat i-am spus,continuandu-ne mai departe drumul.Nu stiam unde merg si ce se va intampla dar stiam ca nu trebuie sa o las singura. -Mi-e frica,Ryuk.Sopti aceasta,sprijinandu-si capul de umarul meu. Puteam auzi fiecare suspin al ei,puteam simti fiecare lacrima ce imi uda bluza si fiecare bataie a inimii ce imi dadea fiori.Am luat-o in brate,mergand in continuare.De cate ori paseam pe o ramura acesta tresarea.Staim ca e speriata iar eu nu stiam cum sa o calmez. Norii negrii isi faceau aparitia,impanzind cerul cu cenusa lor.Picurii de ploaie reci cadeau cu repeziciune,udand pamantul cald si uscat. Simteam ca nu mai am putere si ca rana de la abdomen se deschidea.Ayame,ma privea trist,rugandu-ma sa o las jos.Isi pozitiona mainile pe chipul meu trist,saruatndu-mi obrajii reci.Ma imbratisa,simtind caldura corpului ei.Aripile mele ne inconjurau pe amandoi,formand ca un fel de scut.Ma simteam bine cu ea,imi doream sa nu mai plec,sa ramanem asa vesinc?Dar ce inseamna vesnicia si cat dureaza ea?E doar o dorinta a oamenilor ce nu se poate indeplini.Fiecare cerseste iubire,dar nimeni nu stie adevaratul sens al ei. Oare eu il stiu?Oare fata asta mi l-a redat din nou? Ii ridic chipul speriat,oferindu-i un zambet cald.Doream sa o inveselesc,sa stie ca sunt cu ea,ca mereu o voi apara.
PS:nu prea am avut inspiratie la ora asta! |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 21:52 | |
| |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Love of an angel Vin 14 Ian 2011, 23:47 | |
| Vai,cat de frumos Kira Sa puneti repede continuarea ca deja sunt curioasa!! Repede!!! |
| | | Zăpy. Academy Student
Localizare : Pe luna :) Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !
| Subiect: Re: Love of an angel Sam 15 Ian 2011, 10:38 | |
| |
| | | Renee Genin
| Subiect: Re: Love of an angel Sam 15 Ian 2011, 10:40 | |
| Cum de minunea asta?Credeam ca nu mai pui continuarea.Asa,de asta te iubesc eu.Ador ficul vostru fetelor,dar stiti deja.Nu-mi vine sa cred.Sunt frati?Tare,imi place si mai mult.L-ai facut si mai interesant.Si cpntinuarea cand?Nu-i asa ca o pui azi?Plizzz! |
| | | ღTweetyღ Genin
| Subiect: Re: Love of an angel Sam 15 Ian 2011, 16:49 | |
| Ce bine ca ai pus next-ul.Chiar ma intrebam cand ai de gand sa-l pui.Imi place asa mult.Normal,imi place cum scrieti.E super.Nu ma asteptam sa fie frati.Dar unul e bun si altul e rau?e si mai bine.Cand pui next-ul?Plizz vreau next-ul cat mai repede! will kiss! |
| | | Kikyo Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 34 Puncte : 35 Reputatie : 8 Stare de spirit : mmm...sa zicem happy
| Subiect: Re: Love of an angel Sam 15 Ian 2011, 17:16 | |
| Kira,de ce te-ai oprit?Off,sunt obisnuita cu tine...:-P...Dar imi place asa mult fikul vostru.Ador cum scrieti.Deci vreau sa vad next-ul. :>:D<: |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Love of an angel Dum 16 Ian 2011, 00:07 | |
| Mersi pentru commuri.Daca tot nu am ce face m-am gandit sa pun continuarea!
Capitolul 6
Ploaia continua sa cada cu repeziciune,udandu-i aripile blondului.Ochii sai intunecati ma priveau,in timp ce buzele sale erau arcuite intr-un zambet.Simteam cum mainile sale imi mangaiau spatele,in timp ce o parte din penele de la aripi,imi atingeau chipul,gadilandu-ma.Am chicotit usor,lasand privirea in jos. -Hey,voi doi.Nu stati in ploaie.Veniti cu mine! In departare se auzi o voce de barbat care ne chema.Ne-am indreptat amandoi privirea spre barbatul ce se sprijinea de un copac.Parul sau negru si lung,era prins intr-o coada la spate.Ochii sai verzi strluceau in lumina becurilor de pe stalpi. Ryuk ma lua de mana,tragandu-ma mai aproape de el.Un sentiment de teama ma cuprinse,privind speriata persoana din fata noastra.Acesta se apropie de noi,stundiindu-ne si zambind. -Nu m-ati auzit?Veniti cu mine,locuiesc in acea cabana.Acesta indica cu degetul o mica casuta din busteni,pozitionata sub un salcam. Ryuk imi zambi,soptindu-mi sa mergem dupa el. -Ma numesc Takashi.Locuiesc impreuna cu sotia mea.Observ ca sunteti putin speriati.Apropo,frumoase aripi. Am tresarit,amintindu-mi ca Ryuk nu mai avea nimic pe el iar aripile sale erau la vedere. -Tin minte ca anul trecut m-a vizitat o fata care imi cerea ajutorul.Era fermecatoare,parul blond era mereu desprins iar ochii sai albastrii erau sclipitori.Un inger pe pamant. Blondul il privea pe Takashi,ridicand din spranceana.Acesta apasa usor pe clanta,lasandu-ne sa intram in casa.Focul ardea,lasand cateva scantei sa mai sara pe peretele portocaliu.Pe unul din scaunelele din lemn,statea o femeie ce citea.Parul alb era prins intr-un coc,lasand cateva suvite sa-i cada alene pe chip.Ochii sai abastrii ne priveau,zambind in cele din urma. -Ea este sotia mea,Amanda.Draga mea,sper ca nu te superi ca i-am adus pe cei doi,dar stateau in ploaie. Femeia se apropie de noi,mangaindu-ne chipurile. -Simtiti-va ca la voi acasa.Sunteti un cuplu foarte frumos.Un inger si o muritoare.Amanda se aseza la locul ei,pe scaun,continuand sa citeasca. Eu eram rosie in obraji,uitandu-ma la Ryuk care parea uimit de replica acesteia.Am zambit usor,dand din cap.Un inger cu o muritoare...aceste cuvinte imi rasunau in minte,asemeni unui ecou. Takashi isi pozitiona mainile pe umerii nostri,spunandu-ne ca putem sa mergem in camera din spatele nostru,sa ne odihnim. Ma intrebam cate paturi are.Nu puteam dormi cu Ryuk in acelasi pat.Acest gand ma ingrozea si totusi ma facea sa plutesc.Simteam ca prind si eu aripi,un sentiment nou,nemaicunoscut inflorea in mine. Paseam amandoi,pe suprafata rece a podelei,ce provoca un sunte asurzitor de cate ori inaintam un pas.Acesta deschise usa,aprinzand lumina.Peretii verzi si covoarele de aceasi culoare,dadeau viata incaperii ce era plina cu panze de paianjeni.In mijloc se afla un pat destul de mare,iar in dreapta acestuia o micuta noptiera ce avea asezata o vaza cu flori. -Ayame,iti dai seama ca trebuie sa dormi cu mine,nu? Am inghitit in sec,privind patul acoperit cu o patura maronie.Ochii intunecati ai ingerului straluceau usor,in lumina acelui bec ce lumina incaperea. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love of an angel | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|