Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Love of an angel - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Love of an angel - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Love of an angel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

Love of an angel - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 11:11

Hihihi.
Ce frumos!!
Slava Domnului Kira ca ai pus continuarea si sa pui din nou cat mai repede!!!
ORi tu ori Kiss.Hai repede ca m-ati lasat in suspans!! huh? please
Sus In jos
Renee
Genin
Genin
Renee

Sex : feminin Localizare Localizare : la mine,la tine,oriunde...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 152
Puncte : 167
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : muzica
Stare de spirit Stare de spirit : mmm..cam plictisita

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 13:33

Vai Kira mea,ai pus continuarea!Ce ma bucur.E asa frumos.O sa doarma in acelasi pat?Aoleu,devine foarte interesant.Dar trebuia sa te opresti?Te rog,pune continuarea.Tu sau Kiss.Ar fi randul ei acum,nu?Hai cu next-ul fetelor! kiss kiss
Sus In jos
ღTweetyღ
Genin
Genin
ღTweetyღ

Sex : feminin Localizare Localizare : my world and mine alone
Nr. mesaje Nr. mesaje : 235
Puncte : 281
Reputatie Reputatie : 39
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen...
Stare de spirit Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 13:48

Aiii ce-mi place.Ador ficul vostru fetelor.Sper sa puna Kiss continaurea cat mai repede daca nu,iar pui tu,nu KiraA?Plizz..ca si asa te-ai oprit cand nu trebuia.Off...vreau next-ul. kiss
Sus In jos
Kikyo
Academy Student
Academy Student
Kikyo

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 35
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mmm...sa zicem happy

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 13:53

Ai pus continuarea?Wow...ce repede.Sper sa mai ai momente de astea cand te plictisesti sa pui continuarile la ficuri.E asa frumos,dar te-ai oprit din nou cand nu trebuia.Off Kira ce-ti fac eu tie!^.^ `-`.Sper sa puneti cat mai repede next-ul ca abea astept sa-l citesc.*-*Bye!
Sus In jos
Luminor
Genin
Genin
Luminor

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : In your heart
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 71
Reputatie Reputatie : 12

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 14:04

oo super,un fic in colaborare.Imi place.
E interesanta ideea si imi place enorm de mult.Ryuk un inger trimis pe pamant sa aiba grija de o muritoare.Lucifer e fratele sau?Wow,numa asteptal la asta.ma intreb ce este cu adevarat si ce are asa special Ayame.Asta o sa aflu din next-urile voastre.
Vai,o sa doarma impreuna?Ce frumos!Si next-ul cand il puneti?Sper cat mai curand posibil.
Spor la idei!
Kiss you! kiss :>:D<: hi!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Love of an angel - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 15:49

Vaaai:X:X
Foarte frumos scumpelor :*! Felicitari Love of an angel - Pagina 2 273918

Ideea este grozava :X , si originala , bineinteles:X:X:*

Vreau next-ul rapid Love of an angel - Pagina 2 836813 Love of an angel - Pagina 2 836813

Haide Kira draga mea , sau Kyss scumpo Love of an angel - Pagina 2 273918 Careva next-ul ? Mor de nerabdare Love of an angel - Pagina 2 735877 Love of an angel - Pagina 2 896861 Love of an angel - Pagina 2 23826

Spor la scris si la idei , dragelor ! Pupici Love of an angel - Pagina 2 273918 Love of an angel - Pagina 2 208323

Mrrr Love of an angel - Pagina 2 301723 Love of an angel - Pagina 2 127686

Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Ian 2011, 20:28

inca un fic care imi place la nebunie
e asa frumos
il ador.....superb
astept continuarea happy2 kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Love of an angel - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Ian 2011, 15:37

Se pare ca tot eu pun next-ul.Mda,Kiss are probleme cu netul.E scris din perspectiva lui Ayame.
Mersi pentru commuri!

Capitolul 7

Lumina orbitoare a lunii,isi face loc printre perdelele movalii ce se miscau incet o data cu vantul ce adia usor.Crengile copacilor bateau in geam,creeand diferite umbre.Din cand in cand se mai auzeau cateva sunete provocate de unele bufnite.
Ryuk se intinse pe pat,alungindu-si corpul.Aripile sale,ii acopreau o parte din tricou,lasand cateva pene albe sa cada pe podea.
-Ryuk,imi este cam sete.Ma duc pana la bucatarie.
Acesta zambi,dand aprobator din cap.
Am iesit din camera,incercand sa nu ma impiedic din cauza intunericului ce domnea in casa.Degetele mele lungi,atingeu suprafata rece a peretelui,incercand sa gaseasca un intrerupatar.In cele din urma am aprins lumina,turnandu-mi putin suc in pahar.Lichidul galbui aluneca usor pe sticla paharului,umplandu-l in cele din urma.Am dat pe gat acel deliciu,intorcandu-ma din nou in camera.Ingerul statea intins pe o parte,avand chipul acoperit de cateva suvite din parul sau blond.M-am apropit de pat,asezandu-ma langa el.Ii priveam ranile de pe spate,dorind sa ating acele cute putin rosiatice.Doream sa-i indepartez acele suvite ce se incapatanau sa-i cada pe chip.Vroiam sa-i priveasc ochii intunecati,atat de misteriosi.
In minte mi-a aparut imaginea iubitului meu,Kail.Mi-am amintit de panorama care o vazusem la liceu langa acea fata.Cateva lacrimi reci au inceput sa-mi inunde chipul,lasand sa ude cearceaful.Am incercat sa ma calmez,nedorind sa-l trezesc pe blond,care dormea profund.Era asa linistit.
Am auzit cateva batai in usa.M-am indreptat incet,apasand usor clanta maronie.Nu era nimeni,insa pe parchet era un fel de plic.M-am uitat in jur,intrebandu-ma cine l-o fi lasat.L-am luat,inchizand usa in urma mea.Unghiile mele strapungeau micuta hartie,dorind sa o desfac.M-am asezat pe unul din scaunele din camera,citind in soapta literele putin nedescifrabile.
,,Draga Ayame,
poate te intrebi cine sunt si ce este cu scrisoarea.Nu pot decat sa-ti spun ca am ceva sau mai bine zis pe cineva care cred ca te intereseaza.Te astept peste zece minute pe vechea strada parasita.Vino singura si lasa ingerul sa doarma.
Cu drag,un anonim!

Ma intrebam de la cine este scrisoarea si ce vrea sa spuna.Mi-am luat geaca de blug,iesind usor din casa,incercand sa nu-l trezesc pe Ryuk.Am inceput sa alerg,simtind cum inima imi bate din ce in ce mai tare.Strada aceasta imi dadea mii de fiori.Am putut observa o silueta de baiat.Paseam usor,incercand sa-mi dau seama cine este.
Ochii mei priveau socati panorama ce se desfasura in fata ochilor.Mii de lacrimi isi faceau aparitia pe chipul meu palid.Picioarele incepura sa-mi tremure,in timp ce mainile mele cautau ceva de care sa se tina.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Ian 2011, 15:47

Oh cat de frumos este Kira.
Vai pune repede continuarea,ca sunt curioasa cine era cel cu care se intalneste desi am o banuiala.
Hai repejor!!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Love of an angel - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Ian 2011, 17:04

Miau ! Vaaai..deci am dat al comentari azi , ca niciodata ..ma dore degetele =))

Ok..deci

Foarte frumos scumpa mea Kira :X:X
Imi place la nebunie:X:X

Si de ce suspans Love of an angel - Pagina 2 896861

Of of of..haide repede cu next-ul

Felicitari pentru capitol scumpoX::XX

Haide repejor cu next-ul Love of an angel - Pagina 2 836813 Love of an angel - Pagina 2 836813 Love of an angel - Pagina 2 836813

Spor la scris si la idei dragelor !! Pupici duulci Love of an angel - Pagina 2 273918 Love of an angel - Pagina 2 208323 Love of an angel - Pagina 2 208323 Love of an angel - Pagina 2 208323

Mrr Love of an angel - Pagina 2 301723 Love of an angel - Pagina 2 127686
Sus In jos
Renee
Genin
Genin
Renee

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Ian 2011, 19:06

Kira,scumpa mea ai pus continuarea.pai era si timpul dupa lunga ta ,,vacanta''.Chiar ma gandeam daca e necesar sa vin la tine sa pui continuarea la fik.
Vai cat urasc eu faptul ca te-ai oprit cand nu trebuia.De ce ai facut-o?Iti place sa ma tii in suspans?Of of of,ce ma fac eu cu tine?Si pana la urma cine era?
Cand pui continuarea?Cat mai curand,nu-i asa?Dar next-ul sa fie mai lung daca se poate.Ori tu ori Kiss sa puneti continuarea.
Bye and kiss! kiss hi! :>:D<:
Sus In jos
Yuko
Academy Student
Academy Student
Yuko

Sex : feminin Localizare Localizare : un loc uitat de lume si numai de mine stiut
Nr. mesaje Nr. mesaje : 38
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : just...a smile

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Ian 2011, 20:20

Kirara!Sti ca ador fikul vostru?Nu?Stiti acum>?
E asa super...ma bucur ca ai pus tu continuarea ca nu as mai fi avut rabdare.Iar te-ai oprit.Off:-((
Vreau next-ul repejor!Plizz
please please sad
Sus In jos
S$hiva>
Genin
Genin
S$hiva>

Localizare Localizare : <somewhere where you do not know >
Nr. mesaje Nr. mesaje : 135
Puncte : 140
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : MUZICA,tobe
Stare de spirit Stare de spirit : h@@pp!*

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 10:52

Vaii...te urasc ca te-ai oprit.Serios Kira,iti place sa ma tii in suspans?
Te rog,pune mai repede continuarea ca vreau sa stiu cineera si ce o sa se mai intample.Deci next-ul,scumpelor! please please kiss
Sus In jos
~ Ally ~
Academy Student
Academy Student
~ Ally ~

Localizare Localizare : orasul de inghetata
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 18:46

Foarte frumos!:X:X:X
Imi place foarte mult acest fik,fetelor.Kira,imi pare rau ca te-ai oprit ezact cand devenea mai interesant.Se pare ca iti place sa tii lumea in suspans.
Ma intreb cin era.
Te rog mult,tu sau Last Kiss sa puneti continuarea ca nu mai am rabdare.

Norok in continuare si abea astept urmatorul capitol.

Pup! kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 21:22

Mersi pentru commuri fetelor.Iata next-ul,daca tot nu am ce face.Kiss imi ramane datoare cu cateva next-uri:-p.

Capitolul 8

Corpul meu tremura din ce in ce mai tare in timp ce pupilele mi se dilatau.Mana mea dreapta strangea tot mai tare bucata de fier din fata mea,lasandu-mi corpul sa-mi cada greoi pe peretele alb.Parul negru,alueca usor pe chipul meu inspaimantat,in timp ce dintii muscau cu putere de buzele rozalii.Un lichid rosiatic isi facu aparitia,curgand incet pe suprafata pielii mele.
In fata mea era Kail ce atarna spanzurat de un copac.Capul sau era lasat in pamant in timp ce mainile ii stateau pe langa corp.M-am abtinut sa nu tip,apropiindu-ma cu pasi marunti spre el.Pe jos era o scrisoare mica,ce avea cateva pete de sange pe ea.
,,Draga Ayame,
sper ca ti-a placut cadoul meu.Data viitoare nu te mai pune cu mine,ca nu stii ce va mai urma''.
Priveam speriata bucata de hartie,lasand-o sa cada inerta pe asflatul rece si intunecat.Cateva lumini de la unele case,inveseleau acel loc atat de sinistru.Nu stiam ce sa fac cu kail.Era mort,dar nu il puteam lasa aici.
-Nu sti ca nu e bine sa umblii singura noaptea?Poate fi foarte periculos,mai ales pentru cineva ca tine.
Am auzit o voce ragusita si am observat o silueta de baiat ce se apropia de mine.Era Lucifer.Ochii sai ma priveau,studiindu-mi fiecare reactie in parte.
-Stiu ca tu ai facut asta! Ai sa platesti!
Am inceput sa alerg catre el,dorind sa-l lovesc,insa acesta fu mult mai agil decat mine, prinzandu-mi mainile intr-o stramtoare la spate.
-Ce?Crezi ca eu ti-am omorat scumpul amic?Fii serioasa,nu-mi murdaresc mainile pentru un nimeni ca el.
-Minti!Tip eu la el,lasand cateva lacrimi sa-si faca aparitia pe chipul meu trist.Simteam cum sangele clocoteste in mine,in timp ce bratele mi se incordau.
-Ayame,asculta foarte bine la mine.Nu eu l-am ucis.Poate ca cel care a facut asta e mult mai aproape de tine.Imi spuse acesta,dandu-mi drumul si disparand in intunericul noptii.
Am cazut la pamant,incepand sa plang si mai tare.Daca nu Lucifer era de vina atunci cine?Aceasta intrebare se facea din ce in ce mai vizibila in mintea mea.Doream sa aflu cine il omorase.M-am ridicat de pe asfaltul rece,indreptandu-ma spre corpul neinsufletit al adolescentului.Am taiat sfoara de care era legat,lasandu-i corpul sa cada pe pamant.Picuri reci de ploaie si-au facut aparitia,udand corpul acestuia.Dorea sa spele acele urme de sange,pacatul mainilor ucigasului.
Am plecat,lasandu-l singur.Doream sa-l iau de acolo,dar ce puteam face?O lumina orbitoare isi facu aparitia in spatele meu.M-am intors sa vad ce se intampl.Corpul baiatului era purtat spre cer si doua perechi de aripi isi facura aparitia.Am zambit usor,incruntandu-ma in cele din urma,amintindu-mi ca trebuie sa-l razbun.
Paseam usor pe suprafata rece si uda a asfaltului,lasand picurii reci sa-mi ude chipul.Lacrimile mele se amestecau cu ploaia,dorind sa ascunda tristetea mea.
In cele din urma am ajuns la cabana,apasand cu grija clanta.Paseam pe varfuri,nedorind sa fac vreun zgomot.M-am uitat la ceasul din perete care batea ora 00:00.Era miezul noptii.Ma indreptam cu pasi inceti spre camera unde ingerul dormea.Statea intins pe o parte,cateva suvite blonde ii acopereau chipul.M-am asezat langa el,invelindu-ma cu patura albastra.Acesta se intoarse spre mine,privindu-ma profund cu acei ochi intunecati,atat de misteriosi.
-Unde ai fost?Ma intreba acesta ridicandu-se si pozitionandu-si picioarele sub partea dorsala.
-M-am plimbat.I-am raspuns scurt,privind in partea dreapta.Sincer,nu doream sa-i spun ce am facut.Doream sa-l tin departe macar pentru cateva ore de acel rau.Doream sa stea cu mine,sa uite macar pentru cateva secunde de misiunea lui.Am oftat,apropiindu-mi chipul de acesta.
-La miezul noptii ai iesit sa iei aer?Ma crezi prost?Ma intreba acesta,indpartandu-ma usor.
Ma durea reactia lui si mai ales tonul pe care imi vorbea.
-Ce nu intelegi?Am simtit nevoia sa plec.Daca stateam aici simteam ca ma sufoc,simteam ca acel Lucifer e peste tot,ca ne urmareste si nu putem scapa.Nu intelegi?Chiar nu imi place sa fiu eu acea persoana pe care trebuie sa o aperi.
Dupa ce am spus asta,m-am intors pe o parte,lasandu-l pe Ryuk sa ma priveasca.Am auzit suspinsul sau,intristandu-ma putin.Am mintit,dar nu insemna ca nu imi doream sa fiu o simpla adolescenta si nu una care sa o apere un inger.
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 21:26

Ce frumos este in love in love

Vai dar imi place asa mult ficul vostru in love in love

Sper sa pui continuarea happy2 kiss kiss

Spor la scrisi multe idei! kiss kiss
Sus In jos
~ Ally ~
Academy Student
Academy Student
~ Ally ~

Localizare Localizare : orasul de inghetata
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 22:38

Kira,ma bucur nespus de mult ca ai pus continuarea la acest fik.
Imi place cum descrii si narezi frumos.
Nu-mi vine sa cred ca,Kail a murit.dara daca nu Lucifer a facut-o atunci cine>?
Vad ca se cam incing lucrurile intre cei doi.
Pune mai repede continuarea ca m-ai facut tare curioasa.
Astept next!
Bye! kiss
Sus In jos
Kasumi
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 33
Puncte : 41
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 00:33

Am dat de fic si-am zis "E, hai sa vad". Nu-mi pare rau. Foarte frumos. Eu nu pot niciodata sa scriu in colaborare cu cineva, Love of an angel - Pagina 2 947835 e si asta ce faceti voi o chestie. Pentru ca e greu sa urmaresti un fic scris de doua persoane cand stilurile in care scriu ele sunt in contrast. Nu aici. Stilurile voastre difera dar nuanteaza frumos naratiunea. Dialogul nu e mult si fara sens (ca la mine) iar frazele nu sunt ridicol de lungi, facand cititorul ca la sfarsit sa uite inceputul, cum am vazut in unele Ficuri. Pacat ca e praf colaborarea, pe moment... Love of an angel - Pagina 2 321908 Mama lui de net - (sunt in asentimentul ei, cred. Si la mine merge "nu" ) Acuma inteleg ce spuneai tu Kira, tuturor le place suspansul, numai cititorului nu. De ce te-ai opriiiit?
Fii amabila - Sau Kiss, daca-si rezolva pacatosul ala de internet - si onoreaza-ne cu-n next.
Cat despre Kail - s-o fi sinucis. In zilele astea se poarta Love of an angel - Pagina 2 947835
Sus In jos
Renee
Genin
Genin
Renee

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 10:12

Vai Kira ce ma bucur ca ai pus next-ul.
E rau ca Last Kiss are probleme cu netul dar ma bucur ca macar tu pui continuarea.
Nu-mi vine sa cred ca a murit.Wow,dar cine a fcut asta?
Si Kira si tu te opresti cand nu trebuie.Numai spune tu de altii:D
Imi place asa mult:X:X
Plizz pune mai repede next-ul ca nu mai am rabdare si vreau sa stiu ce se intampla.
Succes! kiss hi!
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Genin
Genin
``*Last Kiss*``

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 196
Puncte : 265
Reputatie Reputatie : 49
Stare de spirit Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 10:21

Ce harnica esti scumpa mea Kira.
ma bucur ca ai pus continuarile.
Da,da iti sunt datoare.
Felicitari si urmatorul next il pun eu.
kiss
Sus In jos
Zăpy.
Academy Student
Academy Student
Zăpy.

Localizare Localizare : Pe luna :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 13
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 10:33

Imi place asa mult fikul vostru❌x
E asa frumos!Imi plac ideile voastre.
Eu nu m-as descurca sa colaborez cu cineva dar voi chiar lucrati bine impreuna si ma bucur.Scrieti foarte frumos.
Ma intreb cine ia facut asta lui kail.
Sper sa pui next-ul Kiss cat mai repede.
Spor la scris fetelor!
Ja ne! kiss hi! :>:D<: dap !
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 10:59

Hey hey!

Vai frumos,pai tu sti ca eu vreau next-ul??
Repejor!! Come on! Love of an angel - Pagina 2 68543

Hai ca te-am pupat..Bye-bye

Hehehe!!
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Genin
Genin
``*Last Kiss*``

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 196
Puncte : 265
Reputatie Reputatie : 49
Stare de spirit Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 15:14

Multumim pentru commuri.Asa,e randul meu sa pun continuarea.Na Kira ca pun pana la urma si next-ul.:-p
E din perspectiva lui Ryuk.

Capitolul 9

Continuam sa o privesc,cuvintele sale dandu-mi dureri de cap.Nu intelegeam de ce imi pasa asa tare de acest muritor.Datoria mea e sa o apar dar simt ca e mai mult de atat.M-am intors pe o parte,adormind cu gandul la Ayame.
Razele calde ale soarelui pareau asemeni unor sageti ce strapungeau pamantul dorind sa-l incalzeasca.Mingea galbena stralucea pe cerul senin,dand viata naturii ce parea adormita.Pasarile ciripeau pe crengile copacilor ce se leganau usor datorita vantului ce sufla din cand in cand.Parea asemeni unui suierat ce soptea cuvinte reci.
Am simtit o mana calda ce imi atingea chipul,trezindu-ma la cruda realitate.Am deschis usor ochii,lasand lumina sa ma orbeasca.Perdelele,se miscau o data cu vantul,lasand razelor solare sa patrunda in camera rece.O pereche de ochi intunecati ma priveau,in timp ce suvitele negre din parul sau,imi gadilau fata.
-Hey,cum ai dormit?Ma intreba Ayame,ghemuindu-se la pieptul meu.Ii simteam caldura corpului si inima ce batea din ce in ce mai tare asemeni unei tobe.Am oftat,lasand degetele mele lungi sa-si faca loc in parul meu galben.
-Destul de bine.Cum te simti?o intreb,privind-o in ochi.Imi doream sa aflu ce gandeste,ce simte,dar nu puteam.
-Bine...
Mintea.Simteam asta din glasul ei tremurat si din gestul ei.Isi musca buzele rozalii,lasand firicelul rosiatic sa-i curga pe barbie.I-am sters cu degetul aratator acel lichid,ridicandu-ma si luandu-mi jacheta neagra.Bruneta continua sa ma priveasca,lasand capul in jos.
-Imi pare rau.Sopti aceasta,prinzandu-ma de mana.Parul ii acoprea chipul,in timp ce degetele sale,strangeau cearceaful.
I-am indepartat mana,indreptandu-ma spre fereastra.Priveam copacii inalti ce atingeau cerul albastru.
-Nu vrei sa vorbesti cu mine?Ma intreba aceasta.Simteam tristetea din glasul ei si vocea ce ii tremura.Eu taceam.Nu stiam ce sa-i spun.ma durea sa o vad asa dar ma intrebam pana unde va ajunge sa-i vorbesc?
-Iubitul meu a fost ucis.Replica aceasta,lasand lacrimile sa-i curga.
Acest lucru m-a izbit asemeni unei sageti in inima.M-am intors catre ea,observandu-i chipul inecat in lacrimi.Continua sa planga si sa suspine,intreband de ce s-a intamplat asta.M-am apropiat de ea,luand-o in brate.Lacrimile sale imi udau bluza,in timp ce isi sprijinea capul de umarul meu.Ma imbratisa la randul ei,strangand bluza mea.Unghiile sale imi zgaraiau spatele,provocandu-mi o durere de nesuportat,dar nu am indepartat-o.Stiam ca are nevoie sa planga,sa se descarce.Nu e usor sa pierzi pe cineva drag.Eu stiu asta.
In minte mi-a venit imaginea fratelui meu.Ma intrebam daca el era vinovat.M-am incruntat,strangand cu putere din pumn.Aripile mele,ne acopereau pe amandoi.Cateva pene albe,cadeau inerte pe podea.
-Cine a facut asta?O intreb eu ,sperand ca stie cine e vinovatul.
Dadu negativ din cap,oftand usor.Respira greu,in timp ce ochii sai rosii erau inchisi.
-Sigur a fost Lucifer.
Aceasta deschise ochii,lasand la iveala perlele sale negre si mici sa ma priveasca.
-Nu...a fost alticenva.Nici macar Lucifer nu ar fi facut asta.Sopti ea,stergandu-si lacrimilie.Se ridica,pasind cu griga pe podeaua maronie.La fiecare pas facut de bruneta,aceasta scartaia,deranjandu-ne urechile.

In cealalta parte a padurii,intr-un loc intunecat,fumul continua sa iasa din horn,imprastiind mirosul si cenusa lui.In casa,focul continua sa arda,lasand cerculete galbene sa mocneasca incet.
Doi ochi negrii continuau sa priveasca acel fenomen rosu ce se desfasura in fata lui.Aripile sale negre,stateau pe langa corp,in timp ce mana sa dreapta atingea cu buricele degetelor zgarieturile de pe piept ce sangerau.Acea substanta rosiatica,plina de pacat,dupa parerea lui,se prelingea pe podea.
Se ridica,luand dintr-un sertar o seringa.Se aseza la locul sau,injectandu-si otrava din ea in vena.
-Atat de bine...
Sopti acesta,lasandu-si capul pe spate.Gemu usor,lasand acel praf sa-i curga prin vene dandu-i senzatia de moleseala.
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 16:05

Kiss,mami,ma bucur ca iti merge netul.
Pai ce?Numai eu sa pun next-ul.
Era si timpul sa pui si tu.
Gata cu lenevitul,de acum pune amandoua:D
Asa,vad ca iti place sa complici lucrurile.Sper sa am ridic la nivelul tau in urmatorul capitol.
Imi place cum ai continuat,acuma trebuie sa ma gandesc ce sa mai scriu eu.
Pupici! kiss
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 16:11

Vai, imi place foarte mult!
Va completati foarte frumos si amandoua aveti talent!
Felicitari! Spor la scris!
Astept cu nerabdare next-ul! Love of an angel - Pagina 2 384738
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Love of an angel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-