Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Love of an angel - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Love of an angel - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Love of an angel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
~ Ally ~
Academy Student
Academy Student
~ Ally ~

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : orasul de inghetata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 38
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem

Love of an angel - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 17:29

Kiss te iubesc❌x
Ma bucur ca ai pus next-ul.
E asa frumos❌x:x
Ador fikul vostru.E asa frumos.
Banuiesc ca ala era lucifer.Dar ce lua?Cumva se drogheaza sau ce?
Puneti next-ul mai repede ca ador fikul vostru!
Pup! kiss kiss
Sus In jos
Me†al
Academy Student
Academy Student
Me†al

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Undeva...departe de lumea rea...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 44
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Daca zambesc nu inseamna ca sunt cu adevarat fericit iar daca plang nu inseamna ca sunt cu adevarat trist...poate vreau sa ascund ceea ce simt cu adevarat.

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 17:35

Imi place fikul vostru fetelor.
Ma intreb cine la omorat pana la urma pe kail.
Si acela era Lucifer banuiesc.
Sper sa puneti cat mai repede next-ul ca e super fikul asta.
Felicitari amandurora!
Bye! hi! dap !
Sus In jos
Renee
Genin
Genin
Renee

Sex : feminin Localizare Localizare : la mine,la tine,oriunde...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 152
Puncte : 167
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : muzica
Stare de spirit Stare de spirit : mmm..cam plictisita

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Ian 2011, 18:46

Kiss,scumpa mea ma bucur ca ai pus next-ul.
Ce-mi place mie cum scrieti:X:X:X:X:X
E asa frumos❌x:x
Dar voi stiti ca eu va ador fikul❌x
Sper ca next-ul sa vina la fel de repede.
Spor la idei dragele mele.
Nu uitati,Renee va iubeste!
Pup! kiss kiss
Sus In jos
Zăpy.
Academy Student
Academy Student
Zăpy.

Localizare Localizare : Pe luna :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 13
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : Dă-i mă drumul de aici !

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Feb 2011, 10:48

Vai cat imi place!
Imi place la nebunie cum scrieti!
Felicitari!
Si totusi cine la omorat pe kail?
Puneti mai repede next-ul ala ca nu mai am rabdare.
ja ne!
hi!
Sus In jos
Yuko
Academy Student
Academy Student
Yuko

Sex : feminin Localizare Localizare : un loc uitat de lume si numai de mine stiut
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : just...a smile

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Feb 2011, 10:57

Kiss,ma bucur ca ai pus next-ul.
Vai cat imi place❌x:x
Ador fikul vostru.E asa frumos:X:X
Si chiar scrieti frumos impreuna,ceea ce e foarte bine❌x:x
Imi place cum narati si cum descrieti.Iar dialogul se imbina si el perfect cu ce scrieti❌x

Asa,Lucifer se droga sau ce?Hmm...
Si ma intreb cine l-a omorat pe Kail.
Poate s-a sinucis el,insa voi afla numai daca pune una dintre voi next-ul.
Vreau next-ul cat mai repede ca m-ati facu tare curioasa,ca intotdeauna.
Spor la scris si la idei fetelor!
Bye!Pup! kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Love of an angel - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 01:38

Multumesc pentru commuri..Daca tot nu imi este somn m-am gandit sa pun continuarea.

Capitolul 10

Statea intins pe parchetul rece, lasand acel praf sa-i curga prin vene.Ii placea acea senzatie de lesin,o stare ce il duce intr-o alta lumea.Gemea din cand in cand, privindu-si mana ce o incorda la fiecare intepatura.Se opri in cele din urma,aruncand seringa si pasind afara.Se uita in jur, intunericul ametindu-l din ce in ce mai tare.
-Atat de frumos...
Sopti, privind fluturii ce formau un fel de dans in intuneric.Pareau niste suflete ale mortii ce isi cautau alinarea prin simplul lor vals.Lesina in cele din urma, lasandu-si aripile sa-i acopere corpul infrigurat.Privi pret de cateva secunde copacul batran din fata sa si fluturii ce il inconjurau.Pareau ca vor sa-l ajute, sa-l apere.Inchise ochii, lasandu-se prada somnului adanc.

Simteam bratele puternice ale ingerului cum imi inconjoara talia, incercand sa ma linisteasca.Lacrimile continuau sa-mi curga din ochii intunecati,udandu-i bluza.Imi mangaia crestetul capului,stergandu-mi cu degetul aratator lacrima ce se incapatana sa-mi curga.
-Va fi bine.
Sopti acesta,lasandu-si capul pe umarul meu.Aripile sale albe,ne inconjurau,formand un fel de scut protector.Ma simteam bine in bratele sale,as fi ramas vesnic cu el.Dar cat dureaza si vesnicia?O zi, o luna, un an?Toata viata...ce inseamna asta?Eternitatea, nu cred ca exista.Poate e doar o iluzie, o simpla dorinta a oamenilor de a crede ca pot trai mereu.M-am intors spre el,privindu-i ochii tristi.Expresia de pe fata lui il dadea d gol ca era ingrijorat.Se gandea la ceva ,la cineva.
-Esti bine?Il intreb eu,dorind sa aflu ce are.
Aproba scurt din cap,apropiindu-se de geam.Atinse usor sticla fumurie,oftand din cand in cand.Ii simteam durerea,stiam ca sufera.Dar ma intrebam de ce si pentru cine.
-Sti,domnul Takezo ne-a spus de un inger...
Replica el,oftand din ce in ce mai mult, strngand din pumn.
Am dat din cap,continuand sa-l privesc.Nu stiam unde vrea sa ajunga.
-Fata aceea a murit.A fost prima persoana care m-a invatat sa iubesc,prima careia i-am putut spune aceste cuvinte atat de pure si totusi atat de false, dar nu sti niciodata cand te trezesti dimineata si sa nu o mai vezi langa tine.Ma intreb si acum de ce nu e aici, cu mine.de ce eu am devenit inger iar ea nu.Ma intreb ce s-a intamplat cu ea.
Mai mult sopti,pe un ton grav, ce ma intrista.Doua lacrimi si-au facut aparitia pe chipul sau rece,in timp ce buzele sale rosii deveneau tot mai uscate si vinetii.Si le musca usor,incercand sa opreasca acele picaturi ce curgeau din ochii sai.
-Imi pare rau,stiu cum te simti.
Usa se tranti cu putere,lasand putin var sa cada pe parchet.Panzele de painjen ce atarnau de tavan,se rupeau incetul cu incetul,lasand cativa paianjeni sa cada pe mobilier.Se vedea ca incaperea nu fusese de mult curatata.
In prag statea domnul Takezo,ce parea putin speriat.Tinea in mana o scrisoare,ce avea cateva pete de sange pe ea.
Ne-o inmana,privindu-ne trist.Sev aseza pe suprafata patului,asteptand ca Ryuk sa o citeasca.Blondul strapunse cu unghiile bucata de hartie,citind cu voce tare literele ce erau scrise neglijet.Putin nedescifrabile dupa parerea mea.
,,Draga Ryuk,
poate crezi ca sunt fratele tau.Ei bine,te inseli amarnic.Sunt un mister.Atat iti pot spune.Il vei deslusi in curand,cand ne vom vedea fata in fata.Poate atunci voi avea in mana capul scumpei tale prietene.Ti se pare cam scurta sau poate o prostie,nu?Ei bine,ce e scurt e si periculos.Nu uita,pe cine nu ai banuit niciodata acela iti este cel mai mare dusman.
Cu drag,un anonim''

Cuvintele misterioasei persoane ma ingrozeau.Ryuk,rupse bucata de hartie,aruncand-o pe foc.Acele bucati mici si albe deveneau in cele din urma cenusa nesemnificativa ce facea focul sa arda si mai tare.
-Cine este?Il intreb eu,privindu-i pe cei doi.Domnul Takezo ofta,incrucisandu-si mainile la piept,in timp ce blondul se aseza langa el.
-Oricine ar fi, tu nu vei mai avea voie sa iesi fara mine.Nu vreau sa ti se intample ceva.Imi spuse ingerul,privindu-ma serios.
Am vrut sa comentez,dar intr-un fel avea dreptate.Trebuia sa accept situatia.
-Hmm...cred ca stiu cine ar putea fi.O singura persoana ar face asta, una care ar vrea sa-si reia locul, sa nu fie inlocuita.O persoana,sau mai bine zis un suflet ce are nevoie de un corp.
Replica domnul Takezo,pe un ton raguzit,putin scazut.Continua sa priveasca focul ce arunca diferite cerculete portocalii,ascultand cum mocnea.Inchise ochii,pozitionandu-si mainile sub barbie.
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Love of an angel - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 09:04

felicitari surioara... Love of an angel - Pagina 3 348112
imi plk moolt shi acest capitol... Love of an angel - Pagina 3 962758 Love of an angel - Pagina 3 962758
sper sa pui nextu pana incepe scoala Love of an angel - Pagina 3 359687
Sus In jos
Renee
Genin
Genin
Renee

Sex : feminin Localizare Localizare : la mine,la tine,oriunde...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 152
Puncte : 167
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : muzica
Stare de spirit Stare de spirit : mmm..cam plictisita

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 16:56

Hehe,Kira scumpa mea.Sti ca te iubesc,nu?Sigur ca sti.Si te iubesc ca ai pus next-ul.hmm...vad ca ai idei dimineata pe la 2-3.Lasa ca e bine.E asa frumos❌x.Ma intreb cine trimite pana la urma acele scrisori si cine l-a omorat pe kail.
Puneti mai repede next-ul,fetelor!Pup! kiss kiss
Sus In jos
Me†al
Academy Student
Academy Student
Me†al

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Undeva...departe de lumea rea...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 44
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Daca zambesc nu inseamna ca sunt cu adevarat fericit iar daca plang nu inseamna ca sunt cu adevarat trist...poate vreau sa ascund ceea ce simt cu adevarat.

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 21:38

Aoleu,de cand sunt amant?nici macar sot,ca direct la amant:))
In fine,e si asta ceva:))
Deci nu cred ca mai e cazul sa va spun ca imi place fikul vostru fetelor.
Suspansul asta...ce-i mai place Kirei.spre ca tu Kiss sa nu ma mai lasi in suspans.
Spor la scris fetelor si vreau next-ul mai repede. hi! :>:D<:
Bye! hi!

Ultima editare efectuata de catre Me†al in Mier 02 Feb 2011, 21:52, editata de 1 ori
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 21:42

Hehe,nu sti tu mai Metal.:))\
Ma bucur ca va place.Acuma e randul lui Kissu meu sa puna next-ul. kiss
Sus In jos
Yuko
Academy Student
Academy Student
Yuko

Sex : feminin Localizare Localizare : un loc uitat de lume si numai de mine stiut

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Feb 2011, 23:09

Aii ce ma bucur ca ai pus continuarea Kira.
Stiti ca ador fikul vostru?Sigur ca stiti:X:X
Il iubesc❌x
Imi place asa mult cum scrieti amandoua...felicitari❌x
Si totusi,suspansul continua;))
Vreau mai repede next-ul.Hai kiss cu next-ul ca nu mai am rabdare si sincer vreau sa stiu ce se intampla si cine e misterioasa persoana.
Spor la scris fetelor! kiss :>:D<: dap !
Sus In jos
ღTweetyღ
Genin
Genin
ღTweetyღ

Sex : feminin Localizare Localizare : my world and mine alone
Nr. mesaje Nr. mesaje : 235
Puncte : 281
Reputatie Reputatie : 39
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen...
Stare de spirit Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Joi 03 Feb 2011, 10:55

Imi place foarte mult ficul vostru fetelor:X:X:X
E foarte frumos si scrieti super impreuna.Felicitari!
Kira,ma bucur ca ai pus next-ul.Dar ce-ti mai place tie suspansul.
Sper ca next-ul sa vina in curand ca m-ati facut curioasa.
Spor la scris si la idei!Pupici! kiss kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 21:31

Asa,Kiss are niste probleme si nustiu cand va mai intra dar eu voi posta in continuare capitolele.
Multumesc pentru comuri.Iata next-ul.

Capitolul 11

Geamul incepu sa se tranteasca de perete,lasand varul sa cada pe pearchetul maroniu.Cativa stropi de ploaie bateau in geam,anuntand venirea unei furtuni.Crengile copacilor zgariau geamul,in timp ce frunzele lor incepura sa zboare,cazand in cele din urma pe pamantul rece si ud.
Pic,pic...atat se mai auzea,in camera, domnind o liniste mormantala apasatoare.Inima incepu sa ma intepe in timp ce aripile mele se ridicara usor.Pe covor cazura cateva pene albe.Ayame continua sa ne priveasca speriata in timp ce trupul sau tremura.Ochii i se dilatau incetul cu incetul,muscanu-si la un moment dat buza de jos.Un firicel de sange aluneca usor pe barbie,stergandu-l cu degetul aratator.Se aseza pe suprafata patului alaturi de domnul Takezo,imbratisandu-si trupul.Parea ca vrea sa se protejeze de cineva,parea ca nu dorea sa fie atinsa.M-am apropiat de batran,soptindu-i sa ne lase singuri.Acesta ma privi pret de cateva secunde,indreptandu-si in cele din urma privirea spre Ayame care mai avea putin si incepea sa planga.Aproba scurt din cap,iesind din incapere.Pasii lui continuau sa se auda pe holul lung pe care pase din cauza parchetului vechi ce scartaia.
Ramas singur cu Ayame,doream sa o linistesc insa aceasta era prea speriata.M-am indreptat spre fereastra larg deschisa,privind picaturile reci de ploaie ce cadeau cu repeziciune din cer,dorind parca sa distruga aceasta lume.Pareau asemeni unor diamante de gheata care la contactul cu pamantul se spargeau.Am inchis geamul,tragand perdele portocalii peste el.Razele lunii patrundeau prin perdea,luminandu-i chipul brunetei.Aceasta privea focul ce inca ardea,incercand parca sa refaca la loc acea scrisoare.Inchise ochii,lasand pleoapele sa-i acopere intunecatii ochii.Buzele sale rozalii erau uscate,in timp ce obrajii o data rosiatici erau palizi acum.
-Ryuk,crezi ca voi mai putea trai vreodata?Intreba aceasta avand inca ochii inchisi.
Intrebarea acesteia ma facu sa tresar pentru scurt timp.Parul sau negru,era putin ciufulit in timp ce mainile sale se frecau de materialul aspru al pantalonilor.
Aceasta ofta,intinzandu-si corpul amortit pe suprafata patului.Era obosita iar chipul sau palid o dadea de gol.Am strans din pumn,apropiindu-ma de ea.Nu stiam nici eu ce sa-i zic si cu ce sa o calmez.Imi doream sa nu mai treaca prin asa ceva si sa dispar pentru totdeauna din viata ei.Insa misiunea mea era sa o protejez cu pretul vietii.
-Vei fi bine,Ayame.Iti promit.Nu voi lasa pe nimeni sa te raneasca.Eu sunt un inger,sunt deja mort,insa tu ai o viata inainte si nu voi permite nimanui sa ti-o ia.Insa nu uita,un inger e mereu alaturi de un altul.Ii spun eu mangaindu-i crestetul capului.
-Ryuk,nu vreau sa fiu doar o fata de care sa ai grija,doar o povara.Vreau sa te ajut,sa fim amandoi fericiti.
Aceasta ma imbratisa strans,simtindu-i caldura corpului.Degetele sale lungi isi faceau loc pe spatele meu,zgariindu-mi putin aripile.Mirosul de cires al parului sau negru imi inunda narile,creandu-mi o stare de euforie.Am intins-o pe pat,asezandu-ma langa ea.O priveam in ochi,incercand sa deslusesc misterul ochilor sai negrii.Mereu avea acea stralucire unica,asemeni unei stea.
-Ryuk,tu sti cine e acea persoana care tot trimite scrisorile astea?Domnul Takezo parea ca stie.
Sopti uosr,mangaindu-mi obrazul.
M-am ridicat,zambindu-i usor si parasind in cele din urma camera.Trebuia sa aflu ce are de zis batranul.
-Stiam ca ai sa vi.
Acesta statea intins pe canapeaua veche si prafuita,inspirand fumul tigarii.O puse in scrumiera,apasand-o cu degetul si lasand la iveala acea mizerie ce curgea din ea.Cat drog putea sa aiba acea tigara!
-Ryuk,ati amintesti ziua cand a murit Amalie?Eu eram exact in spatele acelui copac batran care avea inscriptionat numele voastre.Ei bine,tu ai plecat cu cateva minute inainte de a mai spune aceasta ceva.Doar eu am auzit-o si am simtit cu cata durere pronunta acele cuvinte atat de pline cu venin.
Batrnul ofta,lasand capul in jos,apoi indreptandu-si privirea spre geam.Se ridica indreptandu-se spre fereastra.Trase perdeaua ce o acoperea,privind indurerat si ascultand ploaia care parca dorea sa spuna ce gandea batranul in acel moment,insa numai acesta le putea auzi.
Asteptam sa continuie,neintelegand ce vrea sa spuna cu adevarat.Cum adica cuvinte pline cu venin?
-Ryuk,Amelie i-a ucis iubitul acestei fete si tot ea iti trimite aceste scriosori!Nu intelegi?Amalie vrea sa o omoare pe Ayame,sa ii ia corpul,te vrea doar pentru ea.In tot acest timp l-ai crezut vinovat pe fratele tau insa fosta ta iubita a revenit.
Stateam si il priveam uimit pe batran care se intoarse,lasand perdeaua intunecata sa acopere geamul fumuriu.Nu putea fi adevarat.Amalie nu ranise niciodata pe nimeni de ce ar face-o acum?
-Nu te-ai intrebat niciodata de ce nu e inger?Ultimele cuvinte sunt cele mai importante.Insa ea a promis ca daca te vei indragosti din nou va face orice sa te desparta de acea persoana si sa ii ia locul cat mai curand.Abea atunci aceasta a murit.
Takezo ma btu pe umar,nestiind nici l ce sa mai spuna.Am plecat,indreptandu-ma spre camera unde bruneta dormea.parul sau negru era ravasit pe perna,in timp ce corpul sau se misca o data cu fiecare respiratie a acesteia.Ii mangaim suvitele intunecate,privindu-i chipul palid si totusi atat de dulce si inofensiv.Semana putin cu Amalie.Imi aminteam discutia cu batranul.Nu putea fi adevarat si totusi...ea nu a devenit inger.M-am intors pe o parte,lasand somnul sa puna stapanire pe mine.Doream sa uit pentru un moment de aceasta zi.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Love of an angel - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 21:44

Miau !

Hei Kira scumpo
Vai dar insfarsit ai pus si tu next-ul , stii cat am asteptat ?
Nu ! Nu cred ca stii mai iepurasule , pai se poate ?
Oricum , revenind la fic
Imi place asa de mult , este foarte frumos si bineinteles interesant
Esti o scumpa , ma bucur ca ai pus next-ul
Felicitarile mele draga mea , e foarte frumos !
Astept si next-ul , dar sper ca de data asta sa vina mai repede
Oare cer prea mult ? Kiss sau Kira , dragele mele va rog sa-l puneti mai repede de data asta
Va pupacesc pe amandoua !
Va urez spor la scris si la idei muulte , muuulte !!
Pupici duulci !!
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
~ Ally ~
Academy Student
Academy Student
~ Ally ~

Localizare Localizare : orasul de inghetata
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:01

Kiri,ce ma bucur ca ai pus next-ul.
Vai daca ai sti cat ador ficul asta:x
Imi place cum descrii si e foarte frumos:s
Wow,nu am asteptam ca fosta lui iubita sa fi facut toate astea.
Vai ce interesant devine.
Sa pui mai repede continuarea ca nu mai am rabdare si vreau sa avd ce se intampla.Off,hai rapid.
Pup! kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Sam 26 Feb 2011, 22:07

Cat de frumos scumpa mea

Of astept continuarea repedde!
Sus In jos
Yuko
Academy Student
Academy Student
Yuko

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 15:27

Kira,vai ce frumos:x
Chiar ma intrebam cand o sa mai pui continuarea la acest fic.
Imi plac ideile voastre.Ma bucur ca ai pus continuarea:x
Nu credeam ca Amalie sa fie persoana.Devine din ce in ce mai interesant.
Felicitari pentru acest capitol atat de minunat.
Sa pui repede continuarea ca e foarte frumos.
Bye! kiss
Sus In jos
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin
Pufarina~Puff~Puffitza:x

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 17:14

Vaii cat e de frumos!
Sus In jos
S$hiva>
Genin
Genin
S$hiva>

Localizare Localizare : <somewhere where you do not know >
Nr. mesaje Nr. mesaje : 135
Puncte : 140
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : MUZICA,tobe
Stare de spirit Stare de spirit : h@@pp!*

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Feb 2011, 22:15

Vai Kira foarte frumos scumpo:x
Imi place cum descrii si devine din ce in ce mai interesant.
Sa pui repede next-ul.
Pup! kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19Mier 09 Mar 2011, 13:06

Voi inchide acest fic deoarece nici idei nu mai am si nici colborare nu e prea buna momentan,deoarece Kiss are probleme cu calculatorul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Love of an angel   Love of an angel - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Love of an angel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-