| Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Sept 2012, 10:09 | |
| Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Deci mooorrr. =))))) Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase. Adica va rog, sunt chiar buna. La ce ciudatenii am vazut pe acolo, pot spune ca sunt chiar un geniu. =))))) Voua ce va iese? :> |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| |
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Sept 2012, 20:58 | |
| Rezultatul tau: Ai raspuns corect la patru intrebari din sase. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Mier 21 Noi 2012, 20:45 | |
| Rezultatul tau:
Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Dec 2012, 01:42 | |
| Rezultatul tau:
Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase.
Fereasca-ma Mos Craciun! Ce ciudatenii. Le-am pus -pe majoritatea- la nimereala. Unde cresc chestiile astea extraterestre? Nu am mai vazut asa ceva niciodata. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Dec 2012, 10:17 | |
| Rezultatul tau:
Felicitari! Ai raspuns corect la 5 intrebari.
Nu am vazut in viata mea fructe mai ciudate si urate ca astea o.O. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Dec 2012, 18:06 | |
| Felicitari! Ai raspuns corect la toate intrebarile.
LOL. I AM GENIUS! Si le-am pus la nimereala =)). |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 09 Dec 2012, 18:12 | |
| Felicitari! Ai raspuns corect la toate intrebarile. 1. Kiwano 2. Granadilla 3. Cherimoya 4. Degetele lui Buddha 5. Rambutan 6. Pitahaya
:3 |
|
| |
»Andreea« Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ... Nr. mesaje : 715 Puncte : 793 Reputatie : 64 Hobby-uri : citit, desenat, scris, sport, DORMIT Stare de spirit : Starea mea de spirit se poate schimba radical dintr-un minut in altul.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 17 Mar 2013, 21:43 | |
| Ai raspuns corect la patru intrebari din sase . Ce-i cu ciudateniile alea=)))) le-am dat la nimereala. |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 17 Mar 2013, 22:51 | |
| Felicitari, ai raspuns corect la 5 intrebari din 6 !
Omfg, I feeling like a freakin' genius. ! =)))) La nimereala le-am bagat pe toate'. :-s |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Dum 05 Mai 2013, 12:43 | |
| Rezultatul tau:
Ai raspuns corect la patru intrebari din sase. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Vin 31 Mai 2013, 14:31 | |
| Rezultatul tau:
Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase. 1. Kiwano 2. Granadilla 3. Cherimoya 4. Degetele lui Buddha 5. Rambutan 6. Pitahaya |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Vin 25 Oct 2013, 21:03 | |
| Rezultatul tau: Felicitari! Ai raspuns corect la toate intrebarile. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Vin 25 Oct 2013, 23:01 | |
| Rezultatul tau:
Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Lun 11 Aug 2014, 16:15 | |
| Rezultatul tau: Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase.
Majoritatea erau japoneze. =))) Încă o dovadă că Japonia este cea mai tare și mai ciudată țară. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Mar 14 Apr 2015, 11:14 | |
| Rezultatul tau:Felicitari! Ai raspuns corect la toate intrebarile.
Bai, esti nebun?! Pe unele le-am pus la plesneala. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Joi 09 Iul 2015, 18:52 | |
| Rezultatul tau: Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase.
Degetele alea...mi-au dat bătăi de cap =)) |
|
| |
Felly Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În lumea mea... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1091 Puncte : 1202 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> Joi 09 Iul 2015, 21:37 | |
| Ai raspuns corect la cinci intrebari din sase. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> | |
| |
|
| |
| Cele mai ciudate fructe exotice. Le recunosti? :> | |
|