Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: O semnatura va rog ! Lun 10 Sept 2012, 19:35 | |
| Buna as dori si eu o semnatura ce sa tina de natura . Dar sa nu fie ceva luminos si prea fericit , vreau ceva sumbru si misterios . Desigur daca se poate . |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O semnatura va rog ! Lun 10 Sept 2012, 21:13 | |
| Buna Ingerasule Iti fac eu cererea . Sper sa-ti placa. ! Daca nu-ti place .. apeleaza la alt grafician EDITT. :Semnatura :Toamna este a doua primăvară
când fiecare frunză este o floare.
- Albert Camus .Avatar : |
|
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: O semnatura va rog ! Mar 11 Sept 2012, 10:03 | |
| Imi plac la nebunie , sunt perfecte , exact cum imi place mie . Sa stii ca sunt grozave , le ador !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O semnatura va rog ! | |
| |
|