Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Indiferent - O fila de poveste Lun 10 Sept 2012, 22:24 | |
| Unsprezece zero doi , atunci s-au intalnit S-au cunoscut mai bine In amandoi s-au regasit Au trait o poveste de neuitat Ea cu el , 2 copii la tot au renuntat Insa ea la inceput a cam ezitat Ea numai pt el din iubire s-a schimbat A visat ca niciodata el nu va pleca Si asa a fost sa fie .. el n`o va uita Ea uita cateodata prin cate au trecut Iar el cand o priveste ramane mut Au facut din iubire ceva permanent Si au format impreuna un sentiment Amandoi se iubesc mai mult pe zi ce trece Nu au nevoie de pareri ca ii lasa rece Un regizor a creat o poveste colorata Evelina cu Sergiu , o iubire adevarata Refren X2 Fericit ca ma iubeste o fata care este .. Copila speciala prinsa in poveste Priveste in iubire , ea nu ma raneste Imi zambeste cat traieste .. o fila din poveste
Au trecut zile ani , si minute in sir Ai reusit sa fii a mea Eu cu tine respir Am ce imi doresc , mai bine zis tot Esti totul pt mine , vindeci rana la loc Am o iubire care nu o sa se stinga Caci dragostea ta pe mine ma alinta Te visez peste ani cu fiul in brate Pentru mine voi 2 sunteti doua sperante Si cine v-a spune ca tu vei pleca Aceela minte si stiu foarte bine asta Nimeni nu v-a putea vreodata sa ne desparta Inima mea ii a ta si stiu ca te iarta Sa te iubesc pare totul atat de usor Insa stiu sigur noi doi avem viitor Poate nu ma crezi dar stiu tu vei afla Ca ramai sufletul meu si inima mea Refren X2 Fericit ca ma iubeste o fata care este .. Copila speciala prinsa in poveste Priveste in iubire , ea nu ma raneste Imi zambeste cat traieste .. o fila din poveste
Au sperat ca doi copii la clipe de amor Dar toate vin cu timpul la fel de usor Si ador sa il privesc cum moare de dor Cand nu se vad o zi ea plange usor Tzine sufletul aprins focul ce arde Iar cand ne revedem , emotia ne scade Visam cu ochii deschisi la o lume a noastra Si cand totul dispare ma inchid in casa Pun petale intr-o carte gandindu-ma la noi Le culeg dupa o vreme cand apar ploi Raman cu sentimente calde undeva in mine Unde numai tu ajungi , ele sunt pt tine De multe ori vreau sa iti fie bine Si ma gandesc ca poate nu ajung ziua de maine Si toate astea au ramas in amandoi Cu gandul ca de maine vine soare dupa ploi RefrenX2 Fericit ca ma iubeste o fata care este .. Copila speciala prinsa in poveste Priveste in iubire , ea nu ma raneste Imi zambeste cat traieste .. o fila dïn poveste |
|