Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Indiferent - O lacrima Lun 10 Sept 2012, 22:25 | |
| m-am trezit dimineata cu gandu doar la tine nici akum nu pot sa inteleg ce se intampla cu mine zi de zi port in gand numele tau si fiecare noapte esti langa mine mereu o stea pe cer straluceste in fata mea si ma gandesc nu cumva sa fi tu in ea o poza mai veche cu multi ani in urma am gasit-o intr-o carte eram tinandu-ne de mana esti prima iubire si vei fi intotdeauna tu esti soarele pe cer iar eu luna team iubit foarte mult si inca te iubesc si as vrea sa sti si tu ca inca ma gandesc ca te tineam de mana si-ti ziceam ca te iubesc atunci cuvantul despartire nu era firesc stiu ca inca te gandesti la mine ca daca esti cu altcineva el nu-ti da iubire cum ti-am dat eu in acesti ani eram doi copii de atunci aveam dusmani pana am ajuns sa fie vorba de bani m-ai lasat balta nu ti-a pasat de ani
ref: am sufletul curat cand mintea zboara am ochii injectati stiu o sa doara am o amintire veche care vrea sa para ca am avut ce mi-am dorit dar se insala(biss)
timpul trece si-mi vine tot mai greu el vrea sa te futa eu te iubeam mereu am crezut ca pot avea incredere in tine din pakate s-a ales cu o simpla despartire o lacrima am varsat in patul in care noi doi ne-am iubit cu adevarat o lacrima am varsat pentru anii in care tie nu ti-a pasat ti-am daruit de toate si tot nu ti-a ajuns am gresit cu ceva si nu mi-ai spus in fine sa trecem peste asta vreau sa schimb viata sa-mi creez un viitor mai bun poate cineva sa ma loveasca trecutul meu nu spun am jurat ca niciodata nu voi mai iubi cat ar fi ea de frumoasa numi pasa sa sti sfarsitul melodiei aproape se termina ne vom recunoaste si inca nu am nicio vina credema ea m-a lasat pentru bani iar eu o lacrima pentru ani
ref.........
cand te-am vazut ultima data mi-am adus aminte cuvinte spuse de tine ce mi-au ramas in minte vorbe care nu pot sa alinte nici macar un caine simteam ca niciodata no sa-mi fie dor de tine parca sufletul din mine imi cerea iertare ziceam noapte in somn nu mai vreau ma doare sufletul cere indurare nu mai suport as lasa totul deoparte vreau sa ma intorc sa ma ingrop in amintiri sa cedez odata sa las inima ranita suferind uitata toate astea pentru o fata de altu apreciata acuzata pe drept ca a fugit in graba acum dragostea e schioapa ramasa pe jumate si-am nevoie de fapte nu de vorbe desarte am nevoie de tine nu de altu sa te agate am nevoie de iubire ca un teanc de clape am nevoie de noi doi ca oceanul de ape ca si ziua care trece sa se faca noapte ca toate au ramas undeva in amandoi doar tu si eu stim ca relatie e in doï
ref........... |
|