|
Autor | Mesaj |
---|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Tradarea Lun 17 Ian 2011, 21:12 | |
| ACEASTA POEZIE NU-MI APARTINE(am luat-o dintr-o revista si m-am gandit ca o sa va placa)
Intrebari fara raspuns, Vise fara de speranta, O inima renita, De-un suflet fara viata...
O raza de lumina , O urma de durere, Un chip de inger suav, Distrus de-o grea durere. |
|
| |
• Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| Subiect: Re: Tradarea Joi 23 Iun 2011, 18:19 | |
| E frumos, dar totusi trist, nu crezi? |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Tradarea Joi 14 Iul 2011, 18:46 | |
| Hmmmm... Ce-mi sugereaza mie acest cuv "tradarea"? Pentru mine sunt 2 sensuri in acest aspect... 1. Cand cineva te lasa balta gen: Hai sa facem un proiect ( sa zicem ) si cand mai sunt cateva zile pana trebuie sa predai proiecul echipa te lasa balta si zice te da afara din grup ( unei colege s-a intamplat si imi venea s-o iau e par paia, pe nesimtita aia... ) 2. Cand iubitu/ta te insala. Asta e... TRadarea iti lasa un sentiment foarte nasol, acela fiind cel mai probabil de ura Am terminat, alte comm-uri? |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Tradarea Dum 17 Iul 2011, 23:33 | |
| Sa stii ca-mi place molt. Daca mai gasesti, sa mai pui, bine? |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Tradarea Sam 01 Oct 2011, 09:03 | |
| tradarea e ca o ciuma. urmeaza suparare dupa supare,mai ales daca cine te injunghie pe la spate ti-e si o persoana foarte apropiata. |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Tradarea Sam 05 Ian 2013, 12:20 | |
| Trădarea mi se pare un lucru lipsit de mult bun simț. Și oamenii care comit așa ceva după părerea mea nu au suflet. Acum depinde și ce fel de trădare este, însă în orice caz niciuna nu poate avea vreo explicație, scuză. :) Foarte drăguță poezia . |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Tradarea Sam 05 Ian 2013, 13:15 | |
| E frumoasa poezia In cateva versuri s-a descris pe scurt ce inseamna durerea cauzata de cineva din jurul tau ( mie mi se pare ca nu e vorba numai de tradare). E urat acest cuvant, incerc sa ma conving ca eu nu am fost niciodata tradata. Dar acum nu stiu, alt sinonim al acestui cuvant, nu mi-ar alina cu nimic nelinistea. In fine, mai bine nu ma gandesc la asa ceva |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Tradarea Joi 10 Ian 2013, 10:57 | |
| Este frumoasă poezia. Păcat că sunt mulţi oameni care simt trădarea pe propria lor piele, iar în lumea de azi, singura soluţie pentru a nu fi trădat, este să te închizi în tine. Bine, mai sunt şi excepţii, însă sunt rare. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tradarea | |
| |
|
| |
|