Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Text cerere Mier 12 Sept 2012, 02:24 | |
| Deci salut. La ultima mea cerere nu mi-a răspuns un grafician, așa ca-mi doresc sa se întâmple asta acum. Stiu ca e ciudat, dar vreau un text cu formatul.. Exemplu daca il faceți stralucitor, ca sa imi fie mai ușor puneti spațiu între cod, cam așa: [ b ] [ / b ] sa pot elimina spațiul.... pls,se poate Se poate ca fontul sa fie cu mov, turcoaz, roz, portocaliu? Ellie D.: Editat din cauza folosirii limbajului de messenger. |
|
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Text cerere Joi 13 Sept 2012, 22:35 | |
| Serios?poi chiar e așa greu sa fie conceput un text? |
|
Daenerys Targaryen Genin
| Subiect: Re: Text cerere Sam 15 Sept 2012, 02:09 | |
| Imi răspunde cineva sau il inchideti? :| Macar sa știu daca-mi face cineva. |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Text cerere Sam 15 Sept 2012, 02:38 | |
| În primul rând, graficienii nu sunt obligaţi să se ocupe de cereri când vrea fiecare membru. Îl al doilea rând, aici se cer avatare şi semnături, nu texte, iar în al treilea rând, nu am înţeles ce doreşti. |
|
Daenerys Targaryen Genin
| Subiect: Re: Text cerere Lun 17 Sept 2012, 00:56 | |
| E foarte ușor si e mai repede decat altele. As fii dorit ca codurile sa aiba spațiu între ele... Ex [ b l u r ] sa pot elimina spațiul, iar inauntru sa fie textul cu turcoaz, roz, purpuriu, portocaliu, toate culorile. Daca se poate, daca nu voi intelege |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Text cerere Lun 17 Sept 2012, 09:36 | |
| Acum am înţeles. Te rog să nu mai foloseşti limbaj de messenger, pentru că regulamentul îţi interzice. Mulţumesc. Fontul, alege-ţi-l singură.Beauty in the water, angel on the beach Ocean’s daughter, I thought love was out of reach 'til I got her, had I known it could come true I would have wished in ’92, for a mermaid just like you. - Cod:
-
Blur - [blur] text [/blur] Color - [color=#DE3163] text [/color]
|
|