Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Noaptea de Haloween

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Dum 14 Oct 2012, 22:55

Imi place mult ficul tau, insa descrierea sentimentala cam lipseste, iar dialogul e prea mult.
Incearca sa imbogatesti descrierea pentru a avea un fic bun. Ti-am citit creatia acum ceva timp si am uitat daca ai greseli de tastare/ortografie, insa daca ai, dai un mic edit si rezolvi.
Ideea imi place, dar stii si tu ca nu e 100% originala. Lumea ninja e folosita deseori, iar faptul ca Saku este furata de Sas'ke este la fel de intalnit. Astept sa conturezi mai mult ideea.
Estetica merge, dar as prefera sa lasi spatii intre paragafre si sa pui titlul in evidenta.
Oricum, ai un fic frumos.
Hm.... Abia astept sa vad ce va face Sasuke. As vrea, daca poti, sa ma anunti cand aduci next. puppy eyes
Te kiss dulce!

P.S.: Anonimus, te-as ruga sa nu te mai iei de draga mea surioara. Nu stiu ce probleme ai cu ea, nu vreau sa ma bag in cearta voastra (si nici nu o fac), dar cred ca aceste mici certuri pot fi rezolvate oriunde in alta parte. De asemenea, Lory*Ely cred ca s-a facut mai placuta pana acum, prin simplul fapt ca nu jicneste pe nimeni (nu zic ca tu faci acest lucru cu toti membrii, dar ea te trateaza frumos pe forum, cred ca poti face la fel). happy2
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Lun 15 Oct 2012, 11:02

Pikaciuuuuuuuuuuuu !!!!! Stii ca te iubesc si iti iubesc si ficuuul!♥️♥️♥️♥️ Deci, imi pare rau ca ajung atat de tarziu cu un comentariu , dar spre scuzele mele am avut aceeasi treaba ca si tne :d ..Revenind : Sasuke a rapitooo pe Sakuu'??? WTF si..Karin are o sora simpatica...asta e original scumpoo :* I final..un capitol marfa !! HAi mai repedeee cu next-ul scumpooo plss k ne inebunesti aici pe fanele taleee!! ( eu nr 1 se stie) ..te pupicesteeeeeeee dedde kiss*kiss*kiss*kiss*kiss**kiss si spoor la scris!!
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Mar 16 Oct 2012, 02:58

NEXT!!!! please please please Imi place si astept NEXTU REPEDE. Anunta-ma si pe mn cand il pui.
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Mier 17 Oct 2012, 20:34

Hei!HeiHei! Noutatii!!! Bine inteles pentru mine!!
Tare fic si daca nu te superi as vrea sa ma anunti si pe mine cand pui next!!!
Este un fic chiar reusit si vreau neaparat sa ii vad capitolul urmator!!!!
Oooo da... ms!!!

Kiss % Hug!
Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

Localizare Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D
acebook acebook : Lucya Pitika
Nr. mesaje Nr. mesaje : 209
Puncte : 242
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul
Stare de spirit Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Mar 23 Oct 2012, 02:10

hey hey hey scumpa hi!
vreau next ca este superb ficul cool
si cand pui next te rog anunta-ma si pe mine printr-un PM ;;)
Daca vrei vino si tu pe la ficul meu : O iubire inainte sau dupa razbunare? happy2

E.A Te pupaceste kiss kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 Asss10noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Dec 2012, 21:41

Fic blocat din cauza inactivităţii. (23 Oct-23 Dec)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noaptea de Haloween   noaptea - Noaptea de Haloween - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Noaptea de Haloween

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-