Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Dum 14 Oct 2012, 22:55 | |
| Imi place mult ficul tau, insa descrierea sentimentala cam lipseste, iar dialogul e prea mult. Incearca sa imbogatesti descrierea pentru a avea un fic bun. Ti-am citit creatia acum ceva timp si am uitat daca ai greseli de tastare/ortografie, insa daca ai, dai un mic edit si rezolvi. Ideea imi place, dar stii si tu ca nu e 100% originala. Lumea ninja e folosita deseori, iar faptul ca Saku este furata de Sas'ke este la fel de intalnit. Astept sa conturezi mai mult ideea. Estetica merge, dar as prefera sa lasi spatii intre paragafre si sa pui titlul in evidenta. Oricum, ai un fic frumos. Hm.... Abia astept sa vad ce va face Sasuke. As vrea, daca poti, sa ma anunti cand aduci next. Te dulce! P.S.: Anonimus, te-as ruga sa nu te mai iei de draga mea surioara. Nu stiu ce probleme ai cu ea, nu vreau sa ma bag in cearta voastra (si nici nu o fac), dar cred ca aceste mici certuri pot fi rezolvate oriunde in alta parte. De asemenea, Lory*Ely cred ca s-a facut mai placuta pana acum, prin simplul fapt ca nu jicneste pe nimeni (nu zic ca tu faci acest lucru cu toti membrii, dar ea te trateaza frumos pe forum, cred ca poti face la fel). |
|
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Lun 15 Oct 2012, 11:02 | |
| Pikaciuuuuuuuuuuuu !!!!! Stii ca te iubesc si iti iubesc si ficuuul! Deci, imi pare rau ca ajung atat de tarziu cu un comentariu , dar spre scuzele mele am avut aceeasi treaba ca si tne :d ..Revenind : Sasuke a rapitooo pe Sakuu'??? WTF si..Karin are o sora simpatica...asta e original scumpoo :* I final..un capitol marfa !! HAi mai repedeee cu next-ul scumpooo plss k ne inebunesti aici pe fanele taleee!! ( eu nr 1 se stie) ..te pupicesteeeeeeee dedde * * * * ** si spoor la scris!! |
|
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Mar 16 Oct 2012, 02:58 | |
| NEXT!!!! Imi place si astept NEXTU REPEDE. Anunta-ma si pe mn cand il pui. |
|
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Mier 17 Oct 2012, 20:34 | |
| Hei!HeiHei! Noutatii!!! Bine inteles pentru mine!! Tare fic si daca nu te superi as vrea sa ma anunti si pe mine cand pui next!!! Este un fic chiar reusit si vreau neaparat sa ii vad capitolul urmator!!!! Oooo da... ms!!!
Kiss % Hug! |
|
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Mar 23 Oct 2012, 02:10 | |
| |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween Mar 25 Dec 2012, 21:41 | |
| Fic blocat din cauza inactivităţii. (23 Oct-23 Dec) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noaptea de Haloween | |
| |
|