Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestia mea Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestia mea Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestia mea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Sugestia mea Empty
MesajSubiect: Sugestia mea   Sugestia mea I_icon19Vin 14 Sept 2012, 09:11

Mi-a dat o idee prin cap si am zis sa v-o impartasesc. Ce ar fi daca la sectiunea ' Alte Anime pentru fanul din tine ' am adauga jos de tot in casuta aceea ' Anunt si Post-it ' un topic ' Anime si muzica ei '. think
Acolo, iubitorii de anime ar putea posta Soundtrack-ul anime-ului preferat.
Daca, de exemplu, postez eu Topic-ul : Naruto, nimeni nu mai are voie sa mai faca unul la fel. Poate sa se ocupe numai de Bleach, One piece etc. Desigur, nu o sa posteze membrii Topic-urile, ci cei din staff. happy
Apoi, membrii o sa-si puna melodiile preferate la anime-urile la care se uita. heh
Ce ziceti?
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sugestia mea J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Sugestia mea Empty
MesajSubiect: Re: Sugestia mea   Sugestia mea I_icon19Vin 14 Sept 2012, 09:54

Parerea ta ne este rea, doar ca noi ne-am chinuit sa nu facem 4 randuri la" anine " si tu vrei sa creeam un topic care sa fie in dezordine ? Nu poti nici sa faci un topic in care numai tu postezi melodiile, pentru ca ar fi nedrept pentru ceilalti, ori poate ei stiu si alte melodii fata de tine.

Fiecare Moderator are o categorie sau mai multe, pe care singur si le modereaza si posteaza orice tip de topicuri doreste el ( pe baza animeului respectiv ). Mai corect ar fi ca ce moderatori doresc sa posteze un topic cu " Soundtrack " unde acolo voi o sa postati melodii din anime, asa toata lumea fiind fericita si fara a a se creea harababura. Spun asta pentru ca daca am face cum spui tu, mai mult ca sigur se vor trezi unii ce vor face de doua ori aceiasi categorie.

Asta e parerea mea, nu trebuie sa te simti ofensata. Acum sa vedem si alte pareri.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Sugestia mea Empty
MesajSubiect: Re: Sugestia mea   Sugestia mea I_icon19Vin 14 Sept 2012, 09:59

Nu am vrut sa se inteleaga ca vreau numai eu sa postez. Dupa ce ti-am citit parerea , mi-am dat seama ca e mai corect sa facem un topic Soundtrack, unde membrii sa posteze melodiile. think Corect, fara haos think
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sugestia mea Empty
MesajSubiect: Re: Sugestia mea   Sugestia mea I_icon19

Sus In jos

Sugestia mea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-