Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Nane - Doar o sansa Dum 16 Sept 2012, 14:42 | |
| Melodia este una mai veche, dupa cum am si spus, 2007, si este cantata in intregime de Nane. Sper sa va placa, avand in vedere ca nu am mai vazut-o pe youtube
Gaseste-ti baiatul potrivit, Ai intalnit atatia badarani ce te-au dezamagit, E timpul sa nu ma mai eviti si sa-mi spui in fata Daca vrei sa’ncepem impreuna o noua viata.
Iti place cum te privesc, Iti place cand iti zambesc, Iti place la nebunie cand bat apropouri ca te iubesc, Iti place sa fiu atent numai la tine cand vorbesti Si sa-ti iau apararea de fiecare data cand gresesti. Cu toate ca-ti plac multe la mine nu ma vrei ca iubit, Sti ca incalcam legile si ma crezi un nenorocit, Nu vrei sa stai cu mine fiindca ca nu vrei sa suferi Sti ca fac multe prosti cu baietii din cartier. Nu-nteleg de ce esti atat de incapatanata Ti-am aratat ca pt mine nu exista alta fata. M-am imprietenit si cu’ncrezutii din anuturajul tau Si-am asistat l-atatea barfe pana mi-a venit rau Ieseam cu prietenii tai in oras cu’n singur tel Sa aflu dac-au vreun iubit si daca ti la el Nu ai iubit, dar vrei unul sa se poarte frumos cu tine Ala’s io printso, cred c’ar trebui sa iesi cu mine.
Stiu ca te-ai saturat s’astepti baiatul potrivit Ai intalnit atatia badarani ce te-au dezamagit, E timpul sa nu ma mai eviti si sa-mi spui in fata Daca vrei sa’ncepem impreuna o noua viata.
Tu ai o viata roz si vrei un baiat gata sa te iubeasca N-ai nevoie de’un golan care sa te dezamageasca, Vreau doar o sansa, nu vreau decat sa-ti dovedesc Ca mai sunt si golani care se indragostesc.
Prin sms-uri imi dai de’nteles ca ma placi Dar cand esti cu prietena ta nu mai sti ce vrei sa faci Am impresia ca-ti baga’n cap sa ma ti la distanta Si fac pariu ca sti si tu, poti sa-ti citesc asta pe fata. Parerea ei conteaza doar e cea mai buna prietena a ta Defapt esti tu naiva, ca e cea mai rea Daca te-ai combina cu mine te-ai indeparta de ea Fara tine ar fi un nimeni si sigur nu vrea asta Eu stiu ca nu vrei un increzut cu portofelul gros, Vrei un baiat sa te’nteleaga si sa-ti vorbeasca frumos Nu vrei sa tipi si scancetele claxonand piesa preferata Nu vrei sa plangi din cauza mea ca te las pt alta fata Imi pasa prea mult de tine si n-as putea sa-ti fac rau Da-mi voie sa ma’ndragostesc si sa fiu golanu’ tau Uita-mi trecutul, papuso, da’le naiba de infractuni Iubeste-ma sa ma schimb, doar iubirea ta face minuni
Stiu ca te-ai saturat s’astepti baiatul potrivit Ai intalnit atatia badarani ce te-au dezamagit E timpul sa nu ma mai eviti si sa-mi spui in fata Daca vrei sa’ncepem impreuna o noua viata.
Tu ai o viata roz si vrei un baiat gata sa te iubeasca N-ai nevoie de’un golan care sa te dezamageasca Vreau doar o sansa, nu vreau decat sa-ti dovedesc Ca mai sunt si golani care se indragostesc.
Deja situatia s-a schimbat si ma cam depaseste Tocamai am aflat ca un prieten de-al meu te iubeste Daca ne-ar vedea impreuna ar fi ca o lovitura Si n-ar fi ca un pumn in gura ci ca unul sub centura. Parca n-ar fi destul de complicata situatia asa cum e Prietena ta cu prietenu’ meu au tovarasie. Si nu-i o relatie de’un suc, de’un mesaj sau de’un beep Viperele astea care ne’ncurca se stiu de mult timp. E o situatie complicata, ti-as explica-o mai bine Dar prietenele iti baga’n cap sa te feresti de mine Eu nu stiu cum sa ma apropii daca esti asa naiva Faci absolut tot ce spune prietena ta posesiva Anunta-ma cand vrei sa vezi cine sunt cu adevarat Lasa minciunile prietenei pe care le-ai ascultat Formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim Cheama-ma...si o sa vin...
Stiu ca te-ai saturat s’astepti baiatul potrivit Ai intalnit atatia badarani ce te-au dezamagit, E timpul sa nu ma mai eviti si sa-mi spui in fata Daca vrei sa’ncepem impreuna o noua viata.
Tu ai o viata roz si vrei un baiat gata sa te iubeasca N-ai nevoie de’un golan care sa te dezamageasca, Vreau doar o sansa, nu vreau decat sa-ti dovedesc Ca mai sunt si golani care se indragostesc. |
|
Alinuka Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : La pc Nr. mesaje : 6 Puncte : 7 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desen si Sport
| Subiect: Re: Nane - Doar o sansa Dum 16 Sept 2012, 15:02 | |
| Imi place bb .Foarte frumoasa melodia asta, Astept si altele..... Alinuka tea pwpwt:*, Pa pa am si plecat:X: |
|