|
Autor | Mesaj |
---|
MissMystery Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in the middle of my life Nr. mesaje : 122 Puncte : 155 Reputatie : 4 Hobby-uri : manga , anime , fics , music Stare de spirit : Faceless
| Subiect: Tasketeeeeeee !!! Joi 20 Sept 2012, 20:10 | |
| paaaai .... discutii libere , nu ? atunci imi permit sa cre putin ajutor .. am vazut o groaza de animeuri si am intrat intr.o mica criza ... in ganeral prefer actiunea la filme,carti si altele dar se pare ca animeurile au gasit o latura a mea de care nu stiam ... ca sa trec la subiect , am nevoie de putin ajutor .. va roooog ! recomandati.mi ceva manga/anime de gen romance , shoujo ! va roooooog ! am inceput dupa ce s.a terminat bleach sa ma plictisesc si am luat la rand anime si manga ca sa nu intru intr.o criza .. si asa am dat de genul.asta , si mi.a placut . (nu intelegeti gresit, urasc dragostea in realitate , dar ador sa vad cum cineva sufera din cauza asta ca dupa sa aiba un final fericit ... stiu ca sunt suuuuper chiudata dar n.am ce.i face ) ... acum insa am vazut multe si nu stiu ce sa mai incep ... ceva recomandari ??? am vazut deja inuyasha , lovley complex si mte altele .. daca e acolo cineva care sa vrea sa salveze o finta de la pieire va rog nu ezitati:D daca e vre.o manga care vi s.a parut interesanta sau un anime care v.a placut va rog impartasiti.mi mie maretele voastre cunostinte :*
(scuze pentru tona de greseli, scriu de pe telefon... ) |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Joi 20 Sept 2012, 21:17 | |
| Hey !
Iti pot recomanda cateva :
1)Clannad 2)ToraDora 3)Kaichou wa maid Sama 4)Nodame Cantabile 5)Honey and Clover 6)Romeo and Juliet 7)Bakuman 8)Natsume Yuujinchou San 9)Bakemonogatari 10)Hoshi wo Ou Kodomo 11)Sen to Chihiro no Kamikakushi 12)Denpa Onna to Seishun Otoko 13)The World God Only Knows 14)Ah! My Goddess 15)Akikan !
Sper ca te-am ajutat .
Bye Bye ! :)-> |
|
| |
MissMystery Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in the middle of my life Nr. mesaje : 122 Puncte : 155 Reputatie : 4 Hobby-uri : manga , anime , fics , music Stare de spirit : Faceless
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Joi 20 Sept 2012, 22:02 | |
| 1 , 2 , 3 , 9 , 13 le.am vazut si mi.au placut :D abea astept sa le vad pe celelalteeee ... mersi
daca mai e cineva in astfel de impasuri intrebati tot aici si poate pot ajuta si eu :D
|
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Vin 21 Sept 2012, 14:22 | |
| Cu placere Sper ca te vei bucura urmarindu-le . |
|
| |
Alexa. Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot ! Nr. mesaje : 145 Puncte : 171 Reputatie : 5 Stare de spirit : Asdfghjkl ♥
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Mier 21 Noi 2012, 20:53 | |
| Eu de obicei ma uit la animeuri traduse in engleza. Iti pot da linkul unui site, doar ca, dupa cum am spus, subtitrarea este in engleza. Este rveo problema? |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Mier 21 Noi 2012, 23:53 | |
| Dau pe Animax sezonul 2 ? :O Eu nu l-am văzut niciodată pe tot ! Am rămas la jumătatea lui. Legat de primul sezon.. ăăm.. povestea e foarte lungă, are în jur de vreo 60 de episoade ( aşa ţin eu minte ) şi se complică mult de tot. |
|
| |
MissMystery Genin
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Sam 24 Noi 2012, 10:27 | |
| le-am terminat si pe astea acum reintru in criza .. mai stie cineva alte animeuri ? plz plz plz plz plz ? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! Sam 24 Noi 2012, 10:44 | |
| Eu ti-as recomanda asa: 1. Bokira ga ita 2. Elfen lied 3. H2O footprints in the sand 4. Special A 5. Uta no prince sama 6. Kimi ni todoke 7. Munto 8. Mirai Nikki 9. B gata H kei 10. Special A 11. The high school of the dead 12. Zombie loan 13. Tonari no kaibutsu kun 14. Shugo Chara 15. Detectiv Conan 16. Kaleido Star. Cam astea ar fi, mai gasesc daca mai vrei, dar nu imi amintesc de tot ce am vazut momentan. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tasketeeeeeee !!! | |
| |
|
| |
|