Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Linkin Park The Messenger. Dum 30 Sept 2012, 13:06
Linkin Park - The Messenger
Versuri: When you feel you're alone cut off from this cruel world your instincts telling you to run
listen to your heart those angel voices they'll sing to you they'll be your guide back home where life leaves us blind love keeps us kind it keeps us kind !
when you've suffered enough and your spirit is breaking you're growing desperate from the fight Remember you're loved and you always will be this melody will bring you right back home
When life leaves us blind Love, keeps us kind! When life leaves us blind Love keeps us kind!
Melodia asta are un aer calm, acum am dat peste ea. Este minunată, pe mine una mă aduce într-o stare de euforie.
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
Subiect: Re: Linkin Park The Messenger. Dum 07 Oct 2012, 00:59
true lyrics o lume fara iubire ..uhh..nici nu vreau sa-mi imaginez....love u LP!