| O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 16:06 | |
| Ma gandeam ca ar fi foarte frumos de Paste, Halloween si Craciun, ownerul sa schimbe aspectul forumului... Sunt destul de putine forumuri care fac asta dar eu spun ca merita Am vazut ca, de craciun schimbati pozele ( poza principala a forumului si poza aceea de sub chat ) Dar eu ma refeream la alt ceva.. la iconite mai mult... si asa... in general... ma gandeam de halloween sa puneti si voi niste (gif'uri/pixel) dovleci in dreptul unor topicuri... si sa schimbati "fondul" (acela cu stele/spatiu) dar stiu ca fondul se schimba cam greu pentru ca trebuie sa schimbati si alte lucruri dupa (nu stiu cum sa explic) dar iconitele nu sunt greu de schimbat asa ca nu cred ca ar deranja pe nimeni daca in loc de acele iconite cu sharingan sa puneti niste dovleci sau ceva reprezentativ sarbatorii anumite... Ptr. ca o data pe an e Halloweenul si mi'ar placea sa simt si pe forum aceea atmosfera specifica halloweenului. Am facut eu niste iconite asa... "exemple" : ~Mesaje noi : ~Nu sunt Mesaje Noi : ~Forum Blocat : ~Iconurile sunt facute in graba de aceea nu arata prea bine... Dar oricum nu e obligatoriu sa le folositi pe acestea in cazul in care imi acceptati sugestia. In maxim 30 minute se poate “fixa” totul… nu e chiar atat de greu. Spun asta pentru ca eu am mai fost owner, admin, mod si stiu cu ce se mananca treaba asta. -->Sper ca nu am suparat pe nimeni cu sugestia mea... |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 16:20 | |
| Mi se pare o idee chiar buna Ar fi dragut Si daca zici ca nu este greu Ar fi chiar foarte tare Oricum asta este dezia staff-ului.. Dar in orice caz eu sunt de acord |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 18:44 | |
| Eu nu sunt admin dar îmi dau cu presupusul. Este o idee foarte frumoasă şi chiar dacă nu e întâlnită pe alte forumuri eu nu sunt de acord cu ea. De ce ? Pentru că necesită mult timp şi multă muncă până şi pentru acele iconiţe iar mie una mi se pare că nu o să se vadă atât de frumos.
Adică o să facem aşa şi la Paşti/Crăciun/Revelion/Ziua Îndrăgostiţilor ? Mi se pare prea mult... Nu ştiu, eu una nu sunt de acord, dacă alt moderator/admin crede că e o sugestie bună eu nu am să îl contrazic. Asta e stric părerea mea.
E prea multă treabă să le pui şi după să le scoţi, mai bine nu. Forumul e perfect aşa cum este el. şi treaba cu fondul, eu nu am ce reproşa la el, este frumos fin şi nu devine agasant. E chiar foarte potrivit. |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 19:23 | |
| Ema aici te contrazic, nu este o "munca" in general sa pui si sa scoti niste iconite. Iar munca depusa pentru a crea o iconita nu depaseste 7-10 minute. In plus... Daca ownerul va face asta, va avea iconitele salvate in panoul administratorului si anul viitor o sa ii fie cu mult mai usor sa le puna. Nu trebuie neaparat la fiecare sarbatoare sa le schimbe... eu una ma gandeam la sarbatorile mai importante ale anului... Craciun, Paste si Halloween; 3 sarbatori... chiar nu inteleg care este "marea munca" pentru a pune niste iconite si pentru a da un aspect mai special forumului de sarbatori.... Iconitele Importante (3 la numar) sa zicem ca ar dura in jur de 15-20minute toate, apoi Imaginile acelea doua... maxim 5-6minute, iar cu tot cu "Uploadare" si incarcarea paginii ar fi per total 30 minute. Nu cred ca este o "catastrofa" daca ownerul isi pierde 30 de minute din timpul sau liber pentru a fixa forumul in aceste 3 sarbatori. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| |
| |
Frumusik Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 2 Hobby-uri : sa citesc si sa ascult muzica Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 20:04 | |
| Buna Eu sunt de acord cu propunerea lu goddees Oricum nu este obligatoriu sa puna chiar dovlecii aia Poate adminul o sa faca altii mai frumosi Mie miar placea sa fie asa,,, pe sarbatori aspectul forumului Ar fi mai frumos ca tot zicea ea ca nu toate forumurile fac asta |
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Lun 01 Oct 2012, 22:35 | |
| Buna Goddess. Imi place ideea ta. Ar fi chiar frumos ca forumul sa fie decorat pentru fiecare eveniment. Nu stiu daca chiar este asa greu de facut...Anyway, ideea este buna si frumoasa. Eu votez pentru. Sa speram ca va fi pusa in practica. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Mar 02 Oct 2012, 18:22 | |
| Buna. Pai am vazut si eu ideea ta si chiar imi place, este foarte frumoasa. Dar, intotdeauna exista un dar, este mult prea dificil sa schimbi la fiecare sarbatoare toate iconitele de pe forum. Poate ca nu este greu sa schimbi o iconita, dar sa schimbi toate iconitele de pe forumul nostru... este foarte greu, crede-ma. in primul rand, forumul este foarte mare si dezvoltat asa ca sunt multe categorii la care trebuie schimbate, dar totusi, cate subiecte sunt ostate pe acest forum? Ei bine sunt foarte multe draga mea. Eu de cand am intrat pe forum, am cautat peste tot pe unde puteam intra si sa schimbi atat de multe iconite nu este o sarcina tocmai usoara. Sa nu mi-o luati in nume de rau, cum ca eu as fi impotriva ta, insa acesta este purul adevarat. Desii chiar mi-ar fi placut ca aceasta idee sa fie pusa in aplicare, imi pare rau, dar eu nu sunt de acord. Acum sa vedem ce spu-ne si staff-ul, acesta a fost doar punctul meu de vedere. |
|
| |
Mustache Special Jōnin
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Mar 02 Oct 2012, 19:26 | |
| Nu trebuie sa schimbe toate iconitele forumului si chiar daca ar trebui sa le schimbe, ar fi.. maxim 7-8 (nu am stat sa le numar). Eu ziceam doar sa schimbe iconitele importante (3 la numar again Mesaje Privare, Mesaje Noi si Forum/Topic Blocat) in plus eu una cred ca tu (Angelus)chiar daca sustii ca stii cum se fac lucrurile prin panoul de administrare ei bine eu una nu te cred (fara suparare); tu ai spus ca ar fi foarte greu sa schimbi toate iconitele... si din subit, te'ai departat de subiect... pomenind de topicurile "stufoase" ale forumului.... Ei bine... Sa te lamuresc In P.A. sunt mai multe sectiuni diferite... unul pentru Topicuri(este primul daca nu ma insel..) al doilea este de Grafica/Culori, apoi ar veni Setarile... s.a.m.d. Ei bine si pentru iconite este lafel; exista o sectiune unde pui un link/ uploadezi din calculatorul propriu imagini/iconuri... ei bine nu cred ca i'ar fi atat de greu ownerului daca ar pune 3 linkuri amarate ptr. iconuri Dar in fine Pana la urma nu este decizia mea, este decizia staffurilor |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. Mar 02 Oct 2012, 19:35 | |
| Schimbarea iconitelor este probabil aspectul cel mai simplu si mai nesemnificativ in crearea unei teme noi. Cine a avut de-a face cu asa ceva si nu agreeaza munca facuta de mantuiala, stie. In concluzie, sugestie respinsa.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. | |
| |
|
| |
| O mica/mare sugestie pentru Halloween si pentru sarbatori in general. | |
|