| O semnatura si un avatar, va rog :3 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: O semnatura si un avatar, va rog :3 Lun 01 Oct 2012, 21:11 | |
| Buna! Mda, stiu ca suntei si voi ocupate cu scoala ca toata lumea , dar daca aveti ceva timp as dori si eu o semnatura si un avatar. Nu am mari preferinte. As dori doar ca in ambele sa predomine rozul (indiferent cu ce e poza, las la alegerea voastra) si la semnatura poza sa se miste (daca se poate). Si desigur, un text care sa se potriveasca. Multumesc anticipat! ^^ Dey was here. |
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| |
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Lun 01 Oct 2012, 23:16 | |
| Imi plac mult pozele, dar, eu speram sa predomine rozul si aici vad mai mult alb. Fara suparare. Crezi ca poti sa-mi faci ceva cu mai mult roz? Scuze daca te-am suparat si scuze de deranj. ^^ Dey was here. |
|
| |
Scream. Special Jōnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Lun 01 Oct 2012, 23:19 | |
| Nu m-am suparat. O sa caut altele mult mai roz:-? Credeam ca e destul roz=)) |
|
| |
Scream. Special Jōnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Joi 04 Oct 2012, 22:30 | |
| Hehe, scuze ca te-am pus sa astepti atata, da na, scoala asta. Anyway. Am adus setu, cum nu ai specifiac ce vrei sa apara in imginea, ci doar roz, ti-am facut ceva roz....=))) Sper sa iti placa, daca nu, anunta-ma si le schimb, again=)))). Avatar:Semnatura:I Love Bunnies! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Joi 04 Oct 2012, 22:54 | |
| Deci.... sa incep . Imi place ca sunt mai roz =)), daaaar, eu vroaim ceva cu oameni sau anime , stiu ca am zis ca las la alegere tema, dar nu-mi plac iepuri (D). Sucuzeee, daca vrei poti sa renunti sa mi-le mai faci =))). Te inteleg. Sunt prea pretentioasa. ( a treia oara e cu noroc =)) ) So, multumesc pentru ca te-ai straduit. Daca nu mai vrei sa-mi faci un nou set sa-mi zici, nu ma supar. Si, scuuuuuzeee!!!! Dey was here. |
|
| |
Scream. Special Jōnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Joi 04 Oct 2012, 22:59 | |
| O sa mor aici cu tine=)))))). Trebuia sa spui de la inceput ca nu iti plac iepuri.:)) Anyway, a treia oara e cu noroc. Doamne ajuta=)))) Daca vrei eu o sa mai caut, doar daca vrei sa ma ocup in continuare de cerere:)). |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Joi 04 Oct 2012, 23:07 | |
| Eu de unde sa stiu ca vei face fix iepuri? =)))) Si da, vreau sa te ocupi tu, daca mai vrei =))). Nu te grabi, ai timp pana la vara =)).Deci, ceva cu oameni sau anime, si mult roz. =)) Inca o data, scuzeee! ^^ Dey was here. |
|
| |
Scream. Special Jōnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Vin 05 Oct 2012, 14:18 | |
Pink isnt just a color, it's a life style. |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 Vin 05 Oct 2012, 14:27 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar, va rog :3 | |
| |
|
| |
| O semnatura si un avatar, va rog :3 | |
|