Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: We are different. But who says we can not be together? Mar 04 Dec 2012, 20:20 | |
| Fata aia chiar e blonda si la creier adica ce porecla i-a mai pus.Saraca Sakura,sufera din cauza blondei aleia stupide si se vede ca si Sasuke o iubeste.Sper sa fie impreuna cat mai repede si mai mult ca sigur au sa fie.Sa ma anunti cand pui next. |
|
rosey344 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva unde nu o sa ma gasiti vreodata Nr. mesaje : 33 Puncte : 39 Reputatie : 2 Hobby-uri : Sa ascult muzica, sa ma distrez, sa citesc(deobicei ficuri) Stare de spirit : Ca Deobicei
| Subiect: Re: We are different. But who says we can not be together? Sam 08 Dec 2012, 20:54 | |
| Buna! Ce pot sa spun ficul e superb la fel ca celalt. :) sunt foarte bucuroasa ca ai adus next ca atunci cand m-am uitat I data era doar primul capitol sooo.....am fost foarte surprinsa cand am vazut 1 cap. ...ba nu 2 cap. in plus |
|
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: We are different. But who says we can not be together? Dum 09 Dec 2012, 12:20 | |
| Ce mult imi place.... Sa o ia al de jos pe blonda aia oxigenata =)))))))) Auzi la ea... sa ma anunti si pe mine de next |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: We are different. But who says we can not be together? Dum 10 Feb 2013, 01:30 | |
| Fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: We are different. But who says we can not be together? | |
| |
|