Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) Empty
MesajSubiect: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 10:13

Sallut la toata lumea.M-am gandit sa fac si eu un fic.Este primul asa ca fiti blanzi va rog!Dar vreau sa va zic ca inca nu sunt hotarata cu ce cuplu sa-l fac.Stiu doar ca nu va fi sasusaku (imi pare rau pentreu fani),sa nu ma intelegeti grasit dar sunt atatea ficuri cu ei pe site-ul asta ca m-am cam plictisit de ei.Daka aveti un cuplu preferat si vreti un fik cu ei spuneti-mi si in functie de ce spun si ceilalti voi face un fik cu(,) cuplul acela dar hai sa treminamcu vorbaria si sa tecem la fik.Capitolul I:
Buna,numele meu este,Sakura Haruno,am saptesprezece ani si saptamana viitoare incep si eu scoala...scoala cine a inventat-o?.Sunt o fire mai rebela,nu imi place sa mi se zica ce trebuie sa fac,si cand spun ceva...ca mine ramne.Imi place sa ma dau cu sckeibordingul si sa practic diferite sporturi riscante cum ar fi alpinism sau schinautic (nush cum se scrie).Eu mereu am trait dupa principiul viata la extrem adika viata si asa este scurta si trebuie traita din plin.Sunt ca sa va zik asa mai baietoasa,stau mult cu baietii,dar nu cum stau curvele,ma bat cu ei mergem prin cluburi,fumam pana nu mai putem,bem pana inram in coma alcolca...etc.Multa lume zicea ca sunt nebuna dar mi nu imi pasa ce zicea si nici ce crade despre mine.Bun...acum ca stiti cine sunt sa ma descriu putin:sunt o fata destul de inalta,slabuta,cu forme bine definite,am ochii verzi ca iarba proaspata dimineata si parul lung, roz asemenea florilor de cires de aceea in vechiul meu cartier din New York eram cunosuta drept Floarea-de-cires a orasului sau Cherry Bloossom.Probabil va intrabati de ce zic eram?Simplu,tatal meu Tamado Haruno, fiind om de afaceri cunoscut in toata lumea este mereu nevoit sa se mute dintr-o locatie in alta.El are parul scurt, castaniu deschis si putin ciufulit iar ochii verzi ca ai mei ca doar de la el iam mostenit.Mama mea a murit in urma cu cinci ani intr-un accident de masina cand venea spre casa de la studio deoarece era o cantareata foarte cunoscuta.Mama avea parul lung si roz ca al meu si ochii caprui iar numele ei era Rouse Haruno.Dupa ce a murit eu si tata am intrat intr-o depresie continua...dar cu trecerea timpului si a anilor am reusit sa trecem peste asta,dar eu tot ii simpt lipsa.Ea a fost mereu cu mine in cele mai importante momente sin viata mea.Imi aduc si scum aminte cand a anulat un concert doar ca sa vina la serbarea mea de sfarsit de an de la scoala,pe atunci nu eram decat un copil.Pentru ca tata era mereu plecat cu afaceri,cu ea stateam cel mai mult,cu ea faceam totul,ea ma ducea la scoala,cu ea ma plimbam prin parcuri si ei ii spuneam mereu problemele mele...dar acum cui sa-i mai zic ca ma framnta,cine sa imi mai asculte problemele,cine sa ma mai tina in brete si sa imi zica cuvinte linistitoare...nimeni...destinul a luato si eu nu pot face nimik in legatura cu asta.Acum o luna ma-m mutat cu tata din galagia si aglomeratia din New York intr-un orasel mic si linistit numit Konoha unde mi-am facut si cativa prieteni.
In momentru acesta ma aflu la una dintre noile mele prietene,Hinata Hiuga,o fire mai linistita si foarte timida mai ales in prezenta lui Naruto Uzumaki,un baiat cu parul galben ca soarele si ochii albastri ca cerul,bine facut,foarte amuzant si mereu cu zametul pe buze de care este indragostita lulea.Ma voi ocupa eu de relatia eu cu Naruto mai incolo si o sa am grija de tot.Hinata este o fata cu parul negru si cu reflexii albestre in el si ochii ei sunt mari si rotunzi si de o nuanta foarte frumoasa de lila.Are corpul foarte bine dezvoltat cu forme apetisante....in cazul baietilor care umbla mereu dupa ea ca albina la miere dar ea nu are ochi decat pentu Naruto.Are niste sani destul de mari chear mai mari ca ai mei dar pe mine nu ma interesa asta pentru ca nu dau prea mlta importanta la chestii de genul asta.Hinata nu prea era de acord cu obiceiurile mele de a sta cu baietii sau ca fumam sau beam alcool dar nu avea ce sa-mi faca cum vam mai zis cand zic ceva asa ramane,n-ai ce sa-i faci.Desi prin tot orasul sunt numai pitipoance,maneliste cocalari si manelisti,Hinata si inca cateva fete sunt diferite.Ele nu asculta manele,nu sunt curve ca majoritatea fetelor de aici,si ce imi place cel mai mult la ele nu sunt prefacute,doar ca ele sunt ceva mai cumntele. Cum am mai spus ma aflu in casa la Hinata daca o pot numi asa pentru ca este dita mai vila de trei etaje.Cu Hinata mai locuieste varul ei Neji un baiat cu ochii ca ai ei cu cu parul castaniu,lung preins mereu putin la varfuri si bine facut.Mereu ne ia apararea si aste un prieten foarte bun si o persoana de incradere...si bine inteles cu ei mai locuiesc parintii Hinatei si parintii lui Neji.In timp ce discutam cu hinata despre diferite lucruri nu am observat ca s-a facut destul de tarziu asa ca mi-am luat ramas bun si vreu sa plec dar inaite sa ies pe usa prietena mea ma opreste:
-Sakura,nu vrei sa-l chem pe Neji sa te duca pana acasa?.Este tarziu si sunt multi golani pe starada la ora asta;zice ea ingrijorata
-Nu,e in regula ma descurc,mesi oricum;zic eu si ies pe usa.
Pe drum simt ca cineva ma urmareste asa ca am inceput sa grabesc pasul.Cine stie ce golan betiv ma urmareste si vrea sa fe satisfacut...sau mai stiu eu ce.Urmaritorul grabeste pasul odata cu mine pana am ajuns sa alerg de acest obsedat.Ce enervant.Din cauza ca m-am saturat sa tot alerg ma opresc brusc:
-Bun....iesi afara,stiu ca ma urmaresti oricine ai fi iesi afara!Spun eu,sau mai bine zis strig...eram enervata la culme,daka tipul asta vrea ceva cum ar fi sa ma violeze,nu va primi de la mine decat o bataie zdravana nu de alta dar eram deja obisnuita cu bataile de streada si cu toti obsedati astia.Pana acum era sa fiu violata de vreo trei ori de cand m-am mutat aici dar am reusit sa scap de toti bagandui in coma la spital si tot virgina am ramas.Dintr-o data in fata mea apare.....

Gata...cred ca ajunge deocamdata.Este necorectat dar stiu ca am multe graseli de ortobrafie.De voi depunde soarta ficului meu.Mai intai sa-mi ziceti daka mai marita sa-l continui.Aaa si la 5 comuri pozitive...normal va pun nextul. Va pwp.

Ultima editare efectuata de catre girls_friends_cool in Dum 30 Ian 2011, 13:52, editata de 1 ori
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 10:21

bravo dragutza..evident k merita sa-l continui...orice fik merita continuat Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 348112 ...descrierea e buna pentru inceput shi da,ai cateva greseli de ortografie dar sa fim seriosi,cu nu are...so..astept nextu..
PS:hai mai punetzi inca 4 comm-uri k sa puna nextu plzzz Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 359687 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 896861 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 12:17

Buna ! Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 127686
Fic-ul tau imi place foarte mult
Are descriere , dialogul nu e sec si nici mult , Bravo te pricepi
Hai cu next-ul , nu ma face sa astept Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758
NEXT , NEXT ,NEXT
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 13:15

abea asteptam sa citesc un fic de-al tau si ma bucur asa mult ca ai postat unul happy2 happy2 kiss kiss kiss

Ely, draga sa sti ca e foarte frumos in love in love in love

imi place: are descriere , dialogul nu e mult si e foarte interesant in love in love in love in love

Sper sa pui continuarea cat mai repede happy2 in love in love in love kiss

Spor la scris si multe idei! happy2 pupici kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau!   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 14:44

Miau !

Pai draga mea Ely , intai te felicit fiindca te-ai hotarat sa faci un fic Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758

Acum despre el ...cateva observati :

1 . Ce scrii tu ..adica " Salut la toata lumea " .etc..etc..dupa ce scrii asta lasi un rand sau doua libere si scrii Capitolul 1 ..apoi iar lasi un rand liber si incepi sa scri Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 169309 Pentru ca asa nu da bine la fic ..se vede cam urat :)
2 . Numai pune paranteze ..gen ( nu stiu cum se scrie )..la sfarsitul capitolului poti sa spui ca nu ai stiut cum se scrie . Deci sa numai pui paranteze :)
3 . Dupa ce pui punctul sau virgula lasa putin spatiu ..si apor scrie ..adica uite asa " Mama a facut mere . Tata pere " ceva gen :))

Descrierea merge Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 361396
Actiunea nu-i grabita Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 361396
Dialogul nu e lung si sec Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 361396
Naratiunea merge si ea Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 361396

A si inca ceva ..sa numai pui atatea puncte de suspensie , nu isi au rostul Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723

Ai grija la greselile de ortografie..ai cam multicele Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 169309

Ideea ficului imi place , dar pacat ca nu va fi Sasusaku Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 896861 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 23826 ...Eh asta e ..ma conformez Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 947835
Titlul imi place...:X

Si astept next-ul cat mai repede Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813

Spor la scris si la idei !! Pupici Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 273918 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323

Mrrr Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 127686

p.s : Sper ca nu te-a suparat comm-ul meu , intentia mea nu a fost sa te supar/enervez ...ci sa te ajut sa te perfectionezi . Daca te-a suparat comentariul..imi cer scuze..si sa-mi spui ca pe viitor sa numai iti corectez greselile Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 169309

Inca ceva foarte important , bineinteles ca ficul merita continuat:X:X...pentru ca este frumos :X ...si cu putina magie..va iesi perfect :X:X:X..so..nu uita de next :)
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 17:39

Acum va pun nextul si referitor la comentrarii multumesc mult la toti chear nu ma asteptam sa va placa si BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ bineinteles ca nu ma supar chear apreciaz ca mi-ai zis,nu stiu cum o sa vi se para capitolul asta ca pentru mine nu este cine stie ce dar sper sa va placa...totusi.

Calitolul II

Dintr-o data in fata mea apare un baiat imbracat la niste blugi largi , albastri si un hanorac negru cu gluga care era pusa pe cap din cauza careia nu ii puteam vedea fata . Nu arata deloc de parca ar fi baut ceva . Mie nu-mi era frica , daja ma gandisem la cati bumni , palme si suturi sa-i dau .
- Ce vrei da la mine ? il intreb eu cu raceala in voce
- Pe tine ! spune acesta apropiindu-se de mine .
Mda , eram sigura ca asta vrea . Eu am ramas tot in acel loc asteptand sa vina ca sa-i pot trage una . Strang din pumn si vrau sa il dau dar baiatul misterios ma prinde de pumn si ma trage spre el . Ii puteam vedea ochii negri abisali si cateva suvite din parul de culoarea abanosului . Acesta imi ridica privirea cu degetul mare si cel aratator fortandu-ma sa-l privesc .
- Mai , mai , dar ce periculoasa este pisicuta ! zice el cu un zambet pervers pe mutra.
Ma ia de maini si ma tranteste de cel mai apropiat copac . Gata,au terminat cu zidurile , acum incep cu copiacii . Ce observatii fac si eu ! Baiatul misterios imi pune maineile deasupra capului si picioarele intre ale sale apoi incepe sa ma sarute violent pe gat . Nu dau importanta la ce vrea sa faca el , eu doar incerc sa-mi eliberez mainile ca sa-i pot trage una . Scancesc din dinti si scap niste injuraturi bine alese vazand ca nu reusesc sa ma eliberez .
- Da-mi drumul , idiotu-le . Gaseste-ti alta (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) dar nu pe mine . Sau chear na-i idee cine sunt ? Tip eu la el cu tupeu . Mie imi era mai mult sa nu-si faca tata griji in privinta mea , mai ales ca este si el o noapte intraga acasa , asta se intampla foarte rar . Probabil acum ziceti ca sunt nabuna , ei bine poate chear sunt.Ma rog!Obsedatul , ca altfel nu stiu cum sa-l numesc inceteaza din activitatea lui si ma priveste cu samn de intrebare . Din priviri imi dau seama ce vrea sa zica .
- Sakura....Sakura Haruno , ai auzit de ea ? zic eu foarte nainteresata
Baiatul ma priveste de parca ar fi vazut o fantoma apoi imi da drumul la maini si o ia la fuga . Ce prost !Daca a reactionat asa sigur a auzit de mine , dar nu pentru ca sunt fiica unui mare om de afaceri si a unei cantarete faimoase , ci pentru ca am o reputatie in alte cartiere si aceea de fata rea , periculoasa si batausa . Multa lume care nu ma cunoaste spun ca ma port asa doar ca sa ma fac obsevata de baieti , cum fac si alte fete de pe aici ,nu de alta . Plec de langa copacul acela si ma intrapt spre casa gandindu-ma la ziua de maine . Maine este ziua lui Temari , o fata cu ochii negri si cu parul lung , galben prins mereu in patru codite la spate . Sunt prietena cu ea decand a murit mama . Si mereu ne mutam dintr-un oras in altul iar ea inceraca sa tina pasul cu mine desi nu reusea , ca sa putem fi mereu impreuna . Dar acum m-am intors inapoi in Konoha , am mai locuit aici pe vremea cand mama traia . Ma bucur ca am intalnit-o si ca putem fi prietene din nou pantru ca tata mi-a promis ca nu o sa ne mai mutam pana nu termin liceul . Temari este o fire mai nebunatica , la fel ca mine , face ce vrea la fel ca mine , bea , fumeaza tot la fel ca mine . Inainete sa ma mut in New York , imi aduc si acum aminte cand faceam fasre la profi ,le tregeam scaunul sau puneam galeti de apa pe usa si cand intrau cadeau pe ei , si trebuia sa suportam nu stiu ce pedeapsa grea dar , eram impreuna . Parinti lui Temari au murit cu mult timp in urma chear inainte de a muri mama . Ea este mai mare dacat mine cu cinci ani dar suntem in aceeasi clasa deoarece a intampinat problemele cu parintii ei , a trebuit sa se mute la fel ca mine si alte chesti de astea asa ca intrat mai tarziu la liceu . Temari este cea mai mare deoarece ea mai are inca doi frati mai mici . Unul Kankuro cu parul castaniu si ochii de aceeasi culoare ca parul , bine facut, cu trei ani mai mare ca mine , glumet , face ce vrea el si niciodata nu respecta regulile . Si al doilea este un baiat ,Gaara am inteles de la Temari ca il cheama , care este plecat de mult in tari straine nu stiu de ce sau...poate ca stiu el find cel mai mic adika de varsta mea probabil ca a fost cel mai afectat de moartea parintilor . Nu l-am cunoscut nicicodata dar am inteles de la Temari ca va veni la petrecerea ei si atunci il voi cunoaste si cika la ea ca o sa-mi placa . Sa vedem , o fi tot un cocolar obsedat sau nu stiu ce dogat.De ce zic asta?Pentru ca Temari fiind cea mai mare este cea mai responsabila , KanKuro fiind mijlociul este mai rebel si asculta comenzile lui Temari , iar Gaara , cred ca asta e numele lui , sigur o sa fie nu stiu ce golan de cartier dar , sa vedem.Am incredere in Temari si daka ea zice ca o sa-mi placa atunci asa va fi . Referitor la cadoul ei daka va intrebati , cred ca nu mai e nevoie sa zik , Temari fiind cea mai buna prietena a mea apreciaza orice cadou mai ales de la mine dar ei nu ii plac cadourile cumparate ci cele facute manual asa ca i-am scris un cantec numit '' prietenie adevarata '' nu de alta dar si ceilalti din cartier m-au provocat sa o fac pe Temari sa planga pentru ca nu au vazut-o niciodata plangand , nici pe mine de alta pentru ca de la moartea mamei am jurat ca nu o sa mai am niciodata parte de dragoste , ca sa nu mai sufar si sa plang pentru persoana iubita , si pentru ca eu o cunosc cel mai bine pe Temari , e usoar sa o fak sa planga , si cum mie imi plac provocarile am acceptat . Ea pare o fire periculoasa dar cand vine vorba de cei dragi se transforma intr-o fata melancolica , sentimentala si iubitoare . Ei ii place de un baiat cu parul si ochii negri numit Shikamaru Nara , un baiat destul de dragut , mai mereu smnoros,foarte destept si istet , si cand vine vorba de o treaba serioasa atunci lasa dormitu si se pune pe treaba , din cate am inteles de la prietena mea fratii ei nu prea sunt de acord cu relatia lor , sau mai bine zis Kankuro , pentru ca Gaara nici macar nu-l cunoaste .
Prinsa in gandurile mele nu am observat ca am ajuns acasa , care era de fapt o vila de daua etaje , camera mea este la ultimul etaj . Am intrat in casa , l-am saltat pe tata si am urcat in camera mea care avea peretii albi cu niste modele negre , un pat in mijlocul camerei care avea asternuturi rozalii cu niste flori negre ca model . Mobilierul compus din doua noptiere in stanga si in dreapta patului , un sifonier imens in care incapea cred ca vreo cinci persoane in care se gasea turnul meu de haine,ce sa zik ? sunt dezordonata rau , daca ma lasi singura intr-o camera zece minute , cand te intorci o gasesti toata cu susu-n jos , pe el erau puse de mine postere cu diferite trupe de rook , si un birou pe care erau puse diferie hartii,creioane,pixui,nici nu se mai vedea leptopul probabil din cauza faptului ca am stat treaza tota noaptea trecuta doar ca sa termin de scris cantecul pentru Temari care sigur ii va placea . Tot mobilierul era de culoare neagra . Pot spune ca am o camera destul de simpla doar cu strictul necesar .
Intru in baie sa fac un dus fierbinte si cand ies , deschid sifonierul si rascolesc prin teancul meu de haine . Pana la urma imi aleg o pereche de pantaloni scurti albi si un maieu tot alb . Ma imbrac cu ele si ma bag in pat , adormind imediat , toata noaptea , neintorasa .

Sper ca e mai bun,ca deocamdata doar ideea asta mi-a venit in minte,dak va place o sa ma apuc de scris nextu si promit ca urmatorul sa fie ceva mai bun , astept critici , 3 sa am cel putin si pun nextul.Aaa si scuzati vorbele vulgare ale Sakurai dar am vrut sa o fac mai baietoasa.Sa imi ziceti daka am greseli de ortografie,si sigur am,si bineinteles daka merita sa-l continui.
Va pwp
in love in love in love
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 17:59

Logic , ca trebuie sa-l continui , nici nu stiu de ce mai intrebi .
Fic-ul este foarte frumos , felicitari
Stii eu cand citesc , nu prea sunt atenta la ortografie sau greseli dar le mai observ , la tine nu am gasit , am fost prea scufundata in lectura.
Astept next-ul Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 18:30

imi plk moolt ely..deci da ,ai cateva greseli de ortografie..dar se rezolva cu edit dak tii neaaparat...sper sa fie un fik cu cuplul gaasaku,shi mie imi plk moolt..so..next
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau!   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 19:05

Miau !

Pai scumpo , ma bucur nespus de mult ca nu te-ai suparat pe mine ..
Si bineinteles ca , capitolul acesta a fost mai bun ...ceea ce ma face foarte fericita , stiind ca tu ai luat in seama ce te-am sfatuit .
Cuvintele vulgare..hm..pai mda...cred ca mai bine era daca puneai la fic (+16) ..sa nu stiu..in fine trecem peste asta deocamdata .
Greseli de ortografie am vazut , insa se pot rezolva cu un edit Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 169309 Si oricum..cine nu are greseli ? Deci nu e ceva grav Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723
Imi place capitolul , e foarte frumos ...mi-a placut :X
Si bineinteles ca merita continuat ficul Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723

So...astept next-ul Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813

Spor la scris si la idei !! Pupici Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 273918 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323

Mrr Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 127686
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 19:14

Ok,ma bucur ca ai hotarat sa postezi un fik.
Revenind,imi place fikul dar niste greseli de ortografie si da,am inteles ca ai vrut sa o faci mai baietoasa pe Sakura punand in evidenta acele cuvinte.
Oricum ideea e dragutza.

Norok cu urmatorul capitol.

Pupici! kiss hi!
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 19:23

akm cu al meu ai 5 comm.uri..pune nextu azi plzz
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 20:12

Am aterizat si eu pe la ficul tau Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 384738 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 268890 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 ... pai imi place Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 .... si ma rog n-am ce comenta Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 994253 ...ca doar imi place Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 384738 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 ...so vreau nextul repede Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 20:17

Am o veste buna pentru voi...spar.Am terminat nextul si acum nu trebuie decat sa il scriu la pc daci dak il vreti tot in seara asta ramaneti conectati ca e lung si nu se stie cand il termin.Eee il termin eu ca doar am timp tota noapte,nu?
Si multumesc moolt pentru commuri.Chear apreciez in love kiss

thank you love
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 20:42

ce frumos e in love in love in love in love

imi place muuuuult in love in love in love

abea astept continuarea happy2 kiss kiss

spor la scri ! happy2 kiss kiss kiss
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 21:11

Deci asa cum v-am promis,am facut nextul,si ms pentru commuri,cred ca v-ati invatat deja ca la cinci comm va pun next,deci nu mai e nevoie sa va zic.

Aaa si inca ceva : sweety_tweety_tom de unde stiu tu ce aveam de gand sa fac? lough
Hiii!Ops!Cred ca m-am scapat lough.Sa revenim... deci :

Capitolul III

Dimineata vine cu pasi marunti , iar razele soarelui se fac observate luminand tot in jur . Chear cand dormeam si eu mai bine in camera mea patrund niste reze ale soarelui luminandu-mi chipul si trezindu-ma din somnul meu adanc . Ma ridic lenesa din pat si ma indrept spre baie facandu-mi siesta de dimineata . Cand ies ma indrept spre sifonier , imi iau de acolo o perece de pantaloni de treining trei-sfeturi si un maieu tot negru cu modele roz . Ma imbrac cu ele , ma dau cu putin creion la ochi , putin rimel si niste luci de buze transparent , ma incalt cu o pereche de adidasi albi de la Nike iar in cap imi pun o sapca neagra , imi pun telefonul , banii si castile in buzunarul pantalonilor pentru ca nu imi placea sa port geanta ca celelalte fete apoi ies din camera . Ca de obicei tatal meu era placat . Ma indrept spre bucatarie unde imi pregatesc un sandwich . Dupa ce termin de mancat imi iau placa de scheibording si ies afara , ma pun pe placa si incep sa merg pe ea din ce in ce mai repede.Destinatia mea este casa lui Temari pentru ca ea mi-a zis ca mai intai vom merge doar noi fetele prin mall la un restaurant ceva,si abia spre seara ne vom intalni cu baietii in club.In drum spre casa lui Temari , nefiind atenta ma ciocnesc de cineva si amandai cadem pe jos.
- Vezi pe unde mergi , pustoaico ! zice cu raceala in timp ce se ridica de pe jos baiatul de care ma ciocnisem , caci asta era.
In fata mea se afla un baiat cu un cap mai inalt decat mine,foarte bine facut,imbracat intr-o pereche de blugi negri destul de largi , un tricou alb si o geaca subtire neagra pe deasupra.In cap purta o sapca alba prin care se putea observa niste suvite de par roscat.Puteam oberva foarte bine nuanta foarte frumoasa si rara de verzui a ochilor lui unde nu de gaseste la oricine , care erau conturati putin cu negru.Trebuie sa recunosc era chear foarte frumos baiatul asta.Nu apuc sa zic un cuvant ca il vad pe el cum imi ia placa de pe jos si m-io da.
- Te sfatuiesc sa nu te mai dai cu placa daca nu sti cum sa o folosesti ; imi zice el neinteresat
Poftim?Cum adica sa nu ma mai dau cu placa?Dar cine este el sa-mi zica ce sa fac?Revoltata de vorbele lui ma ridic intr-o fractine de secunda de pe jos si incep sa ma rastesc la el .
- Dar cine esti tu sa-mi zici mie ce sa fac ? Cine te crezi tu ma rog?ha?
- Ai cam mult tupeu pentru un care nici macar nu stie cu ce culori sa-si toarne-n cap ! Alta culoare nu ti-ai gasit ? decat roz ? Bleach ; zice el in badjocora.
Deja eram enervata la culme . Cine era tipu asta ?Auzi la el!Pentru ca nu aveam chef de cearta acum ca sa nu ajung la Temari si sa ii stric ziua de nastere doar din cauza tipului asta.
- O sa ma prefac ca nu am auzit asta ; zic eu taios si dau sa plec dar.
- Tu te prefaci si ca esti smeckra desi nu esti !Nu esti decat o (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) care cauta noi prade . Uite ca sa nu zici ca sunt baiat rau o sa ma prefac ca ti-am cazut in plasa i-a zi,unde stai?Ca poate trec in noaptea asta pe la tine ! zice el zambind in badjocora cu coltul gurii .
Cu nervii intinsi la maxim strang din pumn si ma intorc sa-i dau una,dar nu stiu cum reuseste de se feraste asa usor de mine iar pumnul meu ajunge gardul de lemn din spatele lui care se crapa imediat la contactul gardului cu pumnul meu . Ma intorc catre el si si imi pregatesc iar pumnul la fel facand si el ca sa-i pot da una dar bataia noastra nu a intarziat sa fie observata de trecatori , iar un om care nu avea mai mult de treizaci si cinci de ani s-a bagat intre noi si ne-a zis sa plecam si sa ne vedem de treaba noastra . Avand respact fata de cei invarsta i-am ascultat sfatul si m-am indreptat spre casa lui Temari gandindu-ma la tipul roscat de azi-dimineata . Cand am ajuns fetele erau deja gata aranjate ,imbracate , macheate gata de plecare . Ele erau : Hinata , desigur , imbracata cu o rochisa destul de dragura galbena si cu o palma deasupra genunchilor probabil ca sa-i atraga atentia lui Naruto sunt sigura , Tenten , o fata cu parul lung ca ciocolata , mereu prins in doua cocuri si ochi de aceeasi culoare imbracata intr-o pereche de blugi negri si un tricou verde cu initiala ei scris pe el . Era o fata destul de draguta daca ajungeai sa o cunosti , mereu te facea sa razi , si niciodata nu se supara pe nimeni si Ino , o fata cu parul blond , lung prins in coada , mereu in pas cu moda , cam pretentiaosa cand vine vorba de chestii de gen : baieti , haine sau pantofi . Temari ne-a zis cred ca cu o saptamana in urma sa ii dam cadourile cand mergem in club deci niciuna din noi nu a venit cu cadourile . Ne-am dus la un mall nou , nu deschis demult , foarte mare cu zeci de magazine,restaurante si baruri.Cand am ajuns acolo ne-am dus la un bar si am comandat toate cate un suc apoi am inceput toate sa vorbim despre diferite lucruri :moda,muzika...baieti.La capitolul asta trebuie sa va zic ca nu am avut niciodata un prieten , nu ca nu as avea destule oportunitati ,trabuie sa recunosc ca de cand m-am mutat aici , toti baietii sunt in limba dupa mine dar idea e ca ei nici macar nu ma cunosc si gata ma iubesc , ah urasc asta.Dar ce tot zic ? Ei nu ma vor decat pentru placerile lor , n-au treaba cu altceva . Toti baietii sunt la fel , toti sunt frumosi , bine facuti , cam prostuti si bineinteles foarte foarte perversi . In fine , sa revenim . Si am stat tata ziua cu fetele discutind diferie chestii neinsemnate . Peste ceva vreme am observat ca se face ora la care trebuie sa ne intalnim cu baietii in club . Acestia erau : Naruto bineinteles , ca in seara asta aveam de gand sa ii combin pe Naruto si Hinata , Neji,varul Hinatei, caruia obsev ca ii cam place de Tenten , Shikamaru , era de astepta din partea lui Temari sa-l invite si pe el , si Sai ,un baiat cu parul si ochii negrii ,cu tenul foarte alb , e de treaba tipu dar cam ciudad,probabil din cauza asta Ino e topita dupa el,ma voi ocupa si de ei . Off cate am de facut in seara asta si timpul e foarte scurt . Am ajuns in fata clubului si am intrat , la o masa ne asteptau baieti cu cate-o (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) care defila pe langa ei . Ce sa zic ?Frumosi erau , bani aveau , erau perfecti . Mi-am lasat place de scheibording intr-un colt al clubului si apoi ne-am asezat alaturi de ei si am hotarat ca e timpul ca Temari sa isi desfaca cadourile . In timp ce prietenii nosti o incarcau pe Temari cu diferite pungi de cadou , eu am hatarat sa fiu ultima . Dupa ce Temari reuseste sa scape din multitudinea de cadouri si felicitari cu urari de la prietenii nostri,ea se indreapta spre mine si imi spune ca e timpul sa il cunosc pe fratele ei Gaara , ca na?fiind cea mai buna prietena a ei trebuia sa ma cunoasca tot familionu . Mergem la o masa mai din fundul clubului unde statea asa zisul ei frate....care era , nu pot sa cred...era......

Sper sa va plaka,nu e cine stie ce dar.... merge.Sa incerc sa fiu optimista,poate ca o sa le placa la vizitatori

love

Ultima editare efectuata de catre girls_friends_cool in Dum 30 Ian 2011, 08:04, editata de 2 ori
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 21:21

Ura , l-ai pus , ce mult imi place . Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 348112
Banuiesc , ca roscatul cu care s-a intalnit Sakura e Gaara deci , cat tupeu pe el
Maine astept next-ul , sa nu intarzii cu el . Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758
Sus In jos
3mZoLoVlI - Banat
Academy Student
Academy Student
3mZoLoVlI - Banat

Sex : feminin Localizare Localizare : oOoOoKonOhAoOoO
Nr. mesaje Nr. mesaje : 18
Puncte : 50
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : FiC RpC
Stare de spirit Stare de spirit : PaSnIkA

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 21:44

BaH MoR Aii AtAtA SuSpAnS aTaTa DrAmA... VeZi sA Nu sTiU CiNe'i fRaTiSu' E LoGiK lough heh lol! ...aPp cristogel_daniela eL EsTe =)) lol!
Sus In jos
http://ladysakurauchiha.sunphoto.ro
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Sam 29 Ian 2011, 21:54

imi plk..so..next.
app scumpo,eu citesc ganduri dak nu stiai Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 169309
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 10:05

Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 10:55

ai pus pozele da;nextu cand il pui????

nn nn eeeeee x x tttttttttttt !
nnn nn ee x x tt !
nn n nn eeeeee x tt !
nn n nn ee x x tt !
nn nnn eeeeee x x tt .

Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 11:37

M-am hotarat sa nu va mai tin in suspans si sa va pun nextul.Nu prea ma mandres cu capitolul asta,pentru ca nu prea imi place dar astept si parerile voastre.

Capitolul IV

Mergem la o masa mai din fundul clubului unde statea asa zisul ei frate....care era , nu pot sa cred...era......tipul de care m-am ciocnit azi-dimineata . Nu imi vine sa cred , el este fratele lui Temari ? , chear nu pot sa cred . Eu raman in acel loc statuie . Eram uimita . In timpul acesta Temari s-a dus la el si l-a adus . Era imbracat intr-o camasa neagra deschisa la primi trei nasturi si o pereche de pantaloni negrii ,de blugi prinsi cu curea tot neagra cu catarama destul de mare si aurie . In licioare avea o pereche de pantofi stil sport negri . Am observat ca nu mai purta sapca si ii puteam distinge mai bine fata , parul sau roscat era putin ciufulit , iar pe frunte in partea dreapta avea un tatuaj cu un semn japonez,care daca nu ma insel inseamna dragoste . Aceelas samn il am si eu pa medalonul de la mama pe care mi la dat chear cu o zi inainte de a muri.Observ cum Temari vine cu roscatul spre mine
- Sakura el este fratele meu Gaara ,Gaara ea este prietena mea cea mai buna Sakura ; spune Temari cu o voce dragalasa .
Se pare ca si roscatul are aceeasi reactie ca si mine . Nici unul nu zicea nimik , doar stateam si ne uitam unul la altul aruncandu-ne fulgere din priviri . La un moment dat ma hotarasc sa sparg cheata , dar se pare ca o spargem amundoi deodata deoarece :
- Tu! spunem amundoi deodata cu raceala in glas si cu uimire totodata
- Voi doi va cunoasteti?ne intreaba Temari confuza
Gaara murmura un'' Mda '' iar eu ii zic ca intr-un fel da ne cunoastem apoi imi aduk aminte de cadoul ei si ii zic sa se faka comoda ca sa ii pot da cadoul sau mai bine zis sa il cant.M-am urcat pe micul podium care era acolo si am inceput sa cant . Din cand in cand ma mai uitam si pe la ceilalti sa vad ce fac , se pare ca planul Hinatei de ai atrage atentia lui Naruto a functionat , nu e rau! Ino si Sai stateau la o masa beau ceva si discutau iar Neji si Tenten formau deja un cuplu si se sarutau de mama focului la o masa .
Pe la sfarsitul melodiei cand trebuia sa zik refrenul ma opresc brusc si o privesc pe Temari care mai avea putin si dadea drumul cascadelor sale . Prima data m-am hotarat si termin rebede cu refrenul si sa ma duc la ea sa o linistesc dar apoi ma razgandesc vazind-ul pe Shikamaru cum se aseaza langa ea.Hmm , daka ma gandesc eu bine el m-a provocat sa o fac sa planga,ma intreb de ce ? Termin cantecul iar Temari era deja in bratele lui Shikamaru linistandu-se . Ma indrept spre ea si o iau in brate apoi ii urez '' La multi ani ! '' in timp ce ea imi tot zicea ca sunt cea mai buna prietena si alte chestii deastea. La un moment dat observ cum spre noi se indreapta Kankuro care era rosu de nervi, si cred ca stiu si de ce si Gaara , foarte indiferent cu mainele in buzunar.
- Temari , putem vorbi putin ? zice el printre dinti abtinandu-se sa nu tipe sau sa injure
Nu pot sa cred!Este ziua lui Temari si chear de ziua ei se gasesc sa faca cate-o gafa
- Kankuro , puteti vorbi si maine ; zice eu accentuand cuvantul '' maine ''
El stiind ce vreau sa zic se calmeaza si murmura un bine apoi se indeparteaza de noi , la fel facand si fratele lui care se indreapte catre o gasca pe pitipoance ce il astepta cu bratele deschise . Eu raman cu Temari care imi spune sa ma pregatesc ca plecam acasa , Ooo perfect ! fatii ei ne-au stricat tot cheful . Prietena mea imi propune sa dorm la ea in seara asta ca nu vrea sa se certe cu fratii ei , desi ea la cearta era prima , ca se certa mereu cu Kankuro din orice motiv ,dar acum mai este si Gaara , in fine ! Eu accept bucuroasa si ii spun ca ne intalnim afara , ca eu ma duk la baie . Intru in baia fetelor si ma spal pe maini si pe fata , imi clatesc si putin gura apoi imi i-au o guma Orbit si mi-o bag in gura.Probabol va intrebati de ce? Ei bine , am baut ceva in seara asta si sa nu mai zik ca am fumat un pachet intrag de tigari deci miroseam numai a alcool si a tutun . Mai imi privesc o data reflexia in oglinda si il vad pe Gaara rezemat de o usa a unei cabine stand de parca asteptand ceva , sau pe cineva .Trasar usor la vederea lui dar fara sa se observe apoi:
- Ce vrei ? ii zic eu cu raceala
- Ai uitat asta Haruno.zice el plictisit scotid de nu stiu unde scheibordul meu apoi mi-l inmaneaza
- De unde imi sti numele? il intreb eu rece dar si cu putina curozitate in glas
- Temari imi povesteste despre tine cred ca de cand te-a cunoscut.
- Mie-mi spui , ca de cand am cunoscuto numai despre tine vorbeste '' Sa-l cunosti pe Gaara ,Sa-l cunosti pe Gaara , c-o sa-ti placa , ca seamana mult cu tine '' Bla,bla,bla.Ma lasi!
- Stiu cum e ! zice el putin amuzat de stuatie .
Hmm,trebuie sa recunosc ca era destul de de treaba tipul , imi aduce aminte de cineva dar de cine ? ...Cum am putut fi atat de proasta ? Nu e de mirare ca Temari mi-a zis ca o sa-mi placa de el , are aceeasi atitudine ca a mea , si acelasi tupeu ,imi place . Apoi iesim amandaoi din club si ne indreptam spre iesire unde ii vedem pe Kankuro si Temari care se certau de zor . Eu si Gaara ne bagam intre ei si incercam sa-i despartim , apoi ne urcam intr-un taxi si plecam spre casa lui Temari . Pe drum Kankuro a inceput sa comenteze ca a ca ce ca de ce sa vin la ei ca ce ca Temari nu poate sa doarma singura? , mai aveam putin si-l pocneam daka nu ma oprea Temari.
In masina eu stateam intre Temari si Kankuro pe bancheta din spate iar Gaara statea pe locul din dreapta soferului . Ma apropii putin de Kankuro si il miros , miroasea mai rau ca mine care mereu l-am intracut cand vine vorba de bautura , era clar , e beat . Deci maine cand se va trezi nu isi va mai aduce aminte nimik , nu mai avea rost sa-i fak morala ca oricum nu ma auzea asa ca am incercat sa ma abtin si ma mir ca am reusit . Intr-un final ajungem in fata case familiai Sabaku caci asa ii chema pe cei trei frati.

Gata,am terminat,astept commuri,la 5 va pun nextu...imediat ce-l fac lough .Scuzati graselile si punctele de suspansie,nu le luati in seama va rog.Si multumesc inca o data de commuri , apreciez .Nu ma asteptam fiind si primul meu fik.

thank you

Ultima editare efectuata de catre girls_friends_cool in Dum 30 Ian 2011, 11:51, editata de 1 ori
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 11:50

imi plk ...astept nextu...azi..
ai cateva greseli de tastare dar nu'i nicio tragedie..
app numele lor e sabaku nu subaku
PS:Sper k nu te-a suparat comm-ul meu
poop Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 16:09

Miau !

Pai ma bucur ca ai pus next-ul !
Imi place capitolul:X:X
La fel si pozele:X
Sunt dragute :X:X
Felicitari scumpo :X:X:

So..next repede :X:X Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 836813

A si da..cum s-a mai spus ..
Sabaku nu Subaku .
Greseli de tastare am vazut , dar se rezolva cu un edit :X:X

So..spor la scris si la idei !! Pupic Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 273918 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323

Mrr Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 301723 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 127686
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 16:26

Imi place mult capitolul.
credeam ca Sakura si Gaara , se vor omora Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 947835
astept-next Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 962758 Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) 208323
Sus In jos
ThE1eMo..tHe sInGlEeMo
Academy Student
Academy Student
ThE1eMo..tHe sInGlEeMo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Pe mArtE...LoL
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 7
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : pai...citesc fik'uri..ma dau cu rolele...ma plimb cu prieteni..shi cam atat :D:
Stare de spirit Stare de spirit : MiE FoAmE..!..LoL

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19Dum 30 Ian 2011, 17:28

te omor daca nu pui next! :LOL:
Sus In jos
http://ladysakurauchiha.sunphoto.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) I_icon19

Sus In jos

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-