Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Sasuke and Sakura, a special story | |
| |
Cum vi se pare povestea mea? | Super Tare | | 92% | [ 49 ] | Okey | | 8% | [ 4 ] | Naspa | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 53 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 19 Oct 2012, 22:59 | |
| |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 19 Oct 2012, 23:31 | |
| Heyy ..vad ca ai adus next-ul mult asteptat ! Imi pare atat de rau pentru Sasuke, sper sa nu-l astepte iar o bataie cand Ukoto se intoarce in casa . Privirea lui era plina de intrebari .. ...hmm ...deci e posibil sa-si dea seama ca Sakura face toate astea din cauza tatalui ei ?? Pai ce sa zic ...sper din tot sufletul sa fie asa . Si pentru asta trebuie sa aduci next-ul cat mai repede, deci spor la scris si te pup . PS. Melodiile ...le ador amandoua, dar cred ca se potriveste mai mult a doua, adica Over & Over Again - Nelly Ft. Tim McGraw . Nu stiu, e ceva mai linistitor care te face sa te gandesti la ei doi, la cum o evita Sasuke si sufera amandoi in liniste ! Si oricum mersi mult ca m-ai anuntat ! |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 20 Oct 2012, 07:08 | |
| hei puiule....
ador faptul ca aduci capitolele noi foarte repede si nu ma mai lasi atat in suspans... e innebunitor sa nu stiu ce urmeaza in capitolul urmator... sincer, nu mai am ce spune deoarece ficul tau este perfect.. nu am vazut greseli, ai descriere, dialogul nu este in exces...este pur si simplu perfect... sper sa ma anunti in continuare de capitolele urmatoare... tot voi trece pe aici daca nu ma vei anunta..asa ca nu scapi de mine... astept capitolul urmator cu mare nerabdare... Crisulinuu te pupaceste |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 20 Oct 2012, 16:37 | |
| hello, scuze ca vin asa de tarziu, dar am fost plecata am fost sa-l iau pe tata din timisoara impreuna cu mama... deci, ca sa n-o mai lungim capitolul a fost minunat ca de obicei... melodia eu as zice skillet... mersi de anunt iubita adu nextul cat mai repede, daca poti te-am pupat dulceee |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 20 Oct 2012, 18:39 | |
| Draga mea. a fost INCREDIBIL!!!!!!!!!!Te rog sa pui next-ul si sa ma anunti i pe mine!!!Fa capitolele ceva mai lunci pls!!! Te pwp dulce!!!!!! |
| | | skyflyer Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 20 Oct 2012, 19:48 | |
| Buna treaba Juli ! Actiunea si misterul creste cu fiecare capitol pe care-l postezi.Abia astept sa vad ce se intampla in urmatorul tau capitol.Mult spor la scris ! |
| | | Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Dum 21 Oct 2012, 22:17 | |
| Buna,deci am revenit din nou with a new chapter,in fine de aici in colo o sa apara unele complicatii,dar nu va mai spun am sa va las sa descoperiti despre ce e vorba.Pusii la toti si multumesc pentru commuri..I love you all :beer2: Capitolul 9:Complicatii Cu cat trece timpul, cu atat imi dau seama ca nu ma insel niciodata despre nimic si ca toate complicatiile pe care le-am creat, cu sau fara voie,m-au facut mai puternic."-George Bernard Shaw
Totul era in ceata pentru mine,ma aflam intr-un loc nemaintalnit si total necunoscut.M-am uitat in stanga si in dreapta dar nu am vazut pe nimeni,apoi m-am uitat in fata si am vazut o silueta subtire si neagra,doar ochii ii straluceau in ceata aceea densa,aceasta imi facu semn sa o urmez.Eram putin nelinistita si imi
era teama,dar simteam nevoia sa o urmez,asa ca am luat-o de mana .Am mers aproximativ 14 metri,iar apoi m-am oprit,era un capat unde ceata se sfarsea,iar lumina s-a ivit,era asa de frumos,pestetot erau flori si o iarba deasa si cruda,iar cerul era de un albastru nemaintalnit.M-am uitat la silueta aceea neagra si am cascat gura,iar din ochi au inceput sa-mi curga lacrimi,lacrimi de fercire,am zambit si am intrebat cu glas tremurat: -Mama? Aceasta a dat din cap si ma privi,apoi isi intinse bratele spre mine.Fara sa mai stau pe ganduri i-am sarit in brate,strangand-o cat de tare am putut.Aceasta ma mangaie si ma saruta pe frunte,dupa care imi sopti cu vocea ei melodioasa si linistitoare: -O,draga mea,ce dor mi-a fost de tine!ce mare si frumoasa te-ai facut! Da chiar mama era,era asa de frumoasa,imi lipsea asa de mult si nu puteam crede ca e chiar ea.Lacrimile imi siroiau pe obeaji -Mama,imi lipsesti atat atat de mult! -Hmm..stiu asta,dar chiar daca tu nu sti,eu mereu sunt prezenta si te veghez... Mi-am aplecat capul si i-am spus dupa aceea: -Aha..deci sti si ce se intampla in momentul de fata.Mama incuviinta din cap si ma privi cu dragoste.. -Oh,totul este asa de complicat mama!nu stiu ce sa fac,mi-as dori sa fi in viata si sa imi spui ce trebuie sa fac.Aceasta surase dulce si ma mangaie pe crestetul capului: -Stiu ca iti este greu draga mea,dar asa a fost sa fie.Si chiar daca acum as fi langa tine,ti-as spune acelasi lucru:"Ascultati inima si nu-ti fie frica de ce va urma,pentru ca vei depasi aceste complicatii din viata,si o sa fii fericita. M-am uitat la ea si i-am spus intr-un final coplesita de tristete: -Mi-as asculta inima,dar acum nu imi spune absolut nimic.. -Nu te ingrijora,va fi bine.Dar eu acum nu mai pot sa stau cu tine,trebuie sa plec.Vorbeste cu Sasuke si impacati-va,pentru ca m-am intalnit si cu tatal acestuia si este un om nemaipomenit,si cred ca asa este si Sasuke veti rezolva voi problema pana la urma.AAA..si inca ceva,spune-i tatalui tau sa o lase mai moale cu cartofii lui prajiti,caci daca faci vreo alergie sau infectie alimentara,ma voi scula din morti si voi veni sa-l invat o lectie! -Stai mama,nu pleca!Dar aceasta imi facu semn cu mana si disparu... Am auzit ceasul ca suna intr-una,m-am ridicat din pat nervoasa cu gandul ca a fost doar un vis,cei drept un vis foarte frumos.Era a treia oara cand o visam pe mama de cand a murit,si ce-i drept o visam doar cand avea sa imi zice ceva important,deci am sa-i iau sfatul in considerare si am sa vorbesc cu Sasuke.Ah si sa nu uit sa-i transmit si tatei mesajul acesteia in legatura cu mancarea lui favorita... M-am indreptat incet spre baie unde mi-am facut siesta in aproximativ 5 minute,apoi am venit la dulapul meu,Arata ca si cum ar fi gata sa explodeze,atatea haine aveam in el.Mi-am luat un tricou de un galben pal,sacoul meu preferat de culoare albastra,suflecandu-mi manecile,o pereche de blugi tot albastri si niste adidasi negri.M-am dus in bucatarie sa mananc micul de jun,dupa care am tulito catre scoala. O yeee,in sfarsit stiam ce aveam de facut,datorita mamei mele,care si atunci cand era in viata imi dadea sfaturi bune,dar acum s-a intrecut pe sine insusi.. Am ajuns aproape prima,spre bucuria mea.Spun asta deoarece primul care a ajuns era Sasuke.Statea in ultima banca,acolo unde l-a mutat domnul diriginte dupa
multe rugaminti.Avea parul negru ca smoala facut in tepi si doua suvite care ii incadrau chipul perfect ca de obicei,Statea cu mainile impreunat,privind ca un zombie spre fereastra,vazandu0se doar ochii. Am inspirat aer adanc ca sa imi fac umpic mai mult cura.La ce lasa eram de obicei ma mir cat tupeu tgrebuie sa am sa merg sa vorbesc cu el dupa tot ceea ce i-am zis acum ceva timp in urma.. Am pasit timida,masurandu-mi fiecare pas,am ajuns in cele din urma.Dar Sasuke nu avu nici o reactie,nici macar nu se uita la mine,intr-un cuvant,sau doua nu ma baga in seama."Minunat"clar era din nou vechiul Sasuke,cel desprins cu totul de realiate.Intr-un final mi-am facut curaj si am rostit cuvintele fara sa ma mai opresc: -Sasuke imi pare asa de rau pentru ceea ce ti-am spus! Dar nici o reactie din partea lui Sasuke,pana cand in cele din urma a inceput sa vorbeasca dar fara sa se uite la mine,tintind cu privirea tabla plina de praf de creta: -De ce ai facut asta?de ce ai spus toate lucrurile acelea.Tu nu ti-ai imaginat ca ai sa ma ranesti,sau chiar asta ti-a fost intentia? Cand l-am auzit aproape ca m-am inecat...... Asaaaa cam atat pentru azi.Sper ca va placut,si va astept commurile...V-am pupat |
| | | Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Dum 21 Oct 2012, 22:54 | |
| |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Dum 21 Oct 2012, 23:23 | |
| Ahh. Ce ma enerveaza la mn cel mai tare este faptul ca mereu am impresia ca, capitolele sunt prea scurte. Asa s-a intamplat si cum. Si suspansul asta nu imi place deloc. Imi pare bne ca Saku vrea sa se mpace dupa ce mama sa i-a dat acest sfat. Sper doar ca Ssuke sa nu faca acum vreo gafa si sa nu-i accepte scuzele. Adu nextu repejor si anunta-ma si pe mn. |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 22 Oct 2012, 08:19 | |
| buna juli...
si acest capitol a fost minunat si tin sa-ti spun inca o data ca esti o scriitoare exceptionala :))) ai avut cam mult dialog in acest capitol, dar in rest a fost ok... in urmatorul capitol sper sa ma uimesti si mai mult... te pricepi foarte bine in arta descrierii si nu ar trebui sa te mai axezi pe dialog... stii cum spun eu : "descriere, descriere, descriere" sper sa ma anunti Crisulinuu te pupaceste
|
| | | Wicked Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Siret,Suceava acebook :
Nr. mesaje : 66 Puncte : 93 Reputatie : 21 Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D Stare de spirit : cat se poate de bine! :)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 22 Oct 2012, 10:03 | |
| Si mie mi-a placut foarte mult july....abea astept sa vad ce se intampla mai departe....cam mult suspans...sa aduci repede nextul...:* >:D< |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 22 Oct 2012, 10:26 | |
| NEXT!!!!!!Anunta-ma neaparat cand pui next-ul!!!O doamne cat suspans...mai am umpic si fac atatc de cord daca nu pui next-ul ala mai repede!!!!!!!!!!Te pwp dulce!!! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 22 Oct 2012, 16:54 | |
| of doamne ce grea este viata!!! saracutul sasuke... saraca sakura... ce sa mai zic: doar adu nextul ca mor de nerabdare nu ne mai lasa in suspans :)) te-am pupat dulceeee |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 22 Oct 2012, 19:56 | |
| O poveste cu adevarat speciala !! Chiar frumoasa ...ador modul in care descrii, ma faci sa ma simt de parca as participa si eu la actiune . Sincera sa fiu ma asteptam ca Sasuke sa nu-i raspunda, sau in cel mai rau caz sa ii vorbeasca urat ...dar vad ca e diferit de data asta ...un Sasuke mult mai dulce si dragastos ...imi place !!! Sper ca dupa discutia asta sa se impace, si pentru asta astept next-ul ! Spor la scris ! |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 23 Oct 2012, 15:45 | |
| Mii de scuze pentru intarziere si multumesc de anunt Deci se impaca Se impaca , nu ? Abia astept next-ul Te-am pupat |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 26 Oct 2012, 17:54 | |
| Next-ul ala..cand il mai pui??Ne-ai lasat asa...in pom...sunt curioasa sa vad ce zice Sakura!Te rog mult sa pui odata next-ul ala!!! Grabeste-te si tu putin...!Acum spor la scris!Sper ca nu te-ai suparat pe insistenta mea...dar daca nu as face-o ar insemna ca nu-mi pasa de fic!!! |
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Hey Ana Maria,ma bucur enorm de mult ca iti place asa de mult ficul si te interesezi constant de el,scuze ca nu l-am scris mai repede dar am avut ceva probleme(ne important)Nu am sa va mai fac sa asteptati mult,caci acum il scriu.Te pupa dulce de tot Juli Vin 26 Oct 2012, 18:26 | |
| :* - Ana_Maria_Girl a scris:
- Next-ul ala..cand il mai pui??Ne-ai lasat asa...in pom...sunt curioasa sa vad ce zice Sakura!Te rog mult sa pui odata next-ul ala!!! Grabeste-te si tu putin...!Acum spor la scris!Sper ca nu te-ai suparat pe insistenta mea...dar daca nu as face-o ar insemna ca nu-mi pasa de fic!!!
|
| | | PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 26 Oct 2012, 19:19 | |
| Buna, Am ajuns si eu pe la ficul tau. Tarziu cei drept dar merge. Imi place mult ficul. Dar nu crezi ca Sasuke sufera c-am mult? Te-am pupat si spor la scris! Zbey |
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 26 Oct 2012, 19:47 | |
| Hey scuze ca nu am postat de mult,dar am avut ceva probleme,neimportant.In fine am revenit: Cap 10:Depasire De ce ai facut asta?de ce ai spus toate lucrurile acelea.Tu nu ti-ai imaginat ca ai sa ma ranesti,sau chiar asta ti-a fost intentia? Mi-am inghitit cuvintele in momentul in care l-am auzit,parea foarte suparat,dar sincera sa fiu nu a reactionat asa de rau cum m-am asteptat,adica,hei macar vorbeste cu mine,si asta ii un inceput.Dar habar nu aveam cum sa ii explic tot ce s-a intamplat,cred ca in vecii vecilor nu o sa ma ierte pentru ce i-am spus,insa eu stiu ca am facut asta doar pentru binele lui...hmm dar daca el nu ma va ierta?Trebuie macar sa incerc cumva... -Sasuke...eu...am facut-o crezand ca e mai bine sa fim izolati,sti...asa cum ai spus-o si tu la inceput! Brunetul isi schimba expresia fetei si facu o grimasa,dar nu scoase nici un cuvant.Vazand ca nu are nici macar o reactie,am inceput sa vorbesc din nou: -Dar,intr-un final mi-am dat seama ca este total gresit ceea ce am facut.Tu aveai nevoie de cineva care sa te aline si care sa te asculte,iar eu te-am dezamagit,spunand toate acele lucruri urate.Si asta nu mi-o voi ierta niciodata.Sasuke, tu esti prietenul meu,poate chiar cel mai bun prieten,asa ca te rog frumos iarta-ma... Oh,nu m-am mai umilit in fata cuiva in halul asta niciodata,dar sper macar ca a meritat.Hai Sasuke,zi ceva!.Intr-un final,spre fericirea mea,a vorbit: -Sakura,sti...poate ca ce ai spus tu este adevarat,si ar fi mai bine sa stam izolati! Pff mi-a venit sa ma dau cu capul de toti peretii!adica asta a inteles el dupa tot ce am spus,adica,chiar a fost un discurs convingator,si ma asteptam sa spuna ceva gen...hai ca"te iert" e prea mult,dar macar un "hmm" sau "ma mai gandesc" meritam.Vaai Sasuke,ce sa ma fac eu cu tine? -Sasuke,ce vrei sa fac? Se uita la mine confuz,fara sa schiteze vreo expresie,dar se vedea ca il luasem prin surprindere,cu intrebarea mea...si daca tot o duc la extrem faza cu umilirea in fata lui,macar sa stiu,ca o sa mor impacata... -Spune-mi ce vrei sa fac ca sa ma ierti?orice,doar spune-mi...Nici nu am observat,dar deja la noi in sala incepura sa ne vina colegii,si se pare ca erau foarte interesati de discutia pe care o purtam noi doi,mai ales Ino si Karin,lucru care ma scotea din sarite la culme,sirul gandurilor imi fu intrerupt de vocea calma a lui Sasuke: -Vreau sa-mi raspunzi doar la o intrebare.Ieri,cand eram pe coridor,te-am vazut vorbind cu tatal meu vitreg,parea destul de satisfacut de ceva...in acest caz,spune-mi ce aveati voi doi de discutat?spuse Sasuke,ridicandu-si o spranceana,dar fara sa aiba vreun contact vizual cu mine. Eram sigura ca asta ma v-a intreba...dar nu prea stiam ce sa-i raspund...In cele din urma m-am tot gandit si m-am decis sa ii spun adevarul,incercand sa-mi ignor nodul din stomac: -Mi-a spus doar ca este multumit,de faptul ca am reusit sa te indepartez de mine.. -Sa ce??Atunci l-am vazut ca de cand am inceput aceea conversatie ca a inceput sa ma ia in serios.. -Mda...vroiam sa te protejez,a spus ca o sa aiba "gija"de amandoi,daca nu fac cum spune.Iam spus eu putin rusinata.. -Adica...tu ai spus toate lucrurile acelea pentru ca tea obligat el?Nu pot crede asa ceva...Cum a putut face asta,nu il credeam in stare sa se ia de tine,doar pentru ca esti prietena mea...Sasuke isi baga mainile prin parul lui negru si stralucitor ,surazand trist.Imi parea rau,si ma simt vinovata de tot ceea ce se intampla,dar macar partea buna este,ca in momentul acela,l-am auzit pe Sasuke,recunoscand pentru prima data ca ii sunt prietena,ceea ce facu sa imi mai dispara din suparare... -Imi pare rau Sasuke...Brunetul isi inoarse privirea catre mine si incerca sa zambeasca timid,apoi imi imi spuse,cu vocea lui asa de dragutza si patrunzatoare... -Lasa nu-i nimic,macar acum stiu ca ma pot baza pe tine si ca pot avea incredere,dar nu voi lasa fapta lui nepedepsita,trebuie sa il fac sa plateasca pentru ce a facut! Am mijit ochii la vorbele lui.Adica si eu vroiam ca Ukoto sa plateasca,pentru ca m-a amenintat,dar nu si daca insemna ca Sasuke sa se implice.Nu vreau sa pateasca ceva,sau sa i se intample ceva rau,asa ca: -Sasuke,ce ai de gand sa faci? -Hmm,inca nu stiu... -Sti ce,te rog mult nu fa nimic de data asta,uite eu trec peste incident,asa ca te rog treci si tu,macar o data...nu vreau sa se intample ceva ce am putea regreta mai incolo,plus ca daca se supara,cine stie de ce va fi in stare data viitoare si in caz ca nu ai observat,nu esti in masura sa te pui cu el... Sasuke se uita urat la mine,abia am rezistat impulsului de a nu scoate limba la el,ca si un copil de 5 ani...Intr-un final am devenit seriosi: -Haide Sasuke! -Hmpf...bine,dar este ultima data,daca mai indrazneste sa se mai atinga de tine...nu imi va mai pasa de consecinte,si voi reactiona! Nuu,era nebun complet,cum naiba isi inchipuie el ca o sa se poata pune cu dita mai namila de 2 metri...Sasuke avea muschi si era puternic,dar nu se putea compara cu Ukoto... Trrr trrr se auzi soneria...super,aveam ora de biologie.L-am lovit din joaca cu pumnul peste umar pe Sasuke,zambind in semn de ramas bun,si am plecat la banca mea.Ma gandeam daca o sa vorbeasca cu domnul Kakashi sa il mute din nou langa mine...Uraa eram super bucuroasa ca ne-am impacat,Sasuke era super de treaba,si cred ca.....ah ba nu,nu inca,cred ca in timp ce mergeam la locul meu m-am si rosit.. Doamna profesoara Kota,veni in mai putin de cinci minute,dupa ce se sunase de intrare.Macar la ora ei nu ma plictiseam,nu pentru ca eram atenta sau ceva,ci pentru ca era foarte dregutza si amabila si ne lasa sa vorbim intre noi mai tot timpul,cine scria bine,cine nu....eh tot zece primea.Dar intre timp ce vorbeam cu Hinata si ne hlizeam,un bilet a aparut pe banca mea,nu am fost atenta sa vad cine mi l-a aruncat,dar voi afla:am deschis foaia mototolita si am citit cu groaza fiecare cuvintel de pe ea "Draga mea rozalie, chiar mi-a placut mult de tine la inceput,dar dupa ceva timp cand ai inceput sa te apropii din ce in ce mai mult de Sasuke,am inceput sa te urasc din ce in ce mai mult...iar intamplarea de azi chiar a pus capac!Am sa te fac sa regreti ca te-ai mutat aici Sakura.." Hinata se uita la mine si ma intrba ingrijorata: -Ce s-a intamplat Saku? I-am aratat si ei biletul,si a ramas si ea la fel ca mine muta de uimire.O lacrima mi s-a prelins pe obraz cand am vazut de la cine era biletul...Ino Ei bine dragelor,cam atat pentru azi va astept...pusiii |
| | | Day Jōnin
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 26 Oct 2012, 20:34 | |
| |
| | | sakura27anna Genin
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 26 Oct 2012, 20:53 | |
| ino pregateste-te sa mori in chinuri groaznice >:) draga mea capitolul este super ca de obicei adu mai repejor nextul ca mor de nerabdare te-am pupat dulceee |
| | | Anne Howard Chūnin
| | | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 27 Oct 2012, 12:19 | |
| Ino si Ukoto vor plati. Dar sunt asa fericita pt Saku si Sasu. Sper sa nu se mai certe sau sa pateasca ceva. Adu repede nextu si anunta-ma si pe mine |
| | | dDeiia Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Nicaieri acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 28 Puncte : 33 Reputatie : 1 Hobby-uri : Muzica si Dansul Stare de spirit : Happy :))
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 27 Oct 2012, 15:57 | |
| Sall! Am trecut si eu pe aici. Pentru inceput: Superb capitol! Abia astept urmatorul. Sa sti ca daca Ino si Ukoto se vor mai baga o singura data intre Sakura si Sasuke ii fac pilaf, ii fac bucati, ii iau in coasa sa se invete minte sa nu se mai atinga de cei doi :> |
| | | *Jellyfish* Genin
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Dum 28 Oct 2012, 19:51 | |
| Ino ...de ce ?? Dar poate nu l-a trimis ea ...poate a fost Karin sau altcineva !! Imi pare atat de bine ca s-au impacat ...si ca i-a spus adevarul lui Sasuke . Acum sper ca nimeni nu se mai poate pune intre ei doi ...cel putin pentru ceva timp. Nu stiu dar simt ca Ukoto ala va mai face ceva si ii va despartii din nou ...in caz ca se intampla se poate numii un om mort . Deci astept next-ul cat de repede poti si spor la scris. Un pup mare de la Jelly . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story | |
| |
| | | | Sasuke and Sakura, a special story | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|