Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Poezii despare scoala Sam 29 Ian 2011, 16:53 | |
| Pe asta am compus-o in ziua teze ca eu in loc sa invat pentru teza (parca cea de la mate),compuneam poezii Inainte de teza Azi e teza,nu-mi bat capul Ca la noi-i cu copiatul Ca la cat m-am antrenat De pe net am invatat Ce sa fac sa nu ma vada Profa care sta in banca Si se tot gandeste cum anul sa ne treaca Nu stiu cat de reusita e dar culegilor mei le-au placut Nu stiu dak o sa va placa si voua dar....
Ultima editare efectuata de catre girls_friends_cool in Dum 30 Ian 2011, 18:35, editata de 3 ori |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Sam 29 Ian 2011, 17:01 | |
| hihihi..drgutzik..e amuzanta si chiar adevarata |
|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Sam 29 Ian 2011, 20:01 | |
| e foarte frumoasa :X [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .... si tot odata si adevarata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Dum 30 Ian 2011, 17:10 | |
| Ce tare.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pai da asa e nu mai stie saraca profesoara ce sa ne mai faca numai sa ne treaca o data sa scape mai repede de noi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Dum 30 Ian 2011, 19:47 | |
| Multumesc mult pentru commuri ma bucur ca va place. Acum ca mai dau una care am scris-o dupa teza la mate , bine e mai mult un status dar...trebuie sa va zic ca asta e un esec total , dasi colegilor mei le-au placut (lor le plece tot ce fac eu) eu o urasc deci: Dupa teza Ieri la teza nimik n-am facut Dar gandul c-o sa iau doi chear m-ia placut Si am predat foaia cu un scris marunt Ca sa nu-nteleaga profa Si sa ma asculte ca sa-mi maresc nota |
|
Maleficent Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Where the wild roses grow acebook : Fără deocamdată. Nr. mesaje : 92 Puncte : 115 Reputatie : 11 Hobby-uri : Who cares? Stare de spirit : Be different, be you.
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Vin 01 Iun 2012, 16:22 | |
| Ce drăguţe sunt, hehe... şi sunt şi adevărate ! |
|
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Poezii despare scoala Lun 04 Iun 2012, 21:37 | |
| foarte dragute |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezii despare scoala | |
| |
|