Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Amintiri vechi, inceputuri noi . Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Amintiri vechi, inceputuri noi . Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Amintiri vechi, inceputuri noi .

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ava •
Jōnin
Jōnin
Ava •

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Honolulu, Hawaii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1081
Puncte : 1164
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Dat cu presu' ..
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita . - .-

Amintiri vechi, inceputuri noi . Empty
MesajSubiect: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Sam 06 Oct 2012, 23:27

Inchid ochii strangadu-i puternic incordand mana si fortand pixul intre degete provocand un scartait. Trag aer adanc in piept, deschid caietul ale carui coperti cafenii ascundeau mistere si amintiri demult uitate de mine. Incerc sa descifrez cuvintele scrise intr-un mod alert, fugitiv formand propozitii, deslusind inceputul povestei mele care mi-a marcat viata si a carei esential era scris in micul meu jurnal . Gandurile mele intetosate incepeau sa prinda contur, culoare. Incercam dn rasputeri sa imi readuc aminte intreaga poveste, intregul calvar prin care am trecut chiar daca stiam ca ma va rani, nu, defapt imi va redeschide vechea rana pe care incercasem sa o inchid acum mult timp. Pielea mi se face de gaina, o lacrima alunecand pe obraz si cazand pe fila maronita de timp a caiatului. Imi aminteam totul, pana la cel mai mic detaliu. Reformulam incet acea panorama care avea sa fie inceputul sfarsitului copilariei mele.

" Un scartait prelung isi facu aparitia in urma usii mari din metal. Pasii mei sacadati, plini de frica rasunau in intreaga incapere goala. Intunericul imi acapara intreaga arie vizuala, mainile fiindu-mi singurul ghid. Ating usor cu varful degetelor un perete din fata mea si incep sa le plimb pana ce dau de un intrerupator care avea sa sparga intunericul din camera. Odata ce lumina provenita de la un bec care abea se mai tinea intr-un fir luminaza locul, imi strang ochii acomodandu-i. Dupa ce ma obisnuiesc incep sa vad mai bine ce era cu adevarat in acea camera, odinioara sufrageria casei mele, acum mormantul persoanelor mele preferate.

Picaturi mari de sange se strangeau siroaie formand raulete mici in jurul trupului neinsufletit din mijlocul camerei. Un miros ascutit si iritant imi adusese un fior rece pe siriea spinarii, mirosul mortii. Mama, a carui ochi inrositi si lipsiti de caldura ce o aveau dedemult era intinsa pe jos cu o mana pe burta, plina de sange, iar cu alta intinsa spre mine, de parca ar fi vrut sa o ajut. Parul blond si lung statea rasfirat pe podeaua inrosita . Rochita alba era rupta si patata de sangele ei, gura fiindu-i deschisa, probabil ultimul cuvant spus de ea fiind demult pierdut in neant. Fratiorul meu mai mic era in patut. Maresc ochii, ma ridic rapid si ma reped spre el cu inima cat un purice facandu-mi in zadar sperante ca el ar mai fi in viata. O perna mototolita-i era pusa langa caputul mic, fata ii era vanata, dar totusi normala de parca ar dormii. Era rece.

Inchid ochii si ma trantesc in genunchi izbindu-mi capul de patul moale. Strangeam din dinti nevrand sa plnag, sa sufar. Mama ma invatase, printre alte multe lucruri sa nu plang, sa fiu barbat si sa fiu puternic, dar ca om, ce fiinta nu ar plange atunci cand familia, singurele persoane-n care te poti increde dispar si toate visele-ti sunt naruite? Incep sa tremur si sa zbier, sa plang, sa urlu, sa ma zbat.. in zadar. Nu mai era nimic de facut acum, eram singur, eram un copil al carui viitor fusese ruinat intr-o secunda. Aveam doar 16 ani, nici un viitor, nici un ban.. si mai ales, pe nimeni alaturi care sa ma poata ajuta.. "

Inchid rapid caietul ducandu-mi cu viteza mana la ochi, stergand lacrima rece si amara. In fata mea se arata o femeie frumoasa, roscata cu ochii verzi al carui zambet ma face sa respir dinou normal. Arunc caietul pe masa, ma ridica si punand mana pe capul copilasului din bratele ei o sarut pe frunte. Erau ai mei, femeie mea, sotia care mi-a fost alaturi dupa ce toata aceasta povesta s-a intamplat si era copilul meu, nascut din dragostea ce ne-o purtam . Un singur lucru va spun.. nu incetati sa luptati ! Cat de greu va va fi, cat de doborati va ve-ti simtii, luptati! Nimeni si nimic nu va poate lua dorinta de a traii, de a iubii si de a fi fericiti. Luptati! Pana ve-ti putea merge cu pieptul inainte spunand mandrii, sunt fericit ! Luptati !

Pai acesta este un one-shot pe care acum l-am scris, dar la care ma gandeam de mult. Nu stiu cat de interesant vi se pare, am vrut doar sa arat ca acolo unde este speranta si vointa se poate trece peste orice. Si eu ca si oricare dintre voi am greutatile mele, dar lupt si sper ca intr-o zi voi spune din toata inima ca sunt mandra de mine si ca sunt fericita. Astept parerile voastre.
Sus In jos
Scream.
Special Jōnin
Special Jōnin
Scream.

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1682
Puncte : 1837
Reputatie Reputatie : 103

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Sam 06 Oct 2012, 23:28

Iubibibila mea, Doamne ce ai putut sa imi faci. sad Ma emotionat micutul tau text, foarte mult.
Ma rog, sfarsitul ala frumos. Doamne, de unde iti vin ideile astea?
A fost foarte frumos, si foarte emotionant. La cat am plans azi, nu cred ca mai am apa in mine=)).
Anyway. Imi place foarte mult cum scrii, vreau sa mai vad creatii, la fel de magnifici.

Cu drag iubibibila ta! kiss

Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Amintiri vechi, inceputuri noi . J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Dum 07 Oct 2012, 10:41

buna...

a fost foarte emotionanta aceasta creatie a ta...
te pricepi foarte bine sa descrii...
iubesc ceea ce faci, ava ....
sper sa mai postezi astfel de capodopere,
anunta-ma daca e...
crisu te pupaceste
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Amintiri vechi, inceputuri noi . J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Dum 07 Oct 2012, 14:17

Pentru mai multe idei şi sfaturi de a vă îmbunătăţi scrisul, intraţi pe linkul acesta si citiţi cu atenţie. Mult succes la scris şi citit. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am citit totul, este foarte frumos. Pe mine una chiar m-a atins aşa la suflet ( de fel sunt mai puternică faţă de sentimente ), ceea ce e bine. Descrierea ta a fost mai mult decât bine, iar eu nu am ce comenta ( şi nici nu vreau ) faţă de modul tău de a scrie.

Vreau să văd continuarea şi mai multe creaţii ale tale. Mult succes iubita. kiss happy
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Pucca <3
Academy Student
Academy Student
Pucca <3

Localizare Localizare : Piatra-Neamt
acebook acebook : https://www.facebook.com/robertaioana.moale

Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Desen, volei, handbal, sa ii fac pe oameni sa rada <3
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela mereu oricand si oriunde <3

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Dum 07 Oct 2012, 19:34

Avaaaaaa puppy eyes aduuu next-ul cat mai repede ca te fugaresc cu toporul lough
E foooarte minunata, m-a atins la suflet sad
Te-am pupaciiit foooarte mult ca Pucca <3

See ya!

P.S. Sa ma anunti cand pui urmatorul next :o3
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Amintiri vechi, inceputuri noi . J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Dum 07 Oct 2012, 20:05

povestei - povestii
intetosate- incetosate
dn- din
luminaza - lumineaza
Mama, a carui ochi inrositi si lipsiti - Mama, ai carei ochi inrositi si lipsiti. - Pentru ca e vorba de acordul incrucisat.
dedemult - de demult
ar dormii - ar dormi [doi "i" se pun doar la pers a II a, la modul conjunctiv]
femeie - femeia
povesta- poveste
In fata mea se arata o femeie frumoasa, roscata cu ochii verzi al carui zambet... - In fata mea, se arata o femeie frumoasa, roscata, cu ochii verzi, al carei zambet ...

Hello ^.^
Merci ca mi-ai spus despre acest one-shot. Mi se pare intr-adevar convingator, chiar iti da puterea sa mergi mai departe, dar nu si lectii de gramatica sau de ortografie =]]. Am corectat cateva din greselile tale, pe care vreau sa nu le mai vad in alte opere by you ;)
In rest ... nu am ce sa spun. Mesajul mi-a placut mult <3

Fasole xD
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19Mier 17 Oct 2012, 19:28

Avaaaa, ti-a promis KitKat ca vine pe aici, asa-i?
Pai uite-o. Mno, acum sa lasam acest limbaj si sa trecem la chestiile serioase.
Foarte dragut acest capitol , imi place . L-am citit de mult , insa lenesa de mine nu a mai dat comm.
Cand mai faci chestii dinastea, minunatii dinastea, sa ma anunti! kiss
Deci , deci, mno..no comment.
Meli&Co
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Amintiri vechi, inceputuri noi .   Amintiri vechi, inceputuri noi . I_icon19

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: One Shots :: One Shots Finalizate-