Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
Subiect: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 12:37
Hello.
Mi se pare mie, sau voua, va cam place David Guetta?
Felicitari, Mustache, foarte frumoasa melodie. :)
Sa vedem ce ne pregatiti saptamana aceasta dragilor. :>
Ultima editare efectuata de catre •Milkshake™ in Dum 14 Oct 2012, 12:43, editata de 1 ori
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 12:44
Ooooo , de data asta sunt prima . Felicitari , castigatoarei ! Saptamana asta aduc : NANE - PLEC Pff, sunt obsedata de piesa asta .
Succes tuturor !
Ultima editare efectuata de catre Irina in Dum 07 Oct 2012, 12:45, editata de 1 ori
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 12:45
Felicitari Mustache! Geniala melodie
Am adus o melodie ...
NO COMMENT ! ! Sper sa va placa, desii nu am nici o remuscare ca nu o veti adora =)))
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 13:01
Vin şi eu din nou la concurs. Ieeee. Op Op Gangnam style ! "smug" . Staţi calmi nu o pun din nou, înţeleg că vă place foarte mult.
Vin cu o melodie cântată de o româncă, care m-a impresionat enorm şi m-a făcut să mă simt mândră că sunt român. Merită toate laudele. Nu am participat neapărat pentru reputatie cât pentru faptul că vreau să vedeţi câtă sensibilitate este cuprinsă într-o singură melodie.
Este superbă şi sper să vă placă la fel de mult pe cât îmi place şi mie.
Deea. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 13:31
Felicitari! Mi-a placut melodia mult ! :X Particip si eu cu piesa : David Guetta - I Can Only Imagine ft. Chris Brown, Lil Wayne
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 14:05
Saptamana asta particip si eu cu melodia:
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 14:23
Oh yea babe! Multumesc tuturor
Revin in forta cu o melodie extrem de frumoasa, cantata de trupa Rock Evanescence. Eu sincer ador vocea solistei Amy Lee Cineva a spus mai de mult la comentariile piesei "How can a Angel sounds so Darkness?" si a avut mare dreptate Just listen it
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 15:15
Hellow, hei lume
felicitări my darling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], particip şi eu la concurs cu melodia :
Breathe Carolina - Blackout
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 16:35
Nu ma bate nimeni daca nu va place, corect? Am zis sa-ncerc si eu.
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 17:29
Particip cu Blacklisted Me - Reprobate Romance Mult noroc tuturor... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 18:52
De data aceasta ma inscriu cu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Tudor. Genin
Sex : Localizare : Unde vreau ;x Nr. mesaje : 171 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compun versuri,Liceu..Muzica..pnm Stare de spirit : Imi traiesc viata la maxim :x
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Dum 07 Oct 2012, 21:38
ParticiP si eu cu melodia Samurai & Junk - Lucy
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
Buna! Felicitari catsigatoarei Eu saptamana asta o sa particip cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Mar 09 Oct 2012, 15:28
Hey! Felicitari Mustache, mi-a placut mult melodia Acum am venit cu o melodie pe care sunt sigura ca toti o stiti!
Thunder S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Mier 10 Oct 2012, 10:10
Halow!Bravo bunico!!!Ai castigat! Revin si eu cu o melodie pe care o ador. Black Veil Brides - The Gunsling
Lexa S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Mier 10 Oct 2012, 12:02
Pot sa ma abtin? Normal ca nu! Ma inscriu la acest concurs pana nu mai pot. Felicitari, Mustache! Acum, melodia: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
Subiect: Re: Concurs 59 - Melodia Saptamanii Mier 10 Oct 2012, 13:44
Felicitari Mustache !
Ma inscriu cu Three Days Grace-Never Too Late
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-