Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 15:26 | |
| Bună tuturor, am venit şi eu cu o mică sugestie, pentru ce-i ce iubesc poeziile sau proverbele... Ce ar fi dacă, de cel puţin două ori pe lună, am organiza un concurs de poezii şi proverbe ? Mulţi membri de pe forum, au talent şi merită să li se acorde o şansă . Dacă va fi sau nu concursul, să zicem că un Moderator, Critic sau Administrator, ar deschide topicul la concursuri, unde s-ar face înscrierile . Membri pot posta atât poezi cât şi proverbe, bineînţeles gândite şi scrise de ei, iar ceilalţi membrii să voteze poezia sau poemul preferat . Câştigătorul ar primi ca premiu un rang de poet (dacă câştigătorul a câştigat cu o pozie) sau sfătuitor (dacă a câştigat un proverb) . Dacă vă displace sugestia, aceasta va merge la Sugestii respinse ! |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 18:24 | |
| Cea cu proverbele cade, din start îţi zic. Concursul de poezie o să apară cât de curând. Dacă ai fost atentă la " Concursuri " deja a apărut categoria, dar fără nici un post. |
|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 18:59 | |
| Cum a spus si Ema, concursul este inca in faza de desfasurare :)) Iar cel cu proverbe .. nu prea imi surade ideea. |
|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 19:04 | |
| Sincer.. nu prea as vedea lumea imbulzindu'se pentru un concurs de proverbe... Insa cel de poezie inca este in stadiul de "desfasurare" de aproape 1 saptamana (sau mai mult) daca nu ma insel... Check it out |
|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 19:14 | |
| În regulă ! Deci această sugestie va fi respinsă, deoarece este în desfăşurare... Scuza-ţi vă rog spiritul meu de observaţie, însă sunt cam răcită şi... în fine... |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot Lun 08 Oct 2012, 19:16 | |
| Nu face nimic, stai calmă. Această sugestie e refuzată. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O sugestie micuţă de tot | |
| |
|