|
Autor | Mesaj |
---|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 15:43 | |
|
Ultima editare efectuata de catre KitKat in Sam 24 Noi 2012, 14:23, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 16:18 | |
| Serios? =))))))))))) Baii, prea tare. :))) Deci acum ceva timp ma uitam eu la niste filme de groaza cu niste prietene si bineinteles ca de atunci tot am impresia ca e cineva in camera sau pe hol. Numai ca nu am cosmaruri, iar asta-i partea ciudata. Oricum, ce pot spune? Esti intreaga la mine? =))))) Cica dau eu in jos ai apare ala.. Si ce sa vezi? Se misca. (D) =))))))))))))) Doamne, doamne. :))) Nu deci, eu gen: chestia aia se misca? Si apoi: a, uite a deschis gura. (D) =)))) Mno, geniala povestea. =)) |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 18:51 | |
| |
|
| |
emy.yup Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : nu spun nimic =)) acebook : https://www.facebook.com/?q=#/ioana.emy.5?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Hobby-uri : multe:)) Stare de spirit : I dont need your fake frendship.
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 19:54 | |
| mda ,m-am speriat un pic |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 21:45 | |
| Oh, mie mi-a placut. Sincer, m-am dat putin in spate cand am vazut pozele acelea care se miscau, dar pe urma am inceput sa rad. E prea tare. M-am amuzat putin. Eu mereu am impresia ca cineva e in camera cand ma culc, si numai eu stiu cum incerc sa ma ghemuiesc in patura "ca sa nu raman descoperita". Uneori am impresia ca sunt mai rau ca un copil de 4 ani, dar asta e. Soarta =]] Daca mai gasesti astfel de povesti, sa le postezi ^^ -Kiss - |
|
| |
Silvia.™ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe sezlong la soare acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 27 Puncte : 35 Reputatie : 0 Hobby-uri : K pop ,Rap Stare de spirit : So Happy...
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 22:02 | |
| Bai. Pui. Mai cma speriat . Daca nu mai dorm la noapte e vina ta. Sa fie clar. Asa deci. Mai pune . ^^
Pupi de la Silvia.
|
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mar 09 Oct 2012, 22:54 | |
| Si eu m-am speriat :)) Chiar daca aveam sonorul oprit si mana stanga la ochi =)) Si eu ma ghemuiesc noaptea in patura :)) Dimineata n-am niciun stres dar noaptea .. e pericol :)) |
|
| |
Patrick. Academy Student
Sex : Localizare : undeva acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 40 Puncte : 53 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 13 Oct 2012, 16:21 | |
| Ce nebuna esti varuto!!! Tu crezi ca ma prostesti cu fazele alea de bebelusi?! Hai ca am mai vazut-o si pe asta. Hai ca-s tari , mai baga tu Meli. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mier 17 Oct 2012, 20:07 | |
| Foarte tare. :)) Si eu aveam mana stanga la ochi, dar tot m-am speriat. Prima oara nu am putut sa apas ca era mama langa mine =)) dar dupa am apasat... si whoa Oroarea de pe pamant. =)) Dupa ce m-am uitat de mai multe ori nu mi s-a mai parut asa de infricosator... oricum, tare faza. 10! |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Dum 21 Oct 2012, 14:29 | |
| Doamne=)))))) Cat am putut sa ma speri Cat a inceput acea imagine sa se miste am crezut ca lesin Si acum imi face inima ca la porumbel Ultima parte nici nu am mai citit-o Dadeam repede sa nu mai apara ceva din nou Desi de la inceput eram sigura ca asa ceva o sa se intample.... Cred ca dorm cu mami diseara=))))))))) |
|
| |
Agafonanamaria Academy Student
Sex : Localizare : Focsani acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Lun 29 Oct 2012, 23:09 | |
| ai spus sa nu te injure nimeni dar nu pot sa ma abtin..... *:*:du te..............................................................................................................si iar du te............................................................................... |
|
| |
† LoRy † Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ღ In hell ღ Nr. mesaje : 426 Puncte : 476 Reputatie : 24 Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber Stare de spirit : Sadică ψ
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Dum 11 Noi 2012, 22:42 | |
| Agafonanamaria,nu te supăra,dar nu mi se pare normal ceea ce i-ai zis ... Chiar dakă"ai cenzurat" mesajul transmis,tușica mea(alias KitKat) se poate simți jicnită.Ai fost anunțată și de asemenea ai intrat pe propriul risc,nu este vina ei că uh te-ai speriat.Nu mai zic de faptul că se înțelege foarte clar la ce te-ai referit. Dacă ai vrut să fi amuzantă ei bine află că nu este și te rog să eviți acest lucru pe viitor.Aku să revenim la subiect... Nu mai pot d râs adik eu eram cu o prietenă și am găsit topic-ul din întâmplare...mamă păi cnd s-a mișcat aia Anda a zis:" Yoy Doamne aia se mișcă?" da eu: "Calculator posedaaaat".Nu m-am speriat rău...dar dk eram singură krek săream pe geam...mai vrew =]]] |
|
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 17 Noi 2012, 11:39 | |
| Nu mai pot inghite sau respira mi s-ataiat suflul!!!!!!!!Mia sarit inima din piept..Respir foarte greu, am datjos sa mai vad apoi pagina se misca singura si ma scote si un sunet si se repezea spre mine!!Aproape c-am lesinat eram cat pe aci am cazut de pe scaun!! daca vreti sa va speriati cautati pr youtube:: FANTOMA REALA MPEG1 VIDEO acolo chiar am lesinat si nu glumesc!! |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 24 Noi 2012, 14:22 | |
| Revin cu inca un episod de groaza si spre mirarea mea , am observat ca mai sunt 2 , din pacate in japoneza. Sa speram ca se vor traduce cat mai repede. , ca sa va pot ingrozi in continuare. Sper ca frica sa va incolteasca in inimi! <3 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Deci? |
|
| |
† LoRy † Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ღ In hell ღ Nr. mesaje : 426 Puncte : 476 Reputatie : 24 Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber Stare de spirit : Sadică ψ
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 24 Noi 2012, 15:13 | |
| Nu mai pot de ras..l-am speriat pe frate-meu cnd i l-am aratat ...e genal mai pune dc mai e [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Patrick. Academy Student
Sex : Localizare : undeva acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 40 Puncte : 53 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Vin 30 Noi 2012, 10:22 | |
| :)))) Si asta a fost tare. M-am uitat pe siteul de unde le-ai luat si am vazut ca mai sunt inca vreo 20 , dar in japoneza. Sa speram ce la vor traduce repede. |
|
| |
Stephen Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In fata calculatorului /:) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Lun 17 Dec 2012, 15:36 | |
| Ce plagiatoare esti!! Eu ti le-am arata primul! Mda, e destul de dragut pentru o farsa. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 22 Dec 2012, 20:38 | |
| A fost foarte tare!Doamne,la primul am tipat de am cazut de pe scaun iar mama a venit la mine in camera nervoasa ca am trezit din somn tot blocu'.Ador chestiile astea daca mai sti vreunul mai pune te rog ((: |
|
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Joi 03 Ian 2013, 11:31 | |
| Sa fiu sincera: La ce gaina fricoasa sunt ,la cat m-am speriat data trecuta si ca am stiut ca esti putin nebuna mi-am luat vreo 3 perne , m-am ghemuit pe scaun si am dat volumul incet.Apoi bagam capul in perna si dadeam in jos cate putin si iar ma uitam si tot asa.Pana am facut cea mai mare greseala:miam facut curaj cand am dat in jos apare mana aceia care m-a bagat in sperieti.Dupa aceia am inceput sa rad si sa scriu comul! |
|
| |
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Vin 04 Ian 2013, 17:07 | |
| Doamne, era cat pe ce sa lesin cand a venit repede in fata mea. Doamne ajuta ca am inchis sonorul! Cred ca o sa am cosmaruri. Si asa am visat urat azi noapte.Tot e vina ta daca mor! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Sam 05 Ian 2013, 01:18 | |
| Deci abia am avut putere sa ma uit la primul Ajunge pentru seara asta. O sa dau un edit, daca vreodata o sa am curajul sa ma mai uit si la 2 Doamne aveam un nod in gat si acum mai simt ca ma apasa pieptul Mai e si 1 noaptea. Noroc ca am avut boxele inchise. Cine stie ce pateam, daca auzeam si vocea ei =)))
Edit: M-am uitat azi dimineata. Mda. mult mai sigur. Insa cu cat citeam mai mult, cu atat mi se facea frica mai mult, asa ca am micsorat paginile sa vad ce se intampla in continuare. Am vazut ca trebuie sa iasa o mana mai incolo si nu m-am mai speriat. Da stiu, sunt o LASA Poate data viitoare da curajul peste mine |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Mier 06 Feb 2013, 17:27 | |
| Mama frate... Am tipat asa de rau, de credeam ca o sa'mi pice urechile. Ma mir ca nu a venit tata cu mitraliera sa vada ce se'ntampla Am murit zau... apoi am renviat sa vad ce se intanpla si am murit la loc Nu mai am curaj sa ma uit si la celalalt filmulet... Dar poate o sa prind cundva curaj |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) Dum 03 Mar 2013, 18:38 | |
| Kitty! Pisicii mei! La prima m-am speriat, insa apoi am stat si am analizat fiecare imagine in parte. Ce nebuna sunt, no? Sper doar sa nu am cosmaruri in seara asta. Ambele au fost fenomenale, sper sa ne mai aduci cat de curand! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ai curaj? (episodul 2) | |
| |
|
| |
|