Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:07 | |
| Hellow
M-am gândit, şi m-am gândit, de fapt mi-a venit pe moment... Ce ar fi dacă un Moderator, Critic sau Administrator, ar deschide un topic în care sa fie postate şi felurite tipuri de fonturi pentru scris, alte culori pentru scrierea colorată şi altele...
Pot adăuga şi membri...
Aştept păreri !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Mar 09 Oct 2012, 18:23, editata de 1 ori |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:18 | |
| |
| | | Aneta Blanche Chūnin
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:22 | |
| Ei păi atunci să zicem că faza cu a acorda ajutorul am să o şterg, însă rămâne cea cu fonturile şi culorile . Nu vreau să treacă şi alşii prin ce am trecut eu .
Adică să caute înebuniţi după alte fonturi şi culori .
Voi şterge prima parte ! |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:23 | |
| Buna. Dupa cate stiu eu, acest subiect a mai fost adus in discutie. Bine ideea era diferita, insa avea acelasi scop: imbunatatirea felului in care scriu membrii. Nu prea stiu ce sa spun despre ideea ta, adica mie una mi se cam pare plagiat. Ca membrii sa ceara ajutorul si sfatul criticilor sau a stafului, sunt de acord, dar ca sa ii sfatuiasca in legatura cu ce sa se intample cu personajul x si cine o sa il rapeasca pe y, nu imi place. Daca membrii din staf fac toata treba, membrii nu vor invata mare lucru. Un lucru se invata prin exercitiu, numai atunci vei invata cu adevarat. Daca membrii doar se vor lua dupa sfaturile si ideeile moderatorilor/criticilor/administratorilor ( ceea ce sunt sigura ca foarte multi ar face-o) nu ar mai invata nimic. Si moderatorii/criticii si administratorii au invatat sa scrie ficruri extrem de frumoase fara un ajutor ca acesta. Si in plus, daca sa zicem ca ideea ar fi acceptata, eu una as vota ca numai criticii si administratorea acestui grup, adica Crystal, sa poata sa ajute membrii. Eu sunt de acord doar pe jumatate, la ideea cu fondurile, cuorile pentru scris etc. Acestea poate da, dar ideea de mai sus, imi pare rau nu sunt de acord, sa nu mi-o iei in nume de rau. |
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:30 | |
| My darling Angelus sine alas, am greşit pentru că am adus în discuţie partea cu ajutatul şi ştiu, de aceea să zicem că prima parte a idei, a existat doar câteva minute . Am înţeles aşa că nu voi mai da sugesti ce se bazează pe acest gen . Însă treaba cu alte culori... Repet, nu vreau să se chinuie şi alţii să caute disperaşi alte fonturi şi culori ! Vreau să ajut şi o voi face, într-un fel sau altul . |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:44 | |
| |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:47 | |
| Din câte văd aici, cred că ai tot editat şi editat ideile. Mnee... Am citit din mesajele anterioare ceva de criticat etc etc la care nu vreau să mă bag pentru că nu ştiu ce ai scris defapt. Despre culori însă... Un membru oarecare ( că e din staff sau nu) poate deschide un topic în care să pună diferite font-uri acolo la care alţi utilizatori să mai adauge şi tot aşa. Criticii/ Moderatorii/ Adminii au alte treburi mai importante decât să stea şi să pună culori într-un topic. Mă rog, asta e părerea mea. |
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 18:47 | |
| My dear Angelus sine alas, mă bucur că îţi place ideea mea . Mai am şi altele idei care să le dezvolt, însă deocamdată mă axez pe aceasta . Îmi poţi scrie cum să te numesc în legătură cu "Apropo, poti sa imi zici Diana sau cum iti place tie." . În fine, atunci eu văd că totuşi ar trebui să mai gândesc ideile înainte să le postez aici . Scuza-ţi pierderea de timp . Probabil că această idee va fi respinsă, iar dacă aşa se va întâmpla, voi deschide eu însumi un topic cu fonturi şi culori ! Vă rog să scuza-ţi faptul că v-am irosit preţiosul timp... |
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 19:15 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 19:37 | |
| Pai.. Ideea cu topicul este destul de ok, desi nu vad de ce nu ai pitea deschide chiar tu acest topic, fara a cere ajutorul unui moderator sau administrator. :) Este o idee destul de buna, dar pe mine ma deranjeaza un singur lucru: daca se va face un astfel de topic, atunci cei care isi fac semnaturile, respectiv avatarele nu vor mai trebui sa caute, sa stea sa se gandeasca, sa se chinuie, ci vor lua anumite elemente de-a gata. Nu stiu, poate este o parere usor deplasata de-a mea, insa eu asa gandesc. (Si apoi, mie imi este greu sa inteleg ce scrii tu, deoarece folosesti un font nu doarte obisnuit. Nu spun ca nu este frumos, insa nu accepta diacriticele si se vede ciudat. ) Asta era un amanunt, nu are legatura cu subiectul in sine. |
| | | Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 20:48 | |
| Mami, nu eu decid, dar stiu cum e sa nu gasesti fonturi. Sunt de-acord cu ideea ta in cea mai mare parte. Spun asta fiindca Ana are dreptate. Poate deschide si un mebru acest topic. In rest sunt perfect de-acord cu ideea ta. Oricum, staff-ul decide asta, nu eu. |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:20 | |
| Hm, eu una nu prea cred ca e o idee buna. Cum a zis si Mustache, nu e foarte greu sa scrii pe net si sa gasesti fonturi, culori. Daca facem astfel de topic, nu o sa va mai chinuiti si nu o sa mai aive nici un farmec nimic. Pentru mine una este foarte furmos sa caut poze, fonturi, culori care sa se potriveasca, si dupa, cand termin sa fiu asa mandra ca am terminat si a iesit bine. Nu stiu despre tine, anyway.... Decii, in concluzie, nu sunt de-acord cu nici o idee. Nu o lua personal, dar pur si simplu e o idee proasta.... Nu mi se pare corect fata de cei care au cautat acele lucruri, si voi, le primiti mura-n gura. (D) |
| | | Seraphim Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : You wish you would know where ♥ Nr. mesaje : 29 Puncte : 31 Reputatie : 0 Hobby-uri : Drinking wishes to make hopes Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:23 | |
| Eu nu sunt de acord! Gandestete putin, unii chiar s-au chinuit sa caute culori si sa le gaseasca pe cele potrivite! in plus, asa se duce tot farmecu daca e tot gata dat... eu prefer sa imi caut singura culori nu sa imi dea de-a gata cineva.... e o idee nu proasta, foarte proasta! se vede ca nu teai gandit nici macar 1 minut ca s-ar supara persoanele care chiar sau chinuit sa caute fonturi si culori. Eu zic NUUUUUU! Poate ca unora le comvine asta dar celor cu vechime in forumul asta si cei care le place sa faca semnaturi si "teme" noi pentru profil sa stii ca nu o sa le surada ideea. este o idee ne-gandita! cum am spus, eu votez contra ei. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:36 | |
| Mami, in mare parte fetele eu dreptate. Insa, acum, ca a venit scoala, cine mai sta sa caute? Cui ii mai sta gandul la asta? Cine mai are timp? Mustache, poate tu ai cautat pe timpul vacantei, insa de acum nu se mai pune problema de lene, ci de timp. Acum, serios, tu ai timp? Un topic facut de tine cred ca ar fi suficient. Nu e o treaba grea, iar Moderatorii, Administratorii, Criticii sigur au treburi mai importante. In consecinta, astept sa faci acel topic, iar pentru sugestie sunt contra. Imi pare rau si sper ca nu te-ai suparat pe mine. Te dulce, mami. Edit: Marie , stai calma! Nu mai zice ca nu a gandit, pentru ca ea sigur a crezut ca este o idee buna! Pe langa asta, vrea foarte mult sa ne ajute. Nici tie nu ti-ar placea sa primesti o astfel de parere, gen "nu e proasta, ci foarte proasta"! |
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:47 | |
| Persoanele ce nu au timp pentru o amarata de "tema" pentru propriul profil pot sa apeleze la un grafician; in fond, daca se pun toate "briz-brizurile" acelea Graficienii nu or sa aiba cu ce sa ii "surprinda" pe cei ce apeleaza la ei. Eu am tot timpul din lume draga, dont think about me Daca o persoana nu are timp chiar deloc asta inseamna ca nu are timp nici sa stea pe forum, deci nu are importanta ce tema are daca nimeni nu are cum sa o vada datorita faptului ca aceea persoana nu este activa pe forum. Si sa sti ca in vacanta nu prea am fost pe forum, intreaba pe cine vrei; de cand a inceput scoala am inceput sa fiu din nou activa si am "reusit" sa imi fac timp si pentru o amarata de semnatura. Cei ce nu stiu de unde sa faca rost de culori si fonturi sa apeleze la un Grafician pentru a le face, doar de asta s'a creat Graficianul. Daca s'ar pune acel topic ar fi ca si cum toti am fi graficieni. Nu exista argument indeajuns de bun incat sa ma faca sa imi schimb parerea. In continuare nu cred ca este o idee buna. |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:52 | |
| Aimi, poate ai dreptate cu timpul, dar tot o idee proasta este. Eu acum nu stiu sigur cat timp, cred ca acum o saptamana, mi-am schimbat semnatura. Si am cautat tot, singura. Si font, si culoare, si poze, tot. Daca nu ai timp, cine te pune sa le schimbi acum, ce, nu exista weekend? Plus, ca fonturile si culorile se gasesc foarte usor, daca voua va e lene in ultimul hal, nu e vina mea. Mustache are dreptate, again. Exista graficieni, apelati la ei ca d-aia s-au facut, nu ca sa le fie lor numele roz, ca sa va ajute. Puteti apela si la mine. So.. in continuare spun nu la aceasta propunere. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mar 09 Oct 2012, 23:59 | |
| Nu am zis ca este o idee stralucita, ci doar ca, daca ea doreste, poate face acest topic. Mie, una, nu imi ia mult timp sa caut un fond, iar, Mustache, nu am zis asta cu rautate, sau cum ai interpretat, ci doar am tras concluzia cand ai zis ca ai stat foarte mult sa cauti. Imi cer scuze, nu am vrut sa te superi pe mine. Insa, la mine, mult timp inseamna ore, timp pe care nu prea il are nimeni doar pentru un amarat de fond sau pentru cautarea culorii perfecte. |
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mier 10 Oct 2012, 00:08 | |
| Exact! de aceea exista Grafician! Again! Pleasee don't make me do off-topic!
Deci, copii, pentru a 3'a oara, daca nu aveti timp exista grafician. Punct. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mier 10 Oct 2012, 11:14 | |
| pfai ce membri faini avem !!! nici nu ne mai trebuie moderatoare sau administratoare P.S. mai usor cu contradictoriile urate, fiecare are dreptul la opinie proprie ! |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Mier 10 Oct 2012, 11:16 | |
| Scumpa, inteleg ca vrei sa ajuti alti membri, apreciez enorm asta, dar nu era necesar atata tam-tam pentru un topic cu font-uri sau culori. Bineinteles trebuie sa stiti ca nu aveti voie cu culori stridente, este in regulament. Poti deschide la " Discutii libere " un topic si acolo puteti sa va ajutati reciproc, poate sunt unii ce nu se descurca asa usor cu o semnatura.
Dar in acelasi timp parca as spune un nu, pentru ca tocmai d-aia exista graficieni, pentru a va face voua seturi cu tot cu font si cuculori. Dar nu, e o idee buna, faceti voi acolo un topic, unde ti-am precizat mai sus, si posteaza acolo cine vrea. Totusi haide sa ne gandim si la alti membri care nu se descurca asa bine. Nu trebuie aici sa se faca tam-tam, puteai sa o faci si fara acordul unui moderator/administrator. Parerea mea, acum tu, Ana, alegi cum faci cu acest topic.
Mult spor cu aceasta idee.
EDIT: Voi ce faceti acum aici, cei ce refuza, inseamna rautate. Va e frica sa nu mai aveti voi semnaturi mai speciale. Formul se bazeaza pe ajutor, iar voi nu faceti asta acum. Nu jignesc pe nimeni, sa nu se inteleaga altceva. |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... Dum 21 Oct 2012, 20:21 | |
| Cum acest topic de fonturi se poate face simplu şi uşor la "Discuţii Libere" de către oricare membru al forumului, ideea este respinsă.
Merge către -- Sugestii Respinse -- |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ar fi dacă... | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|