Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Seraphim
Academy Student
Academy Student
Seraphim

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : You wish you would know where ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 29
Puncte : 31
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Drinking wishes to make hopes
Stare de spirit Stare de spirit : buna :)

MesajSubiect: Avatar+Semnatura :)   Avatar+Semnatura :) I_icon19Mar 09 Oct 2012, 23:37

Buna hi! vreau si eu un avatar si o semnatura SET... vreau sa fie stil fotografie.. adica in set sa se vada un Model sau o fata care sta,.. nu stiu... intrun fel anume... si sa fie frumoase +text cu "emoticoane" sau cum se numesc chestiile alea facute din diverse linii... gen tigara.. sau pistol etc... happy poate mai puneti si voi si niste pixeli pe langa poza.... nu stiu.. vedeti si voi.. sa arate frumos happy si daca faceti poza de la avatar/semnatura gif, atunci sa nu fie una care sa iti ia ochii asa... sa fie una "suportabila" dap ! (nu trebuie obligatoriu sa imi respectati la perfectie toate cerintele).
Sus In jos
Scream.
Special Jōnin
Special Jōnin
Scream.

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1682
Puncte : 1837
Reputatie Reputatie : 103

MesajSubiect: Re: Avatar+Semnatura :)   Avatar+Semnatura :) I_icon19Vin 12 Oct 2012, 21:39

Ma ocup eu
Edit:

Am revenit hi!
Sper sa iti placa acestea happy

Semnatura:

Avatar+Semnatura :) StangavAngel Avatar+Semnatura :) Dreapta

P.S (pt. Marie) Nu am scris ceva anume sub semnatura pt. ca dupa era prea mare... Sper sa iti placa oricum kiss m'am chinuit destul de mult sa cropez aripile alea si sa le fac transparente... plus efectul pozelor....
P.S Nu ma mai intrebati cum am facut avatarul/ semnatura. Le'am facut cu PhotoShop si punct. Mai mult nu spun asa ca, va rog sa nu ma mai sacaiti cu mesaje private.
Sus In jos
Seraphim
Academy Student
Academy Student
Seraphim

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : You wish you would know where ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 29
Puncte : 31
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Drinking wishes to make hopes
Stare de spirit Stare de spirit : buna :)

MesajSubiect: Re: Avatar+Semnatura :)   Avatar+Semnatura :) I_icon19Vin 12 Oct 2012, 23:32

Doamne sunt fabuloaseee!!! Le adorrrr!! Sunt exact cum vroiam eu sa le faci in love
Chiar vroiam si eu aripioare dealea ca ale lu Mustache in love
Mersiiiii foarte muuuulllltttt in love in love in love !!!!
Le iubesc!!!!
Esti cel mai bun grafician ever! what?lol!
Nu cred ca mai poate vreun grafician sa faca minunatiile astea ca tine!
Esti cea mai tare Scream kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Avatar+Semnatura :)   Avatar+Semnatura :) I_icon19

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Cereri de avatare și semnături :: Cereri rezolvate-