|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Dum 21 Oct 2012, 20:45 | |
| First of all, folosesc Gimp si PhotoShop (varianta originala [cumparata]) dar lucrez mai mult in photoshop pentru ca am mai multe variante si optiuni. Apoi, o'i avea eu un nume de baiat si o'i vorbii eu ca unul da' asta nu inseamna ca si sunt un baiat.... In fine acum crezi ce vrei mie imi e indiferent Baiat sau fata ce o'i fi eu nu are importanta pot sa fiu si extraterestru ca I really don't give a f**k in legatura cu ce cred oamenii despre mine. And you should do the same. ( if you know what its better for you ) |
|
| |
KimiiiLove Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 12 Puncte : 15 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc si sa ascult muzica :) Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Dum 21 Oct 2012, 21:44 | |
| Sunt foarte frumoase daca e, imi faci si mie un text? pentru ce am eu la avatar si semnatura? adica sa se potriveasca plese cu culori si cu emoticuane ca vad ca te pricepi |
|
| |
Z3uLyCh3 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bucuresti<< Nr. mesaje : 16 Puncte : 26 Reputatie : 8 Hobby-uri : Dubstep & Dogs Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Dum 21 Oct 2012, 23:23 | |
| Gata mai, hai nu te ambala asa pisi citeste la rubrica "esti nou? prezintate" la topicul meu Te-am lamurit acolo |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Lun 22 Oct 2012, 18:39 | |
| @KimiiiLove: esti o scumpikaaa o sa iti fac un text hope you will like it @Z3uLyCh3: esti un pig me gustaaaa hai vorbim pe mess lasa mai moale tigaina pe forum Paiii.... am mai adus cateva semnaturi... daca e, maine fac 2-3 teme ptr profil... if i'll find image's... |
|
| |
AlekuS Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dubstep!! Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Mier 24 Oct 2012, 18:28 | |
| sunt misto la aia cu calu se vede ca teai grabit ca puteai so faci mai frumoasa oricum sunt faine rau sa mai puii |
|
| |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 12 Puncte : 15 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc si sa ascult muzica :) Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Mier 24 Oct 2012, 18:34 | |
| Mersiii muult mustace e foarte frumos scrisu Auzi am vazut la Deea ca a folosit alt efect tot cu casute... poti sa faci si tu lafel? adica stii sa faci efectu ala la poza? Si apropo< efoarte frumos frumoase si de data asta poate ma invetisi pe minew sa fac semnaturi de astea |
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Mier 24 Oct 2012, 18:59 | |
| Iiii, nu am mai trecut de mult pe aici (D), sa imi fie rusine. Decii, toate sunt geniale, nu am ce comenta. Kimii, efectele pe care le-a facut Deea la semnatura sunt mult prea usoare. Daca stai si inspectezi photoshopul o ora, gasesti toate minunile.
Anyway, Maria, sper ca o sa mai aduci seturi, poze. Bay:* |
|
| |
Mustache Special Jōnin
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Joi 25 Oct 2012, 20:12 | |
| Multumesc muuult de toot pentru comentarii si pareri Am mai adus 3 Semnaturi Sper sa va placa `````````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀I’m not a racer But i can fly▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀`````````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]╔═.♥.══════╗☆ Drama Queen ☆╚══════.♥.═╝`````````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ ✧Fantasy✧ ◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘
|
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Joi 25 Oct 2012, 20:52 | |
| Jesus, sunt minunate, geniale, mirifice, extraordinare... mai vrei? Ma opresc aici, pentru moment! Ai inteles tu ideea :)) Chiar te pricepi. Se vede ca ai ceva experienta in acest domeniu Bafta in continuare! Abia astept sa vad urmatoarele tale semnaturi. -Zbyee - |
|
| |
Seraphim Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : You wish you would know where ♥ Nr. mesaje : 29 Puncte : 31 Reputatie : 0 Hobby-uri : Drinking wishes to make hopes Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Sam 27 Oct 2012, 16:16 | |
| Iiiiiiii ce frumy sunt ai talent de grafician nu gluma Am si eu o micutza intrebare.. Poti sami spui shi mie cum(ce) ai folosit sa faci semnatura ta? sa imi spui pasii si tot ce ai facut.. miai zis ca nu era transparenta cand ai gasito.. si poate cauti si imi arati si mie originalu team pupacit |
|
| |
AlekuS Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dubstep!! Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Sam 27 Oct 2012, 16:44 | |
| Frumoase semnaturi poate imi faci si mie un set cand ma plictisesc de asta PS ai dat puiutii? ca inca nu miai zis nimic pe mess... |
|
| |
A Girl Smile Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea muzicii acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 27 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : Muzica si scris-ul Stare de spirit : Super Buna..
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Sam 27 Oct 2012, 16:58 | |
| Buna.
Scumpa ai niste creeati splendite.
Ai putea sa ii faci si mie una cum vrei tu .
Sa mai aduci si inca odata ai talent |
|
| |
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Vin 02 Noi 2012, 14:37 | |
| Vad ca nu mai intri asa des pe forum,,,,,, :( te rog eu sa mai aduci seturi sau ai uitat de topicu astra? :( |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Vin 02 Noi 2012, 18:48 | |
| Frumoase semnaturi :) . Unele sunt putin cam incarcate sa zicem asa dar te pricepi :). PS: Nu cred ca este voie sa faci cerere de semnatura si avatar la acest topic :). Am vazut aici cateva persoane :).
|
|
| |
Mustache Special Jōnin
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Dum 11 Noi 2012, 20:34 | |
| |
|
| |
Seraphim Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : You wish you would know where ♥ Nr. mesaje : 29 Puncte : 31 Reputatie : 0 Hobby-uri : Drinking wishes to make hopes Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Lun 12 Noi 2012, 20:57 | |
| |
|
| |
Z3uLyCh3 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bucuresti<< Nr. mesaje : 16 Puncte : 26 Reputatie : 8 Hobby-uri : Dubstep & Dogs Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Joi 15 Noi 2012, 14:59 | |
| Frate, daca nu mai faci semnaturu macar zine si noua am asteptat o groaza sa aduci astea trei surcele si nici astea nus prea geniale.. Macar zii daca nu mai poti sa faci si gata... np, da` asa ce pana mea? inainte faceai semnaturi si seturi geniale si acum teai plictisit sau ce? |
|
| |
AlekuS Academy Student
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! Joi 15 Noi 2012, 15:10 | |
| Maria sa stii ca mie imi plac Chiar daca ar fi trebuit sa le mai adaugi si tu un text acolo.. oricum ai spus ca sunt poze editate nu semnaturi sau ceva de genu.. Oricum.. imi plac si sper sa nu te lasi si sa mai aduci cand poti Pa |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ia d'acia neamuleeee! | |
| |
|
| |
|