Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Looking for love Joi 18 Oct 2012, 16:52 | |
| Looking for love
Capitolul I
Sakura .
Las usor cartea mare acoperita de niste coperti cartonate privindu-i chipul femeii ce statea in fata mea . Era de statura mijlocie, cu trupul zvelt si oasele mici, mainile si picioarele fiindui mici. Avea fata tanara - tradandu-i varsta - inteligenta si plina de dragoste. Parul blond era prins intr-un coc, un breton pana deasupra sprancenelor acoperindu-i fruntea lata, alba. Ochii albastrii cu irisul iconjurat de o culoare mai inchisa ma priveau dezamagiti.
- Cat aveai de gand sa imi ascunzi asta ? - spune aceasta punandu-si mainile-n san si ridicand fata - Crezi ca o sa te las sa faci ce vrei ? Nu, nu o sa te las.. nu iti pot permite sa distrugi reputatia acestei familii ! - continua . Ochii ii se umezeau, obrajii acoperindu-se de o roseata puternica. Ridic cartea continund sa citesc, ignorand-o.. enervand-o si mai tare. Incepe sa bata sacadat din picior facandu-ma sa inchid puternic cartea lasand-o sa cada pe podea . Ma reped in picioare si, asezandu-ma in aceeasi pozitie ca si ea, ii cuprind vederea.
- Asta e tot ce te-a interesat din totdeauna, nu ? Reputatia - ai da orice, orice ca reputatia familiei sa nu-ti fie patata, ai da fericirea copiilor tai doar pentru ca te temi sa nu apari intr-un ziar, sa nu fi blamata. - spun trecandu-mi o mana prin parul dezordonat si continuand apoi cu o furie salbatica- Blestemata sa fie ziua in care m-am nascut in aceasta familie ! Blestemata sa-mi fie soarta ! - urlu lasand-o pe mama cu gura cascata . Inghite-n sec si se intoarce, usa trantindu-se-n urma ei si pasii stingandu-se pe coridorul hotelului. Trag o gura mare de aer lasand bataile inimii mele sa revina la normal . Ma aplec lenes in jos si iau cartea aruncand-o pe biroul de langa oglinda. Ma trantesc pe canapeaua acoperita de niste perne moi imbracate intr-un material ieftin, de un rosu pal . Scot un elastec de la incheietura mainii prinzandu-mi parul lung si rozaliu intr-un coc ravasit, lasandu-mi capul sa se izbeasca de perne. Inchid ochii si - muscandu-mi buza de jos - las ca printre dinti sa iasa un oftat prelung plin de durere .
Ma trezesc doar peste cateva ore, somnul fiindu-mi intrerupt de galagia provocata de un camion ambalat la maxim, a carui teava de esapament bubuia sacadat . Ma ridic incet scarpindandu-mi ceafa si arcuindu-mi spatele obosit. La usa bate cineva. Plictisita ma ridic, mergand de parca aveam 89 de ani .. deschid incet in fata mea aparand o silueta de barbat . Era inalt, osos , avand un chip tanar, dar galbejit, sub ochi adancindu-se mari cearcane, trasaturi fine taiate parca in piatra . In mana tinea o tava argintie cu marginile aurii acoperita de un capac-clopot. Face o plecaciune cerandu-mi permisiunea de a intra, spunand ca mi-a adus micul-de-jun . Aporb din cap si, dandu-ma mai la o parte, il las sa intre.. din fericire disparand din peisaj lafel de repede precum a aparut.
Cu manecile trase pana peste buricele degetelor insfac capacul indepartandu-l de pe mancare, iau o furculita si incep sa mananc, recunosc, imi era foame . O mancare destul de buna pentru un hotel de doar o stea, dar la cat de lihnita eram puteam manca orice . Ciugulesc cate-ceva doar cat sa imi stapanesc stomacul si, lasand furculita pe farfurie, iau din geanta o rochie neagra, mulata in care ma imbrac rapid, prinzandu-mi parul intr-un coc. Imi trec mainile pe la conturul fetei, pana pe gat si pana pe picioare, ridicand umerii si respirand sacadat. Un zambet dulce imi apare pe fata, dar il fortez sa dispara. Era ziua in care trebuia sa ma intalnesc cu familia mea spre a lua o ultima decizie . Sper ca va fi bine .
Ultima editare efectuata de catre Ava • in Dum 21 Oct 2012, 14:08, editata de 2 ori |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Looking for love Joi 18 Oct 2012, 17:43 | |
| Deci draga mea...Este un prim capitol reusit insa sa vedem cum vei dezvolta idea pe parcurs... Nu prea am de comentat pt ca ce am avut stii deja :)) Sper sa faci capitolul urmator mai lung... Te umbresc cu spaima si sper sa ma anunti si pe mine cand pui next... Geo a terminat |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Looking for love Joi 18 Oct 2012, 17:54 | |
| Dear, ma bucur enorm ca te-ai decis sa scrii un nou fic. Am fost atat de suparata cand ti-am vazut cealalta creatie -"This is all I need" la Fan ficuri blocate. Sa revenim Mi-a placut foarte mult primul capitol, desi m-ai aburit la un moment dat =]]. Oricum, asta ma face sa imi doresc urmatoarele capitole, pentru a intelege si mai bine actiunea. Nu ma pot pronunta asupra ideii, pentru ca nu ne-ai impartasit-o inca, deci astept viitoarele parti. Hotel de o stea, zici? Asta inseamna ca nu au o stare materiala tocmai buna? Insa, Sakura a imbracat acea rochie neagra, ce ma duce la gandul ca este o persoana eleganta,iar oamenii saraci nu adopta acest stil; plus ca la un moment dat, mama ei spune ca nu o va lasa sa distruga "reputatia acestei familii", asta insemnand ca sunt o familie cu o stare materiala buna. Sunt in ceata, total =]]. Abia astept sa ma lamuresti . Vreau sa vad la ce se refera cand spune "Era ziua in care trebuia sa ma intalnesc cu familia mea spre a lua o ultima decizie .". In concluzie, imi place foarte mult prima parte, si te rog sa ma anunti cand pui continuarea. [Daca vrei si nu e prea mare deranjul] -Zbyee - |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Looking for love Joi 18 Oct 2012, 17:59 | |
| Trec si eu pe aici sa-mi las parerea. Ideea e dragutica, imi place mult, la fel si cum decurge actiunea. Estetica e foarte bine pusa la punct. Paragrafele au spatii intre ele. Bravo! Insa, trebuie sa te intreb ceva. Ce e cu primul rand? Tu ai vrut sa fie asa, sau s-a intamplat ceva si a ajuns sa inceapa de la mijlocul paginii? Whatever. Descriere + dialog, numai te laud aici. Si ajungem la lungimea capitolelor. Wtf?! Le vreau mai luuuungi!! Sper ca next-ul va fi minim 25 de randuri, inteles? Sper sa ma anunti Ava Meli&Co |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Looking for love Joi 18 Oct 2012, 21:01 | |
| Asaaaa, deci. Am vazut ca ai mai inceput un fic. (D) Si am zis sa citesc si eu sa vad care mai e ideea. Imi place inceputul, este interesant si capteaza atentia. Imi place, de asemenea, ca nu este ceva comun, ci ceva care sa te faca curios si dornic de o continuare. Descrierea este buna, nici prea putina, dar nici plictisitoare, iar actunea se imbina perfect cu aceasta, cat si cu dialogul. Am vazut totusi cateva greseli de tastare, ori gramaticale. Si ai pus prea multe linii de pauza. Adica uneori puteai pune virgula in locul lor, iar alte ori, la sfarsitul enunturilor te-ai folosit de ele, desi dupa urma punct. Dar toate aceste mici erori se trec cu vederea. Ficul pare promitator, asa ca spor la scris in continuare si abia astept nextul. |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Looking for love Sam 20 Oct 2012, 16:27 | |
| Mai, mai mai... ce avem noi aici? Un fic nou de care nu mi-ai spus nimic decat azi (D) Revenind... tutul este minunat. Ai o descriere foarte frumoasa si chiar simteam ca sunt in camera cu Sakura. Cand rozalia a aruncat cartea pe jos si s-a ratoit cu mama ei a fost genial. Chiar asa as dori sa fac si eu dar... doar in anumite momente. Atunci cand Sakura s-a trezit din cauza camionului mi-a aparut un zambet pe fata. Adica... a fost amuzant putin. Se intampla des. Si la final, m-ai lasat in ceata totala. Faza cu familia... chiar ma pune pe ganduri. Totul este in necunoscut. Chiar vreau sa vad urmatorul capitol, neeaparat. Deci, per total, doresc cu ardoare nextul. Te pap daca nu ma anunti si spor la scris! |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Looking for love Mar 23 Oct 2012, 18:16 | |
| Bună! Pentru că ai început un nou fic, vreau să te informez că ar trebui să iei la cunoştinţă şi informaţiile din acest topic. Dacă ai făcut-o deja, mă bucur că avem membrii conştiincioşi. O zi bună şi baftă cu ficul! |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Looking for love Mar 23 Oct 2012, 21:50 | |
| Cum rar trec pe la fictiune - nu inteleg de ce- am vazut titlul ficului si am spus ca de ce nu? Nu mai lasat rece, dar nici nu m-ai prea incalzit. Per ansamblu apreciez ca dezvolti destul de bine ideile, ai cateva repetiti si acele lini de pauza nu sunt necesare, adica le-ai pus anapoda. Trecand totusi peste acestea, nu am inteles mare lucru (asta si pentru ca e scurt si e si primul capitol), dar idea principala a textului este interesanta si "decizia" pe care are sa o ia Sakura ma pune pe ganduri, aici chiar m-ai lasat curioasa. <3 Cred ca as putea spune ceva de descriere, e cam seaca sa fiu sincera... Mie asa mi se pare, totusi mi-a lasat un gust dulce in gura si astept nextul sa vad cum evolueaza lucrurile. Succes! *tighthug* |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Looking for love Joi 25 Oct 2012, 19:24 | |
| Ce bine!! Mai avem un fic. Sper, draga Ava, ca asta nu o sa sfarseasca neterminat. Sa ma anunti si pe mine cand pui nextu. |
| | | SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Looking for love Joi 25 Oct 2012, 23:56 | |
| Hey scumpo :x Imi place idea... nu am mai intalnit-o deci este ceva nou ciudat si frumos! Ce pot eu sa-ti mai spun??? Pai..... hai cu next-ul Byee...
|
| | | Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Looking for love Joi 15 Noi 2012, 20:37 | |
| Păi scuze că nu am mai postat de atâta amar de vreme dar am avut câteva probleme, dinou, cu laptopul așa că a trebuit să îmi reinstalez windows.. și aveam next-ul scris deja.. așa că l-am pierdut. Deci trebuie să îmi aduc aminte tot ce am scris acolo și să și perfecționez deci va mai dura ceva vreme până voi pune Capitolu al doi-lea. Sper că nu mi se va bloca fic-ul până voi reuși să rescriu .. Sper că mai aveți răbare doua - trei zile . Vă pup ! *kiss* |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Looking for love Vin 28 Dec 2012, 15:41 | |
| Fan Fic Sasuke&Sakura blocat din cauza inactivităţii.
Joi Oct 18, 2012 4:52 pm - ultimul post al autoarei ce conţne şi capitolul + a anunţat pe 15 noiembrie că o să aducă în 3 zile următorul capitol, dar nu a făcut-o. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Looking for love | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|