Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ceva ,,fresh'' si nou  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ceva ,,fresh'' si nou  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ceva ,,fresh'' si nou

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 199
Puncte : 263
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Nimic.
Stare de spirit Stare de spirit : Unidentified.

Ceva ,,fresh'' si nou  Empty
MesajSubiect: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 14:00

Pai cum ne spun noua criticii ca are si estetica partea ei,atunci asta va spun si eu.Ar trebui sa schimbati imaginea din susul forumului,sa cautati o tema mai buna,care sa atraga membrii.Si asta ma inspira destul de mult,dar ceva nou merge.
Sper sa apreciati ideea mea:X;*
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ceva ,,fresh'' si nou  Asss10Ceva ,,fresh'' si nou  J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 14:18

Despre tema, eu personal nu vad ce este in neregula. Imi place mult fundalul exterior, cel cu universul, deoarece este frumos si totodata nu este obositor. De asemenea, imi place si fundalul in care apar pozele, ceea ce scriem etc. Culoarea este una potrivita si este benefica pentru ochi, deoarece scrisul se vede fara efort. Imaginea din antet.. Poate ar putea fi schimbata, nu stiu ce sa zic.. Cred ca ar fi frumos ceva putin mai colorat in contrast cu fondul. Deci din partea mea, pentru tema schimbata spun nu, iar in legatura cu imaginea, daca si ceilalti considera ca este o idee buna, atunci de ce nu? :)
Sus In jos
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 14:29

Pai da stiu ca este frumos Choco,dar ar putea fii o tema neobositoare si frumoasa in acelasi timp in miile de teme care le dau acolo.
Si in plus,ar atrage mai multi membri.
Si in legatura cu poza,ar trebui sa fie ceva artistic,frumos.Ceva ce sa exprime dragostea care o poarta ei doi;x
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 17:44

First of all, eu sunt de parere ca nu ar trebui sa se schimbe tema forumului; nu gasesc un motiv intemeiat pentru a schimba tema cu universul, este foarte frumoasa si buna. In plus, greu gasesti o tema potrivita pentru ambele sexe; ai fi vrut o tema cu.. roz? sau albastru? Ei bine eu zic ca aceasta tema este numai-buna. In legatura cu font-ul forumului.... Lafel, este foarte frumos si bun. Gri'ul este o culoare neutra, m'i se pare perfecta pentru toate sexele, deci din nou... nu.
In al doilea rand, in legatura cu poza forumului...
Citat :
Ceva ce sa exprime dragostea care o poarta ei doi
Ei bine, poza principala a forumului evidentiaza asta destul de bine.
Dar, sa sti ca nu ar strica sa puna alta poza...
Mai mult de 10 minute nu dureaza, cel mai mult ia sa caute o poza potrivita.
Dar acum ca nu mai e Arcade Admin chiar nu stiu daca celelalte membre ale grupului de Admini stiu cum merge treaba prin panoul de administrare...
Marog, o'm trai si o'm vedea...
In plus, nu stiu daca Arcade ar fi facut toata treaba p'acolo si nici nu pariez pe asta.
Oricum, mai intai sa vedem daca aceasta sugestie v'a fi acceptata.
Sus In jos
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 18:42

Mda stiu ca se gasesc greu,dar nah.Stiu dar poza e invechita de asta sa puna una noua,si una mai frumoasa.

[b]
Aqua
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Ceva ,,fresh'' si nou  J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 18:45

Nu sunt de acord cu aceasta schimbare, chiar daca poate fi ea buna sau cum doresti tu sa mai spui. De ce ? O tema necesita foarte multa munca, prin cautare. Ea trebuie sa se armonizeze cu forumul si sa fie pur si simplu perfecta, iar tema actuala ( tot ce consta de ea ) este in plina armonie cu restul. E potrivita pentru ambele sexe, deci nu vad de ce s-ar schimba.
Mustache a scris:

Dar acum ca nu mai e Arcade Admin chiar nu stiu daca celelalte membre ale grupului de Admini stiu cum merge treaba prin panoul de administrare...

Ca sa se lamureasca un lucru, sa nu se traga concluzii anapoda. Administratorii nu sunt alesi cu una cu doua, dupa cum vedeti exista doar un mic grup, posibil sa vina unul nou.. sau sa nu mai vina niciodata. Din moment ce sunt alesi ca Administratori invata cum se foloseste un panou de administrare, altfel nu mai erau acum Admini. Deci draga Mustache, te asigur ca Administratorii stiu ce sa faca. Eu nu as putea sa comenteze ceva asupra persoanei si experientei lor, chiar daca sunt doar un simplu Moderator.

EDIT: Mustacche schimba comentariul de la profil, deformeaza pagina. happy
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 20:34

Nici eu nu sunt de acord cu schimbarea temei, dupa parerea mea si se pare ca si a altora, este perfecta. Am mai vazut si alte forumuri cu diferite teme si desii erau dragute nu m-au atras asa de mult ca si aceasta. Poza forumului este dragita si bineinteles ca simbolizeaza si dragostea dintre cei doi, dar daca si ceilalti sunt de acord si eu sunt de acord sa fie schimbata, chiar daca m-am obisnuit cu ea. happy

Angelus sine alas
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 22:08

Credeti-ma cand va spun, nu mi-a fost frica cand am dat "dezinscrie" la grup stiind ca o am pe Crystal ca maestra in panou happy2 iar Layla o minte agera si cu o intelepciune vasta happy. In al doilea rand tema se v-a schimba mai tarziu in iarna cand o sa ajut, poate, si eu la ea facand-o mai "winterly". Si ca sa continui lista, in al treilea rand, administratorii nu-s alesi doar dupa cunostiintele lor dintr-un panou ci si dupa mentalitatea, varsta( mai nou ) si apoi priceperea lor.

Eu ce am realizat pe forum , cel putin 50% din munca o datorez Ilincai si Alexandrei ( respectiv Crystal si Layla ). Sper sa nu mai aud sau vad astfel de lucruri precum: " Acum ca Arcade-i plecat ... " iar eu nu-s plecat departe, ci doar prin preajma insa ca membru. Eu inca mai apar interesele acestui forum si tot ce tine de el. Si mi se spun si mie ca anumite forumuri incep sa faca figuri si sa plagieze in nestire.
O sa le vina si lor, curand, randul de a ma ocupa de ele dap ! .

AquaMarine❤ a scris:
Pai da stiu ca este frumos Choco,dar ar putea fii o tema neobositoare si frumoasa in acelasi timp in miile de teme care le dau acolo...
Da, stiu de ele insa nu prea m-au atras si la fiecare tema ii lipsesc o gramada de "accesorii" si trebuie sa vii tu cu un bagaj imens de schimbari happy

Insa eu oricum nu mai decid, eu vorbesc despre timpul trecut si de ce e aceasta tema si de ce nu altele. De aici mai departe e treaba fetelor happy2
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 923
Puncte : 984
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Handball
Stare de spirit Stare de spirit : Bucuroasa

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Sam 20 Oct 2012, 23:03

Pai..Pentru inceput.. De ce ar trebui schimbata tema forumului? Mie mi se pare perfecta. Nu oboseste ochii si e draguta. Crede-ma. Am fost pe un forum si nici macar nu puteam tine ochii deschisi. Cred ca era tot asa ceva cu universul, dar fara fontul pe care-l folosim la scris.
Acum, vorbiind sincer poza ar putea fii schimbata.
Asta nu are legatura cu topicul, dar mie mi-a picat fata cand am vazut ca Arcade nu mai e Admin. Cred ca am bolborosit despre asta singura cinci minute.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Dum 21 Oct 2012, 10:54

Tema forumului este perfectă.
Imaginea de sus (din centru ca să-i zic aşa) nu prea merită schimbată.
De ce?
Există membrii care au trecut pe aici pe forum, au văzut imaginea, iar după mult timp în care nu au mai intrat, cum au văzut imaginea şi-au dat seama că ăsta micu îi forumul pe care au mai intrat şi le-au plăcut. După părerea mea, imaginea nu poate fi schimbată decât de sărbători când se schimbă tema cu totul.
Sus In jos
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Dum 21 Oct 2012, 19:45

La tema aveti dreptate,dar Elianna n-am inteles nimic din ce ai zis tu.Si daca te referi ca toti nu ar mai stii ca asta e forumul,ar putea sa scrie intr un colt sasu.fairtopic sa se stie.
Poza devine invechita,ma gandeam la una mai ,nu stiu cum sa spun la una mai vesela,una mai romanticoasa,mai...Nu mai am destule cuvinte hmm...?!
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Dum 21 Oct 2012, 20:04

Mda... Cred că e Anna nu Elianna :)
Oricum... Chiar şi dacă ai scrie sasu.forumgratuit.ro acolo, tot nu cred că şi-ar aduce aminte atât de bine. Acum spune tu, recunoşti o melodie veche după câteva versuri sau după toată melodia? Mda... Eu îmi susţin părerea. Oricât de învechită ar fi această imagine, pentru mine simbolizează amintiri plăcute şi neplăcute. Eu n-aş schimbao. :)
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Dum 21 Oct 2012, 21:50

Pam pam pam....
Ma bag si eu ca musca-n lapte=))
Sunt de acord in totalitate cu Anna
Stiu ca s-a mai schimbat o data tema forumului, iar eu eram total pirduta
Vedeam ca sunt inregistrata dar nu cunosteam nimic
Bine ca a fost pentru o scurta perioada
Numai cand ma gandesc la alta poza imi vine sa plang
Poate devine "invechita"
Dar este o parte din forum
Ar fi cam ciudat sa intru pe forum si sa vad alta poza
Asta a fost parerea mea
Sper ca nu te-ai suparat pe mine si pe comentariul meu :*
Sus In jos
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Mar 23 Oct 2012, 01:13

Nu suntem copii mici,e doar o poza gosh,nu e intregu univers.Scuze ca am scris Elianna,am uitat sa ma uit si la numele tau.
Mi se pare infantil sa nu schimbam poza fiindca ne am atasat de ea.
Ea e ca de exemplu avatarul unui membru.El isi ia unu nou,da nu ii e dor de ala vechi,ca ii place ala nou.
Cred ca ideea mea e buna.Acum nici poza?Haideti sa fim seriosi.
Si Anna daca membri scriu pe google sasu fairtopic,indiferent ca este poza de sus schimbata,tema este la fel,si daca va multumeste,ar putea scrie adminii. ca au schimbat img.
Acum,pai sper sa se decida,macar imaginea sa fie schimbata...Serios???Asta ar da un look mai bine pus forumului,bineinteles si acesta este,dar ma gandeam ceva nou
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Mar 23 Oct 2012, 17:33

AquaMarine❤ a scris:
Nu suntem copii mici,e doar o poza gosh,nu e intregu univers.
Mi se pare infantil sa nu schimbam poza fiindca ne am atasat de ea.
Ea e ca de exemplu avatarul unui membru.El isi ia unu nou,da nu ii e dor de ala vechi,ca ii place ala nou.
Cred ca ideea mea e buna.Acum nici poza?Haideti sa fim seriosi.

Ca să îmi susţin din nou părerea, dau un exemplu ca tine. Dacă ţi-ai schimba coafura( te-ai tunde de exemplu) şi ţie nu ţi-ar place, nu crezi că ţi-ar fi dor de coafura anterioară? Acum sincer, nu cred că trebuia să te aprinzi aşa doar pentru că mi-am susţinut părerea cu atâta înflăcărare rolling on the floor Nu mi se pare un lucru infantil pentru că schimbarea imaginii centrale trebuie schimbată cu cap. Nu doar alegi o imagine acolo, pui lunkul către forum şi gata. Aici e vorba de poza unui forum, ce ar putea fi ca un simbol pentru el, nu de o amărâtă de imagine la o semnătură/ un avatar. Nu spun că ideea ta nu ar fi bună, dar imaginea centrală e ca o... cum să spun... parte din noi toţi. Repet, asta e doar părerea mea şi numai A MEA. "Acum nici poza?Haideti sa fim seriosi."- e ca şi cum ai da vina pe întreg staff-ul doar pentru că EU mi-am spus opinia (cel puţin aşa am dedus eu).

AquaMarine❤ a scris:
Acum,pai sper sa se decida,macar imaginea sa fie schimbata...Serios???Asta ar da un look mai bine pus forumului,bineinteles si acesta este,dar ma gandeam ceva nou

Eu una ţi-am spus părerea de vreo trei ori. Dacă vreun membru din staff este de acord cu ideea ta eu n-am nimic împotrivă, dar eu zic că nu merită schimbată :)

AquaMarine❤ a scris:
Si Anna daca membri scriu pe google sasu fairtopic,indiferent ca este poza de sus schimbata,tema este la fel,si daca va multumeste,ar putea scrie adminii. ca au schimbat img.

Mda... M-ai încuiat. Cu am mai spus, imaginea trebuie pusă cu cap. Dacă ar fi să alegem o altă imagine... Nu crezi că anumite lucruri ar trebui schimbate pentru a se potrivi cu aceasta? :|

Acum de... Fiecare cu părerea lui, dar eu spun, mă repet, e doar părerea mea pe care mi-o susţin până la capăt. Eu n-am să mai comentez pe această temă pentru că , consider că m-am făcut destul de înţeleasă cu privire la propria opinie.

O zi bună! dap !
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Ceva ,,fresh'' si nou  J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19Mar 23 Oct 2012, 17:46

Vorbiti mult si fara rost. S-a spus deja ca va fi realizata o noua tema, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Dupa ce va trece si acea perioada, vom vedea ce imbunatatiri vom aduce in aspectul forumului, dar, pana atunci, nu se vor face decat niste mici modificari pentru Halloween.
Sper ca am lamurit pe toata lumea. dap !

closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ceva ,,fresh'' si nou    Ceva ,,fresh'' si nou  I_icon19

Sus In jos

Ceva ,,fresh'' si nou

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-