Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Acest Topic"ul" ! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Acest Topic"ul" ! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Acest Topic"ul" !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 11:45

Probabil v-ati intrebat imediat despre existenta acestui topic doar citindu-i titlul. Stiu, vrea sa fie scris corect gramatical insa nu reuseste deoarece apare o greseala, evidenta si intentionata, imediat si astfel starneste un pic interesul sau dispretul fata de autorul care l-a scris dar nu numai atat, poate scadea chiar si nivelul reputatiei celui ce s-a incumetat in al pune tocmai in aceasta sectiune.
     Acum urmatoarea intrebare la care o sa trebuiasca sa raspund e: " De ce acest topic si-a primit un loc in categoria Vreti sa ne uimiti? ? " . Raspunsul nu e neaparat simplu pe cat de impertinent. Teoretic raspunsul ar trebui sa il fi gasit deja chiar in primele 2 randuri in care se vorbea despre existenta acestui topic si despre semnul intrebarii imens cu privire la el. Dar permiteti-mi sa va explic, acest topic este creat pur si simplu sa va solicite un pic mintea si in ce sens o sa intrebati... pai e simplu, cautam o modalitate de a face o persoana sa citeasca multe randuri chiar daca ele nu contin absolut nimic interesant, nimic educativ si cu toate astea inca urmariti sirul acestor cuvinte. Interesant da?

Cam asa ceva se intampla in viata de zi cu zi. Lumea vinde "gogosi" iar toata lumea le inghite si nu le pasa prea mult despre compozitia gogosilor si umplutura lor. Ce mai conteaza din ce sunt facute? Sunt gogosi , si prin definitia lor absurda trebuiesc mancate ! Plictiseala ia sfarsit aici si ma bucur ca s-au citit aceste randuri, mai chinuit, mai tras de par dar s-au citit. Imi cer iertare ca vi-am rapit maxim 5 minute importante din viata voastra ... Saru'mana jos palaria in fata !
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 923
Puncte : 984
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Handball
Stare de spirit Stare de spirit : Bucuroasa

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 11:55

[b]Wow! Cata dreptate ai! Asta suna cu una din fazele alea de pe facebook gen "Nu bobora. Ti-am zis sa nu mai cobori" si faze de-astea. Chiar e ciudat.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 13:07

Deci acest topic este unul dintre cele mai interesante pe care le-am citit.
Niciodata nu m-am gandit ca (,) cateva randuri pline de cuvinte fara niciun sens m-ar putea lasa fara cuvinte.
Ideea cu gogosile este absolut corecta. Desi , intr-o lume bolnava si ''lihnita'' ca a noastra, gogosile dispar cum au aparut.
Ca si cozonacul. Facut de Craciun , sarbatori , zile de nestere , etc , cozonacul cere a fi mancat. nu conteaza de cine , cum , sau de ce , fiind un aliment ''comestibil'' este recomandat sa fie mancat inainte de a se fi ''mucegait''. dap !
Whatever.
Multi nu inteleg importanta cozonacului , gogosilor , sau a trecerii de pietoni.
Meli&Co
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 13:49

da , ce pot sa spun? m-am trezit dimineata cu fata la cearceaf roll
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 13:52

Asa sa fi fost si tot m-am amuzat copios. good job
Nu mi-ar fi dat ideea asta niciodata prin cap.
Pot sa jur.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Acest Topic"ul" ! Asss10Acest Topic"ul" ! J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Dum 21 Oct 2012, 14:59

Se vede ca te-ai trezit cu fata la cearceaf. >.> Dar oricum, topicul este intr-adevar interesant.. Adica spuneai ca este inutil si ca sunt chestii de umpkutura, insa eu nu puteam sa ma opresc, pur si simplu citeam in continuare. lough Nu ca as vrea asta, insa sa te trezesti si tu mai des asa, ca ies niste capodopere de-ti sta mintea-n loc. happy
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Acest Topic"ul" ! J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Lun 22 Oct 2012, 16:01

Interesant topic :)).
Nu pot sa spun decat : Mihai ai un creier mare:)) :>.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Acest Topic"ul" ! Asss10Acest Topic"ul" ! J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Lun 22 Oct 2012, 16:48

Am râs mult bree... Chiar este destul de interesant, deşi sunt cuvinte puse alandala. Eu una am citit până la capăt fără să mă opresc. Aş vrea să te mai trezeşti câteodată cu faţa la cearşaf ca acum. Încă un topic atât de interesant aş mai vrea :)
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Mier 31 Oct 2012, 12:37

lough ....Am citit tot degeaba lough lough lough ....Se mai intampla.... lough
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19Mier 02 Ian 2013, 19:36

Foarte mult adevăr în cuvintele tale Mihai, mai ales în partea cu gogoșile. Poate te mai trezești cu fața la cearceaf să ne uimești dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

Acest Topic"ul" ! Empty
MesajSubiect: Re: Acest Topic"ul" !   Acest Topic"ul" ! I_icon19

Sus In jos

Acest Topic"ul" !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Vreți să ne uimiți?-