|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Acest Topic"ul" ! Dum 21 Oct 2012, 11:45 | |
| Probabil v-ati intrebat imediat despre existenta acestui topic doar citindu-i titlul. Stiu, vrea sa fie scris corect gramatical insa nu reuseste deoarece apare o greseala, evidenta si intentionata, imediat si astfel starneste un pic interesul sau dispretul fata de autorul care l-a scris dar nu numai atat, poate scadea chiar si nivelul reputatiei celui ce s-a incumetat in al pune tocmai in aceasta sectiune. Acum urmatoarea intrebare la care o sa trebuiasca sa raspund e: " De ce acest topic si-a primit un loc in categoria Vreti sa ne uimiti? ? " . Raspunsul nu e neaparat simplu pe cat de impertinent. Teoretic raspunsul ar trebui sa il fi gasit deja chiar in primele 2 randuri in care se vorbea despre existenta acestui topic si despre semnul intrebarii imens cu privire la el. Dar permiteti-mi sa va explic, acest topic este creat pur si simplu sa va solicite un pic mintea si in ce sens o sa intrebati... pai e simplu, cautam o modalitate de a face o persoana sa citeasca multe randuri chiar daca ele nu contin absolut nimic interesant, nimic educativ si cu toate astea inca urmariti sirul acestor cuvinte. Interesant da? Cam asa ceva se intampla in viata de zi cu zi. Lumea vinde "gogosi" iar toata lumea le inghite si nu le pasa prea mult despre compozitia gogosilor si umplutura lor. Ce mai conteaza din ce sunt facute? Sunt gogosi , si prin definitia lor absurda trebuiesc mancate ! Plictiseala ia sfarsit aici si ma bucur ca s-au citit aceste randuri, mai chinuit, mai tras de par dar s-au citit. Imi cer iertare ca vi-am rapit maxim 5 minute importante din viata voastra ... Saru'mana ! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Dum 21 Oct 2012, 11:55 | |
| [b]Wow! Cata dreptate ai! Asta suna cu una din fazele alea de pe facebook gen "Nu bobora. Ti-am zis sa nu mai cobori" si faze de-astea. Chiar e ciudat. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Dum 21 Oct 2012, 13:07 | |
| Deci acest topic este unul dintre cele mai interesante pe care le-am citit. Niciodata nu m-am gandit ca (,) cateva randuri pline de cuvinte fara niciun sens m-ar putea lasa fara cuvinte. Ideea cu gogosile este absolut corecta. Desi , intr-o lume bolnava si ''lihnita'' ca a noastra, gogosile dispar cum au aparut. Ca si cozonacul. Facut de Craciun , sarbatori , zile de nestere , etc , cozonacul cere a fi mancat. nu conteaza de cine , cum , sau de ce , fiind un aliment ''comestibil'' este recomandat sa fie mancat inainte de a se fi ''mucegait''. Whatever. Multi nu inteleg importanta cozonacului , gogosilor , sau a trecerii de pietoni. Meli&Co |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Dum 21 Oct 2012, 13:49 | |
| da , ce pot sa spun? m-am trezit dimineata cu fata la cearceaf |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Dum 21 Oct 2012, 13:52 | |
| Asa sa fi fost si tot m-am amuzat copios. Nu mi-ar fi dat ideea asta niciodata prin cap. Pot sa jur. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Lun 22 Oct 2012, 16:01 | |
| Interesant topic :)). Nu pot sa spun decat : Mihai ai un creier mare:)) :>. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Lun 22 Oct 2012, 16:48 | |
| Am râs mult bree... Chiar este destul de interesant, deşi sunt cuvinte puse alandala. Eu una am citit până la capăt fără să mă opresc. Aş vrea să te mai trezeşti câteodată cu faţa la cearşaf ca acum. Încă un topic atât de interesant aş mai vrea :) |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Mier 31 Oct 2012, 12:37 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! Mier 02 Ian 2013, 19:36 | |
| Foarte mult adevăr în cuvintele tale Mihai, mai ales în partea cu gogoșile. Poate te mai trezești cu fața la cearceaf să ne uimești |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acest Topic"ul" ! | |
| |
|
| |
|