Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Evanescence - Haunted Dum 21 Oct 2012, 14:32 | |
| Evanescence [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time I've been so hollow inside (I know you're still there)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Refren Watching me, wanting me I can feel you pull me down Fearing you, loving you I won't let you pull me down
Hunting you, I can smell you - alive Your heart pounding in my head
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Refren Watching me, wanting me I can feel you pull me down Saving me, raping me, watching me
Watching me, wanting me I can feel you pull me down Fearing you... loving you I won't let you pull me down[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Z3uLyCh3 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bucuresti<< Nr. mesaje : 16 Puncte : 26 Reputatie : 8 Hobby-uri : Dubstep & Dogs Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Dum 21 Oct 2012, 18:54 | |
| Mor dupa mel. asta :X E tare rau rock |
|
KimiiiLove Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 12 Puncte : 15 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc si sa ascult muzica :) Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Dum 21 Oct 2012, 21:39 | |
| Frumoasa melodia si eu ascult evanescence |
|
AlekuS Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dubstep!! Stare de spirit : buna :)
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Dum 21 Oct 2012, 22:24 | |
| nu am mai auzit melodia dar imi place foarte mult cum ai facut textul sa arate si ce pixeli ai pus pe langa o sa ascult melodia asta acum sa vad |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Dum 28 Oct 2012, 18:58 | |
| Ador melodia aceasta şi ador trupa Evanescence. |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Sam 10 Noi 2012, 23:03 | |
| Cat imi placea melodia asta :X:X. O ascultam non stop :X . Super versuri ! |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted Sam 09 Noi 2013, 09:49 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evanescence - Haunted | |
| |
|