Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
sugestie micuta Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
sugestie micuta Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

sugestie micuta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 13:41

As avea si eu o mica sugestie, daca etse buna sa-mi spuneti voi. Ce-ar fi ca in zone anime-urilor sa mai adugam niste anime-uri noi, cm ar fi : Special A si Kimi ni Todoke. Sunt foarte dragute si mi-ar placea foarte mult sa e vad in lista anime-urilor de pe acest forum happy2

edit: Daca ziceti ca nu ar merge sa fie pe al doilea rand doar 2 anime as putea sa mai recomand si Shugo Chara, Kilari, D.Gray-Man happy2, care si ele sunt foarte dragute si le iubesc mult de tot kiss

Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Sam 03 Noi 2012, 15:05, editata de 1 ori
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 14:00

Eu iubesc Kimi no todoke. Mi se pare asa de draguuuut. in love
Eu sunt de acord pentru anime-ul mentionat.
Special A nu am vazut, deci nu sunt in stare sa vorbesc despre el.
Meli&Co
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 14:06

Daca tu esti de acord ma bucur mult, dar am o intrebare : Trebuie sa fie de acord mai multi ca sa fie acceptatata sugestia ? Si daca va fi acceptata un moderator sau cineva care face parte din staff-ul formului va crea si pagina pentru Kimi ni Todoke sau Special A?
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 14:15

Da , da si da. rolling on the floor
Este nevoie de mai multi membrii de pe Forum ca o sugestie sa fie acceptata/respinsa.
Un moderator care vrea sa se ocupe de anime-ul respectiv creeaza pagina.
Deabia astept sa se creeze. Kimi no todoke e genial. heh
hi!
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 14:19

Sunt de acord cu sugestia. Eu m-am uitat o vreme la amândouă anime-urile. Acum să vedem dacă un moderator sau administrator a văzut animeurile - dacă da, cu siguranţă sugestia va fi acceptată. happy
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
sugestie micuta J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 14:27

Hm, nu stiu ce sa spun despre asta. N-am vazut cele doua anime-uri. Dar as spune un da, chiar daca ar insemna sa formam un al patrulea rand.. dar ar trebui.. nu stiu .. ceva mai multe. S-ar vedea ciudat sa fie un nou rand ( numarul 4) si sa fie doar un anime sau doua acolo.

Nu stiu ce sa zic, sunt intre da si nu, sa vedem daca un Admin este de acord.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 16:05

Eu le-am vazut pe amandoua. (Ura mie :)) )
Eu sunt de acord sa se fac un al patrulea rand dar sa punem animeuri cat mai populare sau nu stiu..
Daca e sa se accepte ideea asta, cu al patrulea rand, as vrea eu sa ma ocup de Kimi no todoke happy2
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
sugestie micuta J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 17:34

Am vazut ca ai dat edit. eu ma ocup de Kilari !!! (GOO) L-am vazut.. Asw putea sa ma ocup de vreo 2.. imediat ce o prin pe Ilinca ( Crytal ) discut cu ea.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Sam 03 Noi 2012, 17:44

Se poate ca un membru oarecare sa se ocupe de descrierea unuia dintre anime-urile mentionate de mine. Daca sugestia mea va fi acceptata, mi-ar placea mult sa ma ocup de Special A, bine daca se poate ca nu ma supar daca s-ar ocupa un moderator sau alt membru din staff happy2
Sus In jos
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

Localizare Localizare : K.T. + F.S.K.D.
acebook acebook : Just hi5
Nr. mesaje Nr. mesaje : 641
Puncte : 840
Reputatie Reputatie : 132
Hobby-uri Hobby-uri : PIREU .
Stare de spirit Stare de spirit : Huh..

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Dum 04 Noi 2012, 00:06

Hey !

Am avut si eu o idee asemanatoare , dar la acea vreme staff-ul nu a acceptat un al 4-lea rand .
Sper din tot sufletul ca ideea sa fie acceptata si sa se adauge mai multe Anime-uri cunoscute , ca Full Metal Alchemist sau Soul Eater .

Bye Bye ! :)->
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Vin 09 Noi 2012, 17:51

Da si Soul Eater este foarte tare kiss
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Mier 12 Dec 2012, 20:15

Cam in cat timp o sa-mi dau seama daca sugestia mea a fost acceptata ?? Adica am deschis subiectul pe 3 noiembrie si deja suntem pe 12 decembrie a trecut mai mult de o luna sad
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
sugestie micuta Asss10sugestie micuta J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19Mier 12 Dec 2012, 21:45

Am discutat problema si am decis ca aceasta sugestie sa fie respinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

sugestie micuta Empty
MesajSubiect: Re: sugestie micuta   sugestie micuta I_icon19

Sus In jos

sugestie micuta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-