Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Adio pentru totdeauna Dum 04 Noi 2012, 23:11 | |
| Adio pentru totdeauna
Ma intreb, cum ar fi daca as fi salvt-o, am avea doi copii frumosi, o casa minunta si ne-am iubi extrem de mult. Ea aceasta fiinta minunata care s-a dus acum ceva timp din viata mea, aceea Ea care m-a iubit si am iubit-o, Nu mai este. Imi este foarte dor de Ea dar, na-i ce sa-i faci, asa e viata, iar El cel de Sus a vrut-o doar pentru El. Cred ca v-am bagat in ceata nu? Cel mai bine ar fii sa ma prezint. Numele meu este Sasuke Uchiha si am 20 de ani. Iar acum o sa va povestesc povestea mea. Totul a inceput intr-o calduroasa zi de vara: - Haide Sasuke! Apa este asa de calda. striga o tanara domnisoara in jur de 19-20 de ani. Cu parul roz ca petalele unei flori de ciresi. - Bine, dar doar putin. i-am raspuns eu cu un zambet dragalas pe fata. Aceasta tanara domnisoara se numea Sakura, Sakura Haruno. Aceasta fata m-a iubit cu adevarat, nu ca alte ( scuzati-ma nu stiu ce vorbesc) din liceu... ne-am balacit vreo 2 ore, iar apoi ne-am mai plimbat umpic pe plaja. Soarele se ascundea incet, incet in spatele orizontului. Iar mandra luna isi ocupa locul pe cerul intunecat alaturi de suratele ei. Intr-un sfarsit ne-am indreptat si noi spre motocicleta mea. Ne punem castile pe cap, iar apoi am tasnit ca din furtun pe strazile New York-ului. Peste aproximativ 15 minute am ajuns la destinatie. Destinatia era un club din centrul orasului pe nume Black Diamond. Black Diamond este cel mai renumit club din tot New York-ul pentu ca aici vin cei mai bogati si smecheri tipi si tipe din toata tara. Cu toate ca imi place sa merg prin cluburi, de cand sunt impreuna cu Sakura m-am mai potolit si mergem doar la ocazii speciale. Cum ar fi ziua ei, ziua mea sau ce sarbatorim astazi, adica 5 ani de cand suntem impreuna. Aveam in plan sa ne casatorim in decembrie chiar de Craciun. Dar se pare cu nu prea ne-a reusit. Cum am spus am ajuns in club, dar nu ne-am pus sa bem ci ne-am indreptat direct spre ringul de dans. In boxe se auzea cum bubuie muzica lui Pitbull feat. Jenifer Lopez - Dance on the floor. Sakura dansa pe ritmul melodiei dar eu mai mult dadeam din maini si din picioare aiurea , pentru ca nu ma prea descurc cu dansul. Intr-un sfarsit s-a terminat si melodia, iar noi ne indreptam spre bar. - O bere fara alcool si... ma uit spre Sakura si o intreb ce bautura isi doreste ... si un pahar cu vin rosu, va rog frumos. Ii spun eu barmanu-lui. Nu prea dau in vant dupa alcool, spre deosebire de Sakura. Platesc consumatiile si ne indreptam spre iesire. - Hmm, Sasuke pot sa te intreb ceva? Ma intrebat Sakura deja rosie in obrajorii ei micuti. Eu dau din cap afirmativ, in semn ca poate sa continue. As putea sa, sa dorm la tine? Imi este frica de tunete si fulgere, iar de la un timp am devenit somnambula. spuse ea si mai rosie in obraji. Deci ii este frica de tunete si fulgere este si somnambula. - O sa am grija de tine. Iti promit.Astept pareri ... Va pup
Ultima editare efectuata de catre Kiky in Mar 01 Ian 2013, 19:29, editata de 2 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna Mar 06 Noi 2012, 20:04 | |
| Buna. :) Am vazut ca mi-ai trimis un pm si am zis, de ce nu? :) Hmm, ideea este interesanta, desi nu pot spune ca este prima de acest gen. Sper ca vei aduce ceva nou povestii tale, orice amanunt original poate aduce un punct in plus ideii in sine. Capitolul mi se pare cam scurt, iar actiunea este usor grabita. Adica acum ne face o introducere in lumea sa, apoi se prezinta, apoi isi incepe povestea si deja ajung pe la jumatatea acesteia. Puteai sa descrii mai mult, sau eventual sa narezi mai multe evenimente. Puteai introduce un loc special, ceva care sa ii readuca amintiri in memorie, sa descrii putin imprejurimile si sa creezi un cadru in care sa ma imaginez chiar eu, alaturi de personaje.De asemenea, am observat ca treci de la trecut la prezent, de la indicativ la conditional optativ. Banuiesc ca ai facut aceste timpuri si moduri la scoala, asa ca stii care este diferenta dintre ele si ce exprima fiecare, nu? Dupa parerea mea, puteai folosi prezent in actiunea din momentul de fata si trecut pentru povestea propriu-zisa, sau puteai la fel de bine sa folosesti imperfect tot timpul. Greseli de tastare ai avut si in unele locuri ai omis sa pui virgula, oei alte semne necesare unei pauze in vorbire. Buun, cam atat din partea mea. Sper sa nu te fi suparat sau ceva de acest gen, deoarece nu aceasta imi era intentia. :) Spor la scris in continuare si multe idei in continuare. |
| | | Nebuna3D Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 13 Puncte : 17 Reputatie : 0
| | | | Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna Mier 05 Dec 2012, 19:15 | |
| Super!Mia placut extrem de mult ,minunat!Adu nextu'PLZ...... |
| | | Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna Mier 05 Dec 2012, 19:37 | |
| Hi Kiky !
Cum sa nu intru sa isi citesc fic-ul? Titlul este mult prea atragator ! Si deasemenea, foarte trist... Despre continut....Il iubesc!Adolescenta Sakurei si a lui Sasuke.. Pana acum nu ne-ai zis de ce Sasuke nu mai este cu Sakura ''in adevaratul contex''. Dar sa speram ca in capitolul 2 o sa ne specifici, si sa mai dezvolti putin ideile. Eu stiu, sa mai pui putin actiune, ar fi foarte frumos ! Succes la idei si cand postezi urmatorul capitol sa ma anunti :) |
| | | ღBrokenHeartღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu pe drumuri :) acebook : Ade Nr. mesaje : 45 Puncte : 48 Reputatie : 1 Stare de spirit : Happy forever :D
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna Dum 23 Dec 2012, 16:55 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna Sam 12 Ian 2013, 12:44 | |
| One shot blocat din cauza inactivitatii. >>FanFicuri Blocate. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adio pentru totdeauna | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|