Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: CRBL feat. Adda – Petre – versuri Dum 11 Noi 2012, 20:48 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Hey! Cine e cu mine? Noi! Aud dar nu vad pe nimeni Paharele goale nu arata deloc bine Fa-le plinu, pun ceva arome fine Am ochii rosii deja Si e devreme deabea Dar tu nu ai cum sa ne opresti Mai bine zi-mi ceva Unde e petre, petre, petrecere Sunt si fete sexy Fete rele, care ma vor na na
Vai, da ce avem noi aicia E plin de caprioare Bine ca mi-am luat alicea (x2)
Refren(x2): Ai ai ai iee Avem fete la petrecere Ai ai ai iee Ridica doua degete si striga cu mine
K-boom! Ca vorba aceea Baietilor li sa aprins popor scanteia Hai la dans, dans, dans Hai la zid femeia Si misca-te ??? Ca in scrisoarea a treia
Man, man Mister barman Nu beau cat un pahar Eu beau cat un ocean De aia stau in dreapta Niciodata la volan Sunt hot la mine acasa Intru numai pe geam
Vai, dar ce avem noi aicia E plin de caprioare Bine ca mi-am luat alicea (x2)
Refren(x2): Ai ai ai iee Avem fete la petrecere Ai ai ai iee Ridica doua degete si striga cu mine
CRBL, is fetele rele Petre nu mai poate, nu mai poate fara ele Dar si ele vor la Petre Ca stie cum sa le le Sa le placa, sa le placa toate cele
Petre, petre petrecerea Unde e petre, petre petrecerea Unde e petre, petre, petrecere Sunt si fete sexy Fete rele, care ma vor na na
Ai ai ai iee Ridica doua degete si striga cu mine
Refren(x2): Ai ai ai iee Avem fete la petrecere Ai ai ai iee Ridica doua degete si striga cu mine |
|
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: CRBL feat. Adda – Petre – versuri Dum 18 Noi 2012, 14:22 | |
| Imi place mult, il ador pe CRBL si o iubesc pe Adda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce pot sa zic? Like, like, like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: CRBL feat. Adda – Petre – versuri Mar 12 Feb 2013, 19:56 | |
| E frumos, desi unele versuri mie imi sunau altfel. Cred ca gresesc eu. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CRBL feat. Adda – Petre – versuri | |
| |
|