Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 Asss10Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 Empty
MesajSubiect: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Lun 12 Noi 2012, 18:51

AMV-ul Lunii Noiembrie

V-aş ruga să treceţi mai întâi pe la Regulamentul General al concursului pentru mai multe date .

În ce perioadă va avea loc concursul:
  • de pe 12. 11 până pe 23. 11 se vor face înscrierile şi totodată se vor posta videoclip-urile.
  • de pe 23. 11 până pe 25. 11 se vor acorda notele de către juriu.
  • Pe 26 se vor anunţa câştigătorii.

Votarea se va face în următorul mod:
  • Membrii vor vota creaţiile prin "+"-ul şi "-"-ul din dreapta comm-ului, de sus. Trei cei mai votaţi membrii vor primi note din partea juriului.
  • Dacă vor participa maxim 4 copii, atunci votarea nu va mai avea loc, ci se vor da direct notele.

Tema din această ediţie va fi anime.

Juriului este format din:
  • Crystal
  • BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ
  • Lucifer's white aηgel
  • Bombonica Mentolata
  • Enya
  • Anna Dynamitte

Baremul de jurizare:
  1. Titlul ( 0.5 p )
  2. Imagini & efecte speciale (2 p)
  3. Tema & Idee ( 1.5 p )
  4. Muzica( 1.5 p)
  5. Lyrics ( 1 p )
  6. Durata( 1.5 p)
  7. AMV-ul final ( 2 p )

Odată ce te-ai înscris , eşti conştient că ţi-ai luat un angajament şi că va trebui să-l duci până la capăt. Trebuie să te gândeşti de două sau poate de trei ori înainte de a te înscrie, ţinând cont de timpul pe care-l ai . NU vă înscrieţi ca mai apoi să vă retrageţi.
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 19:53

Ma inscriu si eu.
Stiu ca nu am toate criteriile, dar... sa vedem ce iese. Sper sa nu fiu singura participanta sad
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 20:01

Ma inscriu si eu .
Este primul , deci trebuie mentionat sa aveti grija sa luati o pastila de calmare dupa ce-l vedeti rolling on the floor N-am nimic de pierdut si inca odata aveti grija .
Bafta tuturor !
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 Asss10Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 J5fdba

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 22:42

Înscrierile s-au încheiat, urmează notele juriului . :)
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 09:39

Lexx - The final battle

Titlul (0.5p)
Este sugestiv si pune bine in evidenta tema.
Imagini & efecte speciale (1p)
Filmuletele pe care le-ai folosit au fost imbinate corespunzator, intr-o ordine frumoasa, desi mi-ar fi placut sa fie mai clare. De efecte speciale a cam dus lipsa AMV-ul tau, deci nu prea am ce puncta.
Tema & Idee (1p)
Ideea este draguta, desi as fi vrut sa vii cu ceva mai interesant, mai original.
Muzica (1.5p)
Cred ca este foarte bine aleasa, deoarece reuseste sa te introduca in atmosfera AMV-ului.
Lyrics (0p)
Versuri nu am intalnit si este chiar pacat. Ele nu ar fi facut decat sa accentueze anumite idei, pe care le-ai fi considerat importante.
Durata (1.5p)
Este optima. Se vede ca ti-ai dat silinta si, tocmai de aceea, nu ti-a iesit un filmulet foarte scurt, dar nici nu ai exagerat cu lungimea, ci ai condensat bine toate ideile.
AMV-ul final (1.5p)
Per ansamblu, este un AMV reusit, desi mai are si unele minusuri, pe ici, pe colo.

Nota mea pentru tine este 7.

Irina - sasusaku - Oare trebuie sa pierzi?

Titlul (0.25p)
Coincide cu titlul melodiei si pot spune ca este destul de banal. Se potriveste intr-o oarecare masura cu situatia celor doi, dar nu denota originalitate.
Imagini & efecte speciale (1p)
Nu toate imaginile aveau o calitate exceptionala si, in plus, unele se repetau pe parcursul AMV-ului. Asta imi arata ca nu ti-ai dat silinta foarte mult. Pe viitor, te sfatuiesc si sa micsorezi timpul de afisare a unei imagini, pentru ca, la un moment dat, devin plictisitoare. Cat despre efecte, acestea au fost destul de bine alese.
Tema & Idee (0.75p)
Ideea este comuna. As fi vrut sa vii cu ceva mai captivant si mai deosebit.
Muzica (0.4p)
Nu imi place ca ai folosit o inregistrare si nu melodia in varianta originala. Pe langa faptul ca aceasta a inceput tarziu, nici nu se auzea prea clar.
Lyrics (0p)
Versurile au lipsit, din pacate. Ai fi putut sa le introduci in unele locuri, pentru a scoate in evidenta o anumita idee.
Durata (1.5p)
De durata nu am nimic de comentat. Este in regula.
AMV-ul final (0.75p)
AMV-ul final trebuie sa recunosc ca este cam plictisitor. Nu exceleaza nici din punct de vedere al temei, nici din punct de vedere al calitatii. Pun asta pe baza faptului ca este primul pe care l-ai facut si sunt sigura ca, pe viitor, va fi mult mai bun.

Nota mea pentru tine este 4.6.

Acestea au fost notele din partea mea. Bafta amandurora! dap !
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 23:19

LexX- The Final Battle
Titlul ( 0.5 p )
- Corespunde şi are legătură cu conţinut.
Imagini & efecte speciale (1 p)
- Ai folosit mai multe filmuleţe combinate, dar n-ai avut efecte speciale.
Tema & Idee ( 1.5 p )
-Mie mi se pare o idee frumuşică.
Muzica( 1.5 p)
-Se potriveşte cu ce ai vrut să exprimi.
Lyrics ( 0.25 p )
- N-ai avut decât semnătura.
Durata( 1.5 p)
- Nu ai depăşit cu mult durata maximă, deci nu am de ce să te depunctez.
AMV-ul final ( 2 p )
- Mie mi-a plăcut cum a ieşit acest videoclip.

Nota finală: 8.25 p

Irina - Oare trebuie să pierzi
Titlul ( 0.25 p )
- Am mai întâlnit acest titlu de multe ori.
Imagini & efecte speciale (0.75 p)
- Ai avut efecte, dar imaginile după mine, au fost puse alandala. Dacă le-ai fi înşiruit într-un anumit fel să ne arăţi acel mesaj pe care tu vroiai să ni-l prezinţi, poate arăta altfel.
Tema & Idee ( 0.5 p )
- O idee banală, care e cel mai des întâlnită.
Muzica( 1.5 p)
- Se potriveşte cu ceea ce vroiai tu să exprimi.
Lyrics ( 0 p )
- Nici semnătură, nici versuri.
Durata( 1.25 p)
- Ai depăşit cu mult maximul de timp.
AMV-ul final ( 0.75 p )
- Ai avut lipsuri în ceea ce priveşte unele puncte pe care trebuia să le atingi mai sus. Imaginile au cam făcut ca video-ul tău să fie prea comun, banal.

Nota finală: 5 p
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012   Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012 I_icon19

Sus In jos

Concursul AMV-ul Lunii - Noiembrie 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Activitățile Forumului :: AMV-ul lunii!-