|
Autor | Mesaj |
---|
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Ma ajutati cu ceva? Mar 13 Noi 2012, 23:12 | |
| Un set cu un curcubeu de ciocolata va roog Cat mai CUTE. Daca se poate, as vrea sa se ocupe Mustache sau ~ Deya ~ Mai jos "adevarata" cerere
Ultima editare efectuata de catre Hilary curcubeu de choco™ in Joi 15 Noi 2012, 15:19, editata de 1 ori |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Mier 14 Noi 2012, 07:21 | |
| Mustache nu este grafician. |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Mier 14 Noi 2012, 17:59 | |
| Aaa Nu stiam, ms ca m'ai luminat |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Mier 14 Noi 2012, 18:48 | |
| Un set cu un curcubeu de ciocolata (avatar) si semnatura ceva cat mai cute. Ceva sa se potriveasca cu numele meu Daca se poate, as vrea sa se ocupe ~ Deya ~ Am facut'o mai detaliata
Ultima editare efectuata de catre Hilary curcubeu de choco™ in Joi 15 Noi 2012, 15:22, editata de 1 ori |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 15:12 | |
| O sa ma ocup imediat. Scz de intarziere. |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 15:25 | |
| Mersi mult ~ Deya ~ |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 15:51 | |
| Am cautat de mi-au iesit ochii dupa imagini rainbow chocolate ..dar nu am gasit ...ai o alta optiune? |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 16:41 | |
| - ~ Deya ~ a scris:
- Am cautat de mi-au iesit ochii dupa imagini rainbow chocolate ..dar nu am gasit ...ai o alta optiune?
Hmm Ce ar fi daca ... nu... A gata stiu Deci... Semnatura 1. Scrisul sa fie ca al tau. Nu in sensul ala ... *copy-paste*. Sa semene cu al tau, cu semnele si toate bombanelele alea acolo (sper ca ai inteles ce vreau sa zic ) Si sa aiba niste note muzicale. 2. Sa fie "ceva" sa semene cu ea ( Daca poti si render, nu ma deranjeaza ) : http://usbrisados.files.wordpress.com/2009/01/hayley-williams.jpg3. Dimensiunea pozei sa fie putin mai rotunda, Nu dreptunghiulara. ( Asta daca nu poti sa faci render ) Avatar 1.Tot o fata roscata, foarte draguta, daca e sa poarte si niste ochelari precum fata de aici: http://bighdwallpapers.com/thumbs/cool-girl-t2.jpg - Da nu asa de pitipoanca 2. In partea de sus a pozei sa scrie " I love him ... " iar in partea de jos "...Do you have any problem with that?" Sper ca te descurci! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 18:53 | |
| Ok. O sa ma ocup de ea.
Edit: Pot sa fac cererea maine? Ca ma simt rau...am febra..si nu stiu daca sunt in stare sa fac acuma. :(. Te superi? |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Joi 15 Noi 2012, 21:26 | |
| - ~ Deya ~ a scris:
- Ok. O sa ma ocup de ea.
Edit: Pot sa fac cererea maine? Ca ma simt rau...am febra..si nu stiu daca sunt in stare sa fac acuma. :(. Te superi? Normal ca nu Poti sa o faci si poimaine, cand vrei. Conteaza daca te simti bine |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 11:24 | |
| Am revenit.. Avatar: Semnatura: •••••••♫•••••••♫•••••••♫•••••••♪You're like music♪ ♪So let me love you loud♪
♪You make me fall in love with the speed of sound♪•••••••♫•••••••♫•••••••♫•••••••Nu stiu daca este chiar ce mi-ai cerut tu..insa am incercat...:D |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 14:11 | |
| Nu e cum ti'am cerut eu... E Mai Bun!!! Multumesc mult pentru munca depusa! Mult noroc in continuare. Dar am o intrebare... Care e numele scrisului? Cel de la semnatura... Ex. daca nu ai inteles: Asta este " Impact" |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 14:56 | |
| |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 14:57 | |
| Multumesc |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 15:02 | |
| Np scumpa ^^. Ma bucur ca iti place :P. Daca mai ai nevoie de ceva nu ezita sa ma intrebi :P. |
|
| |
Be Unicorn. Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? Vin 16 Noi 2012, 15:07 | |
| - ~ Deya ~ a scris:
- Np scumpa ^^. Ma bucur ca iti place :P. Daca mai ai nevoie de ceva nu ezita sa ma intrebi :P.
S'a facut |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ma ajutati cu ceva? | |
| |
|
| |
|