Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestii de ale mele Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestii de ale mele Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestii de ale mele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Cece :)
Genin
Genin
Cece :)

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=)
acebook acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P
Stare de spirit Stare de spirit : I'm ok friends!

Sugestii de ale mele Empty
MesajSubiect: Sugestii de ale mele   Sugestii de ale mele I_icon19Vin 16 Noi 2012, 15:07

Cred ca ar trebui sa facem un mic concurs:Userul lunii! Si anume care user va respecta regulile va contribui la forum si va fi un model va putea fi castigator.
Sau sa fie si o pagina cu poezii despre ce vrem noi etc.
Sau o pagina de tip horror!sau openinguri cu naruto de muzica si o data la 1 zi sa propunem o melodie .....chesti de astea
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Sugestii de ale mele   Sugestii de ale mele I_icon19Lun 19 Noi 2012, 22:55

Hei.
Userul lunii, nu vad de ce am mai face un concurs. Daca esti activ si toate cele, vei aparea cu siguranta la statistici si la sfarsitul lunii vei fi printre primii trei deci : Postatorul lunii. Cat despre reguli si de a fi un bun model, nu iti trebuie un concurs pentru asta. Daca esti activ, respecti userii, regulamentul, vei fi remarcat de catre admini, moderatori si vei avansa in rang.
Poeziile. Nu te opreste nimeni sa nu deschizi un topic la discutii libere despre poezii. Atat tu cat si ceilalti membri pot posta creatiile care i-au impresionat..
Cat despre pagina horror, la fel ca la poezii. Folositi categoria discutii libere, de aceea este postata acolo.
Iar despre melodie, exista concursul " Melodia saptamanii"

Ultima editare efectuata de catre Bella in Mier 21 Noi 2012, 11:01, editata de 1 ori
Sus In jos
AlphasoniK
Genin
Genin
AlphasoniK

Sex : masculin Varsta : 29
Nr. mesaje Nr. mesaje : 255
Puncte : 387
Reputatie Reputatie : 115

MesajSubiect: Re: Sugestii de ale mele   Sugestii de ale mele I_icon19Mier 21 Noi 2012, 00:29

Cece :) a scris:
Cred ca ar trebui sa facem un mic concurs:Userul lunii! Si anume care user va respecta regulile va contribui la forum si va fi un model va putea fi castigator.
Pff,dak e pe respectat regulamentu atunci eu no castig niciodata concursu asta =))
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sugestii de ale mele J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Sugestii de ale mele   Sugestii de ale mele I_icon19Mier 21 Noi 2012, 09:40

Cum a spus şi Bella mai sus, nu are nici un rost. A spus cam tot ce se poate spune.
Nu putem încârca forumul cu concursuri prosteşti, fiecare are un rost. Prin urmare, această sugestie este respinsă.
closed
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestii de ale mele   Sugestii de ale mele I_icon19

Sus In jos

Sugestii de ale mele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-