Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: O semnatura si un avatar PLS :o3: Dum 18 Noi 2012, 11:28 | |
| Buna as vrea sa imi faceti si mie o samnatura si un avatar cu tema de iarna. Poate fi o fata de iarna sau nush ceva pe tema aceasta alegeti voi dar nu cu mos craciu va rog eu E.A Va roaga |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar PLS :o3: Dum 18 Noi 2012, 14:09 | |
| |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar PLS :o3: Dum 18 Noi 2012, 14:59 | |
| Am revenit :). Semnatura: ❅~❅~❅~❅~❅~❅~❅~❅There's snow on the mountain And fog in the street
Flickering candles in the room Hear the church bell ring ❅~❅~❅~❅~❅~❅~❅~❅Avatar: |
|
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar PLS :o3: Dum 18 Noi 2012, 15:19 | |
| mersi mult imi place mult de tot
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O semnatura si un avatar PLS :o3: | |
| |
|