Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:10 | |
| Pai, se poate sa stau linistita la astfel de ore? Bineinteles ca nu. Am o noua idee, nu stiu daca e buna sau rea. La concursul "Ficul Lunii" este premiu doar pentru locul intai. La celelalte concursuri nu ma prea uit, de aceea nu zic nimic. Topul este format din locurile 1,2 si 3. Cred ca ar fi deestul de ok si acceptabil pentru toti ca, spre exemplu, locul unu sa fie scriitor, locul doi membru premiant, iar locul trei membru activ. Daca acceptati,ramane la alegerea voastra premiile pe care le dati. De asemenea, daca topul are premii ar trebui sa existe si o mentiune, unde se primesc doar sincere felicitari. Va astept parerile. |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:11 | |
| Si eu sunt de acord! Ai dreptata surioara! Adica..ar fii mai corect. |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:32 | |
| Mie mi se pare in regula cum este acum. Locul I, primesti rangul de scriitor, locul II membru premiant. - Pentru mine e cam acelasi lucru. Desigur, sunt diferite, dar vreau sa spun ca nu mi se pare corect fata de cel care este pe locul I. Iar ca sa primesti un rang de membru activ trebuie sa dovedesti ca asa este. Nu sa primesti un asa rang doar pentru ca ai castigat un concurs. Trebuie sa fii prezent peste tot pe forum, sa te faci remarcat. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:39 | |
| Ai dreptate, Bella. Insa gandeste-te ca la orice concurs se primesc medalii de aur, argint si bronz. Aici ar fi acelasi lucru. Pentru locul trei, desigur daca acel membru a demonstrat ca este pasionat de forum, ca este aproape peste tot. Doar atunci va primi rangul. Iar pentru locul 1 si 2 nu e cam acelasi lucru.Oricum, multumesc pentru pareri. |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:42 | |
| Sunt absolut de acord cu tine, my dear, dar aş mai adăuga şi faptul că, înainte de a da vot, membri ar trebui să şi citească ficurile înainte .
Nu dau nume, însă s-a mai întâmplat ca şi câteodată, acei membri/membru ce au/are rangul de scriitor, să fie câştigător pe nedrept . Poate să fie membrul participant cunoscut de întreg forumul, dar dibăcia şi experienţa în domeniul scrisului ficurilor contează, nimic mai mult .
Nu sunt invidioasă sau ceva de acest gen, deoarece nu am de ce, însă cred, că nu numai eu susţin acest lucru, de pe tot forumul .
Eu votez pe această idee a ta Aimi. , însă să se ţină cont şi de cele menţionate de mine, mai sus... |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 21:54 | |
| Ma bucur ca iti place ideea, mami. De asemenea sunt de acord cu ceea ce ai spus tu. Astfel, chiar daca voturile sunt pe prietenii, toti pot iesi castigatori cu ceva.
|
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:05 | |
| Scumpa mea, eu am menţionat ca voturile să fie în funcţie de calitatea ficului . Nu să fie aşa, date aiurea pe prietenii şi nu mai ştiu ce relaţii !
De exemplu y, îi cere lui z să îl voteze, cu toate că ficul său are de dorit... z îi dă vot deoarece îl cunoaşte foarte bine şi se înţelege perfect cu el . Y îi mai cere lui x să îl voteze, iar x îl votează că îi este prieten foarte bun, cu toate că ficul este la pământ cu unele aspecte importante .
Şi tot aşa continuă, până ce y ajunge pe locul I, doar pentru că multă lume de pe forum îl cunoaşte, însă nu este un scriitor la fel de priceput precum ceilalţi participanţi .
La acest lucru mă refeream . Nu este drept ca voturile să se baze pe astfel de relaţii ci, ca voturile să se bazeze pe merit ! |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:19 | |
| Inteleg, asta am spus, sau vroiam sa se inteleaga. E cam greu sa impiedici astfel de voturi, dar macar sa existe ceva de consolare pentru cei care intradevar merita. Oricum, eu nu sunt de acord cu sondajul, tocmai din motivul discutiei noastre. Lasand asta, sper ca ne-am lamurit amandoua cu gandurile noastre. |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:21 | |
| @Aimi, ideea ta nu este rea. Sunt de acord cu partea aceea de menţiuni. Şi restul membrilor merită felicitări pentru curajul de a participa. Cum a spus şi Bella, rangurile şi premiile sunt foarte bine puse. Nu poţi să îî dai unui membru ce a luat locul 3 rangul de Membru Apreciat. Membrul apreciat face foarte multe pentru forum ( fie ca a fost sau nu moderator ) şi a făcut un lucru mai evidenţiat decât ceilalţi. Premiile sunt mai mult decât bine puse. La partea cu menţiuniile sunt de acord. Când sunt postaţi câştigătorii să se pună şi o listă cu ceilalţi membri şi să fie felicitaţi. - chiar dacă asta se face la începutul topicului de fiecare dată.
@Aneta, ei bine aici nu te contrazic. Există cazuri ca cele specificate de tine mai sus, tocmai de aceea cea mai bună variantă este jurizarea nu votarea. Mereu am crezut asta. Dar noi, fi sigură că jurizăm fără să ne gândim la prietenii. ( eu una, şi la fel şi ceilalţi, îţi zic sincer ) Mie una nu-mi pasă că X e prieten cu mine, dacă face ceva greşit avertizare şi ban dacă o ţine în continuare aşa. Dar de jurizat, nu, mereu s-a făcut corect, mai ales la Ficul Lunii. Am stat eu să mă uit atent, crede-mă. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:25 | |
| Ok, inteleg ca premiile sunt bine puse, insa ideea mea a venit datorita sondajului. Daca am inteles bine, aici esti de acord cu mine. Macar sa existe mai multe premii, daca nu se tine cont doar de jurizare, care mi se pare cea mai corecta. |
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:32 | |
| Mă bucur că am avut dreptate şi că nu numai eu susţin acest lucru !
Oricum, sunt în continuare de acord cu ideea drăgălaşei de Aimi. , şi voi încerca să atrag atenţia ori de câte ori atenţia acestui lucru .
Enya, la fel cum ai scris şi tu, şi eu mă gândeam să se facă jurizări . Ar fi corect ca la votare, fiecare membru ce a votat, să scrie un mesaj în care să specifice motivele votului . Fără supărare, nu am intenţia de a mâhni pe nimeni, însă concursul trecut, Tokyo merita să câştige rangul de scriitor pe forum .
Contraziceţi-mă şi postaţi argumentul, de nu am dreptate... !
Edit : Cum deja am postat de trei ori în acest topic, am decis să dau un mic edit . Enya nu am ştiu că ea a câştigat concursul şi, de aceea, o felicit ! Şi eu mă înscriu la acest concurs, pentru a-mi vedea nivelul : dacă am scăzut, progresat sau tot acolo am rămas . Speram ca măcar această lună să se facă o nouă jurizare, însă m-am înşelat .
Nu doresc să fac să se simtă revoltaţi sau deranjaţi de acest mesaj, unii membrii, aşa că nu voi mai pomeni de astfel de subiecte, cum ar fi egalarea, comparea, etc. Apropo, când se deschide concursul de poezii ? Mi-ar face mare plăcere să particip cu, câteva poezioare !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Sam 24 Noi 2012, 22:46, editata de 3 ori |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:36 | |
| - Aimi. a scris:
- Ok, inteleg ca premiile sunt bine puse, insa ideea mea a venit datorita sondajului. Daca am inteles bine, aici esti de acord cu mine. Macar sa existe mai multe premii, daca nu se tine cont doar de jurizare, care mi se pare cea mai corecta.
Relif the Comic - este un concurs foarte bine organizat şi respect felul în care Ilinca s-a gândit la tot. Vezi tu, Aimi, sondaj-ul nu e pus niciodată fără un scop. De obicei îl punem când sunt puţini membri înscrişi, pentru că dacă te uiţi mai atent, la Ficul Lunii, o să vezi că sondaj-ul s-a pus din cauza lipsei participanţilor, ce în vară erau în număr mare. Aşa am făcut şi eu la RPC, am avut 3 concurenţi, de ce să mai fac jurizare pentru 3 membri ? Mai ales că în această perioadă cu toţi dăm teze/teste. Există două motive pentru perioada actuală de ce s-a pus Sondaj. Oricum nu am eu o părere bună despre el, dar să nu mai fim absurzi şi să recunoaştem că nu de multe ori s-a pus sondaj. Legat de Melodie şi GFX, aici nu avem cum altfel să facem votarea. Adevărat aici sunt cele mai mari divergenţe despre câştigător... Dar trebuie să ne resemnăm şi să ne bucurăm că nu se aplică aşa la toate concursurile, unele fiind mult mai ample şi importante. Oricum la Melodie si la GFX nu câştigi nimic, ca premiu - material -
@ Aneta - Tokyo ( prietenă foarte bună cu mine ) a câştigat înainte concursul Ficul lunii şi ea se bucură cu atât. Nu e genul materialist şi participă numai pentru plăcere şi pentru a învăţa ceva. Este o persoană bună şi poate merita acel premiu ( chiar îl merita ) dar ăsta a fost destiunu', soarta, cum vrei tu. Eu zic să nu se formeze o revoltă pe aici, pentru că aceste lucururi sunt nesemnificative. Până la urmă participanţi pentru a învăţa ceva. Eu una particip la concursurile proză pentru a vedea la ce nivel mă aflu, nothing else. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 22:52 | |
| Atunci imi cer scuze. M-am mai uitat chiar si cand s-a jurizat si erau sondaje. E adevarat ca nu m-ai uitat inca de la inceputuri si ca nu le inteleg eu prea bine, cel putin momentan. Nici eu nu ma inscriu pentru premiu, ci mai multe pentru criticile pe care le primesc. In ultimul timp. Datorita membrilor putini, nu au mai existat. Insa nu la acest lucru m-am gandit prima oara. Sunt multi ce sunt constienti de ce pot, stiu ca ficul lor este mai bun ca, spre exemplu, cel care a luat primul loc. Chiar poate fi suparator. Nu vorbesc de mine, eu nu sunt multumita de ficurile mele, cred ca pot mai mult si mai mereu ma critic singura, desi cred ca ajung in partea absurdului. Oricum, voi decideti ce se va alege de idee, nu eu. P.S.: Nu cred ca se pune problema de revolta. Doamne fereste! Daca concursul va continua la fel, asta este. Nu-i o tragedie. |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 23:30 | |
| In primul rand vreau sa iti atrag atentia ca ficurile ce ajung la sondaj trec de prima parte, iar cei care trec o merita pe deplin. Si eu am fost membru premiat si am participat si la acest concurs. Nu l-am castigat niciodata, insa am stiu ca cel-cea care a castigat, a meritat-o pe deplin. Eu am castigat la concursurile de literatura ce se desfasoara intr-o anumita parte a anului, deci nu pot spune ca nu stiu ce inseamna sa participi la un astfel de concurs. Este adevarat, unele ficuri sunt date din prietenie, insa acele ficuri au trecut de prima etapa si nu poti sa zici ca sunt "varza". In ultima vreme nu au mai participat multi membrii, asa ca nu s-a mai facut jurizarea si s-a trecut direct la sondaj, insa trebuie sa fim intelegatori deoarece stim cu totii in ce perioada ne aflam. Sondajul isi are si el rostul sau. Daca nu ar fi existat, membrii ar fi inceput sa zica tot felul de lucruri, cum ca juriul il favorizeaza pe X. Nu sunt de acord ca premiul intai sa primeasca rangul de scriitor si premiul II sa primeasca rangul de Membru premiat, este o nedreptate adusa celui care a castigat locul I. Este bine modul in care sunt date premiile castigatorilor. Sunt de acord cu mentiunile si multumirile, care oricum exista si acum pentru membrii. Eu cred ca este bine sa te gandesti foarte mult si din perspectiva tuturor, iar atunci cand vei ajunge la aceasi concluzie din punctul tuturor de vedere, fii sigura ca acea decizie este corecta. Asta incearca toti membrii din staff sa faca in privinta fiecarui lucru, in special a concursurilor de unde apar foarte multe zvonuri despre favorizari. Aceasta este parerea mea, acum sa vedem ce au de zis si restul. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 23:50 | |
| Nu am zis niciodata ca ficurile care trec sunt varza, ba chiar ma impresioneaza talentul tuturor membrilor de aici. Totusi, cred ca m-am gandit prea mult la concursurile in care toti de pe podium sunt premiati. Mi s-a parut ok sa fie acelasi lucru si la un concurs de pe forum. Nu am vrut sa supar pe nimeni. Ma bucur ca va spuneti sincer parerile. Acestea fiind spuse, puteti inchide topicul. |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O idee micuta Sam 24 Noi 2012, 23:56 | |
| Atunci, n-am ce altceva să spun decât : Sugestie respinsă ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O idee micuta | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|