|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Minute de creativitate Dum 25 Noi 2012, 18:49 | |
| Toata vara cat timp am fost in Italia si evident ca nu aveam internet am avut insa timp sa invat zeci de lucruri noi. Pe langa margele am invatat sa fac diverse lucruri din materiale nefolositoare precum stramp, hartie si frunze de porumb si cu ele am decorat casa de acolo. Ce poti face din porumb ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ce poti face din hartie ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dar din stramp ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Imi pare rau daca pozele sunt potin sterse. Sunt facute in ultima seara din vacanta din Italia si au iesit putin sterse. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Minute de creativitate Lun 26 Noi 2012, 16:30 | |
| Cand eu am zis ca esti extraterestra... Am avut dreptate.... Nu imi vine sa cred ca alea sunt facute de tine.. Dar tu nu esti de pe aceasta planeta asa ca te voi crede... Cede-ma.. Puteam sa stau in Italia lu 1000000 de ani... Tot nu reuseam sa fac ce ai facut t... |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Minute de creativitate Lun 26 Noi 2012, 19:24 | |
| Mooo, eu ţi-am zis că ai talent, nu? Mă bucur că ţi-ai poastat creaţiile aici. Eu una nu aş putea să comentez nimicuţa pentru că nu ştiu să fac ca tine deci mai bine tac. Ai un talent ... Aiaiaiaiiiii Mai aştept şi să mă anunţi |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Minute de creativitate Lun 26 Noi 2012, 19:35 | |
| Doamne cât de frumoase sunt. Am și eu o verișoară care e la colegiul de arte și lucrează cu chestii din astea, dar doamne când o văd cum face mă apucă plictiseala . Nu sunt genul de persoană care să aibă răbdare să facă așa ceva . Sunt superbe, scumpo.. să mai faci și să ne mai arăți pentru că sincer pe mine mă încântă astfel de creații de a le voastre. Ai talent și cred că multă răbdare.. Te pupăceeesc . *kiss* |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Minute de creativitate Mier 28 Noi 2012, 21:00 | |
| Vaaai, sunt superbe! Ai un real talent. As vrea si eu sa fac asa ceva, dar nu am radare. E foarte frumos ca reusesti asa ceva si mai ales ca te preocupa. Sa nu te opresti! Chiar imi plac. Cred ca si de-as vrea sa zic ceva de reu nu as avea ce. So, sa ne mai arati si noua creatiile tale ca sa ne bucuram ochii cu ele. Dany te-a pupat |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Minute de creativitate Dum 30 Dec 2012, 16:15 | |
| Ca de obicei plictiseala ma loveste fix in cap si trebuie sa fac ceva nu ? Cand am facut aceasta papusica vroiam sa fac ceva de craciun insa am nimerit in alta sarbatoare. sa sepram ca a iesit cat de cat dragut. Toata e facuta din resturi de material si foi de porumb colorate. Durata de lucru : 4 zile ( nu gaseam lipici la magazin ) Va astept criticile. Nu va temeti, pot suporta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Minute de creativitate Mar 09 Apr 2013, 15:39 | |
| Buna. Imi plac foarte mult creatiile tale. E ciudat cum cineva poate sa aiba atat de multa imaginatie, dar se pare ca ai un talent formidabil. Sa ne mai aduci in curand. |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Minute de creativitate Lun 22 Apr 2013, 22:31 | |
| Doamne. iarta-ma. Nu mai am cuvinte. eu nu pot trage o linie dreapta cu LINIARUL.. si tu .. creezi.. chestii.. de astea..
MA SIMT PENIBIL. :| Viitorul tau consta in arta, asta te defineste ! Bine, daca nu ai avea alte planuri personale :-" Nici nu stiu cu ce sa mai continui. Cum am zis, ma simt .. ca un nimic. =)))) TOT CE FACI E INCREDIBIIIL ! trebuie sa-ti cultivi talentul, daca poti scoate si mai mult din ce faci tu... nici nu-mi pot imagina ce vei ajunge. > . >
Sporr |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Minute de creativitate Lun 29 Apr 2013, 11:55 | |
| Buna!
Foarte frumoase lucrarile, imi plac mult. Mai ales acea papusica. Foarte tare. Poate o sa faci craciunul acesta o papusa care sa iasa, cine stie. Oricum, sunt foarte reusite. Eu nu ma pricep decat sa desenez cu un creion, ca in rest nu am indemanare sa stau, sa lipesc, sa indoi pe acolo cine stie ce minuni, iar apoi sa vad ca nu-mi iesa. Insa tu te pricepi, mult de tot. Poate o sa ne faci si ceva de paste, poate iar nu o sa ai ocupatie. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Minute de creativitate | |
| |
|
| |
|