Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: My darkness <3 Dum 27 Ian 2013, 21:22 | |
| Cât mă bucur să întâlnesc un fic în care primul sărut descris este cel dintre Naruto și Sakura ! Nu aberez, dar acesta este "crudul" adevăr... nu agreez eu această pereche și nu neg faptul că le stă binișor împreună...
Sper ca Sasuke să nu stea pe la pândă și să îi ia la harță pe cei doi, mai ales pe Naruto, căci atunci ideea devine cu un aspect mai comună ! Aștept originalitate și scuzele mele că am întârziat...
Apropo, apreciez mult mesajul privat !
|
|
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: My darkness <3 Sam 09 Feb 2013, 14:50 | |
| Wow! Primul fic pe care il citesc si primul sarut descric este intre Sakura si Naruto, nu sunt cine stie ce fan al acetsui cuplu, ba chiar il urasc, dar nu stiu, felul in care ai descris tu sarutul a fost minunat.Nu am ce comenta. Anunta-ma cand pui next. |
|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: My darkness <3 Mier 20 Feb 2013, 09:27 | |
| My darkness <3 Capitolul 3-Fetita -Misca-te! Arunca acum! De ce eziti ? Unde ti-e mintea ?
Tipetele ei ma faceau sa fug mai tare spre obiectivul meu. Caprioara se misca si ea la fel de repede, lucru care ma descuraja pe langa faptul ca ii puteam auzii glasul pitigaiat cum urla chiar in urechea mea. Am aruncat un kunai, insa a zburat direct in copac. O alta serie de injuraturi se auzea in urma mea. Mi-am dus mana la borseta din piele pe care o purtam mereu, scotand un alt cutitas, menit sa loveasca de data asta caprioara. Sau cel putin asta speram sa se intample… M-am strecurat in spatele unui tufisi, asteptand ca animalul sa incetineasca. M-am napustit cu toata viteza spre el, insa am lovit brutal pamantul. Fugise inaintea mea.
Stateam acolo, fara vlaga, uitandu-ma cum caprioara fugea tot mai departe, pana cand s-a pierdut in zare. Stiam ca acest lucru avea sa o infurie pe profesoara mea, insasi mama. Insa nu o interesa ca eram fiica ei, ci ma privea ca pe un elev oarecare, care is esuase misiunea. M-a tras de mana, ridicandu-ma in picioare. Cateva firicele de apa mi s-au scurs pe obraji, rusinata de faptul ca nu reusisem sa prind un biet animal. Eram slaba, fara aparare, fara un simt de raspundere mai mare. Cat ma vor proteja Sasuke si Naruto ? Nu sunt in stare de nimic, doar sa fac pe neajutorata. I-am dezamagit pe ei, am dezamagit pe toata lumea.
-Arunca un kunai in copacul ala, mi-a spus, aratandu-mi in care trebuia sa lovesc.
Descurajata, mi-am incolacit degetele pe arma, incercand sa imi stapanesc tremuratul copilaresc. Am tintit bine un punct, apoi am aruncat, insa kunaiul a zburat pe langa copac. Am mai aruncat inca unul, si inca unul, insa toate pareau sa se duca in toate directiile, mai putin in copac. M-am oprit, uitandu-ma la mama. Nu schita nimic, nici furie, nici blandete, nimic. Era doar o femeie serioasa, indiferenta. Si-a scos un kunai, explicandu-mi in timp ce arunca direct la tinta, in copac.
-Pasul 1. Ai incredere in tine, relaxeaza-te, lasa toate grijile deoparte, gandeste-te doar la adversar, atat. Pasul 2. Loveste si bucura-te ca ai reusit ! M-am ridicat de pe pamantul moale, datorita sentimentului de rusine ce ma patrunse o data cu amintirea copilariei mele. Pe atunci nu eram buna de nimic, doar sa plang si sa ma plimb pe langa Sasuke, care oricum nu dadea nici doi bani pe mine. In schimb, dorinta de al distruge o data cu plecarea sa m-a determinat sa lupt, sa invat, sa distrug orice, si cu putin devotament, am ajuns astazi aici. Nu vreau sa ma laud, dar chiar cred ca l-as putea invinge pe brunet. Si asta sigur se va intampla la un momentdat ! Mi-am continuat drumul printre copacii inalti, agatandu-ma de crengile subtiri ce imi ieseau in cale. Traiam cu gandul de a arata lumii cine sunt defapt, pentru ca nimeni nu stie de ce sunt in stare inafara de Tsunade, care mi-a fost ca o mama de la moartea parintilor mei. As vrea ca toti sa se opreasca din a ma judeca. Toti incearca sa ma indeparteze, doar pentru ca nu stiu cine sunt de fapt. Am renuntat la postul AMBU doar pentru ca vroiam sa ma perfectionez. Daca as fi fost membru al acelei echipe, lumea m-ar fi privit altfel ? Traim intr-o lume in care « a crede » este acelasi lucru cu « a sti », fara sa te gandesti macar o clipa cat de tare gresesti. M-am saturat de critici sau de « pareri constructive ». Cateodata ma gandesc ce fel ar fi ca eu sa nu mai exist. Mi-ar simti cineva lipsa ? Cred ca este amuzant ca atunci cand mori asa de multi incep sa te iubeasca. Nu cred ca se va schimba ceva vreodata. Lumea va continua sa te urasca, chiar daca nu o meriti. Invidia… E tot ce ne-a mai ramas intr-o lume plina de suferinta si tristete. Am continuat sa alerg, incercand sa imi iau gandul de la toate aceste lucruri ce ma faceau mai slaba. Am promis cuiva candva ca nu voi renunta niciodata si ca daca va fi sa mor, o sa mor de batranete, inconjurata de nepoti mei. Greu de crezut ! In departare, susurul unei ape imi coplesise atentia. O scurta baie nu strica nimanui. Ajunsa la destinatie, am inceput sa imi scot hainele, una cate una, pana cand am ramas goala. Vantul de vara se izbea catifelat de trupul meu. Am intrat in apa calduta, incepand sa imi masez fiecare particica a corpului cu miile de piacturi stranse in palma mea. O senzatie de relaxare ma cuprinse, facandu-ma sa uit pentru cateva secunde misiunea ce aveam sa o indeplinesc. Mi-am asezat capul pe o parte mai comoda a malului, savurand clipele de liniste si singuratate. Un zgomot foarte ascutit ma luase prin surprindere, facandu-ma sa tresar. In spatele meu, Sasuke si echipa sa ma priveau ca pe extraterestrii. Nu ma asteptam sa ii gasesc chiar aici, iar aparitia lor ma luase pe nepregatite. Daca i-as fi simtit de la bun inceput, poate ca i-as fi intampinat mai « cum-se-cade ». Totusi, trebuia sa arat ca sunt o fata bine educata ! -Ce surpriza! Sasuke, nu mi te alaturi? Apa e superba ! am spus, auzind pe fundal un chicot de la un membru din echipa sa. To be continued… Sper sa va placa ! M-am cam grabit sa il fac pentru ca am fooooarte multe teme, insa absenta mea de cam 2-3 saptamani m-a determinat sa va aduc next-ul in astfel de conditii. Astept parerile voastre ! Pana la next, va invit la un nou fic de-al meu : https://sasu.forumgratuit.ro/t8990-theatre-of-the-absurd Kiss&Hugs |
|
Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: My darkness <3 Mier 20 Feb 2013, 09:47 | |
| Excelent! E un fic minunat si imi place la nebunie. Poate ca la inceput ma asteptam ca sa descrii cum se va forma cuplul SasuSaku, dar se pare ca momentan e NaruSaku. E frumos aricum. Adu rapid nextul si anunta-ma te rog!
|
|
Rose Uchiha Academy Student
Sex : Localizare : Pe Terra acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 6 Hobby-uri : Sa scriu fic-uri, sa ascult muzica... Stare de spirit : Cam distrata :))
| Subiect: Re: My darkness <3 Mier 27 Feb 2013, 09:20 | |
| |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: My darkness <3 Sam 23 Mar 2013, 19:08 | |
| FanFic blocat la cererea autoarei. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My darkness <3 | |
| |
|