Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 12:21
Eu mă înscriu cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Cred că e singura ei melodie care îmi place :))
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 12:29
Felicitari si mult noroc tutror. Eu vin cu ceva mai trist asa. :))
Wicked Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Siret,Suceava acebook :
Nr. mesaje : 66 Puncte : 93 Reputatie : 21 Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D Stare de spirit : cat se poate de bine! :)
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 17:38
Particip si de data aceasta cu Little mix-DNA...
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 17:47
Ok, particip si eu. Melodia:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 19:54
Pentru că vine Crăciunul, m-am gândit să mă înscriu cu melodia: Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 19:57
Mă bag şi eu, deci nu scăpaţi de mine nici de această dată !
One Ok Rock - Naihi Shinsho
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
Subiect: Re: Concurs 67 - Melodia Săptămânii Dum 02 Dec 2012, 20:17
Cu ocazia sarbatorilor de Craciun ma inscriu cu melodia ''mai ritmata'' :
Cascada - Jingle Bell
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deea. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta