Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Pain in silent Mar 16 Iul 2013, 22:47 | |
| Buna! Acum am reusit sa termin de citit toate capitolele, si pot sa spun ca ador povestea asta! Nici nu mi-a trecut prin cap ideea ca vei schimba povestea asa, ma refer la faza cu ce a zis Kai Sakurei depsre Sasuke. Imi place ca ai imaginatie, si stii cum sa pui ideile cap la cap. Felicitari pentru idee, e chiar originala; am citit multe ficuri, dar n-am intalnit o poveste de genul asta pana acum! De abia astept sa aduci un nou capitol! M-ai lasat intr-un suspans total, nu stiu la ce sa ma astept, si am in minte cateva scenarii despre ce se va intampla in continuare. Spor la scris! |
| | | XPuppet Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Departee de realitate acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 70 Reputatie : 6 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !
| Subiect: Re: Pain in silent Mar 13 Aug 2013, 21:34 | |
| Capitolul 17 - Adevarul doare... Nu credeam ca e posibil sa`ti detesti sentimentele. Cum e posibil sa detesti ceea ce simti ? Nu e ca si cum am putea sa ne controlam emotiile. Dar cu toate acestea, eu una detest cand sunt confuza. Ma copleseste acea tema ca voi lua alegeri gresite sub presiunea unor ipoteze care nu sunt consacrate. In acest moment sunt presata de ratiune si de instinct. Instinctul ma impinge sa marturisesc totul, sa ii spun lui Sasuke prin ceea ce trec, sa vorbesc cu el. Simt salbatica nevoie de a ma arunca in bratele lui si de a plange pana m`as secatui de lacrimi. Dar ratiunea mea, ma infraneaza si ma face sa revin cu picioarele pe pamant. Nu se cade asa ceva ! Sasuke nu e de incredere. Mi`a ascuns lucruri importante, lucruri care nu pot fi omise. Cum sa fiu sincera in totalitate cu o persoana despre care abia daca stiu ceva ? Si, in ciuda nesigurantei mele, ma simt constant tentata sa vorbesc cu Sasuke despre problemele mele. << Asta ai fost mereu, o plangacioasa !! >> Imi rasunau in minte reprosurile mamei mele. Mereu ma considerase o lasa. Si avea dreptate. Nu aveam curajul necesar sa lupt pentru mine, pentru dreptatea mea, pentru ceea ce voiam. Mereu am ales calea cea mai usoara. Am ales prefacatoria, am ales sa ma ascund in spatele unui caracter ce nu`mi apartine. Si acel caracter netrebnic, a contribuit la starea mea actuala. Inconstienta am scapat un oftat amar, care i`a atras atentia lui Sasuke. Am incercat sa`i ignor privirea banuitoare, jucandu`ma cu o suvita din parul meu care isi pierduse stralucirea pe care o avea in urma cu cateva luni. Adevarul e ca indiferent cat as incerca sa ignor schimbarile prin care am trecut, nu pot sa nu am resentimente cu privire la trecutul meu. Niciodata nu am agreat schimbarile, iar acum ma simt in cadere libera, pentru ca nu mai am echilibru. Trecusera minute bune de cand eu si Sasuke nu am rostit niciun cuvant. Pur si simplu stateam cu mainile impreunate si privind in gol. Probabil ca am mai fi stat asa o buna bucata de timp, daca tanarul ospatar nu ar fi venit sa ne aduca ceea ce am comandat. A asezat cu grija cafeaua in fata lui Sasuke, dupa care mi`a aruncat o privire piezisa si mi`a pus sucul de portocale la o distanta prudenta de mana mea. Comportamentul lui era destul de bizar, si m`am straduit sa nu`mi dau ochii peste cap cand si`a atintit privirea asupra mainilor noastre, rosiind puternic. S`a intors cu spatele si a mormait ceva de neinteles, indreptandu`se cu pasi mari si apasati spre barul cu sucur. Sasuke a ridicat indiferent din umeri, apoi si`a retras mana si a amestecat absent cu lingurita in cafea. Nu mi`a lasat niciodata impresia ca ar fi consumator de cofeina, dar asta e inca o dovada a faptului ca nu stiu mai nimic despre el. Am oftat inca o data, si am luat o inghititura zdravana din sucul de portocale. Era putin cam prea dulce pentru gustul meu, dar cand mi`a alunecat pe gat, am realizat cat de insetata eram, si m`am multumit cu ceea ce am primit. -Deci...ce s`a intamplat ? Ce este atat de urgent incat sa te faca sa chiulesti de la ore ? m`a intrebat Sasuke, fara sa ma priveasca. Vocea lui era neutra si nu trada niciun fel de emotie. In momentele astea imi semana cu un pradator. Era prudent si sigur pe el, era aproape intimidant si dominator. Am inghitit in sec si am inspirat profund. Nu era momentul sa ma pierd cu firea, eu am fost cea care si`a dorit discutia asta. Am stiut de la bun inceput cu ce aveam de a face. -Nu prea cred ca as fi reusit sa ma concentrez la ore, asa ca trebuie sa lamurim ceva. am spus eu, straduindu`ma sa`mi stapanesc tremurul vocii sau sa nu ma balbai. Tonul meu era unul serios, si ca sa intaresc hotararea, mi`am ridicat capul si l`am tintuit cu privirea. Cand i`am intalnit ochii superbi de culoarea mahonului am simtit cum obrajii mei iau foc, asa ca mi`am indreptat privirea spre sticla de suc. Mda, ce mai profesionalism. Nici macar nu eram capabila sa`l privesc fara sa`mi simt obrajii luand foc. Prezenta lui era mai mult decat suficient ca sa ma dea complet peste cap si sa ma faca incapabila sa vorbesc coerent. -Foarte bine...te ascult. Cu ce vrei sa te lamuresc ? Si de ce tocmai eu ? vocea lui deja trada iritarea. Era clar ca atingeam un subiect delicat, si ca se simtea vinovat. Dar in acel moment pentru mine nu mai conta starea lui de agitatie. Aveam nevoie sa stiu anumite lucruri, si, pentru prima data, sa lupt pentru raspunsuri si pentru ceea ce vreau. -Are legatura cu acea seara. Si are legatura cu Kai ! Vreau sa aflu ce`mi ascunzi. parea ca il luasem complet prin surprindere. Pentru o clipa era vulnerabil, si era ca o carte deschisa in fata mea. Dar, imediat si`a recapatat controlul, si si`a atintit privirea pe fereastra. Stiam ca am dat startul unei discutii foarte incomodante, dar aveam de gand sa merg pana la capat. Refuzam sa ma mai las pacalita. Trebuia sa`mi spuna adevarul, si stiam chiar si cum sa`l fac sa`mi spuna, dar spre fericirea mea, nu a fost nevoie de vreo interventie murdara din partea mea. -Sakura...jur...nu stiam in ce ma bag. Pur si simplu am vrut sa`mi ajut un prieten. Kai mi`a spus ca ai baut prea mult si ca te`ai bagat intr`o disputa care s`a lasat cu taieturi si zgarieturi. Dar am inceput sa ma indoiesc de asta dupa ce ti`ai revenit. Si constant m`am intrebat cum se poate ca cineva ca tine sa...sa ajunga in asemenea situatie. Si cand am vazut cat de speriata si de confuza erai, am realizat in ce belea am intrat. Si am inceput sa ma indoiesc de ceea ce spunea Kai. de data asta, vocea ii suna normal, si isi alegea cuvintele cu mare grija. Poate ca Sasuke avea defectele lui, dar cu siguranta nu era prost, si stia cum sa abordeze un subiect delicat. Ceea ce era un lucru excelent in momentul de fata, avand in vedere ca evitasem pe cat mai mult posibil o potentiala discutie despre acea noapte de cosmar. -De ce nu mi`ai spus ?! Daca esti doar o simpla victima ca si mine de ce nu mi`ai spus ? Ce aveai de ascuns ? Si de ce ai mintit pentru el ? Ai spus ca m`ai gasit abandonata pe un trotuar, dar nu a fost asa. Sasuke, vreau intreg adevarul. Nu ma intereseaza care este, nu crezi ca macar atata lucru merit sa stiu ? am atins din nou o coarda sensibila, iar Sasuke si`a lasat capul jos inspirand adanc. Nimic nu se lega si, dupa cum banuiam mai erau si alte lucruri pe care nu dorea sa mi`le dezvaluie si ma rodea curiozitatea sa aflu care ar fi aceste lucruri. A mai luat o inghititura zdravana de cafea, apoi s`a lasat pe spate tinandu`si ochii inchisi. -Da, am mintit. Nu eu am fost cel care te`a gasit lesinata, ci Kai te`a adus la mine acasa. Mi`a spus sa am grija de tine, dar sa nu`ti spun ca el a fost cel care te`a adus. M`a platit. M`a platit sa am grija de tine cat erai in convalescenta, si sa ma asigur ca nu ajungi acasa in decursul urmatoarelor 3 zile. L`am intrebat daca parintii tai nu vor fi ingrijorati, dar mi`a raspuns ca nu e treaba mea si ca de restul se ocupa el. Nu am indraznit sa`i cer mai multe detalii. Am facut doar ceea ce mi`a cerut sa fac. Stiu ca am fost un idiot, si ca ar fi trebuit sa iti spun de la bun inceput dar... -Dar erau bani la mijloc, l`am intrerupt eu. Nu pot sa cred ca avea dreptate. Ai fost implicat in toata treaba asta la fel de mult cum a fost si el implicat. Si...sa ghicesc...ti`a dat si un avans ca sa ma saruti, nu`i asa ?! V`ati jucat cel mai palpitant joc din lume " Hai s`o innebunim de cap pe Sakura ". Felicitari ! Ati castigat fiecare cate o medalie. nu mai suportam sa`l ascult asa ca m`am ridicat de la masa si m`am indreptat spre iesire. Spre marea mea surprindere, Sasuke nici macar nu a mai indraznit sa vina dupa mine, sau sa ma strige. Pur si simplu a ramas pe locul lui, privind in gol. Nu avea nimic de negat, era adevarul gol golut. Poate ca asta ma irita si mai mult, ca acea parte naiva din mine, tindea sa creada ca nu era adevarat. Imi impuneam sa cred ca totul nu era decat o scorneala de a lui Kai. Dar nu era asa. Sasuke era un nemernic la fel de mare ca si Kai, iar eu nu aveam de gand sa`i mai permit sa ma duca de nas. Am iesit din local, si m`am indreptat spre cea mai apropiata banca. Nu stiam cum de mai eram capabila sa ma tin pe picioare, avand in vedere ca trupul meu tremura violent. M`am asezat absenta si mi`am strans genunchii la piept, lasandu`mi capul pe ei, si am inceput sa plang in hohote ca un copil, un copil imatur si patetic. Doare. Doare atat de tare cand toti oamenii pe care crezi ca`i iubesti te tradeaza. Am lasat lacrimile sa`mi mangaie chipul. Tot ce voiam era sa plang, indiferent ca acest lucru ma facea sa par slaba. Lacrimile nu spala durerea, dar macar elimina frustrarea. Nu mai voiam sa ma prefac ca sunt relativ bine. Eram tot atat de aproape de notiunea de " a ma simti bine " pe cat era Antarctica de Japonia ". Pierdusem orice notiune a timpului. Nu aveam idee daca trecusera cateva minute sau ore in sir de cand ma aflam pe banca aceea. Dar adevarul era ca nici macar nu ma mai preocupa. Tot ce`mi doream era sa ma pierd printre ganduri, si sa ma detasez de aceasta realitate cruda. Dar, in aceasta lume, e imposibil sa ramai prea mult suspendat intre realitate si propriul univers. Am vrut sa ma trezesc din visare, dar nu a mai fost nevoie, am fost readusa in prezent de o voce: - Sakura ?! Tu esti ? vocea imi era vag cunoscuta. Mi`ai ridicat privirea, si, in ciuda faptului ca vedeam incetosat, am reusit sa disting persoana care ma strigase. Am facut ochii mari, si m`am ridicat imediat de pe banca. Voiam sa merg normal, dar pana sa realizez, incepusem sa alerg. Zambeam ca o copila prostuta, dar ma bucuram cu adevarat ca`l vedeam, dupa o perioada atat de indelungata. Era el. Prietenul meu cel mai bun. Singura persoana care reusea sa ma faca sa zambesc. Era Naruto. Si, indiferent de circumstante, el ma facea sa zambesc. In preajma lui, era simplu sa fii tu insati. Si de aceea nu am avut nicio inhibitie si m`am aruncat in bratele lui.
To be continued....
Imi pare atat de rau pentru ca am intarziat atat de mult, dar am avut niste probleme pe parcursul vacantei. Sper ca asteptarea a meritat si sa va placa acest capitol.
Ultima editare efectuata de catre XPuppet in Joi 15 Aug 2013, 21:16, editata de 6 ori |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Pain in silent Mar 13 Aug 2013, 21:38 | |
| Edit:
Ma bucur ca am vazut la timp ca ai pus continuarea. Mi-a placut foarte mult. Am aflat niste raspunsuri si am fost foarte dezamagita de Sasuke dar sunt convinsa ca face si el parte din micul teatru al lui Kai, care pare ca se distreaza copios jucandu-se cu oamenii. Imi pare rau pentru Sakura ca sufera atat de mult, iar Naruto a aparut tocmai la tanc sa o consoleze. Sper ca totul sa revina la normal si sa fie mai bine, iar Sasuke sa regrete ca nu s-a dus dupa Sakura. Te-am pupat! Spor la scris si la idei! |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Pain in silent Mar 13 Aug 2013, 22:14 | |
| Edit Ma bucur ca ai adus nextul si iti multumesc de anunt A fost cu adevarat un capitol foarte frumos, dar tot nu imi vine sa cred ca Kai a avut dreptate Sasuke acum chiar ca este un nemernik te pwp spor la idei si hai repede cu nextul
Ultima editare efectuata de catre Sylphiel Oswald in Mar 13 Aug 2013, 22:24, editata de 1 ori |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Pain in silent Mar 13 Aug 2013, 22:22 | |
| Edit:
Hei Ce bine ca ai adus next-ul dupa un secol dar macar bine ca l-ai adus Mersi de anunt Deci nu pot sa cred ca Sasuke chiar a fost implicat in ceea ce a patit Sakura, nu imi vine sa cred... imi vine sa il omor Iee si acum a intrat si Naruto in peisaj Sper ca macar el sa nu ii faca rau Sakurei, ca se pare ca restul doar pentru asta sunt in peisaj Sper sa vii cat mai repede cu next-ul pentru ca, acum chiar vreau sa vad ce greutati va da Sakurei Pana data viitoare sa ai parte de idei geniale ~Sayonara~ |
| | | FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Pain in silent Mier 14 Aug 2013, 13:55 | |
| Ma bucur ca ai adus urmatorul capitol! Deeeci, in continuare am tot felul de scenarii in cap, si nu mai stiu ce sa cred nici despre Sasuke nici despre Kai. Imi place cum duci actiunea, si nu dezvalui chiar totul, iti place sa ne lasi un pic in suspand Astept sa vad ce se intample mai desparte Merci ca m-ai anuntat! Spor la scris. |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Pain in silent Joi 15 Aug 2013, 11:12 | |
| Greu cu scrisul si postatul asta, nu gluma. Sper din toata inima sa postezi mai des, in special ca peste o luna incepe scoala. OK, lasa asta. Un capitol trist si..ciudat. Adica sincer ca nu ma asteptam ca Sasuke sa fie implicat in toata prostia asta. Dar intr-adevar, ar fi fost ciudat s-o gaseasca pe un trotuar sau orice alr ceva. Cum ai zis si tu, bine, Sakura, Kai nu e prost. Si incepe sa-mi placa. Da, si mie mi-ar placea sa fiu ceva de cenul, da nu chiar asa rea. Acum a mai aparut si Naruto, el stie de unde, si presimt ca o sa dispara Sas'ke din peisaj. Si acumsa sincer. Cum o sa aunga ei sa fie prieteni? Macar prieteni.Of, of, of, Kai asta dincepe sa ma irite. Stiu, abea am zis ca-mi place. De fapt in place in acelasi timp in care ma enerveaza. Aiurea, nu? OK, tu vezi cum faci si adu nextul ala cat mai repede, ca ma supar. |
| | | Angel 1311 Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde dar nu acum Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 6 Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate! Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 17 Aug 2013, 22:37 | |
| MINUNAT scumpo. Nu e nimic ca ai intarziat, te intelegem! Capitolul a fost excelent, cata emotie si s-a dovedit ca Sasuke e un ticalos :((( ohhh si el? Imi pare bine totusi ca a aparut si Naruto pe acolo :3 Abia astept next-ul tau.. Povestea e putin spus minunata si felul cum descrii este un mod desavarsit in care ne introduci in poveste! Sper sa nu uiti sa ma anunti in continuare de noile capitole! Te saluta Angelyy!!! Pupici!!! |
| | | Lollo Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : E greu de precizat Nr. mesaje : 30 Puncte : 39 Reputatie : 2 Hobby-uri : Sporturi extreme: mersul pe strada :)) si ocolirea cainilor Stare de spirit : Huging time >:D<
| Subiect: Re: Pain in silent Lun 19 Aug 2013, 21:15 | |
| Mdaaa....ai intarziat tu cu next-ul, am inatarziat si eu cu comentariul. Lasand de o parte absenta ta in ultimele luni, acest capitol a fost fenomenal ! Mai multa confuzie, atat pentru Sakura cat si pentru noi, cititorii. Asteptarea a meritat ca de fiecare data, iar acum o sa stau ca pe ace pana la urmatorul capitol. Ma bucur totusi ca apare Naruto, care, aparent, este singura persoana de incredere. Dar la cum am inceput eu sa-ti cunosc stilul, prevad ca o sa faca si asta ceva ce nu trebuie. Iti urez spor la scris in continuare, si misca-te si tu mai repede ! Ca ma omori cu zile aici !
XoXo |
| | | XPuppet Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Departee de realitate acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 70 Reputatie : 6 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 07 Sept 2013, 00:01 | |
| Capitolul 18 - Friend Zone
Sunt unele persoane care nu accepta prea usor afectiunea, poate ca nu o accepta deloc in unele situatii. Pot fi catalogate ca fiind prea orgolioase ca sa`si recunoasca vulnerabilitatea. Dar mai degraba, eu le consider tematoare. Acele persoane, prefera mai degraba sa sufere il tacere, decat sa accepte alinare din partea oamenilor, din cauza lipsei neintemeiate de incredere. Intr`o perioada, si eu credeam ca ma pot descurca de una singura si ca nu as fi avut niciodata nevoie de cineva care sa ma consoleze. Poate ca si acum, sunt reticenta inainte de a accepta ajutorul din partea cuiva si de a ma confesa. Dar am ajuns la o concluzia ca uneori, este in regula primesc consolare din partea acelor persoane care chiar sunt dispuse sa mi`o ofere. Nu sunt slabi cei care vorbesc despre problemele lor, dau dovada de curaj, aratandu`si sentimentele si slabiciunile. Persoanele cu adevarat slabe sunt acelea care isi resping propriile sentimente, sunt demne de mila pentru ca nu se pot impaca cu ceea ce simt defapt. Si eu sunt demna de mila, din foarte multe puncte de vedere. Si intamplarile din ultima vreme m`au facut sa devin si mai patetica decat as fi fost vreodata. Am inceput sa`mi pierd increderea si in propria persoana. Deci, cum m`as mai putea increde in cei din jurul meu, avand in vedere tot ceea ce mi s`a intamplat? Dar in ciuda tuturor negatiilor mele, tot ma incred orbeste in persoane care nu ar avea motive sa ma ajute. Dar exista cazuri, in care, pana si suspiciunile mele demente palesc. Pur si simplu, nu`i pot pune la indoiala pe oamenii care nu m`au dezamagit niciodata, pe acei oameni care m`au acceptat indiferent de greselile pe care le`am facut. Nu puteam sa`l pun la indoiala pe el. Nu pe Naruto. El era martor la absolut toate rautatile mele din trecut. Nu le dezaproba niciodata, desii stia ca eram cruda. Imi lua apararea in fata oricui, chiar daca nu aveam dreptate. Imi reprosa greselile mele, dar niciodata nu ajungeam sa ne certam. Imi era mai devotat decat crezusem eu ca`mi era Temari. Era mai prezent in viata mea decat imi placea mie sa recunosc. Dar intotdeauna compania lui era ca un remediu pentru rani adanci. Indiferent cat de mahnita as fi fost, imi aduce inevitabil zambetul pe buze. Asta iubeam mereu la el, faptul ca stia cum sa ma bine-dispuna. Ma cunostea mai bine decat il cunosteam eu pe el, dar nu a parut niciodata sa`l deranjeze acest amanunt. Iar pe mine ma facea sa`l apreciez si mai mult. Nu a fost nevoie sa`i spun vreodata cat insemna pentru mine, stia si fara sa i`o spun cu cuvintele mele. Il priveam parca nevenindu`mi sa cred ca era chiar el, chiar in fata mea. Ochii lui albastrii asemenea acvamarinului ma masurau suspiciosi, de parca nu m`ar fi recunoscut. Asemanarea dintre ochii lui si a lui Kai era ca un pumnal infipt in spatele meu, asa ca instantaneu mi`am desprins privirea dintr`a lui. Asta a parut sa`l ia prin surprindere, si a dat sa spuna ceva, dar inainte sa apuce, m`am reprezit spre el, aruncandu`mi bratele in jurul gatului sau si imbratisandu`l strans. Nu`mi pasa ca in acel moment nu trebuia sa se afle langa mine. M`am agatat strans de el, de parca asta ar fi depins de viata mea. Mainile lui ma mangaiau sovaielnice pe spate, de parca imbratisarea mea ar fi fost ireala. Avea motive sa fie socat, avand in vedere ca nu obisnuiam sa ma arunc in felul acela asupra lui. Insa, eram disperata. Aveam nevoie de un prieten, iar el era singurul prieten care mi`a mai ramas. Pentru prima data ma temeam ca aveam sa`l pierd, iar pierderea lui ar fi fost pentru mine insuportabila. Daca`l pierdeam pe el, pierdeam totul. Asa ca trebuia sa`l tin langa mine, trebuia sa am grija de el si de prietenia noastra. Nu stiu cat am stat imbratisati, nu stiu nici daca ne vazuse cineva, nu`mi mai pasa. Tot ce stiam era ca nu`mi slabisem nicio clipa stransoarea, si ma straduiam din rasputeri sa`mi retin alte lacrimi. - Haruno...stiu ca ti`a fost dor de mine, si crede`ma ca si mie mi`a lipsit compania ta, dar scumpo, ma sufoci! o spusese pe tipicul lui ton glumet, care imi era atat de familiar, m`a determinat chiar sa zambesc si fara sa vreau defapt. Mi`am retras mainile si m`am dat un pas in spate, devenind brusc constienta de spatiul intim pe care il incalcasem. El nici macar nu parea sa observe, dar cand observa baietii chestii de genul acesta ? Bratele lui inca imi inconjurau talia, si nu dadea semne ca avea de gand sa`mi dea drumul imediat. Simteam insfarsit o afectiune sincera. M`am conformat si mi`am lasat usor mainile pe langa corp, tinandu`mi capul in jos, fiind perfect constienta ca rosisem. -Dumnezeule! Abia daca te`am recunoscut in hainele astea ! Bine ca te`a dat parul de gol. Ce s`a intamplat ? Ai un deces in familie ? Sau esti in misiune sub acoperire ? tonul lui suna a zeflemea, si pentru o clipa chiar am vrut sa`l indepartez, dar paru sa observe imediat ca devenisem rigida, iar expresia lui se imblanzi considerabil. Acesta era Naruto, de fiecare data cand vedea ca glumele nu`i sunt apreciate, devenea serios. Brusc, incepu sa ma sfredeleasca cu privirea, de parca acum m`ar fi vazut cu adevarat. Abia acum parea sa observe schimbarile pe care le suferisem in ultima perioada.. Ochii umflati de la plans, cearcanele pronuntate de la lipsa de somn, parul lipsit de stralucire, tinuta sifonata si absolut deloc atractiva. Amanunte pe care in mod normal le`ar fi observat din prima clipa in care m`ar fi vazut. - Eu...as prefera sa vorbim altundeva. Am atatea sa`ti spun, si asta chiar nu e locul cel mai potrivit. mi`se parea extrem de dificit sa vorbesc si sa`mi retin si lacrimile in acelas timp. Nu stiam cat ma mai pot tine pe picioare. Cu fiecare clipa in plus, simteam ca cedez, si ca o sa ma prabusec. Totul se naruia in jurul meu, iar el era singura mea cale de salvare. - Haide, te duc acasa, si o sa putem vorbi in camera ta, ai nevoie sa te intinzi in pat, si poate sa bei un ceai...Mama ta e la lucru, nu`i asa ? Perfect ! Daca avem si ceva noroc, Sasori o sa fie plecat si el, deci n`o sa fi nevoita sa dai explicatii nimanui. Daca e cineva, ma descurc eu, ma gandesc eu la ceva credibil. vorbea mult, enervant de mult, dar cel putin, in felul acela, puteam sa ma gandesc la orice altceva inafara de cat de vulnerabila sunt. In mintea lui erau tot felul de presupuneri despre cine stie ce incurcatura as fi intrat. Poate ca la urma urmelor, nu ma cunostea atat de bine, sau poate ca nu o cunostea deloc pe noua Sakura. Ma deprima gandul acesta, si detestam ideea ca Naruto nu mi`ar accepta schimbarea. Cum ar trebui sa fiu, ca sa pot multumi pe toata lumea ? Ce ar trebui sa fac in asa fel incat parintii mei sa fie mandrii de mine ? Ce ar trebui sa fac pentru a o impaca pe Temari ? Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de Kai? Dar, nu aceste intrebari ma macina cel mai tare. Ce am facut atat de rau incat toata lumea se razbuna pe mine ? Eram deja atat de pierduta in gandurile mele, incat nici nu mi`am dat seama ca am ajuns la masina lui Naruto. Am ignorat orice amanunt cum ar fi marca, culoarea sau cine stie ce alte accesorii, care inainte mi`ar fi atras imediat atentia. Doar m`am lasat ghidata de el, spre bancheta din spate, pe care m`am intins, punandu`mi bratul peste ochi. - Ai..ai simtit vreodata acel impuls salbatic de a striga ? Dar genul acela de strigat puternic care sa faca pasarile sa`si ia zborul panicate ? intrebarea mea era una stupida si pentru o clipa chiar am regretat ca i`am adresat`o. Eu eram cea care ar fi vrut sa strige in gura mare, el ce motiv ar fi avut ? Viata lui nu se ducea de rapa. Viata lui era normala si linistita. El avea o viata. - Surpinzator ! Haruno a invatat cuvinte noi ! Ultima data cand ne`am vazut abia daca stiai ce inseamna " fotosinteza " . se forta sa rada, dar rasul nu`i iesise dacat ca un schelalait ragusit. L`am vazut ezitand inainte de a spune ceva, dupa care, continua: Da, chiar in momentul asta. As vrea sa urlu la tine si sa te intreb de ce iti distrugi viata. Dar n`o fac. Si stii de ce ? Pentru ca esti la un pas de a izbucni in plans. tonul lui era impasibil, dar stiam ca facea eforturi sa`si tina tonalitatea scazuta. Asta credea el ? Ca incerc sa`mi distrug viata ? Asa sunt vazute gesturile mele din exterior ? In momentul de fata, cred ca nu poate fi mai distrusa de atat. Ce importanta mai are faptul ca pierd vremea, singura, ghemuita pe o banca, plangandu`mi de mila despre cat de cruda e viata? Brusc, masina opri, iar eu m`am ridicat lenesa in sezut. Deja ajunseseram acasa, iar el parcase masina in fata curtii mele. Nu era ascunsa de privirea vecinilor, dar nu mai conta daca observa cineva. Naruto se dadu jos din masina, venind sa`mi deschida portiera. Am anticipat miscarea pe care avea sa o faca, asa ca am preferat sa o deschid si sa ies fara ajutor. Pentru o clipa a parut jicnit de incapatanarea mea, apoi a oftat si a inchis portiera in locul meu. Am deschis poarta, intrand in curtea pustie. Mi`am aruncat o privire in jur, pentru a ma asigura ca nu era vreun semn vizibil ca ar fi cineva acasa. Dar totul in jur era prea linistit, mult prea linistit. Cand mama era acasa, se auzeau mereu zgomotele conversatiilor telefonice, sau a televizorului, iar cand Sasori era acasa, se auzea muzica rock data la maxim. Iar cand mama si Sasori erau acasa in acelas timp erau imbinate aceste situatii. Nu degeaba casa noastra era proclamata cea mai zgomotoasa din cartier. Din acest punct de vedere, semanam mai mult cu tata. El era silentios, si facea lucrurile cu atata discretie, incat numai el sa stie. In casa noastra nu era liniste decat in situatiile in care era pustie sau in acele momente in care mama se afla intr`o stare atat de dezagreabila, incat nimeni nu ar indrazni sa scoata vreun sunet. Acesta este unul dintre multele motive care o fac pe mama o companie neplacuta, cel putin pentru mine. Ajunsa in fata usii, am inceput sa ma scotocesc prin rucsac in cautarea cheii. Era la fel de dezordonat ca inainte, dar fiind obisnuita, am recuperat destul de repede cheia. Spre fericirea mea, usa era incuiata, ceea ce insemna ca ne aflam pe un teritoriu liber. Am descuitat usa, apoi am intrat in casa, invitandu`l si pe Naruto, care se afla cu cativa pasi in urma mea. Acesta a intrat imediat, dezbracandu`se de jacheta albastra pe care o purta peste tricoul alb si agatand`o in cuier, apoi descaltandu`se. Nu stiam daca facea asta din respect sau din obisnuinta, dar am preferat ca nu ar trebui sa`l intreb. In definitiv, trebuia sa fiu destul de obisnuita cu gesturile lui. I`am facut semn sa ma urmeze spre bucatarie. Aveam o disperata nevoie sa mananc ceva. Am scotocit prin sertarele mamei, si am constatat ca cineva trebuia sa faca niste cumapraturi de urgenta. In frigider erau numai bauturi si conserve. Mama nu era o gospodina excelenta nici inainte, dar cel putin, frigiderul era plin cu mancare din comert inainte, nu cu bauturi. Tot ce am putut gasi au fost cateva batoane de ciocolata si niste cereale. Am luat doua pahare cu suc, si le`am trantit pe masa cu mai multa forta decat as fi vrut. Naruto paru sa observe gestul meu, si ma privi intrebator. L`am ignorat si am scos o sticla de suc de visine din frigider, umpland fiecare pahar. Am desfacut primul baton de ciocolata si am luat o muscatura zdravana. Aveam impresia ca erau proviziile lui Sasori, dar vremurile disperate cer masuri disperate, si in plus, intentionam sa fac cumparaturi, asa ca aveam ocazia sa ma revansez fata de el. Chiar daca nu`mi va aprecia prea mult efortul, sau poate ca nu va observa deloc. - Deci...cat de grav e ? Ce`ai facut tu si fratele tau atat de rau incat sa nu va mai dea mama voastra de mancare. vorbea relaxat, de parca totul era o gluma. Dar eu eram extrem de furioasa. Mama Hinatei ii pregatea micul dejun si o saruta pe frunte inainte sa plece la scoala. Mama mea nu era niciodata acasa, si spunea ca sunt un esec pe doua picioare. Interesanta comparatie. Cum de Naruto nu observa cat de imatura e mama ? Era limpede ca abia o interesa de copii ei. Sasori lua masa numai in oras, sau comanda pizza la domiciliu. Iar eu nu mancam mai nimic. In mod normal, mamele ar trebui sa fie ingrijorate de fiicele lor care nu mananca nimic, si ar observa cand slabesc brusc. Dar mama mea nu observa niciodata nimic. Naruto nu avea de unde sa stie cum e sa ai o mama careia nu`i pasa. Mama lui isi petrecea sambetele gatind pentru intreaga familie pentru a cina impreuna, discutand despre lucruri normale, glumind, si simtindu`se bine. Ai mei se vedeau numai in cazul in care dezbateau pedepse pentru mine, tipand si jicnindu`ma. Normal ca el nu intelegea cat de deprimant era pentru mine. - De ce crezi ca este vorba despre mine si Sasori ? De ce nu poti sa te gandesti pur si simplu ca mama e o nebuna ?! Singura persoana de care ii pasa este propria ei persoana. Dar de unde sa stii tu !? Tu ai parinti normali ! Ai mei sunt divortati, mama nu stie ca exist, tata ma detesta. Nu toti am fost bine-cuvantati cu acei parinti care ar face orice pentru copii lor. Stii ce...nu inteleg de ce ma obosesc sa`ti spun tie lucrurile astea, nu o sa intelegi niciodata. m`am ridicat de pe scaun, si am pornit alergand spre camera mea, tropaind pe scari in timp ce urcam, trantind usa in urma mea, apoi aruncandu`ma in pat. Era prea mult, mult prea mult. Singurele persoane care pot intelege asa ceva, sunt numai acele persoane care chiar trec printr`o situatie similara. Chiar daca Naruto ar fi incercat sa inteleaga, n`ar fi reusit niciodata. Mediul familial in care a trait el nu l`a complexat niciodata. Mereu i`am invidiat pe cei a caror familii erau fericite si implinite. Dar nu m`am gandit niciodata ca as putea sa fiu invidioasa tocmai pe el. Ma simteam bine in preajma parintilor lui, erau oameni amuzanti. Glumele lor erau foarte copilaresti, si nu se jenau sa`si arate afectiunea pe care si`o purtau unul celuilalt. Erau foarte amabili cu mine, si mereu eram bine primita in casa lor. Uneori, nu prea stiam cum sa ma manifest fata de glumele lor, avand in vedere ca in familia mea, nu se glumea niciodata. Iar acum, eu il invinovateam pe Naruto pentru ca avea o familie minunata. Era nedrept din partea mea, dar durerea asta era insuportabila. Un scaratit abia auzit m`a readus cu picioarele pe pamant. Mi`am ridicat capul din perna si l`am vazut pe Naruto fastacindu`se in pragul usii. Mi`am lasat dinnou capul pe perna si am mormait ca poate sa intre. Stiam ca sovaia, dar am auzit usa inchizandu`se, si pe el apropiindu`se de pat, si asezandu`se prudent pe marginea lui. Nu voiam sa spun nimic, nu stiam ce as fi putut spune >> Scuze Naruto pentru izbucnirea mea, dar stii...sunt oarecum geloasa pe tine si pe viata ta perfecta, si pe familia ta minunata, intrucat m`am gandit ca e vina ta ca esti fericit iar eu nu << ar fi fost cea mai penibila scuza din istoria scuzelor penibile. - Scuze, nu stiam ca ai devenit atat de sensibila. Eram obisnuit cu acea Sakura care ma sperie. Dar nu ma intelege gresit, cred ca imi placi mai mult, tu cea de acum. Abia acum esti tu cea cu adevarat. Tu cea care plange, tu cea naturala, tu cea umana. Nu m`ai lasat niciodata sa vad in interiorul tau. Dar vad acum, si nu am stiut niciodata cat de multa suferinta ai strans in tine. vorbea incet, iar cuvintele lui erau atat de linistitoare. Era exact ceea ce orice fata isi doreste sa auda. Mi`am ridicat capul din perna si mi`am indepartat bretonul din ochi. L`am privit atenta si am observat cat de sincer era. M`am ridicat in sezut si am inceput sa ma joc agitata cu degetele. Ceea ce spunea era adevarat. Abia acum jucam cu cartile pe fata. Renuntasem la tipica mea bravada, si acum eram numai eu, cea adevarata, cea vulnerabila, cea incapabila. M`am apropiat de Naruto si mi`am lasat capul pe umarul lui. Nu a avut niciodata intentia de a ma ranii, doar pentru ca nu intelegea anumite lucruri, nu insemna ca nu`l interesa. Mereu i`a pasat de mine , si stiam ca mereu avea sa`i pese. Iar eu nu as putea niciodata sa ma revansez fata de el. M`am indepartat putin de el, apoi l`am mangaiat pe obrazul lui fin. Tenul lui era mai bronzat fata de al meu, care devenise foarte palid de la o vreme incoace, pentru ca nu mai ieseam la lumina soarelui. A parut luat prin surprindere de gestul meu, iar eu am fost oarecum incantata de reactia lui. Naruto imi era ca un frate, mai frate decat mi`a fost Sasori vreodata. Si uneori, surorile mai mici, trebuiau sa`si mai arate afectiunea. Dar depinde si ce fel de afrctiune manifesta, pentru ca in urmatoarea clipa, Naruto ma saruta, iar eu era tare departe de o asemenea dorinta. Buzele lui erau moi, iar sarutul era cat de poate de sincer, si plin de dragoste, dar de o dragoste ce nu avea niciodata sa fie impartasita, cel putin, nu intr`un asemenea mod. Simteam dorinta arzatoare a lui Naruto, de mult si`a dorit sa ma sarute, dar eu nu i`am impartasit niciodata sentimentele. Poate ca a crezut ca acum, dupa aceasta schimbare a atitudinii mele, aveam sa`mi schimb si sentimentele fata de el. Dar din pacate, acestea au ramas neclintite. Ma durea, ma durea ca nu`i puteam raspunde la iubire cu aceeasi iubire, dar era imposibil. Mi`am pus bratele pe pieptul lui si m`am indepartat de el, rupand sarutul cat de bland am putut. - Nu...nu ma intelege gresit...tin la tine...poate chiar te iubesc...dar nu in felul asta..eu...dar m`am intrerupt singura, incapabila sa mai continui. Naruto ma privea cu o privire dureros de intelegatoare, si ma mangaia pe spate. Nu voiam sa`l mint nici pe el, nici pe mine. Daca l`as fi lasat sa ma sarute in continuare nu as fi facut decat sa`l amagesc pe el, si sa ma torturez pe mine. Era important pentru mine, si nu voiam sa`l pierd. Sarutul asta era mai veninos decat as fi putut sa cred. Putea sa distruga totul, dar Naruto inca nu manifesta niciun fel de dezamagire sau furie. Se apleca dinnou in fata, si am avut tendinta de a ma feri, crezand ca`si dorea alt sarut. Dar buzele lui se oprira pe fruntea mea, de data asta, facandu`ma sa ma simt bine, sa simt ca era corect, si real. M`a ciufulit apoi in cap si s`a ridicat de pe pat. Am crezut ca era ultimul nostru ramas bun. Iar gandul asta ma facu sa ma infor. - Naruto...nu...nu vreau sa... - Nu trebuie sa`mi explici nimic. Suntem doar prieteni, iar intamplarea asta n`o sa schimbe nimic. Eu sunt cel care a gresit. Si voi fi langa tine, mereu cand vei avea nevoie. Bazeaza`te pe mine ! Esti prea obosita acum pentru vreo discutie. Dar cauta`ma zilele astea, poate iti voi fi de folos. aruncandu`mi acel zambet cuceritor si arogant al lui, iesi si inchise usa in urma lui. Fara sa vreau, am zambit si eu. Apoi, fara sa`mi dau seama, somnul incepu sa ma rapeasca incetul cu incetul.
Aud ca prin vis un zgomot infundat. Deschid alene ochii si privesc in jur, era deja noapte. Adormisem fara sa ma schimb de uniforma. O durere de cap ma strabatu de parca cineva tocmai ma lovise cu o bata de baseball. Nici jaluzelele si nici draperiile nu erau trase. Nimeni nu se interesase daca sunt acasa ? Nici macar Sasori care incepuse sa`mi impartaseasca acea grija frateasca ? Nimeni...ca de obicei. Nimeni nu se interesa de siguranta mea. Sunetul infundat venea dinspre rucsacul meu. Intr`un tarziu am realizat ca era chiar telefonul meu. Dar cine ma poate suna pe mine la ora doua noaptea ? M`am ridicat cu greu din pat si mi`am scos telefonul din rucsac, si mi`am mijit ochii pentru a distinge numele apelantului. Cand l`am vazut am cascat ochii de mirare si am raspuns instantaneu. Cand am raspuns la telefon, aproape ca am strigat la el: - Ce vrei ?! Stii...oamenii normali, incearca sa doarma la ora asta. Stiu ca tu depasesti cu mult normalitatea, dar poti sa incerci sa ma lasi sa duc o viata cel putin decenta ? Sau dupa tot ce ai facut, acum vrei si sa ma privezi de somn? pentru o clipa nu a scos niciun sunet. Eram pe punctul de a inchide. Daca voia acum sa se tina de farse, chiar nu`si alesese momentul cel mai potrivit. Eram obosita, si irascibila din cauza ca imi intrerupse somnul. - Sakura...vreau doar sa vorbim, sa ma asculti. Chiar tin la tine, si nu am vrut sa te ranesc. Te rog, iesi doar o clipa afara sa vorbim. Asculta`ma, si daca nu ma crezi, jur ca o sa dispar complet din viata ta. era cel mai stupid lucru pe care ar fi putut sa mi`l ceara. Chiar daca tare imi mai doream sa aud ce scuza isi inventa, nu puteam sa risc atat de mult. Am fost o proasta ca m`am increzut in Kai, nu se v`a mai intampla a doua oara sa ma mai incred orbeste. - Iti bati joc de mine ? Ai idee cat e ceasul ? Vrei sa ma strecor afara din casa, sau dau de belele cu mama ? Si sa zicem ca as reusii sa fac asta, de ce as avea incredere in tine ? l`am luat eu la rost. Sa ghicesc ai o noua misiune din partea lui Kai. Cred ca suna asa >> Sun`o si spune`i sa iasa la poarta, apoi eu, ca un om periculos al noptii, ma voi furisa in spatele ei, o voi lovi cu ceva in cap, si o voi arunca in cel mai adanc lac din apropiere <<. Eram sarcastica, in ciuda faptului ca toti muschii mei ma tot indreptau spre usa. M`am trantit inapoi pe pat si am inceput sa`mi desfac nasturii vestei de uniforma in care adormisem. - Ok, stiu ca ai o parere foarte proasta despre mine in momentul de fata, dar vreau sa schimb asta. Nu sunt un tip rau, iti jur. Lasa`ma doar sa`ti demonstrez ca nu ai motive sa te temi de mine. Eu nu mai am nicio legatura cu Kai, de cand mi`am dat seama cat de inocenta esti. In rest ti`am spus numai adevarul, de ce nu vrei sa te gandesti si la toate acele lucruri frumoase ? vorbele lui erau atat de inselatoare, iar eu inclinam atat de mult sa`l cred. Dar cum ramane cu acele izbucniri ale lui. S`a rastit la mine cand eram la cafenea, m`a sarutat fortat in parcare. Nu era atat de rau pe cat voiam sa cred, dar nu era nici atat de bun pe cat voia el sa pretinda. - Sasuke, daca ti`as spune in cate persoane m`am increzut si cate m`au tradat probabil ca nu m`ai crede. Iar tu te numeri printre acele persoane, asa ca inceteaza ! Sa presupunem ca acum as iesi la poarta, ce as vedea ? l`am intrebat eu, sperand la o ezitare din partea lui. Ma dadusem dinnou jos din pat si ma plimbam agitata prin camera mea, in asteptarea unui raspuns care venii aproape imediat dupa ce i`am adresat intrebarea: - Pe mine. am facut ochii mari si am alergat spre geam. El chiar era acolo, in fata portii mele...plimbandu`se la fel de agitat ca si mine. De data asta nu venise cu nicio masina, era doar el, acolo, singur, plimbadu`se in lungul si latul aleei slab luminate de felinare. Stiam ca distanta de la casa lui, pana la casa mea era una considerabila. Asa ca, fara sa mai gandesc...mi`am aruncat telefonul pe pat...si am inceput sa alerg pe hol, coborand cat mai repede si cat mai silentios scarile, si indrepandu`ma spre usa...
To be continued...
Deci...facem un pact! De fiecare data cand intarzii exagerat de mult cu next`urile..promit ca o sa fac capitolele luungi...luungi ca sa ma revansez. Deci capitolul asta sper ca este suficient de lung, si ca actiunea este destul de complexa. Presupun ca ati observat ca mie nu`mi prea place sa grabesc lucrurile, dar in capitolul asta, am mai grabit putin ritmul. Sper sa va placa, si va multumesc nespus ca imi cititi fic`ul. Va sunt recunoscatoare
Yzza va iubeste >:D< |
| | | Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 07 Sept 2013, 00:54 | |
| Buna draga mea, un capitol desavarsit, absolut fantastic. Deci petru inceput, da stiu am luat-o inainte, dar ce sa faci cand te asteapta un capitol numai bun pentru al citi. In al doilea rand mi-a placut enorm capitolul. Chiar am fost un pic uimita ca a aparut Naruto, ma asteptam sa-si faca aparitia mai tarziu, infine. Imi este foarte mila de Sakura, cand toti au o familie iubitoare precum al lui Sasuke si Naruto, ea are cu totul si totul opusul lor. De asemenea, adaugand si faptul ca toti au tradat-o fara nici-o remuscare. Chiar sunt curioasa sa aflu ce vrea sa-i spuna brunetul asa de important, incat a venit pana la ea acasa, cum a spus si Sakura distanta dintre casele lor fiind nu prea mica. Oricum tot o sa aflu in capitolul urmator. Asa ca te astept cu un capitol numai bun de savurat. |
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 07 Sept 2013, 14:19 | |
| Hey!! Un capitol minunat , Sasuke ce mai are degand?, acum nu mai inteleg nimik te pwp spor la idei in continoare si hai cu nextul repede
Ultima editare efectuata de catre Ella :) in Lun 09 Sept 2013, 21:09, editata de 1 ori |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Pain in silent Dum 08 Sept 2013, 00:39 | |
| Mama, dar tu-ti bati joc de mine, nu alta. Apreciez ca ai adus asa un capitol lung, deloc genul tau, dar alt moment mai potrivit nu-ti gaseai sa te opresti? Ah, ce ti-as face daca ai fi in fata mea chiar acum. In fine, ma consum de geaba. Cum ti-am zis si la inceput, imi place ca ai facut acest capitol mai mare. Apreciez ca macar atat ne dai dupa ce intarzii cu anii. Cred si eu ca tine ca ai grabit putin actiunea in acest capitol, fata de cum erai obisnuita, dar nu ma supar. Chiar pot zice ca mi-a placut mult. Am in schimb o problema mare cu estetica. Citesc asa de greu capitolele, incat imi vine sa ma dau cu capul de monitor. Fara suparare, dar chiar ma dispera. Sper ca o schmbi de acum in colo. Scrie cu size 14, lasa un rand liber intre paragrafe si poate folosesti si alineat. Acum revenind la continut, mi-a placut. Ma bucur ca Sakura are asa un prieten ca Naruto. Pot spune cu mana pe inima ca sunt usor geloasa pe asa niste prieteni devotati si perfecti care-i intalnesti numai n carti sau in cazul de fata, fic-uri. As fi bucuroasa daca si Sasuke ar fi asa. Mi-a placut asa de mult de el la inceput cand avea caracterul ala cuminte, incat imi venea sa-l pupp. Insa cand am aflat ca face sau facea parte din escorta lui Kai, m-am iingrozit. Nu mi-l imaginam asa. Sa nu mai vorbim de cat de nebun ar putea fi inat sa mearga la o ra 2-3 dimineata la cineva acasa pentru a vorbi cu el. Raspuns: foarte nebun. Gata, te las sa respiri s sa scrii capitolul. Asa ca scriel, altfel ne suparam rau de tot. |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Pain in silent Dum 08 Sept 2013, 00:42 | |
| Deci...cu ce sa incep? aaa da, cu faptul ca esti cea mai mare intarziata pe care o cunosc, sau aproape cea mai mare as vrea sa zic ca asteptarea merita, deoarece de fiecare daca cand vii cu cate un capitol este superb, dar de fiecare data te opresti exact cand este mai interesant. De ce imi faci asta?! Ca de obicei va trebui sa mor de curiozitate pana aduci tu next-ul. Dar acum sa revenim la capitol Capitolul asta mi-a placut la nebunie. Imi place mult cum l-ai introdus pe Naruto in actiune si ma bucur ca el este de partea Sakurei(ca sa zic asa). Acum chiar vreau sa aflu cum se va justifica Sasuke si ma intreb daca Saku il va ierta... Sper ca il vei mai introduce din cand in cand si pe Sasori in actiune chiar as vrea sa vad daca relatia dintre el si Saku se va imbunatati, sau poate se va intampla contrariul, dar asta vei lamuri tu pe parcurs. Acum astept impacarea dintre Sakura si Sasuke Deci...fii atenta...te astept cu un capitol nou cat de curand si incearca sa il faci si luuungg... si sper ca nu va mai trebui sa astept sa treaca luna pana vii cu next-ul, deoarece se pare ca iti place sa iti ti cititori in suspans. Hai ca acum te-am lasat si mersi de anunt Esti o dulce care merita batae ca e asa intarziata Te-am ~Sayonara~ |
| | | Angel 1311 Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde dar nu acum Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 6 Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate! Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise
| Subiect: Re: Pain in silent Joi 12 Sept 2013, 21:52 | |
| Cat de frumooos >.< Iti ador ficul din ce in ce mai mult. Chiar daca eu nu prea am timp sa intru pe forum..mereu imi fac timp sa citesc minunatul tau fic :D Si din partea mea nu e o problema ca intarzi..atat timp cat faci capitolele mai lungi :3 Angelyyyy te iubesteeeeee :D si te saluta! Pupici! :* :* :* |
| | | Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Pain in silent Dum 15 Sept 2013, 23:10 | |
| Buna!! Scuzama de intarziere dar am avut niste probleme Sasuke , ce tot imi mai trec prin cap? Deja ma faci mai curioasa spor la idei in continoare |
| | | XPuppet Genin
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 12 Oct 2013, 22:38 | |
| Capitolul 19 - Iarta si uita
Se spune ca acele persoane care te iubesc cu adevarat, ar strabate orice drum, indiferent cat de lung ar fi el, pentru a ajunge la tine, a te strange in brate si a`ti spune ca totul va fi bine. De cele mai multe ori, lucrurile nu decurg atat de bine, ci continua sa degenereze, dar conteaza ca ai pe cineva care te incurajeaza, te sunstine si e acolo pentru tine cand ai nevoie. Chiar daca nu remediaza nicio situatie, gandul este suficient de linistitor, cat sa`ti dea forta si speranta sa zambesti, sa zambesti din toata inima. Pentru ca, poate chiar exista persoane care merita sa`ti vada zambetul. Si poate chiar tu meriti sa te bucuri de existenta acelor persoane. Mereu mi`am dorit sa am pe cineva care sa`i pese de mine. Sa`i pese atat de mult de mine incat sa faca lucruri nebunesti, neasteptate. Dar nimeni, niciodata nu a parut dispus sa faca prea multe, nici macar proprii mei parinti. Pe zii ce trece, ma indoiesc chiar ca si asa zisa cea mai buna prietena a mea, ar fi facut vreodata ceva pentru mine, din suflet. Am fost mereu inconjurata numai de oameni falsi, si fara sa realizez am devenit ca ei. Am prestat intotdeauna ca o fata superficiala de o perfectiune rece, care ii batjocorea pe toti, si nu iubea pe nimeni. Dar vin unele momente, in care trebuie sa`ti permiti sa iubesti si sa`ti dai frau liber sentimentelor. Asa ca, indiferent cat de gresite ar fi deciziile pe care le iei, si indiferent cum le`ar privii cei din jur, conteaza ca ai ales asa cum ai vrut si cum ai simtit. Abia atunci iti este dezvaluit caracterul, cand gresesti. Greselile iti evidentiaza lipsurile, iar aceste lipsuri te definesc ca fiind uman. Nu o fiinta mecanica, condusa de ratiune si prejudecati. Asa ca alerg, alerg cat de repede pot, fara sa tin cont ca m`as putea impiedica, ca as putea face zgomot si as trezi`o pe mama, sau pe Sasori. Tot ce vreau e sa alerg, sa ajung cat mai repede la usa de la intrare. Si strabat intr`o viteza total atipica mie holul de la etaj pana la scari, si cobor treptele in aceeasi graba, continui sa alerg spre holul de la intrare. Mainile imi tremura atat de tare incat, abia dupa repetate incercari reusesc sa descui usa, si sa o deschid larg. Vantul rece care mi`a patruns pana la oase a fost ca un soc in acel moment. Cu cat avansam mai mult in luna, noptile deveneau din ce in ce mai racoroase. Nu se putea spune ca eram prea imbracata. Aveam pe mine camasa descheiata la primii doi nasturi, care mi se sifonase in timpul somnului, si fusta de uniforma care flutura in bataia vantului . Picioarele mele goale, ramasesera parca intepenite in pragul usii. Daca eu ma opream la iesirea din casa, ce puteam spune despre Sasuke ? Parcursese atata drum, pe jos, in racoarea noptii, iar eu nu puteam sa mai fac cativa pasi. Atunci am uitat de frig, de faptul ca aceasta izbucnire putea avea efecte adverse in viitor. Pur si simplu am luat`o la fuga in picioarele goale, prin iarba umeda. Cu cat ma apropiam mai mult, reuseam sa disting o silueta. Chiar daca incepeam sa obosesc, nu mi`am incetinit nicio clipa alergarea. Am traversat peluza, si ajungand in fata portii am deschis`o trantind`o violent , si imediat, l`am vazut pe el. Daca eram obisnuita sa`l vad de fiecare data aranjat si abordand un auto control aproape enervant, de aceasta data, am fost complet surprinsa sa`l vad atat de sifonat si aproape tinandu`se pe picioarele. Parul lui, care in mod obisnuit era ravasit artistic, de aceasta data era doar ravasit si atat. Chiar si in lumina slaba aruncata de un iluminator, am reusit sa`i disting cearcanele de sub ochi. Nu era in cea mai buna forma, dar nici nu`mi doream sa fie. Faptul ca`l vedeam asa, oarecum vulnerabil imi dadea mie mai multa incredere. Era doar el, fara nicio bravada care sa`l faca sa par altcineva decat cine este defapt. As fi vrut sa`i spun ceva, orice. Dar cuvintele, nu`si aveau rostul. Cuvintele nu`si au rostul niciodata in asemenea situatii. Asa ca tot ce mi`a mai ramas de facut a fost sa ma arunc in bratele lui. Aproape ca l`am dezechilibrat, dar imediat mi`a inconjurat talia cu bratele si m`a ridicat de la sol. In ciuda frigului de afara, corpul lui transmitea caldura. M`am agata de el ca si cum viata mea ar fi depins de acea imbratisare, care incepea sa devina disperata. Dar aveam nevoie de el, indiferent ca voiam sa o recunosc sau nu. - Esti nebun ! Esti de`a dreptul nebun. am reusit eu sa soptesc dupa ce m`a lasat dinnou la nivelul solului, insa fara sa`mi dea drumul. Nu ma indepartasem prea mult de el, pentru ca apropierea de el imi oferea mai multa siguranta. Ii mangaiam chipul cu ambele maini, indeparandu`i parul rebel care ii acoperea ochii. El, se lasa dezmierdat de mine, fara nicio obiectie. - Da...sunt nebun. Sunt oricum ai vrea sa`mi spui. Dar nu mai suport nicio clipa cu gandul ca esti suparata pe mine. Numai gandul ca ai putea sa ma urasi m`a adus aici. Si nu vreau sa ma urasti. Vreau sa`ti dovedesc ca nu ai de ce sa ma urasti. inca era lucid, desii simteam un vag iz de alcool venind dinspre el. Dar am preferat sa nu ma mai gandesc la acest amanunt. Nu era intr`o stare execrabila de ebrietate. Inca se putea tine pe picioare, inca putea sa vorbeasca coerent, inca era aici, si inca mai tinea la mine. De aceste amanunte ar trebuii sa`mi pese. Vorbele lui m`au facut sa zambesc. Si stiam ca probabil fiecare gest pe care l`am facut in aceasta noapte a fost pripit, si ca ma va costa in viitor, dar nu mai voiam sa ma gandesc la viitor sau la trecut. De ce sa ma gandesc inutil la asta ? Prezentul conteaza, si pana cand voi ajunge sa suport consecintele faptelor mele, nu am decat sa traiesc fiecare clipa din plin. Asa ca, fara sa ma mai gandesc o clipa, m`am ridicat pe varfuri si mi`am lipit buzele de ale lui. In conditii normale nu as fi sarutat niciodata un baiat care , in urma cu cateva ore consumase cine stie ce bauturi, dar acum, conditiile date erau la ani lumina departare de " normalitate ". Asa ca tot ce am facut a fost sa ma las condusa de instinct. Si tot ceea ce voiam era sa`l sarut si sa fiu cat mai aproape de el. Si indiferent cat de stranse si de afectuase ar fi fost imbratisarile noastre, tot nu ne`ar fi adus suficient de aproape. Asa ca, pur si simplu, am reactionat, fara sa ma mai infranez. Pentru o clipa, el paru complet debusolat. Nici macar nu era convins daca era bine sa`mi raspunda la sarut. Dar, imediat se dezmetici, si imi raspunse cu aceeasi inversunare cu care il sarutasem si eu. Mi`am revarsat in acel sarut toate sentimentele pe care le tinusem zavorate. El a fost cel care a intrerupt sarutul. Se indeparta cu un pas si imi indesa o suvita rebela dupa ureche. Stiam ca actionasem cam impulsiv, si ca putea sa`mi interpreteze intr`un mod gresit gestul. Insa, el doar se apleca si`mi saruta apasat fruntea. - Trebuie sa ma duc acasa. Daca plec acum, poate ca o sa mai prind cateva ore de somn. incerca sa abordeze un ton indiferent, dar stiam ca nu`l prea incanta ideea sa parcurga cale intoarsa pana in cartierul lui. Mai ales ca a doua zii avea ore de dimineata. Stiam ca nu era o situatie placuta, chiar daca el o spunea ca si cum n`ar fi fost mare lucru. Gandul in sine era neplacut, nici nu voiam sa ma gandesc la vremea care era de asemenea neprielnica. Nu eram sigura daca era imaginatia mea, sau chiar se auzeau tunete. Dar nici ca mai voiam sa aflu. L`am luat de mana si l`am ghidat dupa mine, in curtea casei, inchizand poarta. Am observat reticenta din ochii lui, si ca era pe punctul de a ma refuza, dar nici nu l`am lasat sa formuleze refuzul: - Nu. Nici sa nu te gandesti. Daca te`as lasa sa pleci acum, in starea asta, as avea infinite remuscari. Nu o sa se intample nimic. Mama o sa fie de mult plecata pana o sa te trezesti tu. Iar fratele meu, nici nu stiu daca e acasa. Si in plus, eu nu risc nimic. Deja incepusem sa traversam peluza, eu ghidandu`l si insistand ca nu o sa am nicio problema cu nimeni. Desii protesta, se lasa condus de mine. Cand am intrat in casa, am picat de comun acord, ca trebuie sa facem cat mai putin zgomot. Si asta insemna sa incetam cu comentariile si tachinarile. Din fericire, drumul pana la camera mea a fost lipsit de evenimente. Nu s`a trezit subit nimeni, asa ca orice potential pericol trecuse. Odata ajunsi in camera mea, am incuiat preveniv usa pe interior. Eram ferm convinsa ca nimeni nu avea de gand sa ma verifice in timpul noptii, dar voiam sa`i ofer lui Sasuke mai multa siguranta. Am aprins lampa care statea pe noptiera de langa patul meu. Aceasta arunca o lumina discreta in camera. Sasuke privea plin de curiozitate si interes incaperea. Din fericire, in ultima perioada am devenit mai ordonata, si ma puteam mandri cu o camera curata. Insa, aspectul camerei mele nu mai avea importanta, comparativ cu relevatia care tocmai ma izbise. Ma aflam la o ora imposibila din noapte, cu un baiat mahmur intr`o camera slab luminata. Inima mea incepuse s`o ia la galop, si ma temeam ca o putea auzi in linistea care domnea. - Deci...presupun ca o sa dorm pe podea in noaptea asta, corect ? intrebarea lui m`a adus cu picioarele pe pamant. Nici macar nu ma gandisem cum urma sa dormim. Dinnou actionasem fara sa gandesc. Puteam mai degraba sa`l duc cu masina lui Sasori acasa. Puteam gasii alta solutie, dar eu am aplicat`o pe prima care mi`a venit in minte. Si acum realizam cat de pripita am fost. Patul meu iesea din calcul. Excludeam cu vehementa orice idee de a dormi impreuna. Stiam ca era destul de urat din partea mea sa`l las sa doarma pe podea, dar alta solutie nu mai gaseam. Am zambit in semn de scuza, apoi mi`am ferit privirea de a lui. Eram o gazda oribila, dar simteam ca ar fi fost gresit in atatea moduri daca l`as fi primit langa mine in pat. Am trecut pe langa el fara sa`l privesc si am inceput sa scotocesc prin dulap dupa mai multe paturi, in speranta ca voi incropii un loc de dormit catusi de putin confortabil. Cautarile mele au dat rezultate. Mama depozitase in camera mea cateva paturi si plapumi de iarna. Le`am asezat pe toate pe podea, langa patul meu. Desii Sasuke se opuse si argumentase ca nu avea nevoie de mai mult de doua paturi, m`am incapatanat si le`am aranjat pe toate. I`am aruncat chiar si una dintre pernele de decor, dar ma avertizase ca incep sa exagerez, cu toate ca eu eram satisfacuta de patul improvizat. - Cred ca e vremea sa ma duc la culcare. Deci, daca`mi permiti o sa ma fac comod si o sa ma culc, pentru ca maine ma asteapta cea mai oribila zii la liceu. probabil ca era mult mai obosit decat voia sa arate. Am chicotit si am incuviintat. Nu numai el avea nevoie de somn, ci si eu. M`am intors din nou la dulapul meu si am cautat o pereche de pijamale cat mai decente. Cand am gasit ceea ce am cautat am reusit sa`l surprind pe Sasuke aruncandu`si tricoul pe fotoliul din coltul camerei, astfel, ramanand numai in blugii lui negrii. Faptul ca se dezbracase doar de tricou, n`ar fi trebuit sa ma jeneze atat de tare. Nu era prima data cand vedeam un baiat la bustul gol. Dar cu siguranta era pentru prima data cand dadeam atata atentie trasaturilor unuia. Era masiv, mult mai masiv decat era Kai, care mergea saptamanal la sala, si se straduia din greu sa`si mentina conditia fizica. Dar de cand il cunoscusem pe Sasuke nu observasem niciodata vreo obsesie pentru a fi in forma sau orice altceva. Cu toate ca ma indoiam sincer ca asta ar putea fi o dezvoltare care vine de la sine. Inconstienta incepusem sa ma holbez, asa ca imediat mi`am lasat privirea in jos, si m`am indreptat spre usa. Aveam nevoie de un dus rece, ca sa ma revigorez si sa`mi limpezesc mintea. Dar cand eram pe punctul de a descuia usa si de a iesi pe hol, imperceptibil, Sasuke se postase in fata mea. L`am privit surprinsa si putin emotionata. Ma straduiam din rasputeri sa`mi tin capul sus si sa`l privesc in ochi, chiar daca era incredibil de tentant sa`mi atintesc atentia asupra abdomenului sau. Mda... exact asta ar fi spus vechea Sakura. Poate ca o parte din fostul meu ego, nu disparuse in intregime. Dar cel putin rezistasem tentatiei, preferand sa`l privesc in ochi, acei ochi care erau la fel de profunzi ca de obicei. Se apleca usor in fata, iar eu mi`am inchis ochii sprijinindu`ma de usa si strangand pijamalele cu putere la piept. Incepusem sa ma ridic usor pe varfuri, dar el pur si simplu imi depuse un sarut pe frunte, imi soptise la ureche un simplu " noapte buna " apoi se instalase jos. Am iesit imediat din camera si m`am indreptat spre baia din capatul holului. Am inchis`o in urma mea si am incuiat`o. M`am dezbracat de hainele pe care le purtasem intreaga zii. Erau imbibate de sudoare si nu le mai puteam suporta nicio clipa. Le`am aruncat in cosul de rufe, si apoi am intrat in cada. In ciuda faptului ca am intentionat initial sa ma bucur de un dus rece, am preferat sa ma relaxez si sa fac baie cu apa calda. Lasasem caldura sa ma invaluie si sa`mi duca gandurile departe. Chiar incepusem sa fredonez versurile unei melodii. Am stat, poate ca mai bine de o ora in baie, dar a meritat, pentru ca ma simteam mult mai curata, mult mai linistita si mult mai impacata cu mine. Dupa ce mi`am sters trupul de apa, si mi`am uscat parul, mi`am imbracat pijamalele, si m`am indreptat spre camera mea. Cand am intrat, Sasuke dormea linistit , invelit pana la gat. Lumina o lasase aprinsa, dar, banuiesc ca era atat de extenuat, incat nici macar nu`l deranja. De aceasta data, m`am aplecat eu si l`am sarutat usor pe frunte. Dupa aceea, am stins lumina si m`am cuibarit in pat sub patura. Nici macar nu am apucat sa ma gandesc la ce`mi v`a rezerva ziua de maine, ca am si adormit. To be continued....Imi cer infinite scuze...eu incerc pe cat mai mult posibil sa aduc continuarile la timp, dar ce sa fac ? A inceput liceul, sunt boboaca, si profu` de mate deja ma uraste :))) Asa ca...va rog...putina compasiune :o3 Sper sa va placa acest captitol. Am avut grija sa nu va mai las in suspans, dar oricum, tot mai pregatesc eu ceva surprize. Asta e linistea de dinaintea furtunii >:) |
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 12 Oct 2013, 23:44 | |
| Bunna ! Doamne dar ce mai capitol , de dreptul lung dar si plin de sentimente si multa descriere.Nu stiu de unde ai o asa imaginatie dar te felicit , acum sa trecem la capitol mi-a placut extrem de mult acum e doar Linistea de dinaintea furtuni. nu ? sper sa nu ma insel ii urez spor la idei in continoare si multa inspiratie
Ultima editare efectuata de catre Apophis in Lun 14 Oct 2013, 21:07, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Pain in silent Lun 14 Oct 2013, 00:01 | |
| Tuu...Geniu intarziat ce esti capitolul asta a fost cel mai emotionant si frumos pe care l'ai scris vreodata. Nu am cuvinte ca sa descriu cat de mult mi-a placut acest capitol Dar acum nu o mai lungesc pentru ca maine am si eu scoala si mie cam somn. Asa ca te-am pupat si sper sa vii repede cu next-ul dar pana data viitoare sa ai parte de idei geniale(pe care sa le postezi repede pe forum ) acum serios, noapte buna si mersi de anunt ~Sayonara~ |
| | | Angel 1311 Genin
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 19 Oct 2013, 23:27 | |
| Cum sa nu te urasca profu de mate cand presupun ca esti preferata profei de romana? :)) Cu asemenea creatii ar trebui :3 Minunat capitolul asta, Sasuke of of of ce draguti mai sunt ei doi, hehehe te rog adu repede next :o3 te roooog..te saluta Angelyy!! Pupici! :3 |
| | | Lollo Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : E greu de precizat Nr. mesaje : 30 Puncte : 39 Reputatie : 2 Hobby-uri : Sporturi extreme: mersul pe strada :)) si ocolirea cainilor Stare de spirit : Huging time >:D<
| Subiect: Re: Pain in silent Sam 19 Oct 2013, 23:30 | |
| Imi cer scuze pentru ca abia acum am apucat sa-mi fac aparitia. Am avut de recuperat, pentru ca ramasesem in urma cu un capitol. Imi pare rau, dar chiar si tu ai spus-o, scoala ne mananca o mare parte din timp. Insa, revenind la fic si la continut...trebuie sa spun ca m-ai dat pe spate. Ultimul capitol postat, a fost foarte emotionant. Desii, nu sunt mare fana a acestui gen, ficul tau chiar ma atrage, si nu am nimic sa-ti reprosez cu privire la idee. Abia astept next-ul, si sunt curioasa cum ai sa complici lucrurile, in acel fel diabolic al tau. Spor la idei ! Si nu uita sa ma anunti. Byeee :) |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pain in silent Dum 12 Ian 2014, 09:18 | |
| FanFic SasuSaku Blocat din cauza inactivitatii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pain in silent | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|