Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Guess Who feat. Fely – Fara Titlu Mar 04 Dec 2012, 14:32 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Guess Who feat. Fely – Fara Titlu
Eram fara faima, fara fani, fara bani Un tanar cam de douazeci de ani Cu centura neagra la rabdare, sapte dani Si cativa ani lumina distanta de ce-mi doream Oficial nu existam, neoficial munceam La negru nu-mi placea ce faceam, dar visam La un studio si strangeam Pentru cariera mea de rapper ban cu ban Si dupa un an in care am strans doar un salariu I-am zis: „Sefu’, plec ca-mi lipseste un detaliu” Si cum muzica e singura pe care pun accent Mi-am propus sa scot album independent Si am zis sa scot pe net si daca toate merg Tre’ sa fac direct un ditamai concert Oricum n-am ce sa pierd, doar eu stiu prin ce trec Si da, o sa mor de ciuda daca nu incerc Am terminat „Probe Audio” Cu Agresiv si cu Grasu in primul nostru studio Am alergat ca Super Mario Consolat de gandul ca ma fac mare „yo” Si nu am ratat momentul Am scos exact ce nu ai scoate tu TU TU TU fredoneaza publicul Refrenul ala tampit al lui Spike si Guess Who Si poate am mai trecut prin asta sau poate ca nu Ce deja-vu, am impresia ca nu, dar se intampla Din nou am primit tot creditul Din partea tuturor, cred ca te numeri si tu Ma crezi sau nu, nu am avut niciun plan Am avut un vis pe care il tot visam Am pariat tot pana la ultimul ban Mi-am pus in muzica asta tot ce aveam
Sa-mi spuna cineva care n-ar vrea, care n-ar lua Tot, eu nu cunosc pe cineva Care sa simta altceva, spune ca tu n-ai vrea Spune ca tu n-ai lua
Sa-mi spuna cineva care n-ar vrea, care n-ar lua TOT, eu nu cunosc pe cineva Care sa simta altceva, spune ca tu n-ai vrea Spune ca tu n-ai lua TOT
Spune ca tu n-ai vrea TOT Spune ca tu n-ai lua TOT Spune ca tu n-ai vrea, spune ca tu n-ai lua Spune ca tu n-ai vrea TOT (2x)
Unii zic ca Guess Who e ala ce strica rap-u’ La mine tipa restu’, cica e tot tineretu’ Adica, tinere, tu, cine te indeamna sa nu? Sau cine-ti spune sa da, nu cumva muzica? Muzica mea e a ta, lumea asculta deja Lumea crede ce vrea ea, te aplauda sau te poate judeca Dar te poate critica Partea buna e ca mie nu-mi pasa de partea rea Ca asta nu e un hobby, nu e un moft, nu e o joaca Nu e un job, nu e o munca, e cu totul alta treaba E inauntrul meu si nu mai pleaca Muzica asta nu se opreste niciodata A fost odata, nu eram prea cunoscut Acum merg pe strada si unii ma vad un increzut Altii imi strang mana si ii spun ca-i ajut Ca in viziunea lor pentru asta sunt facut Poate asta mi-am dorit, poate asa s-a nimerit Poate am fost in locul bun la momentul potrivit Poate am pierdut ceva, poate am jucat cinstit Poate am castigat deja, ce ma face fericit Poate am ce n-am avut si inseamna ca m-am vandut Sau poate pur si simplu am facut TOT ce-am vrut Si asta pentru mine inseamna mult Intr-o seara in care din principiu totul e urat Asta e o poveste fara titlu Viata mea e un meci fara arbitru Suna complicat, dar e foarte simplu Fac muzica si asta imi ocupa tot timpu’
Sa-mi spuna cineva care n-ar vrea, care n-ar lua TOT, eu nu cunosc pe cineva Care sa simta altceva, spune ca tu n-ai vrea Spune ca tu n-ai lua
Sa-mi spuna cineva care n-ar vrea, care n-ar lua TOT, eu nu cunosc pe cineva Care sa simta altceva, spune ca tu n-ai vrea Spune ca tu n-ai lua TOT
Spune ca tu n-ai vrea TOT Spune ca tu n-ai lua TOT Spune ca tu n-ai vrea, spune ca tu n-ai lua Spune ca tu n-ai vrea TOT (2x)
Aici --- ¤ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ¤ --- |
|